günaydın kavaltımı ettim geldim.kahaltım 1 dilim ekmek,5 tane zetin,1 k.k peynir,kuşburnu çay.
ne güzel hayatım sporla rahatlamışsın, keşke o imkan bendede olsa. sağlık açısından ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha gördük sayende.teşekkürler adcım bugün daha iiyim,sporda çok ter attım o rahatlattı.
bugün yediklerimi yazayım;
sabah: bir tane 8 kek ve 4 tane yulaflı bisküvi şekersiz çay ile
öğle: bir kase mercimek çorbası bol limonlu ve yanında salat
akşam: bir kepçe çorba,çok az mantar,az şeker fasulye yemeği yanında birkaç kaşık yoğurt,çok azda buğlama patates(biraz çok gözüküyor ama porsiyonlarım küçüktü)
bir kaç saat sonra bitki çayımıda içerim ve bu günüde tamamalamış olurum a.s
çocuklar hastayken uyku hayal oluyor hayatım. onlar iyi olsunda yeter diyoruz.sen yine uyuyabilmişsin bırak işler kalsın hayatım.selam arkadaşlar.Bugün giremedim kkya.akşam sanberk pek uyamadı sbah 4 e kadar uyumadım ben de,bugün o öğlende uyurken ben de onunla beraber uyudum.Tabi bu sefer işlerim kaldı ve nette açamadım.
Bugün yediklerimi yazıyım sabah 1 bardak süt.6 tane zeytin.1 dimi ekmek.ara ve öğlen yok çünkü uyudum ikindide 2 tane mandal,na 2 kayısı yedim.
Akiam yemeği 3 tane köfte,1 dilim ekmek,yarım bardak meyvesuyu.
akşam çok kötü kaçamak yaptım,300ckal çikolata yedim.((((((((((((((((((
inşallah canım tüm dilediklerin olur. ama şunu bilki hayatım stres baş düşman,tüm sağlımız için zararını biliyorsun haliyle böyle dışarıya çıkıyor. ama çinkodandır inşallahda vitamin takviyesiyle geçer diyorum gerçi benim hala geçmedi idare ediyoruz böyle.de tabi ki canım uyar ki ben de nerde yanlış yaptığımı bileyim bu hafta daha dikkatliydim en azından tatlı ve kızartma tarzı şeyler tüketmedim haftasonu olan kaçamakları kurtarmak için tartılmadım da daha bakalım yarın ne çıkacak :bbo:saç dökülmesine gelince gerçekten beni strese sokuyo yarın sabah gidicem tahlil yaptırıcam tekrar umarım dediğin gibi çinko vitamin eksikliğinden falandır canım en azından kullanınca durur dökülme falan
2010 umarım hepimizin isteklerinin gerçekleşeceği bir yıl olur 2009 benim için zor geçen bir yıl oldu hastaneler işsizlik stres doluydu o yüzden 2010 un güzelliklerle gelmesini diliyorum Rabbimden :Saruboceq:
canım çok çok geçmiş olsun hayat aslında ne kadar kısa o yüzden çok iyi değerlendirmek gerekiyor ama stres sıkıntı dolu bi yaşam içerisindeyiz göremiyoruz bu acı gerçeği kendine dikkat et tatlım tansiyon problemin varsa sık sık kontrol ettir ihmal etme olur mu :1hug:
miden nasıl oldu canım,bugün daha iyisindir inşallah. sen böyle yazınca aklıma ilk okul öğretmenimden ayrıldığım gün geldi,ne çok ağlamıştım. gerçi bütün sınıf ağlamıştı.öğretmeniminde gözleri dolmuştuKızlar, bugün midem kötü. İlaç içtim. Umuyorum yarına daha iyi olacak. Öğleye doğru 1 tost yedim ve ayran içtim. Akşamüstü 2 mandalina yedim. Akşam da az tavuk ama midem çok rahatsızlık veriyor. Bazen gastritim azıyor, umarım canımı sıkmaz.
Size dün yazmıştım, bizim okula yeni bir ingilizceci geliyor diye. Ona 4 saatimi vereceğim. Bugün öğrendim ki bir kişi daha gelecekmiş. Şu anda dersine girdiğim sınıfları çok seviyorum ve gönlümden hiç birini vermek geçmiyor ama mecbur vereceğim. Bugünlere şükür ama ilk defa sınıf vereceğim diye içim burkuldu. Neyse, herşeyin hayırlısı..
az yemek yemeğe başlayınca geniş olan bağırsaklar geç doluyor ve wc ye geç gidiliyor haliyle şişkinliği artıyor,en azından benim öyle hayatım.düzenede girmedi hala bakalım gidiyoruz böyle.benim hafta benim icin diete adimdi aslinda dün sabah tartildim verdim görülüyodu ama ne yazikki barsaklarim tutuldu umarim yarin sabah tartiyi etkilemez
canım söylediğim tava yoğurdunu büyük olduğu için lokantalara verilirdi. marketlerde küçükleri satılırdı ama gerçekten çok lezzetli, adam lokantada yiyip beğenip almaya gelirdi ama evlere verilmediği için vermezdim. depozito olayından bayilere sıkıntı oluyordu.adcım biz de sıkça tava yoğurdu alırız eşim çok seviyor ama bakır kapta olanları burada hiç görmedim. Canım biz anneler biraz fazla düşüyoruz üzerlerine. Melis bugün biraz rahatsızdı sabah çok ateşli uyandı çok ağladı gitmeyeyim diye ama çok önemli bir dersim vardı gitmesem olmaz biraz gecikmeli olsam da gittim. kahvaltı yapmak istemedi ben olsan karalar bağlar otururdum ahh yumurtasını peynirini yemedi diye ama aç da kalırdı herhalde. Bakıcısı ne istiyorsa onu verdi dediki birşeyler yesinde güç toplasın yumurtasını da yarın yer bir gün yemese ne olacak. Bisküvi kek vs yedi kahvaltıda, yol boyu düşündüm o iyisini yapıyor ben hem kendimi hem melisi çok sıkıyorum galibaBu arada geçmiş olsun hayatım, ilaçtan olmuş olabilir belki.
tebrikederim hayatı,hayır diyebilmişsin ne güzel.kızlar misafirlikten geldim çok yorgunm hemen yatacam
ne yediğimi yazayım eve gelince süt birkaç fındık bugün az yedim hehee
misafirlikte bir tane börek kabak salatası brokoli karnıbahar salatası ve bir türk kahvesinin gereğini yaptım sizce çokmu bana az geldi ama hım 1 tane mercimek köfte ben bile kendime hayret ediyorum patatesli börek mercimek köftesi kurabiye daha neler vardı ama çok aç olduğum için börek yemek zorunda kaldım açlıktan gözüm dönmüştü
ama kendime mercimek köftesi için dur dedim ya hayretler içindeyim bu arada bişey söyleyimde gülün
hani geçen cuma arkadaş 5 kilo aldım demişti ya
bu hafta 4 kilo vermişmiş ben çok güldümmm artık onun yalancısıyım
bende çok merak etmiştim kilonu. mafoldumbenama ben tartılmayı unuttum sabit geçelim bari sabah aceleyle kalktım ancak ufff ya özürdilerim
diyetisyeninde biz olalım hayatım,taktik ver anlat bakalım nasıl biriydi ona göre davranalım sana. kaydirigubbakcemile3bu sabah mutfak tartımı çıkardım tekrar
25gr ekmek
20gr peynir
3 zeytin
1tk reçel
domates salatalık yeşillik
tekrar eski diyetime dönüyorum bakalım noolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?