- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
He vatoz gibi yapisicam diyorsunuz takılın kendi kendinize sizi kaale alıp bir daha cevap vermeyeceğim çünkü insanlık adına yazmıyorsunuz takılın kendi kendinizeSizin İsteğinizle gitmeyeceğimi söylemiştim. Çocuğun sorunu neymiş söyleyin o zaman. Doktorun ne dediğini söyleyin yazmayacağımı bir daha bu topiğe.
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz, anlamadı?He vatoz gibi yapisicam diyorsunuz takılın kendi kendinize sizi kaale alıp bir daha cevap vermeyeceğim çünkü insanlık adına yazmıyorsunuz takılın kendi kendinize
Vallahi bende anlamadım bir arkadaşla sıkıntı oldu bu da onun avukatlığını yapıyor aklınca değişikler can sıkıntısı içinde belli kiNeyin tartışmasını yapıyorsunuz, anlamadı?
Olabiliyor o tür şeyler kk daVallahi bende anlamadım bir arkadaşla sıkıntı oldu bu da onun avukatlığını yapıyor aklınca değişikler can sıkıntısı içinde belli ki
He vatoz gibi yapisicam diyorsunuz takılın kendi kendinize sizi kaale alıp bir daha cevap vermeyeceğim çünkü insanlık adına yazmıyorsunuz takılın kendi kendinize
Siz kimsiniz pardon da yardim etmek isteyen insanlar belli sizin amacınız ne ayrıca size ne benim çocuğumdan artik gerçekten çıkın benim postumdan yüzsüz bir şekilde hâlâ yazıyorsun ya gerçekten nasil bir kafa bu kimseye fırça çektiğim yok haddini bilmeyenler dışında işinize bakın artik bi gidinHayır size yardım etmeye çalışıyorum anlamaya çalışıyorum çocuğunuzla ilgili sorununuz nedir sürekli birşeylerinden şüphe ediyorsunuz sizde mi sorun var yoksa gerçekten çocuğunuzda mı sorun var? Ayrıca üslubunuzu hiç sevmedim sürekli şöyle olsa size soracak değilim böyle olsa şöyle yapacak değilim tarzı mesajlarınız var millete fırça mı çekmeye geldiniz ne yaptınız anlamadım.
Siz böyle oldukça çocuğunuz daha çok sorun yaşar benden söylemesi
ayyy çocuğun kime çektiği belli yani verdiğin cevaplardan.Size açıklama yapmak zorunda mıyım artik su postu bir terk edin SIZE NE ?
Siz böyle örgütsunuz herhalde toplasip geliyorsunuz takilin kendi kendinizeayyy çocuğun kime çektiği belli yani verdiğin cevaplardan.
yok açıklama yapmak zorunda mıyım , yok ben doktora götürdüm, yok sanane , yok senin fikrini istemiyorum bla bla bla.Konu açıp buraya sor diye boğazına bıçak mı dayadılar kardeşim? doktora götürdüysen onun cevaplarıyla idare et, beğenmediysen başka doktora git o zaman.ya da en başından duymak istediğin cümleleri yaz aksini kabul etmiyorum işime gelmiyo de.
Iyice gözüm korktu :) gerçekten çok zor annelik Allah saglik versin yavrularımızaAyy o dönemini hatırlamak bile istemiyorum.
Dondurma istiyor diye dondurmacıya giderdik, o külah sever diye külahlı dondurma alırdıl, biz ortaya ister paylaşırdık. Ben ondan yiyeceğim derdi, kaşık verirdik kafamıza atar ağlardı. Oğlum neden ağlıyorsun hangisini istersen ye derdik söylemezdi de ağlar ağlar ağlardı. İnsanlar bakar, kalkıp gitsek dondurmasını yiyemeyecel iyice ağlayacak kıyamazdık. Ay kabus.
Hele beni ne ısırırdı. Küssem ağlar, sarılsam ağlar. Sonra yine ısırırdı. Ama daha ısırırken ağlardı. Resmen kendine engel olamıyordu yavrum ya.
çok zor biliyorum ama sabır sabır sabır. Geçecek
Bunlar 2 yaşta başladı zaten bizim. Sizin aylarda çok rahat bir çocuktu. Herkes ne uslu derdi. 21ay civarı ufak ufak sinyaller verdi ama en zorladığı kısım 27 aydan sonrasıydı.Iyice gözüm korktu :) gerçekten çok zor annelik Allah saglik versin yavrularımıza
ama sırrrı bozdun yaaaa .S .SSiz böyle örgütsunuz herhalde toplasip geliyorsunuz takilin kendi kendinize
Bol bol dua edeyim en iyisi kolay geçsin bu dönemler:)Bunlar 2 yaşta başladı zaten bizim. Sizin aylarda çok rahat bir çocuktu. Herkes ne uslu derdi. 21ay civarı ufak ufak sinyaller verdi ama en zorladığı kısım 27 aydan sonrasıydı.
27 aydan üç yaşa kadar her gün ağlayan, tutturan, sinirlenince vuran ısıran bir çocuk oldu.aşırı gergindi. 2 -3 yaş arası benim en zorlandığım kısımdı.
Benim de kızım oyle çok zor geçmiyor 2 yas 3 yas 4 yas sendromu falan masal bunlar biz niye sendromsuzduk.Yaratilisi oyle cocugun sabredeceksiniz zamanla azalir ama bitmez.Hemde çok zor
Çok teşekkür ederim benim erkek kardeşimde böyle imis 24 yaşında hâlâ cok sınırlıBenim de kızım oyle çok zor geçmiyor 2 yas 3 yas 4 yas sendromu falan masal bunlar biz niye sendromsuzduk.Yaratilisi oyle cocugun sabredeceksiniz zamanla azalir ama bitmez.
Size çekmiş olabilir mi yapı olarakSizden emek harcamanizi talep etmedim en başından beri yazmanızı da istemiyorum ısrarla yazıyorsunuz senin fikrini de merak etmiyorum ki sorayim
Komiksiniz ama kendi çapınızdaSize çekmiş olabilir mi yapı olarak
Sinirli biridir belki bebeginizde
Çok teşekkür ederimben ilgisini farklı yerlere çekiyorum ağlayıp tutturduğu zaman.
aaa bu neymiş ya oo şuna bak falan diyorum mesela çekmeceyi açıp. koşa koşa geliyor yanıma neye ağladığını unutuyor o arada.
bi de bazen nedensiz ağlıyor, alıyorum kucağıma sıkı sıkı sarılıyorum o beni bırakmadıkça bırakmıyorum. biz büyükler bile bazen duygularımızı kontrol edemiyoruz küçücük çocuk nasıl etsin. isteyerek üzmüyor sizi annesi.
instagramdan uzm. simge soydan ı takip etmenizi öneririm. o kadar faydalı postları var ki. resimlerle tane tane açıklıyor her şeyi. bana çok çok faydası oldu sağ olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?