1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Süreklş kapatıp açtığınız icin daha fazla enerji harcıyosunuz. Ben banyoları,koridoru,salonu,yatak odası ve giyinme odasını yakıtorum hep orta derecede 500 küsür geldi.
Kapatıp açsaydım daha fazla gelirdi. Birde kaloriferleri temizletin. Yeni bina falan demeyin ciddi bizim geçen sene 900 geliyodu bi temizlettirdik gitti bu problem. Yeni binada oturuyoruz bizimde residence

Merabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlar :KK70: Olmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Apartmanda da herkes yaktığı için evin içi sıcacık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Kızımı kat kay giydirip, penguen gibi mi yürütsem acaba? Yazık günah gerçekten…
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ? :KK70: ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Ay nolur birileri yazsın bize 1301 ₺ geldi diye de rahatlıyım jdjdjjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan :KK70:
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım 🔥
Kurtarıcın geldi hağğğnımm. 🤣 Bize 1850 tela geldi fatura. Faturayı görünce bütün ayarları en düşüğe getirdim. Akşam geldi eşim geri yükseltti. Ben de "Emaaan nasıl olsa o ödeyecek baaanek" dedim, sıcacık evin keyfine bakıyorum. 😁

Bugün de ben 953 TL yi gördüm 🙄
Bütün petekler yanıyor bu arada
7 petek var,alt düzgün yakmiyor

Kurtarıcın geldi hağğğnımm. 🤣 Bize 1850 tela geldi fatura. Faturayı görünce bütün ayarları en düşüğe getirdim. Akşam geldi eşim geri yükseltti. Ben de "Emaaan nasıl olsa o ödeyecek baaanek" dedim, sıcacık evin keyfine bakıyorum. 😁
Yav en azindan sen keyfini sürmüssün o fiyata peki ya bihter :KK70: 2 oda ac kapa oynamış 1300 tl 🤣

Hahsvausbhw yok kıazzz. Residance adı batsın. Ne işim vardı acaba ? Aidata da zam gelmiş. Artık en iyi montla gezeyim 😔Moncler mont xhehhd of Calci dur kıaz moralim bozuk.😂
neyyy moncler montun mu var?o zaman o fatura sana çerez parası ayoll.yak ısın keyfine bakkk :KK45:

Ya bu olayı bende hiç anlamadım, babamların ev yerden ısıtma ısı pay ölçer var, geçen ay üst kat hiç yanmadı arıza vardı, dünya para geldi, en yüksek faturayı bizimkiler ödüyor, itiraz ettiler bakalım nolcek
Yav demeyin beyle şeyler korkuyorum. Bize çogzel sistem dedi herkeşler.

En düşükte yandı
Peteği elledigin zaman ılıktı

650 ₺ geldi

Yüksek binada oturuyorum, en üst kat

Ev dublex ama üst kat petekleri kapalı

Peteği elledigin zaman elin bile ısınmıyor yani, ılık öyle düşünün 😀
695 de bize geldi valla.bugünlerde hava aşırı soğudu dereceyi arttırdılar.gelecek aya en az 850 bekliyorummmkış mevsimi bile zengünnn işi anacığımmm :KK45: :KK53:

Yav demeyin beyle şeyler korkuyorum. Bize çogzel sistem dedi herkeşler.
Şu kadarını söyleyeyim bina dünyaca ünlü bir mimarın kendi müteahhitliğini yaptığı İatanbul un en lüks binalarından biri, inşaat-malzeme-işçilik-donanım-ekipman-teknoloji en kalitelisi…..ama faturalar kol değil bacak gibi
Babamların bir yılda ödediği faturayla 0 daire alınır
Özellikle ısınma çok problem
Bu imkanlarda böyleyse Valla ben senin adına tedirgin oldum
Umarım hiç sorun yaşamazsınız

Şu kadarını söyleyeyim bina dünyaca ünlü bir mimarın kendi müteahhitliğini yaptığı İatanbul un en lüks binalarından biri, inşaat-malzeme-işçilik-donanım-ekipman-teknoloji en kalitelisi…..ama faturalar kol değil bacak gibi
Babamların bir yılda ödediği faturayla 0 daire alınır
Özellikle ısınma çok problem
Bu imkanlarda böyleyse Valla ben senin adına tedirgin oldum
Umarım hiç sorun yaşamazsınız
🥺 kuzenim 240 lira ısınma 60 lira su geldi bu ay dedi ama 🥺🥺🥺

🥺 kuzenim 240 lira ısınma 60 lira su geldi bu ay dedi ama 🥺🥺🥺
Babam her fatura gördüğünde al işte uluslar arası mimara ev yaptırırsan ultra lüks evde oturursan faturası da taaa yurt dışından gelir bir tarafına böyle girer diye sövüyor🤣
Sizinki öyle olmayacak, kuzenin dediği gibi olacak, rahat ol

Bizde baya Ankara'nın en yüksek kesiminde iyi bı yerdeyim merkezi sistem ev ve ortak giderler dahil buna sosyal tesis de dahil 400 geldi evde tişört ve şort ile oturuyoruz

Babam her fatura gördüğünde al işte uluslar arası mimara ev yaptırırsan ultra lüks evde oturursan faturası da taaa yurt dışından gelir bir tarafına böyle girer diye sövüyor🤣
Sizinki öyle olmayacak, kuzenin dediği gibi olacak, rahat ol
Neyse ki bizimki diyarbakırlı mimar 😂 diyarbakırdan gelir fatura artık 😂😂😂

Merabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlar :KK70: Olmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Apartmanda da herkes yaktığı için evin içi sıcacık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Kızımı kat kay giydirip, penguen gibi mi yürütsem acaba? Yazık günah gerçekten…
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ? :KK70: ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Ay nolur birileri yazsın bize 1301 ₺ geldi diye de rahatlıyım jdjdjjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan :KK70:
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım 🔥
Bize de 1650 tl geldi hem de izmirdeyim 😁 beterin beteri var :KK51:

X