alemsin köpek küpe :)))
Arasıra aklıma gelir böyle şeyler çok gülüyorum kendime,ne komikmişim ben hala da yaşıyorum aslında,bak bu cigaralarakafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alemsin köpek küpe :)))
fikriyecim canım bende seninle tanışmayı çooook istiyorum zaten iatanbuldayız ikimizde inşallah bi gün kesin bi buluşma yapıcaz.bu arada benide çok güldürdün gece gece sağol arkadaşım :)
buluşmayın ya kıskanırııımmmmmmmmmmmmmm
melzeyitçim ist.da toplanıp komple çoruma geliriz olmamı :)
çorumada gelin canlarım hepinizi ağırlarım ben
gelecem zati istabula
bekleyin beni bir hafta sonu çıkacam gelecem zatii
çorum biraz uzak canım otobüsle uzak sayılır ama uçakla çok yakın istanbuldan amasyaa-merzifon havalimanına geliyosun ordan burası 1 saat
ne oldu baharım yemeden önce pişman olmayı denesen bide kızdım ki ne kızdım hep yiyosun hep pişman oluyosum hııım ne oldu 14 şubat hayalmi oldu 2 günde
hosbuldum kizlar..bende menüyü yazayim
kahvalti:1dilimden az ekmek
1 yumurta
5-6 yesil zeytin
3 kiraz domates
bir kac yaprak marul
biraz az yagli peynir
1 bardak greyfurt suyu
öglen 4 kücük parca diet cikolata
bir bardak neskafe
aksam
5-6 köfte
kücük bir tabak makarna
koca bir tabak yesil salata
1 bardak greyfurtsuyu
yine kendimi tutamayip aksam aksam 2 koca fincan cay ve diet cikolata yedim Allahtan diet ..iste benim sorunum tatli krizi..dogumdan beri böleyim..
ben yürüyüste yapmak istyiroum ama bugün bura -8 filandi kar yagdi dün bugünde buz oldu heryer dondum bi ara ciktimda..
iyi geceler kızlar bugün yediklerimden dolayı pişmanlık duyduğum için hiç keyfim yok keşke demekten yoruldum bi irademle başa çıkamıyorum ben böyle değildim nasıl bu hale geldim bilmiyorum yarın umarım tüm bu karamsarlığı bırakıp iradeli bir şekilde yoluma devam ederim hepinizi öpüyorum görüşürüz..