- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
-
- Konu Sahibi bubendegilim
35te kombi yaniyor. Oda termostati kaca ayarli?Ben 35-40 arası yakıyorum. Genelde 35Maşallah .devlet acaba bizi mi kazıklıyor
Donu atleti o giysin kısa samsunu da ben içem bari alfjdlfklfResidance 'de oturuyorsan o parayı vereceksin. Zenginsin elitsin Şahikasın sana dokunmaz 1.300TL
Kesin evde don atlet geziyorsunuz
Yani yakınıyor gibisiniz yakınırken bir yandan da eğleniyor gibisinizmaalesef yeni Türkiye bu herkese çok geliyor hatta artık yakmayanlara da çok geliyor desem yalan olmaz
Gucci nerede yaşıyorsun söyle bizde gelelim
Adanadır inş
bazen sen Eylül Öztürk olabilir misin diye düşünüyorum kıaaz falanKıaz siz niye geldiniz konuma
Ne yazdım okumadın mı ? 1301 ₺ gelen yazsın dedim cjjdjdj
Hayır aynı olmuyor.Merkezi sisteme herkese aynı fatura gelmesi gerekmiyor mu?
En üst kat dubleks dairede oturuyorum, üst kat biraz daha serin oluyor ve giyinmeyi alsa sevmeyen biri bebek iki çocuğum olduğu için kasımdan beri 270m2 evin her odası yanıyor. En fazla 800 geldi ama bu ay korkuyorum zamlardan 1800 gelebilir diye.Merabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlarOlmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Apartmanda da herkes yaktığı için evin içi sıcacık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Kızımı kat kay giydirip, penguen gibi mi yürütsem acaba? Yazık günah gerçekten…
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ?ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Ay nolur birileri yazsın bize 1301 ₺ geldi diye de rahatlıyım jdjdjjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım
O yıldızlar bir yerimize kaydı desene JKDFHFHFHFMerabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlarOlmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Apartmanda da herkes yaktığı için evin içi sıcacık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Kızımı kat kay giydirip, penguen gibi mi yürütsem acaba? Yazık günah gerçekten…
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ?ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Ay nolur birileri yazsın bize 1301 ₺ geldi diye de rahatlıyım jdjdjjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım
benim turkiyede oturdugum yerde yaz kis ayni aidati veriyoruz, isinma aidata dahil, yani herkese ayni gelmis oluyor. isitma ayari da 3 kademeli. ama iste sene boyunca hep odenmis oluyor fatura. ve biz turkiyede olmasak bile isinma icin para odemis oluyoruz otomatik olarak.Hayır aynı olmuyor.
Pay ölçer saat var ona göre fatura kesiliyor.
En düşük ayarda ev boş olsa da açık kalması zorunlu.
Benim evim batı mesela sıcak oluyor epey kuzeye göre.
O yüzden kısık yetiyor.
Anaaaaaam kimi görüyoree...benim turkiyede oturdugum yerde yaz kis ayni aidati veriyoruz, isinma aidata dahil, yani herkese ayni gelmis oluyor. isitma ayari da 3 kademeli. ama iste sene boyunca hep odenmis oluyor fatura. ve biz turkiyede olmasak bile isinma icin para odemis oluyoruz otomatik olarak.
ben konu sahibi residence deyince onunki de bizimkiyle ayni zannedip sasirdim. cevremdeki cogu kisinin de boyle diye biliyordum cunku.
Bence ledli gecelikle sevişiyor her gece.Doğru söyle mahalleye trafo taktin dimi
hosbuldum beybiiiiAnaaaaaam kimi görüyoree...
Hoşgeldin bacımsuUuuuuuu
galp galp galp
Gitme bir daha.hosbuldum beybiiii
kaosa aliskin bunyem tr sinirlarina girer girmez kendini burda buluyor