selam kızlar,umarım herkesler iyidir.
bhr cım; iş çok vakit kısa hayatım yap yap bitmiyor. gelmişsin ya önemli olan o canım. canım işyerim 5. katta hergün inip çıkıyorum asansör kullanmıyorum, faydası olduğunu düşünüyorum bunu uzmanlardanda duymuştum zaten.
nactigal; canım hem yağmur hem yoğun tempo iyice ezmiştir seni,yediklerin az ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım,akşam pastasından umarım az yemişsindir.bu arada şimdiden Allah kavuştursun.
meliscim eğitimci olmanın zorlukları ama güzel zorluklar sanıım,öğrencilerin seni seviyorlar anladığım kadarıyla. sevilmicek hatunmusun ki. avatar filmine bende gitmek istiyorum ama sanırım olmıcak bakalım nasip. güzel değilse söylede boşuna çırpınmayayım. :1rolleyes:
melnkolim spor sayesinde epey toparladın kendini,inşallah hep böyle devam eder canım.arada malesef kaçırmalar oluyor ama senin artın var en azından. bu cozutma işi kış ayına mahsus hayatım.geceler uzun,insanın canı habire yemek istiyor. nasıl toparlancaz bilmem,bu hafta hepimiz aynı diyetimi uygulasak acaba.
güzelim canım,çok üzüldüm hayatım,ben inanıyorumki düzelecek iyileşeceksin balım,sende inan bırakma kendini o şer...ize inat. biz yanındayız hayatım. düzelecek eminim. (tabirim için üzgünüm çok sinirlendim gerçekten) sanada iyi geceler tatlım,iyi uykular.
melzeyitim afiyet olsun hayatım o bayandan bahsetmiştin canım. oh olmuş ona,dinime küfreden müslüman olsa bari cinsinden oldu tombul köfte.. :roflol: canım yardım konusunda insanları dürtmeden bişey olmuyor. yardım yoplamak için eğlendirmek şart bu milleti.
.
fikriyecim;istemek başarmanın yarısıdır yeterki isteyelim de bizde o güç yok.ama sen bol hamur işi yiyen bir hatun olarak bugün istemiyorum diyebilmişsin tebrikler canım.
meliscim şunu bil öncelikle senin ve arkadaşlarımın hatırınadır suskunluğum,daha sonra gereksiz şeylerle uğraşacak kadar boş olmadığımdandır