Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi dünden kalan et ve salata yiyeceğim makarna yemeyeceğim akşama da ruşeymli yoğurt (ruşeym çok güzel bağırsalarımı çalıştırdı).
hımmmm :)) siz alışverişi sevenlersiniz sanırsam :)
bende kaç gündür japın sitelere taktım ilk siparişimi verdim geçen kızlarım için tabeke onların elbiselerinden bana don bile çıkmaz biçmeye kalksan:roflol::roflol: çünkü ama siz zayıfladınız size olur... melisim kargoda ortak siparişle ancak iyi oluyor öyle şeylerde yapabiliriz.. eğer isteyen olursa yani capon kıyafet bende bakayım alayım diyen olursa birde capon ayakkabı adresi var benim mailimi alsın istesin anlaşıp hallederiz..
ruşeym ruşem diye aratıp bakacağım bende bir türlü bakamadım ekmek ununu alıp yaptım çok güzel odlu bende merak etmiştim afiyet olsun melisim..yoğuttamı çıkmış yaa anam 3 gün çıkmadım neler olmuş:roflol:
doğru kallistecim ama burada her ilave parça için de kargo parası alıyor daha az ama yine de alıyor amerika çok mantıklı değil daha yakın yerlerden daha ucuz olabilir belki.
İyi olur bence ben de bakayım eğer istediğimiz olursa neden olmasın çok da iyi olur. Takımca severiz alılşverişi :))
tamam şekerciğim ben sana mailimi yolluyorum hemen.. isteyene sen verirsin vereceğim adresleri.. sonra almak isteyen olursa alırız..
hımmmm :)) siz alışverişi sevenlersiniz sanırsam :)
bende kaç gündür japın sitelere taktım ilk siparişimi verdim geçen kızlarım için tabeke onların elbiselerinden bana don bile çıkmaz biçmeye kalksan:roflol::roflol: çünkü ama siz zayıfladınız size olur... melisim kargoda ortak siparişle ancak iyi oluyor öyle şeylerde yapabiliriz.. eğer isteyen olursa yani capon kıyafet bende bakayım alayım diyen olursa birde capon ayakkabı adresi var benim mailimi alsın istesin anlaşıp hallederiz..
bugün yediklerimi yazıyorum;
sabah 1 bardak çay,1 bardak su
ara 1 fincan ıhlamur,5 ad grissini
öğlen;tavuk but (ama büyük değil) 5 yk pilav,1 porsiyon salata
aslında pilavı yemesem süperdi ama akşama telafi edicem artık.
nasıl olmuş?
kızlar dediğim gibi yemeğimi yedim koca bir tabak etli salata (tabi salatası fazlaydı) çok doydum kendime dur demeliyim.
bugün yediklerimi yazıyorum;
sabah 1 bardak çay,1 bardak su
ara 1 fincan ıhlamur,5 ad grissini
öğlen;tavuk but (ama büyük değil) 5 yk pilav,1 porsiyon salata
aslında pilavı yemesem süperdi ama akşama telafi edicem artık.
nasıl olmuş?
canım şimdilik iyi gidiyorsun,öğlende ekmek yememişsin onun için pilavı hakkettinsositososito akşam ekmekle abartmasan çok güzel gidiyorsun diyebilirim.Keşeke kendime de ekmek yeme diyebilsem....