• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün bi özetleyim
sabah 1 k.k peynir,1 dilm ekmek,ballı kuşburnu çay,yarım yumurta
öglen birkaç lokma tavuk,1 dikm ekmek 1 elma
ara 1 bardak sütlü kahve 3 tane şekerle
akşam yemeğinden önce 1 elma
akşam yemeğim 3 tane köfte,1 dilim ekmek,150 ml vişne suyu.
bugün bukadar.

Kabul ettim canım. Bu arada afiyet olsun şekerim. Ben de bugün sanırım ölçülü yedim sanırım. Standart kahvaltı. Öğlen sandviç ekmeği arası (içi çıkarılmış) peynir. Akşamüstü 2 mandalin ve akşam yemeğinde paptatesli tavuk yedim

bence bugün iyi bitirmşsin canım.Böyle devam et.

tamam canım okudum tarifini mutlaka yapmayı düşünüyorum en kısa sürede ben bişey merak ediyorum hafta sonuda okula gidiyorsun özel okul falanmı nerde öğretmenlik yapıyosun merak ediyorum uzun zamandır

fikriyeciğim ve çağlacığım hediyelerinizi gülegüle kullanın ne kadar güzel sevgiyle alınan herşey kendini hemen belli ediyor
zaten hafta sonu olunca kaçımamak gibi bi şans kalmıyor ufff
Teşekkürler canım.Evet hafta sonu mutlak kaçamak oluyor.Ben bugün şanslıyım eşim işteydi ve gece de işte olcak onun için kaçamaksız bir gün geçirdim.Ama yarın bakalım umarım fazla kaçırmam.

merhaba kızlar a.s.

bugün yediklerim
sabah iki dilim ekmek az peynir,iki zeytin,bal ve şekersiz çay
öğlen nescafe ve 6 kepekli bisküvi
ara bi bayram çikolatası
ara iki kuru kayısı
akşam yemektede patatesli sulu köfte var birazdan yiyeceğiz.

melzeyit sende çok kaçırmış sayılmazsın bence afiyet olsun.

Bugüm çok iyi geçmiş canım.Evet benim sorunum da spor yapmama,aslında evde rahatlıkla yapabilirizkaydirigubbakcemile2 ama bu temblik olmasydısırnaşık şey

Yemeyeceğim canım pastayı.. Annem, biliyorsunuz gidecekti bugün. Uçağı kaçırdı :) Ben de sıkı sıkı tembih ettim. Artık pasta, börek, çörek yapma diye. Yeni yıla kadar hedefim vardı 59 olacaktım. Bari 59,9 olayım, yeter.

canım biraz sıkı tutkendini hedefine uğlaşrsın bence.Bugün kendimi aç hissetiğimde hep su içtim iyi geldi diyebilirim.

tamam canım okudum tarifini mutlaka yapmayı düşünüyorum en kısa sürede ben bişey merak ediyorum hafta sonuda okula gidiyorsun özel okul falanmı nerde öğretmenlik yapıyosun merak ediyorum uzun zamandır

Devlet okulundayım canım. Eskiden özel okulda çalışmıştım. Ama aynı titizlikte, sıkılıkta ve zevkle devlette çalışıyorum. Anadolu lisesindeyim. Yani İngilizce çok önemli. Cumartesi günlere 9. sınıflara kurs veriyoruz. Ek İngilizce. Daha iyi pekiştirsinler diye. Üniversiteyi kazandıklarında hazırlık sınıfını atlasınlar ve güzel bir İngilizce temelleri olsun diye.

bugün bi özetleyim
sabah 1 k.k peynir,1 dilm ekmek,ballı kuşburnu çay,yarım yumurta
öglen birkaç lokma tavuk,1 dikm ekmek 1 elma
ara 1 bardak sütlü kahve 3 tane şekerle
akşam yemeğinden önce 1 elma
akşam yemeğim 3 tane köfte,1 dilim ekmek,150 ml vişne suyu.
bugün bukadar.

Sen de günü iyi kapatmışsın canım.

canım biraz sıkı tutkendini hedefine uğlaşrsın bence.Bugün kendimi aç hissetiğimde hep su içtim iyi geldi diyebilirim.
2 hafta var canım. Umarım yakalarım canım

Devlet okulundayım canım. Eskiden özel okulda çalışmıştım. Ama aynı titizlikte, sıkılıkta ve zevkle devlette çalışıyorum. Anadolu lisesindeyim. Yani İngilizce çok önemli. Cumartesi günlere 9. sınıflara kurs veriyoruz. Ek İngilizce. Daha iyi pekiştirsinler diye. Üniversiteyi kazandıklarında hazırlık sınıfını atlasınlar ve güzel bir İngilizce temelleri olsun diye.

ooo bende yana döne ingilizce öğretmeni arıyordumm:))
teyzesi kızım ingilizcsinden hiç memnun değilk bize yol gösterirmisin kreşte ingilizce en alt seviyede aldı şimdi okuldada alıyor ama kızım kendinin başarısız olduğunu düşünüyor öğretmeni ingilizce kelimeleri bilenlere şeker veriyomuş o daha kazanamamış o yüzden soğudu ingilzceden bana yol gösterirsen sevinirim

ooo bende yana döne ingilizce öğretmeni arıyordumm:))
teyzesi kızım ingilizcsinden hiç memnun değilk bize yol gösterirmisin kreşte ingilizce en alt seviyede aldı şimdi okuldada alıyor ama kızım kendinin başarısız olduğunu düşünüyor öğretmeni ingilizce kelimeleri bilenlere şeker veriyomuş o daha kazanamamış o yüzden soğudu ingilzceden bana yol gösterirsen sevinirim

Canım benim, kıyamam ben ona. Hangi kitabı okuyor? Kaça gidiyor Melike? Çalışırız tabi onunla:)

Casnım geçmiş olsun. Her ay aynı sancı...
Canım yaparız bi daha çekiliş... Hediye için sebep bol..

teşekkür ederim hayatım,evet her ay aynı sancı,bazılarında hiçbirşey olmuyo nasıl özeniyorum,aslında ilaç içsem geçer ama benim düzenimi bozuyo,o yüzden tercih etmiyorum:sinifsinif:aslında hediyeleşmek için bir sebep olmasına gerek bile yoka.s

iyi akşamlar kızlar bende bugün akşam biraz kaçırdım makarna yedim :kedi: yapabilirsem yarın elma diyeti yapmayı planlıyorum bakalım

baharcım makarnayı soslu yemediysen çok problem olmaz ama eğerki sosluysa biraz kaçırmışsındır demek ki,haftasonu kaçırmayan çok az,evde olunca bi şekilde yiyosun da sonradan ayyyy tüüühhh diyoruzkaydirigubbakcemile3

Back