• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada gofretten aldığım kaloriyi hesapladım 350cal imiş,gün içerisinde az yediğim için problem olacağını sanmıyorum,ohhh yaa içim rahatladı kaydirigubbakcemile3

bende yemeğimi yedim geldim melankoliciğim yediğimizin kalorisi kadar yağ oranıda çok öenli ama biz bende dahil kalorisine bakıoruz
ben ne yedim 3 kaşıkpilav
6-7 kaşık kuru fasulye ve 1 kase yoğurt şimdide elma yiyecem

afiyet olsun melzeyitcim,ama gün içerisinde az yedim ve çalıştım temizlik yaptım,pişmanlık hissetmedim,belki annemle dışarı çıkar biraz yürürüz,yarın kar yağacak diyor hava tahminleri ama dışarsı yazdan bir gün gibi ılık..

SElam kizlarr
hadi kalkin bakalimm bilgisayarinizin basindan ve makyaj malzemelerinizi cikarinn..

yarismamizz basliyorrr..

en güzel hint makyajii yapan üyemizee Kadinlarkulübü tarafindan süpriz kozmetik hediye gönderilecekk !!

sansinizi denemeye degerr..

Ben makyaj yapamiyorum demeyinn.. karsiniza bir örnek makyaj acinn
ve bakin bakalimm neler cikaracaksiniz ..

ayrica maksat eglenmekk
gelin sizde katilin :))
beni kiracaginiza kafanizi kirin demi :))

buyrun buraya tiklayin...:)

aşkitocuğum ben kendi adıma almayım sağol şekerim makyajla aram özel günler için var öyle abartılı makyajlardan da hiç anlamam katılanlarada başarılar

çok yoruldum bugün evde annemle temizlik yaptık ve çok acıktım,yarım saat sonra akşam yemeğimizi yeriz artık ve günü bitiririm.
nachtigall evet canım sanki biraz karıştırmışsın ama mideni rahat hissediyorsan bir prolem yok a.s

Midemde çok sorun yok da vicdanım rahatsız canım :(
Akşam 7 kaşık kuru fasülye yedim ve ayran. Birazdan da mandalina yerim

Aşkitocum, davetin için çok sağol canım. Bende el becerisi yoktur.

hosbuldum kizlar..bende menüyü yazayim
kahvalti:1dilimden az ekmek
1 yumurta
5-6 yesil zeytin
3 kiraz domates
bir kac yaprak marul
biraz az yagli peynir
1 bardak greyfurt suyu

öglen 4 kücük parca diet cikolata
bir bardak neskafe

aksam
5-6 köfte
kücük bir tabak makarna
koca bir tabak yesil salata
1 bardak greyfurtsuyu

yine kendimi tutamayip aksam aksam 2 koca fincan cay ve diet cikolata yedim Allahtan diet ..iste benim sorunum tatli krizi..dogumdan beri böleyim..

İy akşımlar arkadaşlar,
bugün sabah kahvaltıda 1 çay 3 tane cigara böreği.Ama çok az yağda kızartım nerdeyse yağ yoktu sonra peçetede sardım çok az yağlı oldu.
Öglen 2 tane köfte 1 cigara böreği
ara 1 bardak sütlu kahve 1 tane sigara böreği
akşam 4 tane çk havuçlu pilav,1 büyük köfte kadar et,yarım domates

fikriyeciğim yerim senin cigara böreğini bayılıyorum türkçene bide oturup sohbet etsek varya sıkacam yanaklarından çok şirinsin

hosbuldum kizlar..bende menüyü yazayim
kahvalti:1dilimden az ekmek
1 yumurta
5-6 yesil zeytin
3 kiraz domates
bir kac yaprak marul
biraz az yagli peynir
1 bardak greyfurt suyu

öglen 4 kücük parca diet cikolata
bir bardak neskafe

aksam
5-6 köfte
kücük bir tabak makarna
koca bir tabak yesil salata
1 bardak greyfurtsuyu

yine kendimi tutamayip aksam aksam 2 koca fincan cay ve diet cikolata yedim Allahtan diet ..iste benim sorunum tatli krizi..dogumdan beri böleyim..

Canım aramıza hoşgeldin,bugünkü menunu çok beğndim.Greyfurt için iyi hatırlattın ilk fırsatta ben de alayım,hem de çok severim.

fikriyeciğim yerim senin cigara böreğini bayılıyorum türkçene bide oturup sohbet etsek varya sıkacam yanaklarından çok şirinsin

Ay kı untandırdın beni ...))))))))))))) yok yok çok komik oldu ay sigara yazacağıma cigara yazmışım.Canım bulgarca c=s ve bazen karıştırıyorum.Hele şimdi abimle de konuşuruyorum hepten kafam karıştı.Ama benimle konuşmak zevkli olur tahminin çok doğru.Beni duysan karşında çocuk m u var diye düşünürsün.Ne yapayım be kardeş imkanlarımız bu kardar:)))))))))))))))):dance::roflol:

kızlar bugün epey kaçırdım pazar günlerinden nefret ediyorummmm kötükedihüso :oklava::kızgın:delikafadulden misafirler için evde ne yapıldıysa hepsinden yedim börekler tatlılar vs moralim bozuldu mafoldumben şimdi çıkmam lazım daha sonra tekrar uğrarım çay servisi yapıcam görüşürüz..

Canım eğer yarın temizleme bir diywt yaparsan bugünkü yediklerinden birşey kalmaz.Yarın hamur yiyecekleri,tatalıdan kaçınırsan bişey kalmaz.

yok canım utanma çok hoşuma gidiyor

yok canım utanmadım,ben de çok gülüyorum kendime.Hele bazen bir şey demeye çalışıyorum dilim bir türlü dönemiyor.100 kez deniyorum ve hep değişik bir şey çıkıyor ama istediğim şeyi söyliyemiyorum.Bazen çok komik olayarı yaşıyrum gerçekten.lülülülülülü:1rolleyes:

kafana göre takıl nasıl konuşmak istiyosan öyle konuş insanlar anlayacak diye uğraşma bizde zaten insanları anlamıyoruz değilmi:))))

Hele türçeyi yeni öğrenmeye başladığımda...şimdi artık salatılık ne olduğunu biliyordum bir gün yolda gezerken bir arabanın yanından geçerken yüzerinde satılık yaziyordu...hm garip dedim diye salatılık yazıyorki.?diye düşündüm.Bir kaçgün sonra bir evin camında yine bu yazıyı gördüm.A bu ne demk dedim ya satalık ya kiradır dedim ama arabanın yüzerinde yazdığına göre büyük ihtimalle satalıktır diye düşündüm.Sonra kendi kendime ay bu nasıl bir şey ya ham sebze hem de satalık nasıl olur,ne alakısı var diye düşünmüştüm.Ama olayın komik tarafı benimdi ..

Canım aramıza hoşgeldin,bugünkü menunu çok beğndim.Greyfurt için iyi hatırlattın ilk fırsatta ben de alayım,hem de çok severim.
opuyorumnanaktan hosbuldum canim..bende severim greyfurtu,seker katilmamis meyvesuyu budum artik hep ondan aliyorum aslinda ben bi bardaga yarim ondan yarimda maden suyu katiyorum mütis bi icecek oluyo bana...
ben yürüyüste yapmak istyiroum ama bugün bura -8 filandi kar yagdi dün bugünde buz oldu heryer dondum bi ara ciktimda..

kafana göre takıl nasıl konuşmak istiyosan öyle konuş insanlar anlayacak diye uğraşma bizde zaten insanları anlamıyoruz değilmi:))))

Sorba birçok kez böyle oluyor zaten.teşekkürler canım.Sizi güldürmeyi başladım bari devamını getireyim.İl başlarında küpe ve köpek arasında bir fark göremiyordum:kedi: bir gün küpe alcaktım kadına da bu köpekler ne kadar diye sordum.Kadın hiç de gülmedi köpekli olan bir küpe verdi bana.lülülülülülü-tatlicadiarzu-:roflol:

Back