- 13 Aralık 2019
- 184
- 101
- 31
Bugün 14. Gün kan testi verdim negatif maalesef. 12. Gün akşamı gelen lekelenmem ardından herhangi bir leke dahi gelmiyor adetimde geçti 26’sıydı.. bilmiyorum ne olacak.nasıl oldun canım merak ettim seni..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 14. Gün kan testi verdim negatif maalesef. 12. Gün akşamı gelen lekelenmem ardından herhangi bir leke dahi gelmiyor adetimde geçti 26’sıydı.. bilmiyorum ne olacak.nasıl oldun canım merak ettim seni..
Bekle bakalım düşünmemeye çalış diyeceğim ama zor tabi.. ben hala implantasyon oldugunu düşünüyorum umarıö öyledirBugün 14. Gün kan testi verdim negatif maalesef. 12. Gün akşamı gelen lekelenmem ardından herhangi bir leke dahi gelmiyor adetimde geçti 26’sıydı.. bilmiyorum ne olacak.
Regl oldum bugün Dr değiştiricem galibaBekle bakalım düşünmemeye çalış diyeceğim ama zor tabi.. ben hala implantasyon oldugunu düşünüyorum umarıö öyledir
Benim de az önce lekelenmem başladı, bu ay da umutlar suya düştü. Bir de şehir dışındayım adetin ikinci üçüncü günü dr a gidemiycem. Kasım ayı da dogal yolla şansa kaldı yani..Regl oldum bugün Dr değiştiricem galiba
Bende geçen ay hastaladıgımda izmirdeydim valla sırf adetimin 3. Günü dr gidicem diye tatili yarıda bırakıp gelmiştim .s keşke gelmeseymişim insanın içi rahat etmiyor işteBenim de az önce lekelenmem başladı, bu ay da umutlar suya düştü. Bir de şehir dışındayım adetin ikinci üçüncü günü dr a gidemiycem. Kasım ayı da dogal yolla şansa kaldı yani..
Ben de izmirdeyim su an tesadüfe bak:) benim de acaba dönsek mi filan diye içim içimi yiyordu. Sonra kendi kendime biraz akışa bırak dedim. Sanki akışa çok mudahale ediyor zorluyormuşum gibi geldi. Ne yapalım bizim de kısmetimiz böyleymişBende geçen ay hastaladıgımda izmirdeydim valla sırf adetimin 3. Günü dr gidicem diye tatili yarıda bırakıp gelmiştim .s keşke gelmeseymişim insanın içi rahat etmiyor işte
Harbiden değişik tesadüf canım deprem oldu umarım korkmamışsındırBen de izmirdeyim su an tesadüfe bak:) benim de acaba dönsek mi filan diye içim içimi yiyordu. Sonra kendi kendime biraz akışa bırak dedim. Sanki akışa çok mudahale ediyor zorluyormuşum gibi geldi. Ne yapalım bizim de kısmetimiz böyleymiş
Canım iyi misin seni merak ettimBen de izmirdeyim su an tesadüfe bak:) benim de acaba dönsek mi filan diye içim içimi yiyordu. Sonra kendi kendime biraz akışa bırak dedim. Sanki akışa çok mudahale ediyor zorluyormuşum gibi geldi. Ne yapalım bizim de kısmetimiz böyleymiş
İyiyim canım cok sağol ne tatlısın hatırlamışsın. Çok korktuk gerçekten fenaydı şükür bizde bir şey yok. Allah beterlerinden saklasınCanım iyi misin seni merak ettim
Oh çok şükür çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha kimseye yaşatmasın.İyiyim canım cok sağol ne tatlısın hatırlamışsın. Çok korktuk gerçekten fenaydı şükür bizde bir şey yok. Allah beterlerinden saklasın
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben regl oldum tekrar kullanıyorum ne yaşan söyleyim regl olduğumda çok üzüldüm ama sonra etrafımdaki herkes 2.kez daha başarılı olduğunu söylüyor açıkcası bende aşılama düşünüyorum hepimiz için hayırlısıSelamm, klomen kullandığımda yazmıştım Sonrasında benim sürecim yavaş ilerledi 1 yumurta yavaş büyüdü. Doktor takibinde neyse 19 a geldi. Cuma çatlatma iğnesi oldum. Bekleyeceğiz anlayacağınız 15 gün sonrasını Umarım herkes tez zamanda bebeğine kavuşur Doktor 6 kez denenebileceğini söyledi. Stres yapma dedi ama ilk olmasına rağmen elde değil valla
Hepimiz için güzel olacak umarımCanım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben regl oldum tekrar kullanıyorum ne yaşan söyleyim regl olduğumda çok üzüldüm ama sonra etrafımdaki herkes 2.kez daha başarılı olduğunu söylüyor açıkcası bende aşılama düşünüyorum hepimiz için hayırlısı
Hamis olmuşsunuz masallah.allahim kucağınıza aldirsin sağ salim..benimde 19 mm de yapıldı çatlatma iğnesi kenidliginden gelişti yumurtam ilaç almadım yani inşallah benimde güzel olur sonucuHepimiz için güzel olacak umarım
Teşekkürler sağlıklı gelir umarım. Hepimiz için hakkında hayırlısı olsun Çatlatma iğnesini vurulduğum gün ve sonraki 2 gün ilişki dedi dr. Biz hatta çatlatma iğnesinden öncede yapmıştık. Bizim doktor normal yaşantınızdaki gibi ilişkiye girebilirsiniz erkeğin perhize girmesine gerek yok demiştiHamis olmuşsunuz masallah.allahim kucağınıza aldirsin sağ salim..benimde 19 mm de yapıldı çatlatma iğnesi kenidliginden gelişti yumurtam ilaç almadım yani inşallah benimde güzel olur sonucu
İlişki nasıl duzenledi Dr
Yaa biz 4 gün perhiz iğne yapıldığı gün ilişki sonra gün aşırı oldu bakalım inşallah tutar.peki sizin iğneden önceki ilişki öncesinde perhiz yaptınız mıTeşekkürler sağlıklı gelir umarım. Hepimiz için hakkında hayırlısı olsun Çatlatma iğnesini vurulduğum gün ve sonraki 2 gün ilişki dedi dr. Biz hatta çatlatma iğnesinden öncede yapmıştık. Bizim doktor normal yaşantınızdaki gibi ilişkiye girebilirsiniz erkeğin perhize girmesine gerek yok demişti
Peki sizin sebebi varmiydi olmamasındaTeşekkürler sağlıklı gelir umarım. Hepimiz için hakkında hayırlısı olsun Çatlatma iğnesini vurulduğum gün ve sonraki 2 gün ilişki dedi dr. Biz hatta çatlatma iğnesinden öncede yapmıştık. Bizim doktor normal yaşantınızdaki gibi ilişkiye girebilirsiniz erkeğin perhize girmesine gerek yok demişti
Yani sormadım ben neden diye ama sanırım biz sperm sayımı yaptırmıştık, ona dayanarak bunu dedi. Sonuçları iyiydi, normal şekildede tutabilir kendinizi kısıtlayıp stres yapmayın demişti :) Ben polikistik over sendromlu biri olduğumdan stres on katı etki yapıyor. Sağlıklı beslendik çift olarak birde baya hemde. Umarım güzel haberlerini alırım Hepimiz bu mutluluğu yaşayacağız inşallahPeki sizin sebebi varmiydi olmamasında