- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Öperim ikinizi degecen gun babam faturalara cok zam geldigini soyledi ben de abartma dedim. bu sabah da bu yazdigini okudugumda beraber oturuyorduk babama soyledim. bana gelse sukrederim bu fatura dedi. aksam uzeri geldi fatura, bunun bir tik fazlasi. patlamali guldum nasil denk geldiama korkunc bi rakam ya yani yazin klima calisirken bile boyle gelmiyordu.
sana selami var bu arada
Bence sen emin olabilirsinHatta aramızda lakabı “diyarbakırlı lezbiyen mimar”Bence ciddi lezbiyen ama kocam emin olamadı
Ya bize 750 geldi diye hamam mi isletiyorsunuz dedi herkes nasıl bukadar çok geldi zamdan farklı bir durum buBize de 1650 tl geldi hem de izmirdeyimbeterin beteri var
Yüksek bir yerde mi yaşıyorsunuzBize de 1650 tl geldi hem de izmirdeyimbeterin beteri var
1300 leri 1650 leri duyunca bizim 695 tl lik fatura gözüme 100 tl gibi görünmeye başladı bu konu sayesinde.Yüksek bir yerde mi yaşıyorsunuz
Ceylooo1300 leri 1650 leri duyunca bizim 695 tl lik fatura gözüme 100 tl gibi görünmeye başladı bu konu sayesinde.
Aparanda pay ölcer var bazı dairelerin ölcüm cihazı calısmıyormus onlar kullansada biz ödüyoruz yani. Bide ustune basınç yükselmesi oldugu icin apartmana yüksek gelmis bizimde bebisler var calistiriyoruz tabi en fazla bizim kullanim gorundugu icin bu tutar gelmisYa bize 750 geldi diye hamam mi isletiyorsunuz dedi herkes nasıl bukadar çok geldi zamdan farklı bir durum bu
Allah ödeme kolaylığı versin ama bir araştırın derim
Ben de bana çok geldi diye sızlanıyordum. Neyse susayım ben
Esimin kalbine indi
Konuyu okumuosun demek kiBaşkasına gelen yüksek faturadan mutlu olanı ilk kez gördüm.
nasıl hüzün bu ayoll?gülücükler saçıyorsunnn faturam kol gibi geldi derken bileee.senin adına üzülsem mi sevinsem mi benim bile duygularımı karıştırdığından kararsızımmCey
Ceyloooulan hüznümü paylaştım jxjdjd yüne olmadı sanırım
Benimkine de bi inseee….Esimin kalbine indi
İzmirgaz’ın önünde çırılçıplak soyunup kendimi yakarım
8 katli apartmanda yasiyorum öyle gokdelen falan degilYüksek bir yerde mi yaşıyorsunuz
faturanız kadar konuşunnn diyecekler yakında bize calciBen de bana çok geldi diye sızlanıyordum. Neyse susayım benbu kadar zengin arasında baya fakir kaldım. Faturamı da alıp gidiyorum
Pozitif? Tüm yorumları okuyacak fırsatım olmadı ama yoruma yaptığınız cevap tuhafıma gitti.Konuyu okumuosun demek ki
Herkes sayemde yine pozitif oldu hxhd
Beni biliyorsunnasıl hüzün bu ayoll?gülcükler saçıyorsunnn faturam kol gibi geldi derken bileee.senin adına üzülsem mi sevinsem mi benim bile duygularımı karıştırdığından kararsızımm