• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın! Bugün bi arkadaşımı ziyarete geldim.Ama tabi ki sabah 7.30da uyandım pilates yaptım duş aldım ve öyle çıktım :)

günaydın kızlar

bende bu grubta sizlerle bu yola devam etmek isterim ama benım aynı zamanda bugun itibariyle açmış olduğum bir günlüğüm var her ikisine yazsam olur mu benımsadece hafta sonları fazla girmeye fırsatım olmuyor ama diğer günler burda olurum

sevgiilerimle

boy 1,65
kilo 68,30
yaş 33
Günlüğünle buraya aynı anda yazmanda hiç bir sakınca yok önemli olan takımı fazla ihmal etmemen. Kurallarda göreceğin gibi 3 haftalık bir deneme süremiz var. O süre içerisinde paylaşımlarına göre bir yol çizeriz kendimize. Şimdilik mümkün olduğunca buralarda olmaya çalışman yeterli.

merhaba hanımlar bende aranıza yeni geldim kilo vericem coşkusuyla ve kış geliyor kilo veremicem korkusuyla bir an önce önlem almalıyım dedim ve buraya geldim umarım sizde bana yardımcı olursunuz. :16: genelde neler yapıyorsunuz anlatabilirmisinz ? bu arada ben 160 boyunda 65 kilodayım.hedefim 55 kilo ama dahada aşağısıda olabilir.

Hoş geldiniz kızlar Sizlere öncelikle kurallarımızı yazayım. Eğer sizin içinde uygunda okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapmanız lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Bu arada puzzleların çok güzel olmuş Ebrucum. Benim ablam da bayılır puzzle yapmaya. Ben çok zorlanıyorum. Sabır isteyen bir iş...:)

yenı uyandım bende eşim sabah corluya gıttı arabamızı satmıstıkta orada noterde satısı vermeye gıttı, ben yıne yalnız kaldım... Canım cok sıkılıyor kocacımla eskıden cok vakıt gecırırdım gezerdk falan sımdı yuzune hasret kaldım işten yogun argın gelıyor yemek cay meyve derken yatıyoruz hıc vakıt gecıremıyorum cok zor bır durum burada kımsemde yok arkadaslarım memleketlerıne gıttıler tesaduf işte aynı zamanlarda gıttıler.. Benı anlıyorsunuzdur umarım...

canım bende işyerinde tek bayanım çok sıkılıyorum artık benımde arkadaşım kk oldu

yani seni çok iyi anlıyorum allah eşini güle güle gitmeyi nasıp etsin güle güle gelmeyi nasip etsin

canım bende işyerinde tek bayanım çok sıkılıyorum artık benımde arkadaşım kk oldu

yani seni çok iyi anlıyorum allah eşini güle güle gitmeyi nasıp etsin güle güle gelmeyi nasip etsin

cok tesekkur ederım cnm.. bu sabah gıttı esım aksam gerı gelıcek cunku yarın işe gıtmesı gerek... uzak bır yer degıl... benı anlayan bırılerının olması ne guzel... sizlerı cok sevıyorum kk :kkk::kkk:

[ı]günlüğünle buraya aynı anda yazmanda hiç bir sakınca yok önemli olan takımı fazla ihmal etmemen. Kurallarda göreceğin gibi 3 haftalık bir deneme süremiz var. O süre içerisinde paylaşımlarına göre bir yol çizeriz kendimize. şimdilik mümkün olduğunca buralarda olmaya çalışman yeterli.
[/ı]

[ı]hoş geldiniz kızlar sizlere öncelikle kurallarımızı yazayım. Eğer sizin içinde uygunda okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapmanız lazım.

[/ı]
[ı]13.takım kurallarımız[/ı]

[ı]
1) her cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. Istediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

8 ) kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi [/ı]
[ı]alışveriş[/ı][ı]inde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. Madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. [/ı]

anlaşılmıştı kaptan okudum ve kurallara uyuyorum sizlerin desteği ile bu yağ kütlelerine veda etmek istiyorum

Günlüğünle buraya aynı anda yazmanda hiç bir sakınca yok önemli olan takımı fazla ihmal etmemen. Kurallarda göreceğin gibi 3 haftalık bir deneme süremiz var. O süre içerisinde paylaşımlarına göre bir yol çizeriz kendimize. Şimdilik mümkün olduğunca buralarda olmaya çalışman yeterli.

Hoş geldiniz kızlar Sizlere öncelikle kurallarımızı yazayım. Eğer sizin içinde uygunda okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapmanız lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

okudum anladım bana uyuyor .:34::34:

yenı uyandım bende eşim sabah corluya gıttı arabamızı satmıstıkta orada noterde satısı vermeye gıttı, ben yıne yalnız kaldım... canım cok sıkılıyor kocacımla eskıden cok vakıt gecırırdım gezerdk falan sımdı yuzune hasret kaldım işten yogun argın gelıyor yemek cay meyve derken yatıyoruz hıc vakıt gecıremıyorum cok zor bır durum burada kımsemde yok arkadaslarım memleketlerıne gıttıler tesaduf işte aynı zamanlarda gıttıler.. benı anlıyorsunuzdur umarım...
Biz varız yaa tatlım dert ettiğin şeye bak :20:

umarım en kısa zamanda kavuşursun.. bende şuan olduğum yerde tekim eşimden başka hiç bir arkadaşım yok desem yeridir. şuan tek arkadaşım kk :16:
Bence buradaki arkadaşlıklar daha saf daha temiz daha çıkarsız. Kimsenin kimseden bir beklentisi yok ve herkes karşısındaki olduğu gibi kabulleniyor. Seviyorum ben KK yı :16:

cnm puzzle lerın cook guzel olmus 10 numara 5 yıldız :9::9::9: tebrık edrım ebrucumm :16:
Çok teşekkürler canım. :16:
Günaydın! Bugün bi arkadaşımı ziyarete geldim.Ama tabi ki sabah 7.30da uyandım pilates yaptım duş aldım ve öyle çıktım :)
Günaydın Buse' cim. :16:Bakıyorum iyi alıştın sen bu erken kalkma olayına. Gerçekten erken kalktığın zaman koskocaman bir gün senin oluyor. Aksi halde günün yarısı kayboluyor. İyi eğlenceler arkadaşınla. Kaçamak yapma sakın :20:

aynen oyle cnm ıyıkı buraya uye oldum burada bır suru arkadasım var.. yenı katıldın heralde cnm ben Aysenur 19 yasımdayım cızelgemde var zaten kılom istanbul da yasıyorum bende burada yenıyım.. :9: katılırsın umarım sende bıze cunku kılo vermek ve dıyet yapmak burada zevke donusuyor :9: senın adın ne cnm? :44:

bende 23 yaşındayım ankaradan yarışıyorum adım yasemin evet burada hem eğlenceli hemde iyi arkadaşlıklara sahip olacağıma inanıyorum en azından insan azcık yılsa elinden tutup kaldıran olur diye düşünüyorum yoksa tek başına olmuyor ya bu işler motivasyon lazım bilgi alışverişi lazım :31:

Günaydın kızlarrr, nasılsınız???

ac karınla: lımonlu ılık su

sabah: (11:00)
-1 yumurtayla omlet peynırlı, cok az zeytınyaglı
-1 kucuk domates
-2 salatalık
-6-7 tane zeytın
-sütlü kahve, ıkı dılım cavdar ekmegı

ara ogun:
-1 elma
-2 tatlı kasıgı dondurma :(

öğlen: (15:30)
-haslanmıs tavuk cok az
-salata
-yarım kase yagsız yogurlu mınık kofte (tuvallak kayserı yemegı)
-yarım dılım cavdar ekmegı

ara ögun:
-yarım seftalı
-yarım kase beyaz uzum

aksam: (18:20)
-1 kase nesfıt
-ayran

yemekten sonra yesılcay

-45 dk kardıyo plates (öldümm) :9:
-3 lt su
-20 dk yuruyus
-bıberıye cayı (beşi bir arada) menum cook kalabalık bugun :1:

dondurma cısss :) Ara öğünleri ben de çok yiyordum ama azalttım. Sporun harika olmuş canım

Sabah
DOMATES
1 Kk PEYNIR
4 ZEYTIN
5 DAL MAYDANOZ
Salatalik
1 etimek
Yesil cay
Ögle
Form pirinc patlagi ihlamur 2 bardak
1 yesil cay
Aksam
Kofteli patlican yemegi 1 etimek
2 lt su
10 dk plates
10 dk bisiklet
30 kere squat
1000 adım

Bugunluk benden bu kadar kizlar hepinizi opuyorum iyi geceler.
ALLAH RAHATLIK VERSIN ;)

Sporun harika canım, form ürünleri pek tüketmiyoruz..

günaydın kızlar

bende bu grubta sizlerle bu yola devam etmek isterim ama benım aynı zamanda bugun itibariyle açmış olduğum bir günlüğüm var her ikisine yazsam olur mu benımsadece hafta sonları fazla girmeye fırsatım olmuyor ama diğer günler burda olurum

sevgiilerimle

boy 1,65
kilo 68,30
yaş 33

Hoşgeldin canım seda ben..

merhaba hanımlar bende aranıza yeni geldim kilo vericem coşkusuyla ve kış geliyor kilo veremicem korkusuyla bir an önce önlem almalıyım dedim ve buraya geldim umarım sizde bana yardımcı olursunuz. :16: genelde neler yapıyorsunuz anlatabilirmisinz ? bu arada ben 160 boyunda 65 kilodayım.hedefim 55 kilo ama dahada aşağısıda olabilir.

Selam canımm hoşgeldinn

Süpersin.. tebrikler:46::46:

Bu arada puzzleların çok güzel olmuş Ebrucum. Benim ablam da bayılır puzzle yapmaya. Ben çok zorlanıyorum. Sabır isteyen bir iş...:)
Çok teşekkürler canım. :16:Bende çok seviyorum keşke fiyatları daha uygun olsa sanırım sürekli puzzle yapacağım. :9:

anlaşılmıştı kaptan okudum ve kurallara uyuyorum sizlerin desteği ile bu yağ kütlelerine veda etmek istiyorum

okudum anladım bana uyuyor .:34::34:

Aramıza yeniden hoş geldiniz kızlar. Öncelikle hemen kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya' da yaşıyorum. Evliyim. Birisi 8 yaşında diğeri 5 aylık iki tane kızım var. Aynı zamanda çalışıyorum. Sizlerde bu şekilde kendinizi tanıtırsanız eğer çok sevinirim. :16:

evet burda kırılmaca darılmaca yok dost acı söyler tarzında olduğu için seviyorum. o yüzden arkadaşlıklarda daha gerçekçi en azından yüzünü görüp arkamdan konuşan arkadaşlarım olcağına yüzlerini göremediğim ama yüreklerini gördüğüm arkadaşlarım olsun :kkk:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr, nasılsınız??

dondurma cısss :) Ara öğünleri ben de çok yiyordum ama azalttım. Sporun harika olmuş canım

Gunaydın cnm ıyıym sen nasılsın.. tesekkur ederım cnm valla dunku spor oldurdu benı terler tomur tomur aktı desem yerıdır ama ıyı oldu ertesı gun hamlama hariç :1::1:

evet burda kırılmaca darılmaca yok dost acı söyler tarzında olduğu için seviyorum. o yüzden arkadaşlıklarda daha gerçekçi en azından yüzünü görüp arkamdan konuşan arkadaşlarım olcağına yüzlerini göremediğim ama yüreklerini gördüğüm arkadaşlarım olsun :kkk:

Çok doğru yazmışsın canım. Ama arada bir denk geldiği zaman birbirimizin yüzlerini de görüyoruz. Eskilerden Betül vardı. Bir ara yolu Konya' ya düşmüştü. Görüştük. İyi ki de görüşmüşüz çok tatlı bir insan. :16:Geçenlerde de İstanbul' da yaşayanlar görüşme ayarladılar. Bende fırsat bulursam Konya' da olan iki kişiyle daha görüşeceğim. :16:

Günaydın kızlarrr, nasılsınız???

Sporun harika canım, form ürünleri pek tüketmiyoruz..

Hoşgeldin canım seda ben..

Selam canımm hoşgeldinn

Süpersin.. tebrikler:46::46:

teşekkür ederim hoşbuldumm valla :16:

Çok teşekkürler canım. :16:Bende çok seviyorum keşke fiyatları daha uygun olsa sanırım sürekli puzzle yapacağım. :9:

Aramıza yeniden hoş geldiniz kızlar. Öncelikle hemen kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya' da yaşıyorum. Evliyim. Birisi 8 yaşında diğeri 5 aylık iki tane kızım var. Aynı zamanda çalışıyorum. Sizlerde bu şekilde kendinizi tanıtırsanız eğer çok sevinirim. :16:

benimde adım yasemin bende ankarada yaşıyorum 23 yaşında 160 boyunda 65 kiloda evli tombik bir hatunum. daha bebişimiz yok.dışardan okuyorum çalışmayı düşünüyorum ama nasip bakalım daha bana uygun bir iş bulamadım.kk da olduğum için çok mutluyum umarım burda sizin desteğinizlede şu yağlarımdan tembikliğimden kurtulurum.:31:

evet okudum ebrucum tesekkur edrım :16: tamam ara ogunlerı azaltacagım bugunden ıtıbaren :1:

Tamam canım. Bazen kaçıyor arada ki yorumlar. Senden geri bildirim gelmeyince merak ettim okuyup okumadığını. Ayy bende de ne takip sistemi var bakar mısın :9: Maşallah:nazar: diyeyim kendime kaçmıyor hiç bişey :60::60::60:

Back
X