cnm valla allahtan bu çölyak olayına abur cubur tüketimim sınırlı... yoksa dayanmak daha zor olurdu sanırım...
benm aylık72.5tl hakkım var devlet ödüo makarna gofret şekerli bisküvi(tuzlu lükse giriyormus) şehriye flan sınırlı şeyler...
söle ki bu ay 2paket sehriye,2paket 200grlık damla cikolatalı bisküvi,1paket petibör biskuvi,2paket 125er grlık vanilyalı gofret aldım bu aylık hakkım bitti:)
ha tabi bu demek diil ki hepsini bu ay yicem...cnm cektikce azar azar yiyorum...
kaçamaklarım var cnm ya durduramıorm kendimi

ot yemeye baslıcam iice, artık karnıbahar kereviz lahana havuc vs...
sunumun da ii gecms yazmıssın ileriki sayfalarda sevindim:)
basen icin kötü diosunuz ya hani bence aşırı büyük olmadıkca kötü bisi diil...bak benim kalcam dogru duzgun yok ya ne basen ne arkada...simdi kiloluyum da arkadan anca biraz cıktı..haliyle belim hic ince durmuyor keske olsaydı basenim
cnm benm saol ama sole bi durum var...profilimdeki o albumde deniz kenarı zayıf olarak görünen ben orda 58kg idim... eski yani resimler...suansa 68im

düsün artık

az once knstm bende erkek arkdsmla...dra gidebilmis sonunda bacagı rahatsızdı... dr erzuruma sevk etmiş,menüsküs olabilr dems mr cekilecekmiş...haftaya pztsi erzuruma gidicem dedi... yani gittii günden beri istirahatte paşam...gitmeden macta bi sakatladı bacagı ohhhh yatışlarda...
metez i hic duymadım cnm... ama cerkez yemekleri de güzeldir, bi tanıdıgımız yapmıstı dedigin gibi patatesle, cidden güzel oluyor oda...basta ne yani hamur ici patates mi olur falan demstim ama sonra bayaa beenmistim...önyargılı olmamak lazımmıs:):)
bugün sucuk gunu heralde... bende tavuk sucugu yedim sabah
saol cnm benm o senin güzelliğin...o resimler bayaa eski:) ama eklerim resim yakındır...suanki halimi ve sonra verince kilo yeni halimi
nihancım benmde böle bi olay geldi basıma... dersanede calısıodum gecen yıl,işe gidicem kızılaydan çankaya otobusune bindim düsünn artık köskün oraya giden otobus...
zaten o otobus cok dolu olur...tam bindim salak sofor kapadı kapıyı arkamda 3erkek resmen yapıstık birbirimize...
bende sofore beyefendi 2bayanız burda bakın arkada 3erkek, uyarsanız da yana kaysak böyle olmadı gibi bisi soledim..
soforden cvp: banane ....koyiim sanki benmle yatıp kalkıosun seni mi dusuncem oldu...
kaldım böle varya salak gibi... bide üstüne ani fren yaptı... yapıstık yere... sayıp sovdum baya sen insansın yani bizim gibi diye... ama bırakır mıyım pesini
aldım plakasını, bigüzel aradım buyuksehir belediyesi sikayet hattını,bastım kalayı, sonra ulasım tlfnu istediler, işyerinin numarasını verdim...basta kaile almamıslardı..sora dersaneyi aramıslar firuze hanımla gorusucektk demsler, hocamız suan derste falan die duyunca bunlar beni adam yerine koydular... aynen yazılı dilekcede de bulundum dedim plaka bu guzergah bu saat bu kimse o sofor adını istiorm hakaret davası acıcam diince:)
1ay olmadan aradılar isten cıkarıldı diye... ii oldu valla... hic pisman diilim...
kaptancım kaptancım gecms olsun valla,elektriksiz hayat iskence gercekten...
umarım gelmstir elektrigin...
ama elektrik yok die kahvaltı etmemek yok di mi bidaa