Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydin kizlar nasilsiniz cuma günü kayinvalidem geldi ben kahvaltimi yapacam
meliscim beni yilbasindan sonraya kadar izinli yyazarmisin cünkü hafta ortasi gezmeye gidecegiz yilbasindan sonra dönecegiz

günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım az pastırmalı bir yumurta
2 dilm ekmek 1 kaşık çikolata
2 zeytin biraz peynir ama az
ev temizlemem lazım akşama gelirim

günaydın güzel hatunlar opuyorumnanaktan
kahvaltımı yazayım hemen;
uaynır uyanmaz hemencecik koccaman bir bardak ılık suyumu içtim,peşinden 5 adet ceviz yedim bir süre sonrada 1 haşlanmış yumurta yanında az beyaz peynir ve 2 zeytin yarım dilim ekmek şekersiz çay ile.
şimdilik bu kadar akşama bir kase çorba kesin ama yanında ne olur bilemiyorum...(rüyamda kendimi zayıflamış gördüm ve çok mutluydum :)))

merhaba kızlar a.s.
hepinize afiyet olsun
bende kahvaltımı yazayım iki dilim ekmek,az peynir,bi iki lokma tahin-pekmez ve şekersiz çay.

öncelikle kızlar doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışım... adcım bu arad fotolar güzeldi canım teşekkür ederim çok incesin

dün çok güzeldi... hava çok güzeldi... istanbul herzaman ki gibi çok güzeldi... maç çoook güzeldi :))
çok güzel gezdim eğlendim yedim içtim :)) aşk tazeledim :)) yoruldum :)) yeni yaşıma güzel girdim inş. bu yaşım ve bütün hayatım eşimle ve sevdiklerimle hep güzel geçer...

dün gece dönmek zorunda kaldık eşimin bugün için işi vardı.. biraz yorucu oldu ama herşey güzeldi
yazılanları okudum çok güzel sohbet etmişsiniz... bu hafta toparlanırız artık
hoş ben dün hiç bişeyi düşünmeden yedim ama olsun değdi doğrusu... tartılmadım çünkü şişlerim var eminim çok fazla çıkacağım

kızlar naapmışsınız dün ö.sonra giremedim oku oku bitmedi 10 sayfa okudum galiba. Nacthigallcim hediyeni almana ve beğenmene sevindim mektubumda yazdığım gibi birazcık zorlandım çünkü ben koca koca takılar severim senin için küçük seçtim. Çoraplar çok şeker ben de bayıldım kendim için de alacaktım neredeyse ama eşim kızar diye alamadım biz bayaa bir süre düşünmüyoruz:ecrin_bebek:
Bende harika bir hediye aldım canım arkadaşımdan melzeyitim bana ve melise bir şeyler yollamış bayıldık, bu kadar mı zevkimi öğrendin arkadaşım. Çok güzel bir sürpriz oldu çok teşekkür ederim seni seviyorum opuyorumnanaktan
dün sinemaya gidemedik çünkü ablamlara yakın sinema 3 boyutlu değilmiş melisi bırak bu tarafa gel bir daha git al cumartesi trafiğinde iyi fikir değildi biz de gezmeye gittik bayaaa dolandık gezdik geldim akşam bir bakayım dedim benim cadı bırakmadı kalk kalk diye bağırıyor hiç istemiyor bilg. başında oturmamı. Sonra onu uyutup geleyim dedim 11e kadar uyumadı ama beni uyuttu babasıda onu uyutmuş ama 12de çıldırmıştı dün yani.
Scapula hoşgeldin canım aramıza melzeyitim ben özelden yazmıştım scapulaya :) ama melis kalk diyince takıma uğrayamamıştım :) Umarım beraberce veririz kilolarımızı.
Kızlar bilmiyorum daha ne vardı ama akşama herkese vakit ayırırım melis annemlerde uyuyor eşim yine nöbetçi. Ben kuaföre diye kaçtım işimi halledip eve geldim annem duysa kızar :kedi: dışarı çıkacağız biraz. Akşam evde kalacağım melisi uyutup gelirirm
öpğüyoum herkesi. çok çenem düştü :)

dosbacım hoşgeldin iyi bir kaçamak olmuş :)

Merhabalar kızlarr,
Kafam şiş. Nedendir, bilmem.
Neler yediğimi yazayım: kahvaltıda simit yedim, öğleye doğru 3 mandalina, 1 erik, daha sonra cumadan kalan pasta ve 3 kaşık muhallebi. Ne güzel karıştırmışım değil mi!!!!

Canım benim, takılarım çok zarif, renkleri çok yumuşak. Mavilerime, yeşillerime çok yakışacak. Aslında sanırım tüm kıyafetlerime çok yakışacak:) Beni iyi anlamışsın, büyük takı da takarım ama ender.
Çoraplara karı koca güldük. Dedik ki "bu çoraplar çok küçük, bir insan naısl bu kadar küçük olabiliyor" Mucize gibi bir şey...
Siz, önce Melisi bi büyütün, sonra isterseniz ikinciye ben çorap gönderirim :))))

evvettt yemekte kuru fasulye yoğurt ve tavuklu pilav var
ara olarak az fındık
biraz pastırma ve az üzümlü cevizli bişey yedim

çok yoruldum bugün evde annemle temizlik yaptık ve çok acıktım,yarım saat sonra akşam yemeğimizi yeriz artık ve günü bitiririm.
nachtigall evet canım sanki biraz karıştırmışsın ama mideni rahat hissediyorsan bir prolem yok a.s

Son düzenleme:
kızlar bugün epey kaçırdım pazar günlerinden nefret ediyorummmm kötükedihüso klava:delikafadulden misafirler için evde ne yapıldıysa hepsinden yedim börekler tatlılar vs moralim bozuldu mafoldumben şimdi çıkmam lazım daha sonra tekrar uğrarım çay servisi yapıcam görüşürüz..

akşam ne yediğimi yazayım;
bir kepçe çorba ve ir tabak da mısır yarması ve barbunyayla yapılan yemekten yedim yarım kasecikte yoğurt
bir buçuk saat öncede şekersiz çayın yanına 4 tane küçük gofret yedim(ama gün içerisinde çok az yemiştim ve bugün temizlik yaptım bir nevi spor) kaçırmış sayılırmam dimi kızlar:sinifsinif: bu günlük bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…