1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Öperim ikinizi de

Ben bir odamı kapıyorum mutfak kapalı kolodorda petek yok banyo ve 2 odada 3 petek çalışıyor en kisikta genelde gündüz kapiyoruz aksam açıyoruz karlı diye birkaç gündür gündüz kapamadik daha gelmedi fatura bakalım

Muhakkak yazilmistir tum yorumlari okumadim ama yanlis okunmus olabilir mi?
Kis basinda daha acali bir hafta olmusken ve en dusukte iken 1000 lira gelmisti de bana. Hemen aradim ve yanlis okundugu belli oldu tabi.

Ya bize 750 geldi diye hamam mi isletiyorsunuz dedi herkes nasıl bukadar çok geldi zamdan farklı bir durum bu
Allah ödeme kolaylığı versin ama bir araştırın derim
Aparanda pay ölcer var bazı dairelerin ölcüm cihazı calısmıyormus onlar kullansada biz ödüyoruz yani. Bide ustune basınç yükselmesi oldugu icin apartmana yüksek gelmis bizimde bebisler var calistiriyoruz tabi en fazla bizim kullanim gorundugu icin bu tutar gelmis

Gel sarılalım
Kudranın kalbine inmiştir ya da C Calcifer yakarlardı o evi( ciddi manada )
Ben de bana çok geldi diye sızlanıyordum. Neyse susayım ben bu kadar zengin arasında baya fakir kaldım. Faturamı da alıp gidiyorum

Cey

Ceylooo ulan hüznümü paylaştım jxjdjd yüne olmadı sanırım
nasıl hüzün bu ayoll?gülücükler saçıyorsunnn faturam kol gibi geldi derken bileee.senin adına üzülsem mi sevinsem mi benim bile duygularımı karıştırdığından kararsızımm

nasıl hüzün bu ayoll?gülcükler saçıyorsunnn faturam kol gibi geldi derken bileee.senin adına üzülsem mi sevinsem mi benim bile duygularımı karıştırdığından kararsızımm
Beni biliyorsun En kötü olaya bile gülüyorum. Gerçi geçen burada biri KudrAlobar ya çok gülen insanlar mutsuzdur diye bi tespit yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…