1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Belki uygulama farklıdır siteden siteye.
Aidat ayrı bizde.
Isınma da dediğim gibi yaktığın kadar.
Ama en düşük ayarda herkes yakmaya mecbur.

İlginç.. bireysel kombi mi kullanıyorsunuz ısı pay ölçer mi?

Bizde normal kombi var 7 petek hiç kapanmadan yanıyor. Kombinin bazen 1 bazen 2.5 ayarına kadar (yaklaşık 40 dereceye tekabül ediyor 664 tl geldi

Bundan önce merkezi ısıtma sistemli bir evde oturdum.
Yanlış hatırlamıyorsam havuz, cafe, hamam, sauna gibi ortak kullanım alanları da m2 ye göre site sakinlerine pay ediliyordu.
Site yönetimine bir sorun derim.
Hatta tüm faturayı tekrar değerlendirmelerini isteyin yönetimden. Sanki komşulardan biri böyle bir problem yaşamıştı. Fatura hatalı çıkmıştı.

Zaten yuksek gelme sebebi dusukte yakmak. Oda termostatiniz varsa eger kombiyi 55 60 ayarlamalisiniz.

Herkese ne kadar farklı geliyor. Ben ac kapa yaptim kombiyi çünkü asiri soguk yoktu. Gece 11 gbi yakiyorduk sabaha kadar. Sabah kapatiyordum gecen ay 167 tl gelmişti ayrica mutfak , salon ve holu yakiyorum sadece. Evim 3+1 ara kat guney cephesindeyim. Ancak bu ay hem korona geçirdik hem daha soğudu hava. Gündüzleri minimumda yakıyorum gece kombiyi 1'e alıyorum. 40 derecede yandığı gözüküyor. Umarim 400leri geçmez :/ benim anlamadığım herkese ne kadar farklı geliyor.

Faturaya detaylı bakıcam. Herkes böyle diyorsa vardır bir sebebi diye düşünüyorum ama abimlere de 800₺ gelince normal demek ki dedim.

Doğru söyle mahalleye trafo taktin dimi

Yok ayol , bizim burda doğalgaz yok elektrikle isiniyoruz , uçmuş durumda faturalar , anneme Aralık ayında 1.600 gelmişti , dedim hazırla kendini ocakta 3 bin gelecek , şimdi iki yaşlı tonton buz gibi evde oturuyor , korkuyorlar klimayı radyatörü açmaya , şaka gibi oldu memleket

sanrım doğudasınız allah yardımcınız olsun biz Antalya da -2 de donuyoruz
Aa memleketim gece -2’yi gördü mü merkezde çok çok nadir oluyordu eksiler. Antalyalıyım ben de oranın ılık havasına alışınca -2’nin -20’lerden bir farkı olmuyor pek. İnsana o bile aşırı soğuk geliyor.

Ben şu an Doğubayazıt’ta çalışıyorum evet. İlçeye bağlı köy okuluna gidiyorum, o köy çok soğuk . İlçe merkezi o kadar değil. Dün çok kar yağdı, bugün baya soğuk, -9 falan şu an. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…