- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi gulendam_34
18 yaşından önce bunu yapmıyorlarLens yerıne bır mıktar para ayırıp gozlerını çizdırın kurtulsun cocuk lensler bır haylı pahalı cızdırıp bır kerede kurtulmak mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 yaşından önce bunu yapmıyorlarLens yerıne bır mıktar para ayırıp gozlerını çizdırın kurtulsun cocuk lensler bır haylı pahalı cızdırıp bır kerede kurtulmak mantıklı
18'den önce çizdirilmez ve her göz çizdirilmez.Lens yerıne bır mıktar para ayırıp gozlerını çizdırın kurtulsun cocuk lensler bır haylı pahalı cızdırıp bır kerede kurtulmak mantıklı
Ben 20 yaşındayken bile yapmamışlar di. Bence hijyenine dikkat edecekse kullansın. Ben de miyopum. Nefret ederdim gözlukten. Simdi derslerinde okulda takmıyorsa gözlük sorun olabilir doktoruna da sorun alın benceşu zamana kadar hiç ameliyat önerilmedi 18 yaşında diye biliyorum
yine de soracağım doktora
teşekkürler :)
Bu yaşlar öz güven yaşları . Ben olsam izin verirdim . 17 yaşında oğlum var bazı hareketlerine göz yumuyorumMerhaba arkadaşlar
13 ve 3,5 yaş iki kız çocuğu annesiyim
büyük kızım yıllardan beri gözlük kullanıyor ama gelin görün ki şu 2 aydır takmıyor (hipermetrop)
çirkin olduğunu özgüveninin kaybolduğunu söyleyip ısrarla gözlük takmıyor
taktı kafaya lens de lens diye nisan başı doktor kontrolü var
tabiki doktora da danışacağım
fikir olsun diye yazıyorum erken yaşta lens kullananınız oldu mu
kafam karıştı...
:) ergenlik döneminde çocuklarımın her birini bir ıssız adaya bırakacağım sanırım.
Kolay gelsin :)
Arkadaşları dalga geçiyordur muhtemelen, malum ergenlik :)Merhaba arkadaşlar
13 ve 3,5 yaş iki kız çocuğu annesiyim
büyük kızım yıllardan beri gözlük kullanıyor ama gelin görün ki şu 2 aydır takmıyor (hipermetrop)
çirkin olduğunu özgüveninin kaybolduğunu söyleyip ısrarla gözlük takmıyor
taktı kafaya lens de lens diye nisan başı doktor kontrolü var
tabiki doktora da danışacağım
fikir olsun diye yazıyorum erken yaşta lens kullananınız oldu mu
kafam karıştı...
teşekkür ederimaslında kemik gözlük modası var
kızlar numarasız gözlük takıyor
neyse lensi sorun ama memnun olmazsa da çerçevesiz gözlük deneyin
Eki Görüntüle 2250944
favorimdir camlarını istediği gibi kestirebiliyor da elips yuvarlak düz vs vs
mavi göz takıntısı zaten var da (baba ve tüm çekirdek ailesi mavi göz çünkü) şuan öyle bişey demiyor genç kız olunca yapacakmışArkadaşları dalga geçiyordur muhtemelen, malum ergenlik :)
Ben üniversite de sırf renkli gözüm olsun diye almıştım, 1 ay zor kullandım, o da verdiğim paraya yazık olmasın bari birz kullanayım diyerek,yoksa daha erken atardım gözümden
biz aylardır hayır dedik sürekliBen çok uzun yıllar gözlük kullandım ve sonra lazerle attım ben de hipermetroptum. Öncelikle kesinlikle lens tavsiye etmiyorum çünkü korneayi inceltiyor bu kesin ve net bir bilgi .onun sevdiği tarzlarda gözlük alın onu kullansın evet zor ama sabretsin asla pişman olmaz çünkü kornea inceldikten sonra bu sefer başka sorunlarla da mücadele etmek zorunda kalacak . Tabiki incelme hemen olmuyor ama uzun süreli kullanımlarda incelme kaçınılmaz ayrıca ciddi bakım isteyen bir şey lens enfeksiyon riski fazla. Ben de aynı şeyleri istedim ailem istemeyince üzüldüm ama Dr bana eğer eğer bugüne kadar düzenli kullanmasaydiniz kaybettiklerinizi duzeltemezdik dedi . Bence önce drla konuşun belki siz hayır sağlıklı değil derseniz tepki gösterecektir ama eğer dr senin gözün için uygun değil derse bir daha bunu düşünmez . Zaten Dr o yaştaki çocuklara lens vermiyor bakım gerektirdiği için çünkü yetişkinler bile aksatabiliyor ve sonra başka göz sorunları. Hayır diyip kestirip atmayın ki inatlasmasin.