Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlüğünle buraya aynı anda yazmanda hiç bir sakınca yok önemli olan takımı fazla ihmal etmemen. Kurallarda göreceğin gibi 3 haftalık bir deneme süremiz var. O süre içerisinde paylaşımlarına göre bir yol çizeriz kendimize. Şimdilik mümkün olduğunca buralarda olmaya çalışman yeterli.günaydın kızlar
bende bu grubta sizlerle bu yola devam etmek isterim ama benım aynı zamanda bugun itibariyle açmış olduğum bir günlüğüm var her ikisine yazsam olur mu benımsadece hafta sonları fazla girmeye fırsatım olmuyor ama diğer günler burda olurum
sevgiilerimle
boy 1,65
kilo 68,30
yaş 33
merhaba hanımlar bende aranıza yeni geldim kilo vericem coşkusuyla ve kış geliyor kilo veremicem korkusuyla bir an önce önlem almalıyım dedim ve buraya geldim umarım sizde bana yardımcı olursunuz.genelde neler yapıyorsunuz anlatabilirmisinz ? bu arada ben 160 boyunda 65 kilodayım.hedefim 55 kilo ama dahada aşağısıda olabilir.
Günaydın! Bugün bi arkadaşımı ziyarete geldim.Ama tabi ki sabah 7.30da uyandım pilates yaptım duş aldım ve öyle çıktım :)
yenı uyandım bende eşim sabah corluya gıttı arabamızı satmıstıkta orada noterde satısı vermeye gıttı, ben yıne yalnız kaldım... Canım cok sıkılıyor kocacımla eskıden cok vakıt gecırırdım gezerdk falan sımdı yuzune hasret kaldım işten yogun argın gelıyor yemek cay meyve derken yatıyoruz hıc vakıt gecıremıyorum cok zor bır durum burada kımsemde yok arkadaslarım memleketlerıne gıttıler tesaduf işte aynı zamanlarda gıttıler.. Benı anlıyorsunuzdur umarım...
canım bende işyerinde tek bayanım çok sıkılıyorum artık benımde arkadaşım kk oldu
yani seni çok iyi anlıyorum allah eşini güle güle gitmeyi nasıp etsin güle güle gelmeyi nasip etsin
[ı]günlüğünle buraya aynı anda yazmanda hiç bir sakınca yok önemli olan takımı fazla ihmal etmemen. Kurallarda göreceğin gibi 3 haftalık bir deneme süremiz var. O süre içerisinde paylaşımlarına göre bir yol çizeriz kendimize. şimdilik mümkün olduğunca buralarda olmaya çalışman yeterli.
[/ı]
[ı]hoş geldiniz kızlar sizlere öncelikle kurallarımızı yazayım. Eğer sizin içinde uygunda okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapmanız lazım.
[/ı][ı]13.takım kurallarımız[/ı]
[ı]
1) her cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. Istediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi [/ı][ı]alışveriş[/ı][ı]inde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. Madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. [/ı]
Günlüğünle buraya aynı anda yazmanda hiç bir sakınca yok önemli olan takımı fazla ihmal etmemen. Kurallarda göreceğin gibi 3 haftalık bir deneme süremiz var. O süre içerisinde paylaşımlarına göre bir yol çizeriz kendimize. Şimdilik mümkün olduğunca buralarda olmaya çalışman yeterli.
Hoş geldiniz kızlar Sizlere öncelikle kurallarımızı yazayım. Eğer sizin içinde uygunda okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapmanız lazım.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Biz varız yaa tatlım dert ettiğin şeye bakyenı uyandım bende eşim sabah corluya gıttı arabamızı satmıstıkta orada noterde satısı vermeye gıttı, ben yıne yalnız kaldım... canım cok sıkılıyor kocacımla eskıden cok vakıt gecırırdım gezerdk falan sımdı yuzune hasret kaldım işten yogun argın gelıyor yemek cay meyve derken yatıyoruz hıc vakıt gecıremıyorum cok zor bır durum burada kımsemde yok arkadaslarım memleketlerıne gıttıler tesaduf işte aynı zamanlarda gıttıler.. benı anlıyorsunuzdur umarım...
Bence buradaki arkadaşlıklar daha saf daha temiz daha çıkarsız. Kimsenin kimseden bir beklentisi yok ve herkes karşısındaki olduğu gibi kabulleniyor. Seviyorum ben KK yıumarım en kısa zamanda kavuşursun.. bende şuan olduğum yerde tekim eşimden başka hiç bir arkadaşım yok desem yeridir. şuan tek arkadaşım kk![]()
Çok teşekkürler canım.cnm puzzle lerın cook guzel olmus 10 numara 5 yıldıztebrık edrım ebrucumm
![]()
Günaydın Buse' cim.Günaydın! Bugün bi arkadaşımı ziyarete geldim.Ama tabi ki sabah 7.30da uyandım pilates yaptım duş aldım ve öyle çıktım :)
aynen oyle cnm ıyıkı buraya uye oldum burada bır suru arkadasım var.. yenı katıldın heralde cnm ben Aysenur 19 yasımdayım cızelgemde var zaten kılom istanbul da yasıyorum bende burada yenıyım..katılırsın umarım sende bıze cunku kılo vermek ve dıyet yapmak burada zevke donusuyor
senın adın ne cnm? :44:
ac karınla: lımonlu ılık su
sabah: (11:00)
-1 yumurtayla omlet peynırlı, cok az zeytınyaglı
-1 kucuk domates
-2 salatalık
-6-7 tane zeytın
-sütlü kahve, ıkı dılım cavdar ekmegı
ara ogun:
-1 elma
-2 tatlı kasıgı dondurma
öğlen: (15:30)
-haslanmıs tavuk cok az
-salata
-yarım kase yagsız yogurlu mınık kofte (tuvallak kayserı yemegı)
-yarım dılım cavdar ekmegı
ara ögun:
-yarım seftalı
-yarım kase beyaz uzum
aksam: (18:20)
-1 kase nesfıt
-ayran
yemekten sonra yesılcay
-45 dk kardıyo plates (öldümm)
-3 lt su
-20 dk yuruyus
-bıberıye cayı (beşi bir arada) menum cook kalabalık bugun![]()
Sabah
DOMATES
1 Kk PEYNIR
4 ZEYTIN
5 DAL MAYDANOZ
Salatalik
1 etimek
Yesil cay
Ögle
Form pirinc patlagi ihlamur 2 bardak
1 yesil cay
Aksam
Kofteli patlican yemegi 1 etimek
2 lt su
10 dk plates
10 dk bisiklet
30 kere squat
1000 adım
Bugunluk benden bu kadar kizlar hepinizi opuyorum iyi geceler.
ALLAH RAHATLIK VERSIN![]()
günaydın kızlar
bende bu grubta sizlerle bu yola devam etmek isterim ama benım aynı zamanda bugun itibariyle açmış olduğum bir günlüğüm var her ikisine yazsam olur mu benımsadece hafta sonları fazla girmeye fırsatım olmuyor ama diğer günler burda olurum
sevgiilerimle
boy 1,65
kilo 68,30
yaş 33
merhaba hanımlar bende aranıza yeni geldim kilo vericem coşkusuyla ve kış geliyor kilo veremicem korkusuyla bir an önce önlem almalıyım dedim ve buraya geldim umarım sizde bana yardımcı olursunuz.genelde neler yapıyorsunuz anlatabilirmisinz ? bu arada ben 160 boyunda 65 kilodayım.hedefim 55 kilo ama dahada aşağısıda olabilir.
Günaydın! Bugün bi arkadaşımı ziyarete geldim.Ama tabi ki sabah 7.30da uyandım pilates yaptım duş aldım ve öyle çıktım :)
Biz varız yaa tatlım dert ettiğin şeye bak![]()
Çok teşekkürler canım.Bu arada puzzleların çok güzel olmuş Ebrucum. Benim ablam da bayılır puzzle yapmaya. Ben çok zorlanıyorum. Sabır isteyen bir iş...:)
anlaşılmıştı kaptan okudum ve kurallara uyuyorum sizlerin desteği ile bu yağ kütlelerine veda etmek istiyorum
okudum anladım bana uyuyor .![]()
Ayşenur' cum geçmişi okudun mu? Senin menüne yorum yapmıştım. Okudun mu merak ettim:44:EVET CNM IYIKI VARSINIZZZBURADA CANIM HİÇ SIKILMIYOR..
![]()
Günaydın Seda' cım hoş geldin.Günaydın kızlarrr, nasılsınız???
Günaydın kızlarrr, nasılsınız??
dondurma cısss :) Ara öğünleri ben de çok yiyordum ama azalttım. Sporun harika olmuş canım
Ayşenur' cum geçmişi okudun mu? Senin menüne yorum yapmıştım. Okudun mu merak ettim:44:
evet burda kırılmaca darılmaca yok dost acı söyler tarzında olduğu için seviyorum. o yüzden arkadaşlıklarda daha gerçekçi en azından yüzünü görüp arkamdan konuşan arkadaşlarım olcağına yüzlerini göremediğim ama yüreklerini gördüğüm arkadaşlarım olsun![]()
Günaydın kızlarrr, nasılsınız???
dondurma cısss :) Ara öğünleri ben de çok yiyordum ama azalttım. Sporun harika olmuş canım
Sporun harika canım, form ürünleri pek tüketmiyoruz..
Hoşgeldin canım seda ben..
Selam canımm hoşgeldinn
Süpersin.. tebrikler![]()
Çok teşekkürler canım.Bende çok seviyorum keşke fiyatları daha uygun olsa sanırım sürekli puzzle yapacağım.
Aramıza yeniden hoş geldiniz kızlar. Öncelikle hemen kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya' da yaşıyorum. Evliyim. Birisi 8 yaşında diğeri 5 aylık iki tane kızım var. Aynı zamanda çalışıyorum. Sizlerde bu şekilde kendinizi tanıtırsanız eğer çok sevinirim.![]()
evet okudum ebrucum tesekkur edrımtamam ara ogunlerı azaltacagım bugunden ıtıbaren
![]()