- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi bubendegilim
HxjshshhshsKız Şahika, ben sitede oturuyorum dedim diye sosyete diyordun bana. Kendi residencelarda oturuyormuş.
Gökdelenlerde oturup 1300'e mi çok diyorsun kız cimri?
Evde kombi yok. Herkes istediği derecede açıyor ya da açmıyor. Yani bize böyle bir şey söylenmedi. Apartmanımda 3-4 ay olmayanlar var ve hiç açmıyorlar bile. Onlara gelmiyor mesela hiç fatura.Bu sistemde kapatmak yok belli bir isida yakmak zorunlu diye biliyorum. Nasil kafaya gore kapatip aciliyor ki?
Bu tespit edilebilir bir şey ve suç cezasi var diye biliyorum muhtemelen başka kapatanlar da vardir ve faturalar adil dagilmiyordur. Bu yuzden olmasi gerekenden yuksek fatura geliyor olabilir. Buna yonetimin el atmasi lazim.
Öyle şey olamaz. Yan komşun 300 falan ödüyor. O da çok az yakıyor.Merkezi sistemse kapatmanız bir şey ifade etmiyoryakılan neyse dairelere eşit bölüşülür. Hoşa kapamışsınız
Şükür milana teşekkür ederimArkadaşıma elektrik faturası geldi bu sabah , 2.800 TL
Bence sevinin 1300 doğalgaz faturasina
Site yönetimi dediğin bi çomar…Olabilir. Az yaktığı için ceza yemiş de olabilir. Görüşmesi gerekiyor site yönetimiyle.
Bizim ev 220metrekare, ormanlık bir yerde oturuyoruz ormanın nemi denizden gelen rüzgar filan hava 10dereceyse bizim burda 5 e düşüyor, evin duvardan çok penceresi var yerden tavana kadar, pencerelerden çok soğuk giriyor, arada kapı olmayan dubleks en üst kat, ben çok üşürüm evde çocuk da var gece gündüz kombi yüksek derecede çalışıyor tüm odaların petekleri açık, bu yıl en fazla 1100 fatura geldi2600 gelirse kocam intihar eder. Aa iyi fikirmiş jdjdjd
Onu hiç sormaEe kira ne kadan pekiğğ
Evde elektrik için hiç bir şey yok ki. Yani sadece kombi yanıyor ve yemek yapıyoruz. Onu harici tv bile açmıyorım artık. Ha yazın çok geliyor klimadan dolayı.Elektrik 100,su 80 mi?Ben 237 lira elektrik faturası ödedim,su kontörlü,aybaşında 200 liralık yükledim ay sonuna su bitiyor.Gaz lambası falan mı yakıyorsun kuzum?
Kıaz vallah zengin değiliz. Zengindik ama fakirledik. Yoksa tüm odaları en yüksekte yakar donla gezerdimRezidansta oturan zenginlerde doğalgaz faturasını dert ediyorsa biz sıradan apartman dairesi sakinleri ne edeceğiz
Sabancılar bile tasarruf ediyorNiye dert etmesin ki, bir şeye ederinden fazla para vermek herkesi rahatsız eder.
Ya bu olayı bende hiç anlamadım, babamların ev yerden ısıtma ısı pay ölçer var, geçen ay üst kat hiç yanmadı arıza vardı, dünya para geldi, en yüksek faturayı bizimkiler ödüyor, itiraz ettiler bakalım nolcekSus sus şimdi ısı pay ölçerli merkezi sistem olan bi binaya geçecez, korkuyorum zatenkombinin dilinden anlıyordum bu meretten hiç anlamıyorum.
Ama mantıken merkezi sistemde daha az fatura gelmesi lazım. Sizin pay ölçer arıza vermiş olabilir mi?
O zaman 1500 ler ödemeye devamkeSabah kapatıyorum , akşam açıyorum.
Valla billa benim hayalim değildi… Başkalarının hayallerini yaşıyoruz maşallahHayaldi gerçek oldu der çekilirim...
Ay o kadına benzetme benibazen sen Eylül Öztürk olabilir misin diye düşünüyorum kıaaz falan. Çok doğal ve komik buluyorum konuşmanı karnıma ağrılar girdi valla okurken
Yıldızlar da kayar günü birinde canımO yıldızlar bir yerimize kaydı desene JKDFHFHFHF
Off ben de benim faturayı merak ediyorum.
Acaba ne kadar girecek :)
Türküm , doğruyum hxjsjdjjdO zaman 1500 ler ödemeye devamkekız soğuyan evi sürekli ısitmaya calişıyor makina nasıl gelmesin bizim klima interver hiç kapatmiyorum ve evi surekli havalandıriyorum 670 geldi elektrik gotmezse kapanmaz
Ben aslında yoğum yoğğTürküm , doğruyum hxjsjdjjd
Allahım ! Zekamı kullanamadım resmen. Du bu ay komple aççam evi
Ama zalım gadınlar hele bi fatura yüksek gelsin hepinizi bulcam
gecen gun babam faturalara cok zam geldigini soyledi ben de abartma dedim. bu sabah da bu yazdigini okudugumda beraber oturuyorduk babama soyledim. bana gelse sukrederim bu fatura dedi. aksam uzeri geldi fatura, bunun bir tik fazlasi. patlamali guldum nasil denk geldiArkadaşıma elektrik faturası geldi bu sabah , 2.800 TL
Bence sevinin 1300 doğalgaz faturasina