• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

onu da deneyeyim, barların fiyatı almış başını gitmiş. hem ev yapımı olmuş olur:)

Zaten dışarıda satılan barlar da hiç sağlıklı değil. Şunu sakın unutma. Herhangi bir yiyecek paket içine girdiyse kesinlikle sağlıksızdır. Evde yapmak en mantıklısı.

Ellerine emeğine sağlık canım.

@candy_candy @Ceylinimdeceylinim @Eyslg Souldfly Souldfly ekhion ekhion @kahvevekitapsever @Aysegul 6666 kızlar menülerinizi bekliyorum.

Dünkü Menüm

Kahvaltı (08:00)
Yarım haşlanmış yumurta
1 yk tulum peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
3 tane siyah zeytin
Dereotu, maydonoz

Ara 11:00
1 fincan sütlü, menengiç kahvesi

Öğle (12:00)
1 porsiyon etli nohut yemeği
3 yk bulgur pilavı
1,5 kepçe cacık

Ara (16:00)
1 fincan sade nescafe
10 tane badem

17:00
1 kutu activia yoğurt

23:00
1 kupa yeşil çay

40 dk yürüyüş bandında yürüyüş, 300 ip atlama 80 tane squat (30 tanesi diz çekmeli, 30 tanesi bacağı yana açmalı, 20 tanesi zıplamalı)

3 lt s

Ellerine emeğine sağlık canım.

@candy_candy @Ceylinimdeceylinim @Eyslg Souldfly Souldfly ekhion ekhion @kahvevekitapsever @Aysegul 6666 kızlar menülerinizi bekliyorum.

Dünkü Menüm

Kahvaltı (08:00)
Yarım haşlanmış yumurta
1 yk tulum peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
3 tane siyah zeytin
Dereotu, maydonoz

Ara 11:00
1 fincan sütlü, menengiç kahvesi

Öğle (12:00)
1 porsiyon etli nohut yemeği
3 yk bulgur pilavı
1,5 kepçe cacık

Ara (16:00)
1 fincan sade nescafe
10 tane badem

17:00
1 kutu activia yoğurt

23:00
1 kupa yeşil çay

40 dk yürüyüş bandında yürüyüş, 300 ip atlama 80 tane squat (30 tanesi diz çekmeli, 30 tanesi bacağı yana açmalı, 20 tanesi zıplamalı)

3 lt su
Çok ii spor yapmışsın helal olsun:rapci:

sabah 8 9 gibi uyuyup akşamüstü 4 5 gibi uyanıyorum. uyandıktan sonra çıkıp mahallede dolanıyorum genelde.

son 2 haftadır yorgun hissediyorum. ondan önce erken yatıp erken kalkıyordum. yorgunluk gelmeye başlayınca sabahları kalkamaz oldum, öğlene kadar sonra da akşama kadar yatıyordum. sonra gece de uykum olmadığı için ayakta oluyorum ama yine enerjisiz bir şekilde.

doktora da gittim ama bir şeyin yok değerlerin normal dedi. anlamadım neden böyle oldu.
Bence kesinlikle gece uyuyun, düzeninizi değiştirebilirsiniz bir hafta içinde

10:30 1 açık çay ve 2 luppo
13:30 7 kaşık kapuska 6 kaşık yoğurt
17:30 mantar sote 8 kaşık, 1 dlim ekmek, 3 kaşık mantı
18:30 meyveli soda

Ya o luppo kötü oldu ama çok yoğun başladık güne kahvaltı edemedim arkadaş da verince çayla attım ağzıma, yerken gözüme çok küçük gözüktüler :)

10:30 1 açık çay ve 2 luppo
13:30 7 kaşık kapuska 6 kaşık yoğurt
17:30 mantar sote 8 kaşık, 1 dlim ekmek, 3 kaşık mantı
18:30 meyveli soda

Ya o luppo kötü oldu ama çok yoğun başladık güne kahvaltı edemedim arkadaş da verince çayla attım ağzıma, yerken gözüme çok küçük gözüktüler :)
2 lt su
3 dk plank
Yürüyüşe de çıkamadım 2bin küsür saymış telefonum

Az yapmaya çalış canım yemeklerini. En güzel çözüm bu. Ben son zamanlarda hep öyle yapmaya başladım. Eskiden elim çok boldu. Sanki ordu doyuracak kadar çok yapardım yemekleri. Şimdi azar azar yapıyorum. Hem israf olmuyor, hem kimse yemek zorunda kalmıyor. Kimin ne kadar yiyeceği az çok bellidir. Yemekleri ona göre yapmaya çalış :KK39:
Öyle yapıyorum zaten tencerelerim minik minik ama bu kuru fasulyeciğim bşraz talihsiz oldu benden başka kimse yemedi baksan 4 tabak kurı fasulye yani 😁

LAydLiNe LAydLiNe Ellssa Ellssa Pazar günü sadece bir kase tarhana çorbası içebildim. Midem bulanıyordu sürekli istifra ettim.
Pazartesi
Sabah öğlen ayaküstü geçiştirdim akşam yine tarhana çorbasıyla biraz makarna yiyebildim bu aralar midem çok fena 🤢

selam kızlar, bu sabah 84.7 çıktım çok mutluyum. uzun zamandır 85'in altını görememiştim. muhtemelen bi dalgalanma gününde böyle düşük çıktı ama olsundu :KK200:

son zamanlarda çok yorgun hissediyorum ve uykudan uyanmak çok zor geliyor. buraya yazdığım menülere bakınca çok çok az su içtiğimi fark ettim. o yüzden bu hafta suyu artırmaya ve biraz daha hareketli olmaya odaklanmaya karar verdim.

tabi bir de uykumu düzene sokmam lazım. gecem gündüzüm tersine döndü. eğer dayanabilirsem bu gece uyumayıp yarın erken uyumayı hedefliyorum. bir şekilde düzene sokmam lazım.

yorgunlukla ilgili sizin de önerileriniz varsa öğrenmeyi çok isterim. artık hayat kalitem düşüyor bu yüzden :KK43:

En son ne zaman doktora gidip, tahlillerine baktırdın? Yorgunluğun bir sürü sebebi olabiliyor. Kilonun fazla olması da yorgun olmana en büyük sebeplerden. Zamanla hafifledikçe kendini çok daha dinç hissedeceksin. D vitamini eksikliği, kansızlık bunların hepsi yorgunluk yapabilir. Mevsimlik bahar yorgunluğu da olabilir. Uyku düzeninin bozukluğu da hayatının kalitesini çok düşürür. En büyük sorunu da bulmuşsun zaten. Suyu yeterince içmezsek yine kendimizi kötü hissediyoruz. Suyunu çoğaltıp, en kası sürede de doktora git lütfen. İhmal etme bu durumu :KK36:

sabah 8 9 gibi uyuyup akşamüstü 4 5 gibi uyanıyorum. uyandıktan sonra çıkıp mahallede dolanıyorum genelde.

son 2 haftadır yorgun hissediyorum. ondan önce erken yatıp erken kalkıyordum. yorgunluk gelmeye başlayınca sabahları kalkamaz oldum, öğlene kadar sonra da akşama kadar yatıyordum. sonra gece de uykum olmadığı için ayakta oluyorum ama yine enerjisiz bir şekilde.

doktora da gittim ama bir şeyin yok değerlerin normal dedi. anlamadım neden böyle oldu.

Gündüz uyuma canım. Uyku düzenini alt üst etmişsin. Bu mesajı okumadan değerlerine baktır demiştim. Demek ki mevsimsel ve uyku düzeninle alakalı bir durum var. Psikolojik durumun nasıl? Bazen insan üzüldüğü zamanlarda da bol bol uyumak ister.

LAydLiNe LAydLiNe Ellssa Ellssa Pazar günü sadece bir kase tarhana çorbası içebildim. Midem bulanıyordu sürekli istifra ettim.
Pazartesi
Sabah öğlen ayaküstü geçiştirdim akşam yine tarhana çorbasıyla biraz makarna yiyebildim bu aralar midem çok fena 🤢

Hayırdır inşallah canım geçmiş olsun neyin var?

Back
X