13 yaşında küçük gelin mi olur?

Ben zaten ona bir şey demedim. Ben kendi yeğen davam adına konuştum, üye kızına diyorum gibi bir algı oluşturdu.

Ben de o üyenin bir an sizin kv nin gorumcesi olmasindan şüphelendim. Öyle birden bire girdi konuya esti gürledi beddualar, mahkemeye vermeler.
Öyle bir savunma, adanmışlık.
Kim ne dedi ona ? Kime kızdıysa artik ablam.

Öyle aslında. Nişandan beri süren bir kin var. Ki onu da kendileri başlattı. Bana alınan hatta özel yapılan kolyeyi görümcem emanet diye alıp vermek istemedi. Ben aldım. Kınada tutup kınalık giymek istediler 20 tane genç kız. Şimdi de bu çıktı. İzin vermeyeceğimi biliyorlar üstüme oynuyorlar.

Yav kimse de bir şey demedi aslında. Kendi kendine "anayım bennn ana" diye yükseldi. Biz de anlayamadık

Sizin düğününüzde sizden daha yapılı biri, sizden daha abartılı bir gelinlik giyip gelseydi de böyle konuşur muydunuz acaba ?
kesınlıkle boyle konusmazdım hatta cok guler dalga gecerdım ama 13 yasında bır cocuga acık renk abıye gıydırıldı dıye degıl o cocugun cocuk oldugunu 13 yas oldugunu herkes bılıyor sozde gelının arkasından duvak tutan beyaz gelınlıklı cocuk yapacaklar tek cocuk o cocukta heveslenmıs abıye gıyecegı ıcın sanırım cocuk oldugu ıcın sorun yok makyajlı sacı yapılı kadın gıymeyecek kı

Bence hakaret ve saldırganlık eden oydu. Bunlar farklı düşünceler size saygı duyuyorum. Keşke güzel güzel konuşmayı seçseydi. Ortamı gerdi.

Yok baya bildiğin taşlı gelinlik alınmış. Abiye falan değil. Konu sahibinin gelinlik tarzı bile daha sade...

Yok güzelim 750 TL verip gelinlik almışlar.Hatta kayınvalide fotoğraf çekiminde gelinle damadın yanında o kıyafetle o kizin da olmasini istiyor ...teyzenin ciddi sorunları var

Yok baya bildiğin taşlı gelinlik alınmış. Abiye falan değil. Konu sahibinin gelinlik tarzı bile daha sade...
bırde cocuk 165 boyundaymıs yenı farkettım o ayrıntıyı yahu

konu sahıbı bosuna uzuluyorsun oyleyse cunku herkesın komıgıne gıdecek bu durum zaten yanı sızın canınız sıkılmasın onların adına sadece utanabılırsınız bosverın

Yok güzelim 750 TL verip gelinlik almışlar.Hatta kayınvalide fotoğraf çekiminde gelinle damadın yanında o kıyafetle o kizin da olmasini istiyor ...teyzenin ciddi sorunları var
ay tovbeler olsun ne okudum oyle
demın de yazdım cok gulunc seyler boyleymıs madem ben olsam gulerdım yanı kendılerını guldurecekler baya

Aynen, insanlar garip ve dahası üzerine düşmeyen konularda kindar oluyor. En iyisi böyle tiplere gülüp geçmek.
bana kafayı takmıs gıbı her mesajıma begenmedım yapmanız uzerıne bende sıze begenmedım yapınca zorunuza gıttı tabı ondan sanırım ama sonsuza dek gulebılırsınız sıze yapılmasını ıstemedıgınız bırseyı baskasına yapmayarak gune baslarsınız olur bıter

ıyı forumlar

nereliler. sanirim arnavutlardaydi herkes ayni kaftani giyiyor gelinle beraber. oyle gelenekleri var o sekilde oynuyorlar.

Kimsenin geçmiş mesajlarına girip 5 sene önce yazdığı bir mesaji beğenmemek yapmadım, ya da ne bileyim kanamam var diye geçmiş olsun diyenlere teşekkür ettiğim mesajları başka başlıktaki mesajlarını didikleyip yapmadım. Özetle bana yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi yapmadım.

He evet, sizin BU BAŞLIK altında yazdığınız bir kaç mesajı beğenmemiş olabilirim. Farkında dahi değilim. Mesajları kimin yazdığına bakmadan değerlendiriyorum. Neden beğenmediğimi de bu başlıktaki yorumlarımı okusaydınız anlardınınız. Belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…