1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Süreklş kapatıp açtığınız icin daha fazla enerji harcıyosunuz. Ben banyoları,koridoru,salonu,yatak odası ve giyinme odasını yakıtorum hep orta derecede 500 küsür geldi.
Kapatıp açsaydım daha fazla gelirdi. Birde kaloriferleri temizletin. Yeni bina falan demeyin ciddi bizim geçen sene 900 geliyodu bi temizlettirdik gitti bu problem. Yeni binada oturuyoruz bizimde residence

Kurtarıcın geldi hağğğnımm. Bize 1850 tela geldi fatura. Faturayı görünce bütün ayarları en düşüğe getirdim. Akşam geldi eşim geri yükseltti. Ben de "Emaaan nasıl olsa o ödeyecek baaanek" dedim, sıcacık evin keyfine bakıyorum.

Bugün de ben 953 TL yi gördüm
Bütün petekler yanıyor bu arada
7 petek var,alt düzgün yakmiyor

Yav en azindan sen keyfini sürmüssün o fiyata peki ya bihter 2 oda ac kapa oynamış 1300 tl

Hahsvausbhw yok kıazzz. Residance adı batsın. Ne işim vardı acaba ? Aidata da zam gelmiş. Artık en iyi montla gezeyim Moncler mont xhehhd of Calci dur kıaz moralim bozuk.
neyyy moncler montun mu var?o zaman o fatura sana çerez parası ayoll.yak ısın keyfine bakkk

Yav demeyin beyle şeyler korkuyorum. Bize çogzel sistem dedi herkeşler.

695 de bize geldi valla.bugünlerde hava aşırı soğudu dereceyi arttırdılar.gelecek aya en az 850 bekliyorummmkış mevsimi bile zengünnn işi anacığımmm

Yav demeyin beyle şeyler korkuyorum. Bize çogzel sistem dedi herkeşler.
Şu kadarını söyleyeyim bina dünyaca ünlü bir mimarın kendi müteahhitliğini yaptığı İatanbul un en lüks binalarından biri, inşaat-malzeme-işçilik-donanım-ekipman-teknoloji en kalitelisi…..ama faturalar kol değil bacak gibi
Babamların bir yılda ödediği faturayla 0 daire alınır
Özellikle ısınma çok problem
Bu imkanlarda böyleyse Valla ben senin adına tedirgin oldum
Umarım hiç sorun yaşamazsınız

kuzenim 240 lira ısınma 60 lira su geldi bu ay dedi ama

kuzenim 240 lira ısınma 60 lira su geldi bu ay dedi ama
Babam her fatura gördüğünde al işte uluslar arası mimara ev yaptırırsan ultra lüks evde oturursan faturası da taaa yurt dışından gelir bir tarafına böyle girer diye sövüyor
Sizinki öyle olmayacak, kuzenin dediği gibi olacak, rahat ol

Bizde baya Ankara'nın en yüksek kesiminde iyi bı yerdeyim merkezi sistem ev ve ortak giderler dahil buna sosyal tesis de dahil 400 geldi evde tişört ve şort ile oturuyoruz

Neyse ki bizimki diyarbakırlı mimar diyarbakırdan gelir fatura artık

Bize de 1650 tl geldi hem de izmirdeyim beterin beteri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…