Gebeliğe Hazırlık 13’nde ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 14. Gün kan testi verdim negatif maalesef. 12. Gün akşamı gelen lekelenmem ardından herhangi bir leke dahi gelmiyor adetimde geçti 26’sıydı.. bilmiyorum ne olacak.
Bekle bakalım düşünmemeye çalış diyeceğim ama zor tabi.. ben hala implantasyon oldugunu düşünüyorum umarıö öyledir

Benim de az önce lekelenmem başladı, bu ay da umutlar suya düştü. Bir de şehir dışındayım adetin ikinci üçüncü günü dr a gidemiycem. Kasım ayı da dogal yolla şansa kaldı yani..
Bende geçen ay hastaladıgımda izmirdeydim valla sırf adetimin 3. Günü dr gidicem diye tatili yarıda bırakıp gelmiştim .s keşke gelmeseymişim insanın içi rahat etmiyor işte

Bende geçen ay hastaladıgımda izmirdeydim valla sırf adetimin 3. Günü dr gidicem diye tatili yarıda bırakıp gelmiştim .s keşke gelmeseymişim insanın içi rahat etmiyor işte
Ben de izmirdeyim su an tesadüfe bak:) benim de acaba dönsek mi filan diye içim içimi yiyordu. Sonra kendi kendime biraz akışa bırak dedim. Sanki akışa çok mudahale ediyor zorluyormuşum gibi geldi. Ne yapalım bizim de kısmetimiz böyleymiş

Ben de izmirdeyim su an tesadüfe bak:) benim de acaba dönsek mi filan diye içim içimi yiyordu. Sonra kendi kendime biraz akışa bırak dedim. Sanki akışa çok mudahale ediyor zorluyormuşum gibi geldi. Ne yapalım bizim de kısmetimiz böyleymiş
Harbiden değişik tesadüf canım deprem oldu umarım korkmamışsındır :KK43:

Canım iyi misin seni merak ettim :KK43:

Selamm, klomen kullandığımda yazmıştım ☺️Sonrasında benim sürecim yavaş ilerledi 1 yumurta yavaş büyüdü. Doktor takibinde neyse 19 a geldi. Cuma çatlatma iğnesi oldum. Bekleyeceğiz anlayacağınız 15 gün sonrasını 😅 Umarım herkes tez zamanda bebeğine kavuşur 🙏🏼 Doktor 6 kez denenebileceğini söyledi. Stres yapma dedi ama ilk olmasına rağmen elde değil valla ☺️

Birde İzmir de oturanlar için çok geçmiş olsun... ben üzüntüden hala başağrısı çekiyorum, 99 depreminde adapazarındaydım ondan tekrar o korkumu yaşadım. İlaç alsammı onuda bilemedim bu süreçte 🙄

Selamm, klomen kullandığımda yazmıştım ☺️Sonrasında benim sürecim yavaş ilerledi 1 yumurta yavaş büyüdü. Doktor takibinde neyse 19 a geldi. Cuma çatlatma iğnesi oldum. Bekleyeceğiz anlayacağınız 15 gün sonrasını 😅 Umarım herkes tez zamanda bebeğine kavuşur 🙏🏼 Doktor 6 kez denenebileceğini söyledi. Stres yapma dedi ama ilk olmasına rağmen elde değil valla ☺️
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben regl oldum tekrar kullanıyorum ne yaşan söyleyim regl olduğumda çok üzüldüm ama sonra etrafımdaki herkes 2.kez daha başarılı olduğunu söylüyor açıkcası bende aşılama düşünüyorum hepimiz için hayırlısı🙏🏼

Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben regl oldum tekrar kullanıyorum ne yaşan söyleyim regl olduğumda çok üzüldüm ama sonra etrafımdaki herkes 2.kez daha başarılı olduğunu söylüyor açıkcası bende aşılama düşünüyorum hepimiz için hayırlısı🙏🏼
Hepimiz için güzel olacak umarım 🙏🏼 🥰

Hamis olmuşsunuz masallah.allahim kucağınıza aldirsin sağ salim..benimde 19 mm de yapıldı çatlatma iğnesi kenidliginden gelişti yumurtam ilaç almadım yani inşallah benimde güzel olur sonucu 🤲
İlişki nasıl duzenledi Dr
Teşekkürler sağlıklı gelir umarım. Hepimiz için hakkında hayırlısı olsun 🙏🏼 🤗 Çatlatma iğnesini vurulduğum gün ve sonraki 2 gün ilişki dedi dr. Biz hatta çatlatma iğnesinden öncede yapmıştık. Bizim doktor normal yaşantınızdaki gibi ilişkiye girebilirsiniz erkeğin perhize girmesine gerek yok demişti

Teşekkürler sağlıklı gelir umarım. Hepimiz için hakkında hayırlısı olsun 🙏🏼 🤗 Çatlatma iğnesini vurulduğum gün ve sonraki 2 gün ilişki dedi dr. Biz hatta çatlatma iğnesinden öncede yapmıştık. Bizim doktor normal yaşantınızdaki gibi ilişkiye girebilirsiniz erkeğin perhize girmesine gerek yok demişti
Yaa biz 4 gün perhiz iğne yapıldığı gün ilişki sonra gün aşırı oldu bakalım inşallah tutar.🤲peki sizin iğneden önceki ilişki öncesinde perhiz yaptınız mı

Peki sizin sebebi varmiydi olmamasında

Peki sizin sebebi varmiydi olmamasında
Yani sormadım ben neden diye ama sanırım biz sperm sayımı yaptırmıştık, ona dayanarak bunu dedi. Sonuçları iyiydi, normal şekildede tutabilir kendinizi kısıtlayıp stres yapmayın demişti :) Ben polikistik over sendromlu biri olduğumdan stres on katı etki yapıyor. Sağlıklı beslendik çift olarak birde baya hemde. Umarım güzel haberlerini alırım🙏🏼 Hepimiz bu mutluluğu yaşayacağız inşallah 🤗

İğnemi geçen hafta çarşamba 00.00 da yapmıştım bende de pko var sol da 21 mm idi yumurtam. İlk 2 gün sadece kasık ağrısı olmuştu ama son 2 gündür göğüs uçlarımda ağrı aşırı hassasiyet var aşırı bir akıntım var. Üst bacak iç kısmım da ağrı oldu gece uyuyamadım. Bunlar ilacın yan etkisiyse niye 5-6 gün sonra çıkıyor değilse ne oluyor diye düşünmekten kafayı yiyeceğim sizde de oldu mu bu sıkıntılar??

X