- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Allah allah ne tuhaf adetler var niye küçük gelin nedir ya niye olması gerekiyormus resmen saçmalık kaynanaya bak canı sıkışmış nelerle uğraşıyor bu insanlara başka uğraşlar lâzım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ne var bunda kıskanıyorsun diyenler daha büyük sorunValla bibi benim boyum 1.50... Benim düğünüme böyle biri gelinlik giyip gelse çocuk gelin diye bana bakarlar
İşin şakası ama o artık genç kız. Bu onun reşit olduğu anlamına gelmiyor ama gelinlik giyip saç makyaj yapsa bildiğin yetişkin gibi görünecek. Benim kızım olsa güdümlü terliğimi fırlatır "nelere özeniyorsun otur ders çalış" derdim. O yaşta gelin olmaya özendiren kafalar da bir garip.
Ama 13 yaşındaki orta ikiye yeni başlamış oluyorValla kk her gün beni şaşırtıyorsun 13 yaşında ki koca kıza çocuk diyip ne var giysin diyenler var vay arkadaş
Ama 13 yaşındaki orta ikiye yeni başlamış oluyor
Çocuk yani boyu uzun olması çocuk olduğunu değiştirmiyor
O yaşta çocuk gelin nişanlı kızlar olması bizim toplumsal ayıbımız pedofili ve iğrençlik
Ama kızın özenmesi hoş görülebilir annesi uyarmalı burada
O konuda anne uyarmalıKızın özenmesi daha tehlikeli değil mi sizce? Erkenden kocaya kaçma vakaları bu yüzden olmuyor mu
Benim de bu forumda okuduğum en saçma şeylerden biri. Ama konuyu okuyunca değil, yorumları okuyunca şaşırdım. Çünkü konuyu okuduğumda, konu sahibi eski üye olmasına rağmen konunun fake olduğunu düşündüm. Hiç yorum bile yazmayacaktım. Sonra yorumlara bir baktım, ne var bunda, o daha çocuk, kıskandın mı vs yazanlar olmuş. İşte o zaman konunun gerçek olabileceğini anladım. Demek ki damadın ailesi de bunları yazanlar gibi kafa yapısına sahipler. Demek ki o insanlar gerçekler. İşte o zaman şaşırdım.
Arkadaslarin hayal ettigi ikili orgu saciyla birkac eksik disiyle tatli sevimli bir kizAlın benden de o kadar.
Yorumlara da şaşırdım. Küçük gelin nedir, zorunluluk mudur tartışılmadan, çocuğun yetiştirilme tarzı üzerine düşünülmeden, kayınvalidenin tarzına değinilmeden konu sahibine kıskanç denip geçilmiş.
Giysin ne var çocuk o diyen arkadaşlar 13 yaş çacuk değil ergenliğe geçiş yapmış genç kız oluyor ben 11 yaşımda regl oldum göğüslerim falan gayet belirgin di bırakın gelinliği ince tişörtle bile utanırdım göğüslerim belli oluyor diye, gelinlik diyorsunuz bi de 1.65 boyunda bir genç kız nereden bulacak çocuk gelinliğini benim boyum 1.55 bana bile kısa gelir çocuk gelinliği Allah aşkına ne diyorsunuz siz
Verilen örnekler hep göğüslerin büyümesi, ergenlik, adet görme.
13 yaşında anca vücudu gelişmeye başlamış olabilir zaten.
Aklı değil, dolayısıyla evet çocuk, çünkü çocuk aklıyla hareket ediyor.
13 yaşında birinin göğüsleri büyük diye yetişkin muamelesi yapıp yetişkin gibi davranmasını bekleyemeyiz.
Alın benden de o kadar.
Yorumlara da şaşırdım. Küçük gelin nedir, zorunluluk mudur tartışılmadan, çocuğun yetiştirilme tarzı üzerine düşünülmeden, kayınvalidenin tarzına değinilmeden konu sahibine kıskanç denip geçilmiş.
Kaldı ki, kim düğününde ikinci bir gelin ister? Anlatılan bir çocuk değil, adeta ikinci bir gelin çünkü.
Aynen. Gelinden 5 cm uzun çocuk gelin mi olur? Bir de konu sahibi çok küçük gösteriyormuş ve konu sahibi Helen tarzı gelinlik giyecekken, ondan 5 cm uzun kız taşlı gelinlik giyecekmiş. Çok acayip.