-
- Konu Sahibi bubendegilim
Belki uygulama farklıdır siteden siteye.benim turkiyede oturdugum yerde yaz kis ayni aidati veriyoruz, isinma aidata dahil, yani herkese ayni gelmis oluyor. isitma ayari da 3 kademeli. ama iste sene boyunca hep odenmis oluyor fatura. ve biz turkiyede olmasak bile isinma icin para odemis oluyoruz otomatik olarak.
ben konu sahibi residence deyince onunki de bizimkiyle ayni zannedip sasirdim. cevremdeki cogu kisinin de boyle diye biliyordum cunku.
İlginç.. bireysel kombi mi kullanıyorsunuz ısı pay ölçer mi?Merabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlarOlmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Apartmanda da herkes yaktığı için evin içi sıcacık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Kızımı kat kay giydirip, penguen gibi mi yürütsem acaba? Yazık günah gerçekten…
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ?ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Ay nolur birileri yazsın bize 1301 ₺ geldi diye de rahatlıyım jdjdjjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım
Zaten yuksek gelme sebebi dusukte yakmak. Oda termostatiniz varsa eger kombiyi 55 60 ayarlamalisiniz.En düşükte yandı
Peteği elledigin zaman ılıktı
650 ₺ geldi
Yüksek binada oturuyorum, en üst kat
Ev dublex ama üst kat petekleri kapalı
Peteği elledigin zaman elin bile ısınmıyor yani, ılık öyle düşünün
Hangi ilKaç derece de yakiyorsunuz. Bizim 42 de yandı 3+1 evim. 460 geldi
60 ta yakmaya cesaret edemeyizZaten yuksek gelme sebebi dusukte yakmak. Oda termostatiniz varsa eger kombiyi 55 60 ayarlamalisiniz.
Oda termostatiniz var mi? Kombi petek ayari kacta ve oda termostatiniz kacta eger varsa?Geçen sene de 600 civarlarında ödedim ben hep. Üst katım dubleks ondan bile çok geliyor bana. Cidden bilen aydınlatsın napalım
Ciddi misiniz? Yayla gibi evde 60la yakan arkadaşımın faturasi 450 geldi. Bizim 55te 400 geldi. Oda termostatiniz varsa kombinin yanmasi gereken ayar o.60 ta yakmaya cesaret edemeyiz
Termostat yokCiddi misiniz? Yayla gibi evde 60la yakan arkadaşımın faturasi 450 geldi. Bizim 55te 400 geldi. Oda termostatiniz varsa kombinin yanmasi gereken ayar o.
Bizim merkezi sistem. Petekler 1 den 5 e kademeli.Oda termostatiniz var mi? Kombi petek ayari kacta ve oda termostatiniz kacta eger varsa?
Termostat yoksa zaten dolandirilmayi garantilemis olursunuzTermostat yok
Bunu eşime soyleyeyım araştırsın
Belki dedıgınız gibidir
Ha o sekildeyse bilgim yok.Bizim merkezi sistem. Petekler 1 den 5 e kademeli.
Kombiyi sadece sıcak su için kullanıyoruz.
İç Anadolu da küçük bir il diyimHangi il
Faturaya detaylı bakıcam. Herkes böyle diyorsa vardır bir sebebi diye düşünüyorum35 40 derecede ne kadar ısınabilirsin ki? istanbul bir de, güney ili falan değil. komşulara da sorman lazım. bana çok anormal geldi o rakam. tamam zam geldi de bu hakikaten çok fazla.
sayacında sorun olabilir.
kombide sorun olabilir.
bir yerde bir kaçak olabilir aksi halde imkanı yok.
gelen fatura sadece doğalgaza mı ait? emin misin başka masraf falan yok, değil mi? bayağı bildiğin doğalgaz şirketi tarafından kesilen fatura, doğru mu anladım?
hayır fatura adı altında rezidans başka masraf mı geçirdi diye düşündüm ondan soruyorum.
Yok valla 150m2 ev.saray mi isitiyonuz bu fatura ney
Doğru söyle mahalleye trafo taktin dimi
Sabah kapatıyorum , akşam açıyorum.Sürekli aç kapa mı yapıyorsunuz acaba?
Aa memleketim gece -2’yi gördü müsanrım doğudasınız allah yardımcınız olsun biz Antalya da -2 de donuyoruz