• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi dünden kalan et ve salata yiyeceğim makarna yemeyeceğim akşama da ruşeymli yoğurt (ruşeym çok güzel bağırsalarımı çalıştırdı).

şimdi dünden kalan et ve salata yiyeceğim makarna yemeyeceğim akşama da ruşeymli yoğurt (ruşeym çok güzel bağırsalarımı çalıştırdı).

ruşeym ruşem diye aratıp bakacağım bende bir türlü bakamadım ekmek ununu alıp yaptım çok güzel odlu bende merak etmiştim afiyet olsun melisim..yoğuttamı çıkmış yaa anam 3 gün çıkmadım neler olmuş:roflol:

hımmmm :)) siz alışverişi sevenlersiniz sanırsam :)

bende kaç gündür japın sitelere taktım ilk siparişimi verdim geçen kızlarım için tabeke onların elbiselerinden bana don bile çıkmaz biçmeye kalksan:roflol::roflol: çünkü ama siz zayıfladınız size olur... melisim kargoda ortak siparişle ancak iyi oluyor öyle şeylerde yapabiliriz.. eğer isteyen olursa yani capon kıyafet bende bakayım alayım diyen olursa birde capon ayakkabı adresi var benim mailimi alsın istesin anlaşıp hallederiz..

doğru kallistecim ama burada her ilave parça için de kargo parası alıyor daha az ama yine de alıyor amerika çok mantıklı değil daha yakın yerlerden daha ucuz olabilir belki.
İyi olur bence ben de bakayım eğer istediğimiz olursa neden olmasın çok da iyi olur. Takımca severiz alılşverişi :))

ruşeym ruşem diye aratıp bakacağım bende bir türlü bakamadım ekmek ununu alıp yaptım çok güzel odlu bende merak etmiştim afiyet olsun melisim..yoğuttamı çıkmış yaa anam 3 gün çıkmadım neler olmuş:roflol:

yok ruşeymli yoğurt yok kallistem ben yapıyorum 1 kaşık ruşeymi 1 kase yoğurda katıyorum oluyor kaydirigubbakcemile5
eşimin amcasını un fabrikası var 10 kilo vermiti de bize ailecek tüketiyoruz işte melise de iyi geldi çok sevdik keklere ekmeklere yoğurda çorbalara yemeklere herşeye katıyorum

doğru kallistecim ama burada her ilave parça için de kargo parası alıyor daha az ama yine de alıyor amerika çok mantıklı değil daha yakın yerlerden daha ucuz olabilir belki.
İyi olur bence ben de bakayım eğer istediğimiz olursa neden olmasın çok da iyi olur. Takımca severiz alılşverişi :))

tamam şekerciğim ben sana mailimi yolluyorum hemen.. isteyene sen verirsin vereceğim adresleri.. sonra almak isteyen olursa alırız..

kızlar kalliste 2 site yolladı güvenli alışveriş için güzel şeyler de var bakmak isteyen yazsın bana yollarım adresleri.

hımmmm :)) siz alışverişi sevenlersiniz sanırsam :)

bende kaç gündür japın sitelere taktım ilk siparişimi verdim geçen kızlarım için tabeke onların elbiselerinden bana don bile çıkmaz biçmeye kalksan:roflol::roflol: çünkü ama siz zayıfladınız size olur... melisim kargoda ortak siparişle ancak iyi oluyor öyle şeylerde yapabiliriz.. eğer isteyen olursa yani capon kıyafet bende bakayım alayım diyen olursa birde capon ayakkabı adresi var benim mailimi alsın istesin anlaşıp hallederiz..

KALİSİM sen site adresini bana özelden gönderde bi bakem ben canım hallederiz belki

melisciğim haklısın burayla aynı paraya geliyor eğer tek bir ürüne bukadar kargoyysa gerçekten pahalıya mall olur ama yok 3-5 ürün olsa süper olacak vallahi

ben yolladım sana melzyitim.
bunların kargo ücretleri dha iyi.

bu arda listemizi verdim arkadaşlar durum iç açıcı değil ama haftaya daha iyi olalım ben öyle olacağım en azından.
melzeyitim adcım elllerinize sağlık.

kızlar dediğim gibi yemeğimi yedim koca bir tabak etli salata (tabi salatası fazlaydı) çok doydum kendime dur demeliyim.

bugün yediklerimi yazıyorum;
sabah 1 bardak çay,1 bardak su
ara 1 fincan ıhlamur,5 ad grissini
öğlen;tavuk but (ama büyük değil) 5 yk pilav,1 porsiyon salata
aslında pilavı yemesem süperdi ama akşama telafi edicem artık.
nasıl olmuş?

şu alışveriş sitelerine bende bakem yahu nerden baktınız.

nasıl olmuş?

canım şimdilik iyi gidiyorsun,öğlende ekmek yememişsin onun için pilavı hakkettinsositososito akşam ekmekle abartmasan çok güzel gidiyorsun diyebilirim.Keşeke kendime de ekmek yeme diyebilsem....

ben geldiiiiim
melzeyitim canım diyetisyen için teşekkür ederim fiyatı uygunsa bu defa eşimle gideceğim ve evde diyet yapmak problem olmayacak inş.
alışveriş için x firmadan sabah indirim msjı geldi orda beğendiğim bi kazak vardı %50 indirimi duyunca alayım dedim ama sanki bedeva dağıtıyorlar kocaman mağaza da iğne atsanız yere düşmez... ankaranın bütün hatunları sanki ordaydı... sırayla bakılıyo kazaklara hahaha
neyse benim beğendiğim kalmamış zaten
bende başka bi yerden bi kazak bi pantolon aldım pekte indirimli değildi açıkcası...
ama çok arada kaldım geçen seneki (tombik halim) kıyafetlerim bol oluyo ama öncekiler dar hahah
ayyy bu senede alışveriş yapıyorum dolabım 38-40-42-44 ayy kocacığıma yazık ama inanın hiç bişeyim tam olmuyo

kızlar dediğim gibi yemeğimi yedim koca bir tabak etli salata (tabi salatası fazlaydı) çok doydum kendime dur demeliyim.

afiyet olsun canım

nasıl olmuş?

canım ekmek yememişsin pilav normal 4yk pilav=1 dilim ekmek
afiyet olsun

canım şimdilik iyi gidiyorsun,öğlende ekmek yememişsin onun için pilavı hakkettinsositososito akşam ekmekle abartmasan çok güzel gidiyorsun diyebilirim.Keşeke kendime de ekmek yeme diyebilsem....

günde kaç dilim ekmek yiyorsun canım ??

benimde öğle yemeğim
köfte yapmayı gözüm yemedi:(
et yerine 80gr peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık maydanoz

hanımlar topiği açtım,ne bakayım alışveriş konusu yanlış yeremi girdim kendi kendime sormaya başladım.Ay fazla konuşmayın yoksa zor tutarım kendimi.EEEe siz çalışıyorsunuz iyiy kendi paranızı harcıyorsunuz aileye bir zararı yoktur.Ama benimgi evhanımların önünde açmayın böyle konular aaaaaa zaten yılbaşı yaklaştı sonra sevgililer günü sonra doğum günüm kocacım iflas edeckaydirigubbakcemile aaaaaaaaaaaa.
bak alışveriş konuyu açın ana benden gizli yazın aaaaaaaaaa.:1ninca:

ben kendime zaman ayiramiyom kizlar yaa..bi yesil cay yapmak külfet geliyo..bu aralar kizim köpek disleri geliyo sanirim huzursuz,zor uyuttum...melisinde azi disleri sanirim bizim azilardada ateslendik..

Back