Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yoruldum bugün evde annemle temizlik yaptık ve çok acıktım,yarım saat sonra akşam yemeğimizi yeriz artık ve günü bitiririm.
nachtigall evet canım sanki biraz karıştırmışsın ama mideni rahat hissediyorsan bir prolem yok a.s
hosbuldum kizlar..bende menüyü yazayim
kahvalti:1dilimden az ekmek
1 yumurta
5-6 yesil zeytin
3 kiraz domates
bir kac yaprak marul
biraz az yagli peynir
1 bardak greyfurt suyu
öglen 4 kücük parca diet cikolata
bir bardak neskafe
aksam
5-6 köfte
kücük bir tabak makarna
koca bir tabak yesil salata
1 bardak greyfurtsuyu
yine kendimi tutamayip aksam aksam 2 koca fincan cay ve diet cikolata yedim Allahtan diet ..iste benim sorunum tatli krizi..dogumdan beri böleyim..
fikriyeciğim yerim senin cigara böreğini bayılıyorum türkçene bide oturup sohbet etsek varya sıkacam yanaklarından çok şirinsin
kızlar bugün epey kaçırdım pazar günlerinden nefret ediyorummmm kötükedihüsoklava:
delikafadulden misafirler için evde ne yapıldıysa hepsinden yedim börekler tatlılar vs moralim bozuldu mafoldumben şimdi çıkmam lazım daha sonra tekrar uğrarım çay servisi yapıcam görüşürüz..
yok canım utanma çok hoşuma gidiyor
opuyorumnanaktan hosbuldum canim..bende severim greyfurtu,seker katilmamis meyvesuyu budum artik hep ondan aliyorum aslinda ben bi bardaga yarim ondan yarimda maden suyu katiyorum mütis bi icecek oluyo bana...Canım aramıza hoşgeldin,bugünkü menunu çok beğndim.Greyfurt için iyi hatırlattın ilk fırsatta ben de alayım,hem de çok severim.
kafana göre takıl nasıl konuşmak istiyosan öyle konuş insanlar anlayacak diye uğraşma bizde zaten insanları anlamıyoruz değilmi:))))