• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kızlar bugün yediklerimden dolayı pişmanlık duyduğum için hiç keyfim yok keşke demekten yoruldum bi irademle başa çıkamıyorum ben böyle değildim nasıl bu hale geldim bilmiyorum yarın umarım tüm bu karamsarlığı bırakıp iradeli bir şekilde yoluma devam ederim hepinizi öpüyorum görüşürüz..

fikriyecim canım bende seninle tanışmayı çooook istiyorum zaten iatanbuldayız ikimizde inşallah bi gün kesin bi buluşma yapıcaz.bu arada benide çok güldürdün gece gece sağol arkadaşım :)

kahvaltımı yazmıştım zaten sonrasında adam gibi bişey yemedim hep atıştırdım maalesef.kuru kayısı 4-5tane,ceviz 2-3 tane,bayram çikoltası 2 tane :( akşamda az yoğurt çorbası,az sulu köfte bi dilimde ekmek.yemekten sonrada sahlep içtim.

fikriyecim canım bende seninle tanışmayı çooook istiyorum zaten iatanbuldayız ikimizde inşallah bi gün kesin bi buluşma yapıcaz.bu arada benide çok güldürdün gece gece sağol arkadaşım :)

Gülün gülün zaten sizi güldürmek için yazdım.
Ah canım ben de seninle görüşmeyi çok ama çoooooook istiyorum.Umarım en yakın zamnda görüşürüz.kaydirigubbakcemile4

çorum biraz uzak canım otobüsle uzak sayılır ama uçakla çok yakın istanbuldan amasyaa-merzifon havalimanına geliyosun ordan burası 1 saat

ne oldu baharım yemeden önce pişman olmayı denesen bide kızdım ki ne kızdım hep yiyosun hep pişman oluyosum hııım ne oldu 14 şubat hayalmi oldu 2 günde

çorum biraz uzak canım otobüsle uzak sayılır ama uçakla çok yakın istanbuldan amasyaa-merzifon havalimanına geliyosun ordan burası 1 saat

otobusle uzak demekki,ama uçakla hiçbir şey değilmiş zaten istanbul için 1 saat yol birşey değil.Mesela Gencizaya gitmek için 3 saatlik yolculuk yaparım,trafik çok burda.Onceden asya yakısında oturuyordum ablam var benim burda auropa yakısnda ona gitmeme 3.5 saat sürüyordu.İstanbul İzmitte de halam var İstanbul dışı ama ona daha sık giderdim çünkü yol 1.5 saat sürerdi.kaydirigubbakcemile

ne oldu baharım yemeden önce pişman olmayı denesen bide kızdım ki ne kızdım hep yiyosun hep pişman oluyosum hııım ne oldu 14 şubat hayalmi oldu 2 günde

Korkama canım ben anlayabiliyorsam sen kesin anlarsın.Ama haklısın eğer sultanahmette gezersin kendini yabancıyımış gibi hissedebilirsin.Yolda gezerken çeşit çeşit yabancı dilde konuşanı duyursun,sonra lokantalardaki çalışanlar genelde suratına göre bir yabancı dili seçip konuşurlar bana hep italanca konuşurlar nedense?Hİç de onlara benzemiyorum gayat normal bir türk kadınıyım.

hosbuldum kizlar..bende menüyü yazayim
kahvalti:1dilimden az ekmek
1 yumurta
5-6 yesil zeytin
3 kiraz domates
bir kac yaprak marul
biraz az yagli peynir
1 bardak greyfurt suyu

öglen 4 kücük parca diet cikolata
bir bardak neskafe

aksam
5-6 köfte
kücük bir tabak makarna
koca bir tabak yesil salata
1 bardak greyfurtsuyu

yine kendimi tutamayip aksam aksam 2 koca fincan cay ve diet cikolata yedim Allahtan diet ..iste benim sorunum tatli krizi..dogumdan beri böleyim..

Scapulacım, aramıza hoşgeldin. Biz de uğraşıyoruz işte, bi kaç kilo veririz diye kaydirigubbakcemile3

ben yürüyüste yapmak istyiroum ama bugün bura -8 filandi kar yagdi dün bugünde buz oldu heryer dondum bi ara ciktimda..

Karı çok sesverim. Kaç zamandır yağmıyor İstanbul'da. Meteoroloji pazar günü için tahminde bulunmuştu ama gene yağmur, gene yağmur..

iyi geceler kızlar bugün yediklerimden dolayı pişmanlık duyduğum için hiç keyfim yok keşke demekten yoruldum bi irademle başa çıkamıyorum ben böyle değildim nasıl bu hale geldim bilmiyorum yarın umarım tüm bu karamsarlığı bırakıp iradeli bir şekilde yoluma devam ederim hepinizi öpüyorum görüşürüz..

Bugünden itibaren yeni bir gün Baharım. Yeni bir sayfa... Bozma fazla moralini.

Kızlar, buluşalım diye tatlı tatlı konuşmuşsunuz. Beni atlamayınız sakın :))Melzeyitim, geliriz Çorum'a, sana misafir oluruz. Seni ağırlarız burada :))

Anlayacağınız gibi uykum kaçtı gene. Bu aralar sık oluyor.

günaydın fıstıklar a.s.

2 gündür elma diyetini yapıyorum bugün 3.günümü yapıcem

68 kilo olarak başladım bu diyete ve şuan 66.5 kiloyum
bu haftayı tamamlamayı düşünüyorum fakat lakin
başım ve kemiklerim çok ağrıyor akşam iş çıkışı eve gittiğimde yorgunluktan ölüyorum
62 kiloya düşene kadar devam edicem çok bişey kalmamış zaten zemuszemus
ama dayanmak gerçekten çok zor

Back