melisciğim çok katılamıyorsun o yüzden farkında değilsin ben artık kalori hesabı yapıyorum istersen bi dene bolca süt tüketiyorum karbonhidratı azalttım ve güne birkere yeşil yiyorum biraz daha protein ağırlıklı besleniyorummm dene derim canım birde tabağımın içindekileri azalttım
canım benim beni çok duygulandırdın.Hediyemi beğndiğne çok mutlu oldum,özellikle Melisin beğnmesi çok önemliydi benim için.Canım kartta biraz karaşık yazdım düşüncelerimi toparlayamadım,inan çok heycanla yazdım.Evet çerçeveyi iş yerine alırsın ve Melisin fotorafını koyarsın diye aldım.Hediyelerinizi gülegüle kullanın canım.Sizi mutlu edebildiğisem ben de çok mutlu oldum.opuyorumnanaktan
günüm ayda bir kez ama bizim ilçe çaylarımız var onlar bitiyor kendi çaylarımız başlıyor sıkılmak ne kelime immdddddddddddddaaaaaaaaaat yani o noktadayım ama malesef katılmak zorundayım
ilçe çayları iyi oluyor bir amacı var teşkilatımızda maddi durumu kötü olan arkadaşların üniversitede okuyan çocuklarına aylık bir miktar burs veriyoruz ve gelirimiz sadece bu çaylar malesef kimse bağışta bulunmuyor buna kendi teşkilatımızda çalışanlarda dahil
kafama biraz geç dank etti ama zararın neresinden dönülse kardır o yüzden bu hafta daha bi hırslıyım inşallah dediğin gibi çok güzel ve özel geçer canım opuyorumnanaktan
ahh melisciğim tahmin ediyorum bu hafta sonları bende aynı şeyi yaşıyorum ama dayanacam yarını atlatırsam pazar günüde temizlikle vakit geçer yemek yiyemem bakalımmm korkuyorum ama bu hafta 77 li rakamları görmek istiyorum
yok be melisciğim beni pek sarmıyor bakış açısı olayı devreye giriyor burda orda geçireceğim 4-5 saati kızımla ve ya arkadaşlarımla geçirmeyi tercih ederim bizim günümüz müdür eşlerinin katıldığı bir gün zaten lojmandayım koloni gibi yaşıyoruz hergün gördüğün kapıda karşılaştığın bir sürü insan bıkkınlık veriyor hani hiç görüşemesek özlerim gideim ama biizde koloni sistemi mevcut birine gidilir bütün apartman doğuma ölüme neşeye sürüler halinde gidiyoruz ne kadar gıcığım sözlerimden hesap et
bu yaşam tarzıda bana pek uymuyor
spor topiği var canım oraya bak orda taebo var bir ara ben onu yapıyodum acayip ter atıyosun ve çok zevkli
baharım bence 15 günde faydasını görmeye başlarsın ciddi inceltiyor spor olduğundan zayıf görünüyyorsun. Merdiven çıkmak bazen mi yapıyormuş bilgim yok benim hiç.
oda zor melisciğim kızlar yatıyorum çok başım döndü yarın hepiniz için güzel şeyler olsun sevdiklerinizin sizler için sevgileri en büyük enerjiniz olsun kapınız zırr diye çalsın ve yarın her çalan kapıda mutlu mutlu dahada mutlu olun
yaşam bize verilmiş en güzel armağan kıymetini bilmek ona bakmak bizim için bir görev serbest bırakın hayatınızı bedeninizi onu sevdikçe ödülünü almak dahada kolay olacaktır bunu farkederken çok acı çektim ama artık ruhum özgür ve ben ödüllerini alıyorum mutluyum mutlusun mutluyuz en azından yalandan gülmek zorunda olmadığımı biliyorum ve kimsenin şeylerin ve maddelerin beni hapsetmesine izin vermiyorum arkadaşlar nacizane bir tavsiye aklınızı kenara bırakın kalbiniz size doğruyu verecektir aslında kalbimizle düşündüğümüzü zannettiğimiz şeyleri genellikle aklımızla düşünürüz
spor topiği var canım oraya bak orda taebo var bir ara ben onu yapıyodum acayip ter atıyosun ve çok zevkli
yıllardır öyle bir söylenti var canım bana da pek mantıklı gelmiyo sonuçta kalori harcanıyor bacakları ve kalçayı aksine sıkılaştırıp inceltmesi gerekmiyo mu kafam karışıyo açıkcası benimde bu konuda
oda zor melisciğim kızlar yatıyorum çok başım döndü yarın hepiniz için güzel şeyler olsun sevdiklerinizin sizler için sevgileri en büyük enerjiniz olsun kapınız zırr diye çalsın ve yarın her çalan kapıda mutlu mutlu dahada mutlu olun
yaşam bize verilmiş en güzel armağan kıymetini bilmek ona bakmak bizim için bir görev serbest bırakın hayatınızı bedeninizi onu sevdikçe ödülünü almak dahada kolay olacaktır bunu farkederken çok acı çektim ama artık ruhum özgür ve ben ödüllerini alıyorum mutluyum mutlusun mutluyuz en azından yalandan gülmek zorunda olmadığımı biliyorum ve kimsenin şeylerin ve maddelerin beni hapsetmesine izin vermiyorum arkadaşlar nacizane bir tavsiye aklınızı kenara bırakın kalbiniz size doğruyu verecektir aslında kalbimizle düşündüğümüzü zannettiğimiz şeyleri genellikle aklımızla düşünürüz
selam kızlar,umarım herkesler iyidir.
meliscim eğitimci olmanın zorlukları ama güzel zorluklar sanıım,öğrencilerin seni seviyorlar anladığım kadarıyla. sevilmicek hatunmusun ki. avatar filmine bende gitmek istiyorum ama sanırım olmıcak bakalım nasip. güzel değilse söylede boşuna çırpınmayayım. :1rolleyes:
meliscim şunu bil öncelikle senin ve arkadaşlarımın hatırınadır suskunluğum,daha sonra gereksiz şeylerle uğraşacak kadar boş olmadığımdandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?