- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
13 yaşında ama 1,65 boyunda. ben olsam bende istemezdim 5-6 yaşında ki çocuk değil ki ortada bıcır bıcır dolaşsın koca kız
Evet sanki küçük gelin olmayınca düğünleri eksik kalıyordu
Annem niye önemsiyorsun filan dedi konuşmayı duyunca. Öyle pek ilgili bir annem yok maalesef. Düğün işlerime bile karışmadı. Geçen kınalık almaya gittim tek başıma annemi çağırdım gelmedi "benle ne işi varmış" çünkü. Varın siz düşünün buna karışır mı..
ikinci bi gelinlik mi alsaniz acabamavi ya da pudra ya da baska renk. hani prenses model nisanliklar oluyo ya.
boyum 1.60 benim de düğünümde 15 cm topuklu giymistim. 19 cme kadar dolgu topuklu gelin ayakkabısı da varmış.
benim düğünümde 3 tane de beyaz elbiseli kadin vardı. ben çok gıcık olmuştum
Ne yapmayı düşünüyorsun. Benim kuzenimin görümcesi de nişanda kabarık bir elbise almıştı, nişanda sanki iki tane gelin var gibiydi. Kendi giyememişte heves etmiş. İnsanların güzel günlerini batırmanın ne manası var.
E kavga mı etsin. Düğünü mü iptal etsin. İnat etmiş karşı taraf. Tamam deyip, gelinlikle gelirse en mutlu gününde olay mı çıkarsın? Zaten konuşmuş anlamamışlar. Ben ne var bunda demedim ama böyle konular uzarsa insanlar ne giyeni anlar, ne giydi diye olay çıkaranı. Bırak giysin dedim bu sebeple. Alındım ama muhtemel bana demedinizValla kk her gün beni şaşırtıyorsun 13 yaşında ki loca kıza çocuk diyip ne var giysin diyenler var vay arkadaş
Bi sacmalamislar bide gelin topuzu yaptrsnlar bari sizin boyunuz kac 1.65 gore cocuk gelinligini nerden bulmslar baya yetiskin gelinligi almislardir herlde benm boyum 1.72 yani 1 karis kisa bnden dusunemedm simdi yasi cocuk ama yapi itibariyle olmamis
allah allaaah çok enteresanmış
ne olursa olsun siz bence fikrinizi söyleyin
ille giydirecekse, delinin tutturduğu gibi giydirsinler kızlarını
siz de sakın o gün surat falan asmayın ASLA AMA ASLAAAAAA
E kavga mı etsin. Düğünü mü iptal etsin. İnat etmiş karşı taraf. Tamam deyip, gelinlikle gelirse en mutlu gününde olay mı çıkarsın? Zaten konuşmuş anlamamışlar. Ben ne var bunda demedim ama böyle konular uzarsa insanlar ne giyeni anlar, ne giydi diye olay çıkaranı. Bırak giysin dedim bu sebeple. Alındım ama muhtemel bana demediniz
Kavga edicek iptal edicek gerekirse böyle böyle bu erkek tarafı her dediğini yaptırır aman ağzımızın tadı bozulmasın rıza bey modundan çıkınE kavga mı etsin. Düğünü mü iptal etsin. İnat etmiş karşı taraf. Tamam deyip, gelinlikle gelirse en mutlu gününde olay mı çıkarsın? Zaten konuşmuş anlamamışlar. Ben ne var bunda demedim ama böyle konular uzarsa insanlar ne giyeni anlar, ne giydi diye olay çıkaranı. Bırak giysin dedim bu sebeple. Alındım ama muhtemel bana demediniz
Valla kk her gün beni şaşırtıyorsun 13 yaşında ki koca kıza çocuk diyip ne var giysin diyenler var vay arkadaş
Benim arkadaşın kv giymişti beyaz takımı. Bizde adet böyle demişti bir de. Ne garipler ya..
Aynı boydaymışız sizle. Siyah gelinlik alırım sanırım şu saatten sonra
sakin boyle tatli ve ilimli konusmayin.Sağ olun gerçekten ne maksatla kıskanacağımı düşünüyorlar anlamıyorum 2 tane gelini kim ister düğününde ben kötü oluyorum kızla konuşmayı düşünüyorum ben de güzel bir abiye alalım sana genç kızsın artık diyeceğim belki o annesinden daha olgundur anlar beni
Ayiptir sormasi nisanliniz nereli ? Kayinvalideniz bu kadar dominantsa sizde dominant olun cunku genelde damat annesinden aliskin oluyorDüğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı