• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

firuzeciğim ankarada bir sürü havuz vardır. yani sen daha merkezde bir yerlerde oturuyorsun sanırım, oralara bakabilirsin. ankarada deniz ihtimali sıfır olunca havuzlara yüklenmekten başka çare yok. bu tarafta bile 2 tane kapalı havuz var. yazın çok yoğun oluyor. kış döneminde gayet iyidir bence. tek sorun ben de havuzdan korkuyorum:44: deniz korkutmuyor beni ama havuz korkutuyor. nce ders alayım sonra gideyim istiyorum o da denk gelmiyor çocuklu olunca:44:

ben bir menümü yazayım:

kahvaltı: 3 zeytin ve pazı kavurması. 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, 3-4 nohut
öğle: mercimek çorbası
ikindi: yoğurtlu kereviz salatası, 2.5 eti form
ara: 2 kupa adaçayı, 1 armut ve yarım elma
akşam: börülceli yeşil salata.

yeşil çay içmem lazım yatmadan önce. başka belki biraz nar yiyebilirim. veya ayran içebilirim:) bir ara daha yapacağım yani inşallah. ancak muhtevasına karar vermiş değilim.:1:

firuzecim ben sadece bayanların olduğu yeri tercih ediyorum ve genelde kaplıca tercihim ama dediğin gibi deniz gibisi yok...
sen yüzmede çok iyisin anladığım kadarıyla benimki amatörce ama çok seviyorum
hijyen önemli...bazen çok kötü havuzla karşılaşıyorum ama yinede temizini bulana kadar aramak lazım

ya iste cnm o problem...hadi hijyenine güvendim...e ogrenciyim hala, bu yıl calısmıyorum da...bana en uygun yer okul onda da kız erkek berabersin.bu benm icin dısarda oyle problem degil ama malum okul ortamı,kalkar biri asılır biton laf döner acıkcası güvenemiyorum cunku sözde universiteyi egitim sanan oyle cok dengesiz insan var ki..hele havuzda kesin olur, okulun spor salonunda bile karsılastıgıma göre...
ama biraz bahar yaklassın okulda spor salonuna yazılıcam..simdi sogukta cidden korkuyorum hasta olmaktan hic gozum kesmiyor:(
firuzeciğim ankarada bir sürü havuz vardır. yani sen daha merkezde bir yerlerde oturuyorsun sanırım, oralara bakabilirsin. ankarada deniz ihtimali sıfır olunca havuzlara yüklenmekten başka çare yok. bu tarafta bile 2 tane kapalı havuz var. yazın çok yoğun oluyor. kış döneminde gayet iyidir bence. tek sorun ben de havuzdan korkuyorum:44: deniz korkutmuyor beni ama havuz korkutuyor. nce ders alayım sonra gideyim istiyorum o da denk gelmiyor çocuklu olunca:44:

cnm ben batıkentteyim... burda bi sabancı var, oda arkdsm yüzme kursuna gitmek istiodu onun icin sordurduk,haftada 2saat aylık 100tl mi ne... ben öle odeyemem acıkcası...havuzda da önerim, mutlaka kaliteli bi bone alın,arena markaları oldukca ii, benmki taa ilkokuldan kalma bi 15yıl oldu hala taş gibi,saclarınız klordan cok zarar görmez...bide mutlaka girmeden once bi duş,girdikten sonra bi duş... eger havuza gittiniz de millet duş almadan giriyorsa o havuza,sakın güvenmeyin mantar kapma ihtimaliniz muhtemeldir...

aile yaşam merkezi tarzı yerler benim bahsettiklerim. bone zaten zorunlu da duşu bilmiyorum. ben gitmedim çünkü annem gitti:)) yüzmeyi çok sever de kendisi.
okuldaki sorunlar konusunda haklısın. üniversiteli olmuş diye adam oldu saymamak gerekiyor. canım özel salonlarda bile sorun çıkabiliyor. en güzeli bay-bayan ayrı bence:) hem bayanlar o zaman rahat hareket ediyor. sizi tenzih ediyorum ama kimisi de kendini gösteriyor böyle mekanlarda. Allahım böyle bozulmalardan korusun bizi.

aile yaşam merkezi tarzı yerler benim bahsettiklerim. bone zaten zorunlu da duşu bilmiyorum. ben gitmedim çünkü annem gitti:)) yüzmeyi çok sever de kendisi.
okuldaki sorunlar konusunda haklısın. üniversiteli olmuş diye adam oldu saymamak gerekiyor. canım özel salonlarda bile sorun çıkabiliyor. en güzeli bay-bayan ayrı bence:) hem bayanlar o zaman rahat hareket ediyor. sizi tenzih ediyorum ama kimisi de kendini gösteriyor böyle mekanlarda. Allahım böyle bozulmalardan korusun bizi.

aynen cnm ya üniversiteli oldum diyerek adamım die gezen öyle cok kisi var ki...
cok haklısın işte bende bu yüzden pek haz etmiyorum...ama denizde öyle olmuyor,en azından ailem antyada oldugu icin antalyada zaten turistler bizden acık,bizi kaile alan olmuyor rahat ediyoruz...ama havuz dendi mi evet bay bayan ayrımı olsa cok daha rahat olur... ha tatil köyüdür,turistik yerdir anlıyorum onları...ama bence su olimpik yüzme havuzları en azından öyle olmalı...

arkdsın tfndan yogun ısrarı uzerine oyle bir gecer zaman ki yi izlemeye karar verdim:)
kaçtım gelrm arada:71:

masalcım eşimin iş toplantıları var hepsini bi arada otelde yapacaklar...aslında benim masrafımı karşılayıp benide götürecekti ama benim ankarada halletmem gereken işler var bu nedenle gidemiyorum o da geceleri kalamayacak
firuzecim harika beslenmişsin ama keşke öğle yemeği de yiyebilseydin
salatan çok güzel olmuş afiyet olsun
bu arada omlette gözümden kaçmadı... bol malzemeli ve güzel geliyor kulağa...afiyet olsun

Ben kamp deyince çadırlı falan bir şey hayal etmiştim de Dosbacım :)

cnm valla allahtan bu çölyak olayına abur cubur tüketimim sınırlı... yoksa dayanmak daha zor olurdu sanırım...
benm aylık72.5tl hakkım var devlet ödüo makarna gofret şekerli bisküvi(tuzlu lükse giriyormus) şehriye flan sınırlı şeyler...
söle ki bu ay 2paket sehriye,2paket 200grlık damla cikolatalı bisküvi,1paket petibör biskuvi,2paket 125er grlık vanilyalı gofret aldım bu aylık hakkım bitti:)
ha tabi bu demek diil ki hepsini bu ay yicem...cnm cektikce azar azar yiyorum...
kaçamaklarım var cnm ya durduramıorm kendimi:( ot yemeye baslıcam iice, artık karnıbahar kereviz lahana havuc vs...
sunumun da ii gecms yazmıssın ileriki sayfalarda sevindim:)
basen icin kötü diosunuz ya hani bence aşırı büyük olmadıkca kötü bisi diil...bak benim kalcam dogru duzgun yok ya ne basen ne arkada...simdi kiloluyum da arkadan anca biraz cıktı..haliyle belim hic ince durmuyor keske olsaydı basenim:(

cnm benm saol ama sole bi durum var...profilimdeki o albumde deniz kenarı zayıf olarak görünen ben orda 58kg idim... eski yani resimler...suansa 68im:( düsün artık:(:(
az once knstm bende erkek arkdsmla...dra gidebilmis sonunda bacagı rahatsızdı... dr erzuruma sevk etmiş,menüsküs olabilr dems mr cekilecekmiş...haftaya pztsi erzuruma gidicem dedi... yani gittii günden beri istirahatte paşam...gitmeden macta bi sakatladı bacagı ohhhh yatışlarda...

metez i hic duymadım cnm... ama cerkez yemekleri de güzeldir, bi tanıdıgımız yapmıstı dedigin gibi patatesle, cidden güzel oluyor oda...basta ne yani hamur ici patates mi olur falan demstim ama sonra bayaa beenmistim...önyargılı olmamak lazımmıs:):)

bugün sucuk gunu heralde... bende tavuk sucugu yedim sabah:77:

saol cnm benm o senin güzelliğin...o resimler bayaa eski:) ama eklerim resim yakındır...suanki halimi ve sonra verince kilo yeni halimi;)

nihancım benmde böle bi olay geldi basıma... dersanede calısıodum gecen yıl,işe gidicem kızılaydan çankaya otobusune bindim düsünn artık köskün oraya giden otobus...
zaten o otobus cok dolu olur...tam bindim salak sofor kapadı kapıyı arkamda 3erkek resmen yapıstık birbirimize...
bende sofore beyefendi 2bayanız burda bakın arkada 3erkek, uyarsanız da yana kaysak böyle olmadı gibi bisi soledim..
soforden cvp: banane ....koyiim sanki benmle yatıp kalkıosun seni mi dusuncem oldu...
kaldım böle varya salak gibi... bide üstüne ani fren yaptı... yapıstık yere... sayıp sovdum baya sen insansın yani bizim gibi diye... ama bırakır mıyım pesini
aldım plakasını, bigüzel aradım buyuksehir belediyesi sikayet hattını,bastım kalayı, sonra ulasım tlfnu istediler, işyerinin numarasını verdim...basta kaile almamıslardı..sora dersaneyi aramıslar firuze hanımla gorusucektk demsler, hocamız suan derste falan die duyunca bunlar beni adam yerine koydular... aynen yazılı dilekcede de bulundum dedim plaka bu guzergah bu saat bu kimse o sofor adını istiorm hakaret davası acıcam diince:)
1ay olmadan aradılar isten cıkarıldı diye... ii oldu valla... hic pisman diilim...

kaptancım kaptancım gecms olsun valla,elektriksiz hayat iskence gercekten...
umarım gelmstir elektrigin...
ama elektrik yok die kahvaltı etmemek yok di mi bidaa:34:

Aslında sınırlandırma açısından güzel bu abur cubur olayı ..
Bugün durdurdum ama şuan tatlı istiyor acayip canım ..
Evet haklısın basenim olması daha iyi ..
Belim ince zaten göbeğim yok.
Ee basen de olunca belim daha ince duruyor :D
65 cnm falandı en son ölçtüğümde :)
Geçen sen söylemiştin galiba haşlama yumurtayla peynir onu denedim süper oldu.
Burada söylenen şeyleri deniyorum ve çok hoşuma gidiyor.
Erkek arkadaşının bulunduğu birlik nasılmış peki?
Eee askerlik psikolojisine de girmemiştir o zaman :D
Otobüs konusunda gerçekten tebrik ederim.
Hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle ama bırakmamak lazım peşini ..

mayonezin ölcüsüüü:77: 1-1.5 yemek kasıgı kadar falan...:77: ama sunu belirtmeliyim ki lahanayı tuzla ovduktan sonra yıkadım... salataya mayonezdeki dısında ne tuz ne yag eklemedim:77: bide yogurdum da yarım yaglı olur hep:77: telafi eder mi,tek tat veren oydu...

ya yumurtada takıntılıyım,severm ama yumurta agır kokmayacak,once omlet yapayım peynirli dedm,sonra menemen dedim:) karıstırdım ikisini....ama cidden yumurtaya ezip beyaz peynir ekle beraber pişir süper olur...
bide benm gibi koku istemiosanız sayet, sade yumurta kırarken de yapabilrsn bunu biraz kekik biraz pul biber ekle...kekik gercekten cok yakısıyor;)
yalnız...dolapta fırın sütlac var... günlerdir tatlı diosunuz canım cekti fırın sütlac aldım...1tanecik yesem nolur:77: izin var mı:59:

cnm ben okulda nadir bisi yiyebiliorm, işte vaktm olcak da salata yaptırıcam...yoksa herbisi yasak ya bana:(
ona da vaktm yoktu bugünde yogun geciceni bildiim icin kahvaltıyı sıkı yaptım;)
salata evet cidden ya...saldırdım resmen...daha da var, gece acıkırsam yerim valla:77:

Mayonez bana biraz fazla geldi ..
1 tatlı mı çay kaşığı hatırlayamadım 100 kalori diye biliyorum.
Ama düzene giriyor bu seferlik bir şey olmaz ..

masalcım menün güzel tabi. kaçamağın yok. düzen olarak da iyi. biraz daha aldığın kalori artmalı sanırım. sonra metabolizman tembelleşiyor. tabi kaçamk yaparak artırmıyoruz kalorileri. sağlıklı beslenerek artırıyoruz, değil mi?

Haklısın Neyneysecim :)
Ama aslında yavaşladıkça metabolizmam kaçamak da yapabilirim dimi? :D

Aslında güzel ve uygun fiyatlı bir yer olsa da gidebilsem ne güzel olur ..

ben bir menümü yazayım:

kahvaltı: 3 zeytin ve pazı kavurması. 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, 3-4 nohut
öğle: mercimek çorbası
ikindi: yoğurtlu kereviz salatası, 2.5 eti form
ara: 2 kupa adaçayı, 1 armut ve yarım elma
akşam: börülceli yeşil salata.

yeşil çay içmem lazım yatmadan önce. başka belki biraz nar yiyebilirim. veya ayran içebilirim:) bir ara daha yapacağım yani inşallah. ancak muhtevasına karar vermiş değilim.:1:

Şu kerevizle brokoliyi bir türlü yiyemiyorum..
Çok sağlıklı güzel bir menü ..
Neyneysecim fotoğraf yükler misin bir ara :17:

Canım ya annenle bir konuştuğunda ücretini öğrenebilir misin?
Hanımlar lokalinde dimi bu?
Ben de sırf bayanlar olursa çok daha rahat olurum ..

aynen cnm ya üniversiteli oldum diyerek adamım die gezen öyle cok kisi var ki...
cok haklısın işte bende bu yüzden pek haz etmiyorum...ama denizde öyle olmuyor,en azından ailem antyada oldugu icin antalyada zaten turistler bizden acık,bizi kaile alan olmuyor rahat ediyoruz...ama havuz dendi mi evet bay bayan ayrımı olsa cok daha rahat olur... ha tatil köyüdür,turistik yerdir anlıyorum onları...ama bence su olimpik yüzme havuzları en azından öyle olmalı...

arkdsın tfndan yogun ısrarı uzerine oyle bir gecer zaman ki yi izlemeye karar verdim:)
kaçtım gelrm arada:71:

İyi seyirler .)

Herkese iyi akşamlar şekerler
Geçmişe bakamadım çok uzun geldi netten ders dinliyorum bu aradada sizlere yazayım dedim
Akşam 1 tane dolma 2 kaşıkda yoğurt yedim
biraz öncede çay içtim meyva yemeyi düşünüyorum onuda yiyince yazarım inş

Herkese iyi akşamlar şekerler
Geçmişe bakamadım çok uzun geldi netten ders dinliyorum bu aradada sizlere yazayım dedim
Akşam 1 tane dolma 2 kaşıkda yoğurt yedim
biraz öncede çay içtim meyva yemeyi düşünüyorum onuda yiyince yazarım inş

Çok geçe kalmadan yesen iyi olur Nurcum ..

"Kim istemez mutlu olmayı
ama mutsuzluğa da var mısın?"
Cemal Süreya

Cemal Süreya'nın en sevdiğim dizelerinden birisi ..

MErhabalar kızlar
ara ara yazdıgımdan kusura bakmayın. Aslında artık aranıza donebılırım. Ama gunduzlerı degıl sadece aksamları :)
Bugun dıyetısyenımle tam 6. günümde görüştük. HErşey superdı :)
BAsladıgımdan bu yana yanı 6 gundur 1.800 gr ( SADECE YAĞ ) :))
Gobegımden 6 gogus 3 bacak ıclerı 2.5 cm vermısımmm :)
Asırı mutlu oldum hem homını gırtlak yıyorum hemde zayıflıyorum hersey sımdılık sahane ınsallah bundan sonrada hayırlısyla hep bole devam eder.

Ayrıca dıyetısyenımın metabolızma hızlandırıcı cayını sızlerle paylasmak ıstıyorum

1 Tutam ıhlamur
3-4 tane karanfıl
cay kasıgı ucuyla toz zencefıl
cay kasıgı ucuyla kımyon
1 parca kabuk tarcın

Bunu aynen cay demler gıbı yapıyoruz suyu koyuyoruz alttan uste su cekıp sadece ust kısımdan ıcıyoruzzz:)
Gunluk olarak ıcebılırmısız.
Yalnız sorunları olanlar tabıkı ıcmesın.
YAnı bılemıyorum o sekılde soruna sebep olmak ıstemem

kızlarrr coşmuşsunuz bu ne muhabettt:52::52::52:
maşşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
bende yediklerimi yazayımm elayı uyuttcam halı silcemm silebilirsem kasıklarım ağrıyoo
akşam makarna salcalısoslu üzerine peynir

MErhabalar kızlar
ara ara yazdıgımdan kusura bakmayın. Aslında artık aranıza donebılırım. Ama gunduzlerı degıl sadece aksamları :)
Asırı mutlu oldum hem homını gırtlak yıyorum hemde zayıflıyorum hersey sımdılık sahane ınsallah bundan sonrada hayırlısyla hep bole devam eder.

Ayrıca dıyetısyenımın metabolızma hızlandırıcı cayını sızlerle paylasmak ıstıyorum

1 Tutam ıhlamur
3-4 tane karanfıl
cay kasıgı ucuyla kımyon
1 parca kabuk tarcın

Bunu aynen cay demler gıbı yapıyoruz suyu koyuyoruz alttan uste su cekıp sadece ust kısımdan ıcıyoruzzz:)

Sedacımm harikasın valla :)
aman nazar değmesin..
TAdı nasıl bu çayın?

bende yediklerimi yazayımm elayı uyuttcam halı silcemm silebilirsem kasıklarım ağrıyoo

Sen hasta değil misin Eminecim?
HAsta hasta halı mı sileceksin?
daha iyi mi miden?
Aman böyle olsun takım ..
BAzen giremiyorum aklım burada oluyorum bir bakıyorum bir sayfa ..
Bu hali daha iyi ..
MAkarna güzel de salçası sosu ne oluyor kiii :53::50:

Aslında sınırlandırma açısından güzel bu abur cubur olayı ..
Evet haklısın basenim olması daha iyi ..
Belim ince zaten göbeğim yok.
Ee basen de olunca belim daha ince duruyor :D
65 cnm falandı en son ölçtüğümde :)
Geçen sen söylemiştin galiba haşlama yumurtayla peynir onu denedim süper oldu.
Burada söylenen şeyleri deniyorum ve çok hoşuma gidiyor.
Erkek arkadaşının bulunduğu birlik nasılmış peki?
Eee askerlik psikolojisine de girmemiştir o zaman :D
Otobüs konusunda gerçekten tebrik ederim.
Hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle ama bırakmamak lazım peşini ..

Mayonez bana biraz fazla geldi ..
1 tatlı mı çay kaşığı hatırlayamadım 100 kalori diye biliyorum.
Ama düzene giriyor bu seferlik bir şey olmaz ..
cnm ben sana söle söliim belimin en ince yeri 78-80cm falan:26: hic bel incelii olmaz mı bi insanda yaaa:59: yani bu konuda bayaa şanslısın...
ben sütlac yedim fırın... ama sütlü tatlı bisicik olmaz sanırım:77: soracıma 1tane de kan portakalı...
soracıma 1bardak da elma çayı:69:

bu arada mayoneze baktım bi sitede 5gr ı 33kalori diodu... bende öle cok koymadım hem tuz yag yok problem olmaz die düsünüorm...bide bidaaki sefere gene light mayonez alcam onlar daha ii oluo...
askerimiz fena durumda ya... hic iştimaya cıkamadı istirahatte paso, e ugrası da olmayınca delirio resmen....umarım kısa sürede iyilesir valla aklım onda:(
cnm gecms olsun regl fenadır bence halıya falan kalkısma ıslak seylerin üstünde durma daha cok agrıtır karnını... bu arada masal a katılıyorum makarna ii de salçalı sos:60:
MErhabalar kızlar

1 Tutam ıhlamur
3-4 tane karanfıl
cay kasıgı ucuyla kımyon
1 parca kabuk tarcın

sedacım ben kacırdım sanırım nasıl bi yöntem uygulatıor drun sana... bende haftaya kısmetse çölyak muhabbetine gazi dısında bi hastaneye gideyim diyorum,hacettepeye gidicem ordan da bi diyetisyene ugrasam iyi olur sanırım...
bu arada kimyon biliyorsunuzdur belki pek çok yemege de katarlar az bişi, şişkinligi alır:34: güzel bi tarife benziyor:)
ama anneme aldıgım çay makinesi buram buram ıhlamur kokuyor benm yuzumden,baska caydanlık da yok artık yapamıorm bitki cayı aktardan alıp:( varsa yoksa hazır cay....
"Kim istemez mutlu olmayı
ama mutsuzluğa da var mısın?"
Cemal Süreya

Cemal Süreya'nın en sevdiğim dizelerinden birisi ..

olay da o degil midir zaten... mutlulukta herkes var, onemli olan mutsuzlukta olmak:34::71:

Kızlar ben yatar gorusurz yarın ii gecelerrrr:71::38:

Kızlar bitti sunumumm ..
Off çok gerildim hazırlıklar tam değildi falan.
Birden her şey çok güzel gitti ..
İyi geçti yani sunumum ..
Sınav sonucumda geldi 82 :)
O da güzel ..
Bu dönem bir şey oluyor bana 80in altına inmedim daha ..

Kaçamağım yok olmayacak da bugün ..
Şimdi yemeğimi halledeceğim sonra bir kuaföre gideceğim kampüsteki ..
Sonra gelirim spora çıkarım ...
iyi geçmesine sevindim canım:81:
kızlar cemen tarifi sormuşsunuz yazayımm
bende intden aldımm tarifi
1kaşık biber salcası
1kasık domates salcası
2kaşık kadar galeta unu biraz daha az olabilir ben göz kararı kattım
3diş sarımsak dövülmüş
1kk dan biraz büyük beyaz peynir
tuz,kimyon,zeytin yağ göz kararı koydumm
hepsini karıştırdımm küçük kase cıkıyoo
afiyet olsunn iştah actı :1::1:
sağol emineceim denicem hemen severim böyle şeyleri
:1:nihancım sessiz kalmaktan iyi olmuş yaptığın. ben sinirlensem kendime zararı olur, sen siniri dışarı atmışsın en güzeli bence.

adam da ne çenesizmiş ya, sus otur işte. belediye otobüsüyse şikayet etseydin ya. internet sitesi falan vardır.
:60::60: ben zaten belediyede çalışıyorum ve ayrıca şikayetlere bakıyorum
yani bunun gibileri bana şikayet ediyorlar bende ilgili mercilere bildiriyorum:1:
adama da dün dedim senin gibi şöförleri vatandaşlar boşuna şikayet etmiyormuş dedim şikayetlere ben bakıyorum dedim adamın umrumda bile değildi valla hala söleniyordu
Vee kalorileri ile birlikte yediklerimi yazayım ..

Sabah : K special ( Süt ile birlikte ) = 125 kalori
Öğle: Bir elma = 75
Akşam : Karnıbahar salatası = 412 kalori ( Bu arada ders çalışıyordu arkadaşım yanımda karnıbahar değil karnabaharmış :1: )

Toplam 612 kalori ..

Yediklerim bunlar bugün sunumla uğraşacağım derken fırsatımda olmadı pek.
Dosbacım teşekkür ederim dünkü lahana salatası fikrinden geldi aklıma karnıbahar lahanayı da en kısa zamanda yapacağım harika bir şey oldu ...

1 saat koşu ( 8 km hızla olduğunu varsayarsak ) 360 kalori falan yakıyormuş ..

Bugünümün iyi geçtiğini düşünüyorum ..
iyi kalorinini yarısını yakmışın canım
afiyet olsun ayrıca
saol cnm benm o senin güzelliğin...o resimler bayaa eski:) ama eklerim resim yakındır...suanki halimi ve sonra verince kilo yeni halimi;)

nihancım benmde böle bi olay geldi basıma... dersanede calısıodum gecen yıl,işe gidicem kızılaydan çankaya otobusune bindim düsünn artık köskün oraya giden otobus...
zaten o otobus cok dolu olur...tam bindim salak sofor kapadı kapıyı arkamda 3erkek resmen yapıstık birbirimize...
bende sofore beyefendi 2bayanız burda bakın arkada 3erkek, uyarsanız da yana kaysak böyle olmadı gibi bisi soledim..
soforden cvp: banane ....koyiim sanki benmle yatıp kalkıosun seni mi dusuncem oldu...
kaldım böle varya salak gibi... bide üstüne ani fren yaptı... yapıstık yere... sayıp sovdum baya sen insansın yani bizim gibi diye... ama bırakır mıyım pesini
aldım plakasını, bigüzel aradım buyuksehir belediyesi sikayet hattını,bastım kalayı, sonra ulasım tlfnu istediler, işyerinin numarasını verdim...basta kaile almamıslardı..sora dersaneyi aramıslar firuze hanımla gorusucektk demsler, hocamız suan derste falan die duyunca bunlar beni adam yerine koydular... aynen yazılı dilekcede de bulundum dedim plaka bu guzergah bu saat bu kimse o sofor adını istiorm hakaret davası acıcam diince:)
1ay olmadan aradılar isten cıkarıldı diye... ii oldu valla... hic pisman diilim...
sağol canım:16:
oh iyi yapmışsın bizede şikayetler geliyor bildirince gereğini hemen yapıyoruz
bizimkiler küfür edemez her arabada kamera var kayıt altına alınıyor herşey
buna rağmen yapıyorlar ama küfür etse kafasına indirirdim çantayı Allahıma:1:
evet ya akşam coşmuşunuz ne güzel:81::81:

günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
etli nohut yemeği yarım tabak
3yk kaşığı pilav

yatmaya yakın 1 bardak süt

sabah
1 kaseden az çorba
1dilim ekmek

cnm ben sana söle söliim belimin en ince yeri 78-80cm falan:26: hic bel incelii olmaz mı bi insanda yaaa:59: yani bu konuda bayaa şanslısın...
ben sütlac yedim fırın... ama sütlü tatlı bisicik olmaz sanırım:77: soracıma 1tane de kan portakalı...
soracıma 1bardak da elma çayı:69:

bu arada mayoneze baktım bi sitede 5gr ı 33kalori diodu... bende öle cok koymadım hem tuz yag yok problem olmaz die düsünüorm...bide bidaaki sefere gene light mayonez alcam onlar daha ii oluo...
askerimiz fena durumda ya... hic iştimaya cıkamadı istirahatte paso, e ugrası da olmayınca delirio resmen....umarım kısa sürede iyilesir valla aklım onda:(

cnm gecms olsun regl fenadır bence halıya falan kalkısma ıslak seylerin üstünde durma daha cok agrıtır karnını... bu arada masal a katılıyorum makarna ii de salçalı sos:60:

sedacım ben kacırdım sanırım nasıl bi yöntem uygulatıor drun sana... bende haftaya kısmetse çölyak muhabbetine gazi dısında bi hastaneye gideyim diyorum,hacettepeye gidicem ordan da bi diyetisyene ugrasam iyi olur sanırım...
bu arada kimyon biliyorsunuzdur belki pek çok yemege de katarlar az bişi, şişkinligi alır:34: güzel bi tarife benziyor:)
ama anneme aldıgım çay makinesi buram buram ıhlamur kokuyor benm yuzumden,baska caydanlık da yok artık yapamıorm bitki cayı aktardan alıp:( varsa yoksa hazır cay....

olay da o degil midir zaten... mutlulukta herkes var, onemli olan mutsuzlukta olmak:34::71:

Kızlar ben yatar gorusurz yarın ii gecelerrrr:71::38:

Aaa light mayonez mi hiç duymamıştım :S
Mayonezi çok severim aslında ..
Çok mu kötü yoksa spor olduğu için mi zorlayacak düzeyde.
Kitap falan da her kitabı almazlar askeriye olunca dimi?
Umarım bir an önce iyileşir.
Aslında mantıklı diyetisyene gitmek en azından ne yaptığımızı bilerek yaparız ama tek düze bir diyet değil.
Seda da daha önce bahsetmişti fiyucecim istediği yiyeceklerin yerini değiştirebiliyordu ..

Olay odur ..
Bir insanı mutsuzluğu da dahil her halinde yanında olabilmek ama ..
Aması var işte ..

günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
3yk kaşığı pilav

sabah
1 kaseden az çorba
1dilim ekmek

Günaydın Nihancım sabah çorba içme olayın çok hoşuma gidiyor.

gunaydın bugun kahvaltı yok
oglen gezmesı var

Kahvaltı yapmazsan çok acıkmaz mısın ki :S
Bence bir şeyler yeidkten sonra gitsen daha iyi olur

Haklısın Neyneysecim :)
Ama aslında yavaşladıkça metabolizmam kaçamak da yapabilirim dimi? :D

Aslında güzel ve uygun fiyatlı bir yer olsa da gidebilsem ne güzel olur ..

Şu kerevizle brokoliyi bir türlü yiyemiyorum..
Çok sağlıklı güzel bir menü ..
Neyneysecim fotoğraf yükler misin bir ara :17:

Canım ya annenle bir konuştuğunda ücretini öğrenebilir misin?
Hanımlar lokalinde dimi bu?
Ben de sırf bayanlar olursa çok daha rahat olurum ..
canın tatlı istediği zaman birkaç yöntem yazmıştık masalcım, onları neden uygulamıyorsun? tarçınlı süt, salep, kuru incir, hurma, meyveler.. daha da bir sürü seçeneğin var tatlı krizini bastırmak için.
canım, forumda bir yerde okumuştum: hiçbir şey yemeyelim ama kaçamak yapalım zaten kalori olarak da günlük yiyeceğimiz miktarı aşmaz olmuyor. sen günlük 600 kalori yağ yersen o sana güzel basenler olarak döner. bu tarz hazır gıda beslenenler zaten tam senin şikayetçi olduğun bölgeden alıyorlar. amerikalılar gibi. netten foto bakabilirsin.
kereviz ve brokoliyi değişik şekillerde dene masalcım. ben mesela kerevizi zeytinyağlı hayatta yiyemem, hoşuma gitmiyor. yoğurtlu ve sarımsaklı yiyebiliyorum. bir de mercimek çorbasına atıyorum, rendeleyip.. gayet hoş oluyor. brokoliyi ise buharda haşlayıp yine sarımsaklı yoğurtla veya sirke sarımsak sosuyla deneyebilirsin. bir yerde brokoli köftesi bile gördüm:)) benim oğluşa deniycem hatta. bir sürü pişirme yöntemi var yani masalcım.
havuz olayını anneme sorayım canım, sana yazarım.

:60::60: ben zaten belediyede çalışıyorum ve ayrıca şikayetlere bakıyorum
yani bunun gibileri bana şikayet ediyorlar bende ilgili mercilere bildiriyorum:1:
adama da dün dedim senin gibi şöförleri vatandaşlar boşuna şikayet etmiyormuş dedim şikayetlere ben bakıyorum dedim adamın umrumda bile değildi valla hala söleniyordu
oh iyi yapmışsın bizede şikayetler geliyor bildirince gereğini hemen yapıyoruz
bizimkiler küfür edemez her arabada kamera var kayıt altına alınıyor herşey
buna rağmen yapıyorlar ama küfür etse kafasına indirirdim çantayı Allahıma:1:
şöför de tam adamına çatmış nihancım ya:9:

günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
3yk kaşığı pilav

sabah
1 kaseden az çorba
1dilim ekmek