- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
Bende aynı fikirdeyim. Çocukla alakası Yok karakter olarak size fazla değer vermediğini düşündüm adamın huyu bu anlatılanlardan. Yol yakınken net olun kararlı olun ve bu yoldan dönün. Çok pişman olursunuzAdam yanında çocuğu olduğu için değil, sizi sallamadigi için hiç zor gününüzde yanınızda olmamış. Sadece hep haftasonunu denk geldiği için çocuğunu bahane etmiş.
Çok ciddiyim, inanın buna. Hatta denemek için haftaici zor durumda kalmış gibi davranin, bakalım bu sefer gelmemek için neyi söyleyecek.
canim gelecegini dusun. Karsina bin tane yaşitin, genc, bekar, yakisikli, anlasabilecegin, begenecegin insan cikar. Bir kere bir iliskiye baslayinca kendini kaptirmani anliyorum ama neresinden tutsan elinde kalir. İs ciddiye binip evlenmeye kalksan eski esi huzur vermeyebilir. E adam zaten senden once ati almis uskudari gecmis, yasayacagini yasamis. Ne yapacan ki bu tarz bir iliskiden ne bekleyeceksin? Arkadaslarin akrabalarin uçuş uçuş kina geceleri yaparken sen neden boyle bir yukun altina giresin.Tek diyebileceğim şey haklısınız nasıl vazgeçilir çözülür bilmiyorum her taraftan mı engellesem ben mi az süründürsem arayıp arayıp açmasam mı ? Direk mi engellesem bilmiyorum
Gerçekten çok toysunuz. Adam sizi kararlı görse ne yazar. Kimse evladından vazgeçmez geçmesinde. Bu ilişkide 2.plana atılmayı kabul edin. Kaldırabilirim diyorsanızda adamın köprüyü geçene kadar olan sahtekar düzelme numarasına inanıp devam edin.beni sevmediğini düşünmüyorum ya da kendimi kandırıyorum bilmiyorum kararlı görmüş olabilir bilmiyorum burayı okuyunca insana bir özgüven karar geliyor işte.
Di mi? Ama konu sahibinin konularına baktım bulamadım. Kafam karıştı valla, dejavu oldu sanki.Konu 4 ocakta açılmış. Bugün 5 şubat olunca ben de yanıldım ,"ben bunu okumuştum, aynı konuyu mu açmışlar" dedim.
Daha önce de aynı konuyu açtıysa bilemiyorum tabii.
tereddütlerim olduğu için yazdım buraya boşanmak için evlenmek istemiyorum. bi de benden mi boşansın.
Ben hep şöyle düşündüm ilişkide çok feragat eden bendim o da bana uyum sağlamak için etseydi orta yolu bulsaydı ( oğlunu at görüşme gibi değil) ben evlenmiş boşanmış olsam oğlunu gözüme soksun bende çocuğum derim ama ben bekarım onunda onun farkında olması lazımdı o öyle yaptıkça ben çocuktan soğudum.Çok güzel bir üniversitede okuyorsunuz yani ben okurken hiç aklımda evlenme yoktu, gezmeye okulu bitirmeye ,sonrasında atanmaya odaklıydım hepsi oldu sonra evlendim.
Erkek arkadaşınız iyi bir babaymış bunu çok takdir ettim ama sizin de bunları biliyor olmanız lazım o bir baba çocuğu var çocuğuyla vakit geçirecek elbette parada verecek sorumlulukları var bunları bilerek sevgili olmayı kabul etmişsinizdir değil mi. Çocuğunun bir derdi sıkıntısı oldu mu koşacak, zamanlı zamasız hem de o bir baba çünkü. Bunları kabul ediyorsanız deva edin.
Ama bence daha Çok gençsiniz üzülürsünüz ayrılınca illaki ama kendinizi toplarsınız. Önceliği değilsiniz sevgilinizin bu aşikar ortada.
Haberi var ama aramızda bir şey var gibi değil beni tanıyor 2 kere oturduk tanıştık yani ismimi biliyor.Çocuğun neden sizden haberi yok. Neden yanında size yazamıyor, konuşamıyor? Merak ettim. Çocuk bahane size aşık değil gibi...
Bu kadar çocuğuna düşkün baba neden boşanmış?
Çocuğa düşkünlükle boşanmanın ne alakası var? Gerçekten bazı yorumları hayretler içinde okuyorum.Çocuğun neden sizden haberi yok. Neden yanında size yazamıyor, konuşamıyor? Merak ettim. Çocuk bahane size aşık değil gibi...
Bu kadar çocuğuna düşkün baba neden boşanmış?
Boşandınız mı bilmiyorum ? ben çocuğu atsın demedim bana hatta çocukla görüşmüypruz oğluma karşı davranışlarını beğenmedim dedi bana çok şaşırmıştım herhalde devamlı sormamı bekliyordu nasıl diyerek? Ben bekarım ve kendimden küçük bir bireyle vakit bile geçirmedim uzun süre. Bunun insan olmakla alakası varmış ben istemediğimi söyleyince ben sevmek ve bakmak zorunda değilim ağır geldi o yüzden bu durumdayım. Orta yolu bulması lazımdı benim feragat ettiğim şeyler var onunda olmalıydı yoksa annemle babama bakıyorum herkes ünide çalışıyor evde yanlızlar biz tatillerde gidebiliyoruz. Belki dediğinizde haklısınız ama benim çocuğum yok anlayamıyorumHay Allah ya ne yapsa ki adam? Çocuğu geldiği yere de gönderemez. En iyisi senin için oğlunu terk etsin. Aramasın sormasın ilgilenmesin. Seninle evlensin evine falan da getirmesin. Ne de olsa ağaç kovuğundan çıktı o çocuk.
:))) binlerce insan var, karşımdaki Behlül değil ordan kesin biliyorum etrafında dönende yok.Konudaki adam benim kuzenim mi diye düşündüm bir an. Tam oturtamadım ama çok şey tutuyor.
Eğer öyleyse, hatta değilse de aynı karakterde insanlar diye düşünüyorum; uzak dur. Kuzenim diye söylemiyorum, oğlu için değil sizi anne babasını bile harcar, yakışıklı bir adam olduğu için de etrafındaki kadınları çok umursamaz, biri gider biri gelir kafasındadır.
:))) binlerce insan var, karşımdaki Behlül değil ordan kesin biliyorum etrafında dönende yok.
Bunu anlamak için illa çocuk sahibi olmaya gerek yok. Biraz vicdanı olan bir insan anlayabilir. Sizin feragat ettiğiniz şeylerle bir babanın feragat edeceği yani çocuğu bir tutamazsınız. Yol yakınken dönün bu adamla olmanız imkansız gibi görünüyor.Boşandınız mı bilmiyorum ? ben çocuğu atsın demedim bana hatta çocukla görüşmüypruz oğluma karşı davranışlarını beğenmedim dedi bana çok şaşırmıştım herhalde devamlı sormamı bekliyordu nasıl diyerek? Ben bekarım ve kendimden küçük bir bireyle vakit bile geçirmedim uzun süre. Bunun insan olmakla alakası varmış ben istemediğimi söyleyince ben sevmek ve bakmak zorunda değilim ağır geldi o yüzden bu durumdayım. Orta yolu bulması lazımdı benim feragat ettiğim şeyler var onunda olmalıydı yoksa annemle babama bakıyorum herkes ünide çalışıyor evde yanlızlar biz tatillerde gidebiliyoruz. Belki dediğinizde haklısınız ama benim çocuğum yok anlayamıyorum
Ben hep şöyle düşündüm ilişkide çok feragat eden bendim o da bana uyum sağlamak için etseydi orta yolu bulsaydı ( oğlunu at görüşme gibi değil) ben evlenmiş boşanmış olsam oğlunu gözüme soksun bende çocuğum derim ama ben bekarım onunda onun farkında olması lazımdı o öyle yaptıkça ben çocuktan soğudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?