kizlar bos kadronuz varmidur???
canım bunu takım kaptanımız daha iyi bilir (melis08)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bos kadronuz varmidur???
melankoli geçmiş olsun şimdi nasılsın ağrın geçtimi
sanada canim..ben çıkıyorum kızlar,scapula seni de aramızda görmek bize mutluluk ve heyecan verir(yeni birileri katılınca bizde bir gaza geliyoruz daaa )
hepinize iyi geceler :))
ay kızlar benim zibidi uyumak bilmedi oyun istiyor canavar.yatsın diye yatayım dedim onada kızıyor.gelmiş bana gıdı gıdı yapıyor sevimlilik yapıyor oynayayaım diye ama yemezler, ilgilenmedim yoksa iyice uykusu gidecek diye,az önce baktım yerlerde yatıyor atıverdim yatağına. melzeyitim nerde hayatım bende o talih. babası işten yorgun geldi,biraz rahatsız gibiydi. yatış o yatış hala uyuyor artık sabaha devam. babaanneside altkatta eltimin ailesi geldi oraya indik bende yarım saat takıldım benimki oyalansın diye. eve çıktım ama banamısın demedi. şuan uyudu sanırım,başına gidip bakamıyorum ayak sesi duyunca hemen kalkıyor. bide mide bulantısı çıktı başıma o kadar bulanıyorki anlatamam sanırım üşüttüm uyumadanda geçmez, ama nasıl uyucam orası muallakta.
fikriyecim bende çıkıyorum hayatım yatayım,mide bulantım geçmedi hala. bhr cım sen geldin ben çıkıyorum hayatım yaa.uykum geldi midem bulanıyor boynumda ağrımaya başladı. öpüyorum sizleri iyi geceler tatlı rüyalar.
baharcım makarnayı soslu yemediysen çok problem olmaz ama eğerki sosluysa biraz kaçırmışsındır demek ki,haftasonu kaçırmayan çok az,evde olunca bi şekilde yiyosun da sonradan ayyyy tüüühhh diyoruzkaydirigubbakcemile3
saolasin meliscim..ilgilenip hemen cevap yazmissin..paylasim olmayinca bu is yürümüyor ipin ucu bir kaciyor pir kaciyor...
kizim müsade ettikce burdayim bu aralar bebeklikten cikis sancilari varda devamli ilgi alaka bekliyor..zaten kilolarda onun dogumundan miras kaldi..
kendimi tanitayim
viyanada yasiyorum
2yillik doktorum suan calismiyorum niyetim vatana dönüs orda uuzmanlik..suan tus sinavina hazirliga baslama evresindeyim kitaplarim gelirse baslayacagim..
3 ayda en az 15 kilo vermem lazim,13 yillik en samimi arkadasim kaynimla evlenecek dügünde istedigim kiyafeti giymek istiyorum,zaten dogum öncesi kiyafetlerimde dolap bekliyo..suan itibariyle 80 olmusum yaza girerken 69a inmistim nezaman ciktim vermesi zorda almasi niye bu kadar kolayy??
kızlar geldim o kadar yazı yazdım sağolsun oğlum düğmeye basıp pc yi kapattı yakalayamadım. neyse umarım herkesler iyidir. zibidi biraz huysuz gene gelirim. öpüldünüz
fikriyecim bende çıkıyorum hayatım yatayım,mide bulantım geçmedi hala. bhr cım sen geldin ben çıkıyorum hayatım yaa.uykum geldi midem bulanıyor boynumda ağrımaya başladı. öpüyorum sizleri iyi geceler tatlı rüyalar.