14 aylik oğlum..

Bunları da deneyeceğim tesekkur ederim:)

Umarim sizin gerzekliginizde çocuğunuza yansımamıştır

Size kibar şekilde yaklaşan birilerine de bu cevabı veriyorsunuz ya gerçekten bir sıkıntınız var sizin bence psikiyatriste gitme kararınız çok yerinde biliyor musunuz normal değilsiniz sevilmiyor musunuz hiç bilmiyorum çok saldırgansınız. Özür dileyin bence . Ne demek gerzek? Kibarca söylemiş kadın daha ne yapsın? Sizi şikayet ettim haberiniz olsun. Hiç hoş değil yaptıklarınız azıcık kendinize gelin.

Ya sende bence kendine bir meşguliyet bul işin gücün bu post oldu valla bende sizi şikayet ettim boş boş konuyu dağıtma peşindesiniz ve gerçekten çok yüzsüzsunuz hâlâ yazıyorsunuz Allah boş işler pesinde koşturmasın işinize bakın

Kendi açtığınız konuya mı boş diyorsunuz? Millete hakaret eden sizsiniz ben herhangi birşey demedim ki şikayet edebilirsiniz bakalım kimi haklı görecekler. Her yazınızda mutlaka hakaret edici sıfat kullanıyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz size yanlış anladığınızı anlatmaya çalıştım hala daha hakaret ediyorsunuz kibarca yaklaşana bile gerzek dediniz yaptıklarınızın farkında değil misiniz?

Bak okuma yetiniz bile kısıtlı konuya mi boş demisim bundan bunu anlamışsınız lütfen artık yazmayın bana sıktınız

14 aylik bir bebekten bahsediyorsunuz dur yapma etmeden anlamaz zaten yapma dediginizde sadece yap kısmını algiliyorlar, bebekler -me -ma eklerini anlamıyor, dikkatini baska yöne dağıtacaksınız. Zarar verici bir şey yaptiginda kizmadan kesin bir dille hayır diyeceksiniz baska kelime kullanmamalısınız ama bu da sürekli olmamalı, inatlasmamalisiniz, baktiniz devam ediyor tek çare dikkatini dagitmak. Cunkü kötü davranışı anlayacak bunu konusacaginiz zamanlara daha var. Sinirlenip verdiğiniz aşırı tepkiler yaptığı davranışı sürekli hale getirir. Sabırlı olun zor ama başka çaremiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…