13 yaşında küçük gelin mi olur?

ikinci bi gelinlik mi alsaniz acaba mavi ya da pudra ya da baska renk. hani prenses model nisanliklar oluyo ya.

boyum 1.60 benim de düğünümde 15 cm topuklu giymistim. 19 cme kadar dolgu topuklu gelin ayakkabısı da varmış.
benim düğünümde 3 tane de beyaz elbiseli kadin vardı. ben çok gıcık olmuştum

13 yaşında ama 1,65 boyunda. ben olsam bende istemezdim 5-6 yaşında ki çocuk değil ki ortada bıcır bıcır dolaşsın koca kız

Bizim gelinin düğününde kuzeni giydi gelinlik. Yaşı küçüktü belki ama yaşından büyük gösteriyordu. Hoş durmuyor, onu söyleyeyim.

Son düzenleme:
Evet sanki küçük gelin olmayınca düğünleri eksik kalıyordu

Ne yapmayı düşünüyorsun. Benim kuzenimin görümcesi de nişanda kabarık bir elbise almıştı, nişanda sanki iki tane gelin var gibiydi. Kendi giyememişte heves etmiş. İnsanların güzel günlerini batırmanın ne manası var.

Bi sacmalamislar bide gelin topuzu yaptrsnlar bari sizin boyunuz kac 1.65 gore cocuk gelinligini nerden bulmslar baya yetiskin gelinligi almislardir herlde benm boyum 1.72 yani 1 karis kisa bnden dusunemedm simdi yasi cocuk ama yapi itibariyle olmamis

allah allaaah çok enteresanmış
ne olursa olsun siz bence fikrinizi söyleyin
ille giydirecekse, delinin tutturduğu gibi giydirsinler kızlarını
siz de sakın o gün surat falan asmayın ASLA AMA ASLAAAAAA

Benim arkadaşın kv giymişti beyaz takımı. Bizde adet böyle demişti bir de. Ne garipler ya..

Aynı boydaymışız sizle. Siyah gelinlik alırım sanırım şu saatten sonra

valla bence burada sizin konunuza "en gelin sizsiniz tamam" "13 yaşında ne var çocuk" diyenlerin içinden evlenmemiş olanların gelecekteki düğünlerine mevcut gelinliğinizle gidin.
sonra "benim zaten boyum kısa çocuk gelin olurum ben" deyin.
hır gür çıkarırlarsa da "ne o kıskanıyor musun?! iyi tamam en gelin sizsiniz" deyin.
bence çok büyük anlayış! ve sabırla! mutlulukla! bu isteğinizi karşılayacaklardır.

13 yalındaki kızın annesine, ben de gelinliğimi çok sevdim onun düğününde ben de kendi gelinliğimi giyip geleceğim deyin.

Ben de anlamıyorum bu öne geçme sevdasını. Nişanlım görüşüyor ailesi ile haber bekliyorum.

Valla kk her gün beni şaşırtıyorsun 13 yaşında ki loca kıza çocuk diyip ne var giysin diyenler var vay arkadaş
E kavga mı etsin. Düğünü mü iptal etsin. İnat etmiş karşı taraf. Tamam deyip, gelinlikle gelirse en mutlu gününde olay mı çıkarsın? Zaten konuşmuş anlamamışlar. Ben ne var bunda demedim ama böyle konular uzarsa insanlar ne giyeni anlar, ne giydi diye olay çıkaranı. Bırak giysin dedim bu sebeple. Alındım ama muhtemel bana demediniz

Bence de size demedi. Haklısınız yani uzattıkça tadımız kaçacak hele de o gün hiç gerek yok. Arkadaş bana kıskanç, çekemiyorsun diye konuşanlara yazdı muhtemelen.

Kavga edicek iptal edicek gerekirse böyle böyle bu erkek tarafı her dediğini yaptırır aman ağzımızın tadı bozulmasın rıza bey modundan çıkın
Ben genel yazdım size özel değil :)

Giysin ne var çocuk o diyen arkadaşlar 13 yaş çacuk değil ergenliğe geçiş yapmış genç kız oluyor ben 11 yaşımda regl oldum göğüslerim falan gayet belirgin di bırakın gelinliği ince tişörtle bile utanırdım göğüslerim belli oluyor diye, gelinlik diyorsunuz bi de 1.65 boyunda bir genç kız nereden bulacak çocuk gelinliğini benim boyum 1.55 bana bile kısa gelir çocuk gelinliği Allah aşkına ne diyorsunuz siz

Valla kk her gün beni şaşırtıyorsun 13 yaşında ki koca kıza çocuk diyip ne var giysin diyenler var vay arkadaş

Valla bibi benim boyum 1.50... Benim düğünüme böyle biri gelinlik giyip gelse çocuk gelin diye bana bakarlar

İşin şakası ama o artık genç kız. Bu onun reşit olduğu anlamına gelmiyor ama gelinlik giyip saç makyaj yapsa bildiğin yetişkin gibi görünecek. Benim kızım olsa güdümlü terliğimi fırlatır "nelere özeniyorsun otur ders çalış" derdim. O yaşta gelin olmaya özendiren kafalar da bir garip.

Benim arkadaşın kv giymişti beyaz takımı. Bizde adet böyle demişti bir de. Ne garipler ya..

Aynı boydaymışız sizle. Siyah gelinlik alırım sanırım şu saatten sonra

valla şimdi rezil olcak o kiz ve ailesi ama sizin de bi arkadasiniz veya akrabaniz gelse düğüne. sonra sürekli ya ne sacmaydi falan dese insanin ister istemez morali bozulur.

benim kinam da gündüz gibi baslamisti. halam da güneş gözlüğünü kafasına takmis aksam olunca. arkadasim durup durup bunu soyluyodu ne sacma diye aksam vakti günes gözlüğünü niye takmış. bazen patavatsız insanlar da bu yasadigimiz stresi artırıyo.

ama inadim inat insanlarsa nisanliniz bisey yapamaz maalesef. bazen sırf evlilik olmasin diye kasıtlı olarak diretiyolar.

o kızın da ben hevesli olduğunu sanmıyorum. belki de erkek arkadaşı var. onunla bu tarz şeyleri konusuyolar. kendini göstermek istiyodur. haberlerde görüyoruz 13 14 yaşında kocaya kaçan kız çocuklarını. onlarda bu tarz ailelerde yetisiyo sanırım.

siz bi çocuğa verin 50 lira kızı kolayla yikasinlar bogsunlar onu vişne suyuna falan

sakin boyle tatli ve ilimli konusmayin.
kizi asla muhattap almayin. Umidddd u dinleyin. ayni onun dedigi gibi nisanliniz ve kaynananiza rest cekin.
karsinizdakiler tatli dilden anlayacak tipler olsaydilar siz suan bu durumda olmazdiniz.

Ayiptir sormasi nisanliniz nereli ? Kayinvalideniz bu kadar dominantsa sizde dominant olun cunku genelde damat annesinden aliskin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…