13 yaşında küçük gelin mi olur?

Ben kızın heves ettiğini falan sanmıyorum herkes heves etmiş demiş ama. Konu sahibinin ilk mesajında yazıyor ailede küçük gelin olacak başka kimse yok o giyecek demiş kayınvalide. Yani resmen bir görev gibi, vazife vermişler kıza. Şaka gibi...

Ailenin kadınları kınaya kaftanla gitmek istemiş, konu sahibi istememiş diye okudum sanırım. Belki de onun intikamıdır.

valla bence burada sizin konunuza "en gelin sizsiniz tamam" "13 yaşında ne var çocuk" diyenlerin içinden evlenmemiş olanların gelecekteki düğünlerine mevcut gelinliğinizle gidin.
sonra "benim zaten boyum kısa çocuk gelin olurum ben" deyin.
hır gür çıkarırlarsa da "ne o kıskanıyor musun?! iyi tamam en gelin sizsiniz" deyin.
bence çok büyük anlayış! ve sabırla! mutlulukla! bu isteğinizi karşılayacaklardır.

13 yalındaki kızın annesine, ben de gelinliğimi çok sevdim onun düğününde ben de kendi gelinliğimi giyip geleceğim deyin.

Çok haklısınız başlarına gelmediği için ya da direkt birinin başına geldikleri için böyle konuşuyorlar bence 😓

Kv nişanlım konuyu açınca sizle fotoğrafa gelsin demiş hemen. Fotoğraf dediği de gece çekim yapacağız düğün sonu dışarıda bu. Rıza göstersem albüme de koyun diyecekti sanırım. Nişanlım da istemiyor kızı daraltmayın iyice diye terslemiş. Küsmüş kocaman kadınım beni azarlıyorsunuz kınada kaftan giydirmiyo düğünde gelinlik giydirmiyo çocuklarıma diye ağlamış. Kaftan dediği de bindallı oluyor bu arada. Bilmiyorum artık son dakika golu atmazlarsa iptal ettik.

Ne oldu nişanlın konuştu mu ailesiyle?
Valla benim içime dert oldu senin bu çocuk gelin olayı. Kuafördeyken şikayet edesim geldi. Düğüne ulaşamadan önünü kessin polisler :rolleyes:

Kv nişanlım konuyu açınca sizle fotoğrafa gelsin demiş hemen. Fotoğraf dediği de gece çekim yapacağız düğün sonu dışarıda bu. Rıza göstersem albüme de koyun diyecekti sanırım. Nişanlım da istemiyor kızı daraltmayın iyice diye terslemiş. Küsmüş kocaman kadınım beni azarlıyorsunuz kınada kaftan giydirmiyo düğünde gelinlik giydirmiyo çocuklarıma diye ağlamış. Kaftan dediği de bindallı oluyor bu arada. Bilmiyorum artık son dakika golu atmazlarsa iptal ettik.
Kusra bakmayin ama resmen size zehir etmek icin ugrasyrlar galiba ... cikarmslar

Sorunlu mudur nedir ya kayınvalideniz? Kınada bindallıyı, düğünde de gelinliği zaten gelin giyer. Sizinle yarıştırıyor resmen birilerini. Allah size kolaylık versin bu kayınvalide size bela olmaya geliyor

Aman çok şükür. Çoğumuz sinir olmuştuk. Nişanlınızın da normal mantıklı bir insan gibi davranmaya başlamasına sevindim.

Genel olarak çocuklara gelinlik giydirilmesinden hiç bir zaman hoşlanmadım, saçma ve itici geliyor bana. Neden gelinlik küçücük çocuklara, birde abiyeler var 😏

aynen katılıyorum size.
sırf 6 aylık kızıma bebek mevlidinde gelinlik benzeri abiye bir elbise giydirmedigim için bütün aile uyelerinden linç yedim açıkçası ben.
hiç doğru bulmuyorum küçücük bebekleri çocukları gelin gibi koca kadın gibi süsleyip giydirmeyi.
ne kadar güzel cocuklara gore bebeklere göre elbiseler varken ne gerek var anlamıyorum.

Aglarsa aglasın ya.. Ben nişanlının yerıne olsam o akrabam ıle ılıdkımıdr keserım.. Şaka gibiler gercekten isteklerinden biri makul olmaz mı bir insanın.. Allah yardımcın olsun gercekten tuhaf bir aileye gelin gidiyorsun :)

aynen katılıyorum size.
sırf 6 aylık kızıma bebek mevlidinde gelinlik benzeri abiye bir elbise giydirmedigim için bütün aile uyelerinden linç yedim açıkçası ben.
hiç doğru bulmuyorum küçücük bebekleri çocukları gelin gibi koca kadın gibi süsleyip giydirmeyi.
ne kadar güzel cocuklara gore bebeklere göre elbiseler varken ne gerek var anlamıyorum.
Bende anlamıyorum, anlamak bile istemiyorum 😁 yakıştığını da düşünmüyorum, çocukların bütün masumiyeti gidiyor, çocuklar çocuk gibi giyinmeli sadece

aynen katılıyorum size.

Off bebek mevlidi benimde daha ogullarim dogmadan kabusum.Ya 2-3 aylik bebelere sehzade kostumu giydirmemi isterlerse diye 🤦‍♀️🤦‍♀️

X