• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melisciğim çok katılamıyorsun o yüzden farkında değilsin ben artık kalori hesabı yapıyorum istersen bi dene bolca süt tüketiyorum karbonhidratı azalttım ve güne birkere yeşil yiyorum biraz daha protein ağırlıklı besleniyorummm dene derim canım birde tabağımın içindekileri azalttım

yok haberim var güzel de kilo verdin hem geçen hafta hem bu hafta üst üste.
ben de yapsam karbonhidrat çuvalına düştüm sanki bu aralar reglim yeni bitti ama regl olmadan kendimi hamile zannettim herşeye aşerdim neyse regl oldum da biraz normale döndüm :)

canım benim beni çok duygulandırdın.Hediyemi beğndiğne çok mutlu oldum,özellikle Melisin beğnmesi çok önemliydi benim için.Canım kartta biraz karaşık yazdım düşüncelerimi toparlayamadım,inan çok heycanla yazdım.Evet çerçeveyi iş yerine alırsın ve Melisin fotorafını koyarsın diye aldım.Hediyelerinizi gülegüle kullanın canım.Sizi mutlu edebildiğisem ben de çok mutlu oldum.opuyorumnanaktan

beğenmezmiyim hayatım düşünmen bile yeterliydi oyuncağı hala salonun orta yerinde sürekli onunla oynuyor. Melisin bir fotosunu seçeyim koyayım içine hemen götüreceğim. Çok teşekkür ederiz tabi çokçok mutlu olduk. Annemi ablamı herkesi arayıp söyledim anında hatta melis bile anlattı melisce :))

ahh melisciğim tahmin ediyorum bu hafta sonları bende aynı şeyi yaşıyorum ama dayanacam yarını atlatırsam pazar günüde temizlikle vakit geçer yemek yiyemem bakalımmm korkuyorum ama bu hafta 77 li rakamları görmek istiyorum

günüm ayda bir kez ama bizim ilçe çaylarımız var onlar bitiyor kendi çaylarımız başlıyor sıkılmak ne kelime immdddddddddddddaaaaaaaaaat yani o noktadayım ama malesef katılmak zorundayım
ilçe çayları iyi oluyor bir amacı var teşkilatımızda maddi durumu kötü olan arkadaşların üniversitede okuyan çocuklarına aylık bir miktar burs veriyoruz ve gelirimiz sadece bu çaylar malesef kimse bağışta bulunmuyor buna kendi teşkilatımızda çalışanlarda dahil

olsun canım amacı güzelmiş idare edersin artık ama bence sosyalleşmek açısından da iyi arkadaşları görmek açısından da. Bizim de olsa ayda 1 falan ne güzel olurmuş herkes kendi dünyasına dalmış çünkü arada görüşürdük.

kafama biraz geç dank etti ama zararın neresinden dönülse kardır o yüzden bu hafta daha bi hırslıyım inşallah dediğin gibi çok güzel ve özel geçer canım opuyorumnanaktan

inşallah canım 1 beden küçük halinle güzel ve özel olur :))

ahh melisciğim tahmin ediyorum bu hafta sonları bende aynı şeyi yaşıyorum ama dayanacam yarını atlatırsam pazar günüde temizlikle vakit geçer yemek yiyemem bakalımmm korkuyorum ama bu hafta 77 li rakamları görmek istiyorum

yaa hep öyle oluyor melzeyitim ben de hfta içi yemeğe çok vakit bulamıyorum iyi gidiyor ama hfta sonları facia oluyor hafta içi kilo ver hafta sonu al bir arpa boyu yok katedemiyorum.
sen yeme sakın fazla insanların ne kadar zayıflamışsın dediğini düşün.

yok be melisciğim beni pek sarmıyor bakış açısı olayı devreye giriyor burda orda geçireceğim 4-5 saati kızımla ve ya arkadaşlarımla geçirmeyi tercih ederim bizim günümüz müdür eşlerinin katıldığı bir gün zaten lojmandayım koloni gibi yaşıyoruz hergün gördüğün kapıda karşılaştığın bir sürü insan bıkkınlık veriyor hani hiç görüşemesek özlerim gideim ama biizde koloni sistemi mevcut birine gidilir bütün apartman doğuma ölüme neşeye sürüler halinde gidiyoruz ne kadar gıcığım sözlerimden hesap et

bu yaşam tarzıda bana pek uymuyor

kızlar aeorobik ve step hakkında bilginiz var mı netten öyle birşeyler bulup indirsem acaba kısa sürede etkisini görürmüyüm bi de merdiven çıkmak cidden basen yapıyor mu eğer öyleyse step yaparken de basen genişlemesi yapar mı ki :uhm: ayyy ne çok soru sordum

yok be melisciğim beni pek sarmıyor bakış açısı olayı devreye giriyor burda orda geçireceğim 4-5 saati kızımla ve ya arkadaşlarımla geçirmeyi tercih ederim bizim günümüz müdür eşlerinin katıldığı bir gün zaten lojmandayım koloni gibi yaşıyoruz hergün gördüğün kapıda karşılaştığın bir sürü insan bıkkınlık veriyor hani hiç görüşemesek özlerim gideim ama biizde koloni sistemi mevcut birine gidilir bütün apartman doğuma ölüme neşeye sürüler halinde gidiyoruz ne kadar gıcığım sözlerimden hesap et

bu yaşam tarzıda bana pek uymuyor

hımm anladım sürekli görüşüyorsanız haklısın gerçekten, ben de sıkılırdım.
biz çok antisosyal yaşıyoruz üniversitede ondan dedim bazen yan odadaki arkadaşı 1 hafta görmediğim oluyor hele 2 kat üstte çok sevdiğim arkadaşları bile 6 ay görmedğim oluyor. Herkes kendi aleminde.

baharım bence 15 günde faydasını görmeye başlarsın ciddi inceltiyor spor olduğundan zayıf görünüyyorsun. Merdiven çıkmak bazen mi yapıyormuş bilgim yok benim hiç.

spor topiği var canım oraya bak orda taebo var bir ara ben onu yapıyodum acayip ter atıyosun ve çok zevkli

tamam canım bi inceleyim ben onu peki bu söylediğin spor nasıl bişey sende ne kadar fark etmişti kilo ve incelme olarak

baharım bence 15 günde faydasını görmeye başlarsın ciddi inceltiyor spor olduğundan zayıf görünüyyorsun. Merdiven çıkmak bazen mi yapıyormuş bilgim yok benim hiç.

yıllardır öyle bir söylenti var canım bana da pek mantıklı gelmiyo sonuçta kalori harcanıyor bacakları ve kalçayı aksine sıkılaştırıp inceltmesi gerekmiyo mu kafam karışıyo açıkcası benimde bu konuda

oda zor melisciğim kızlar yatıyorum çok başım döndü yarın hepiniz için güzel şeyler olsun sevdiklerinizin sizler için sevgileri en büyük enerjiniz olsun kapınız zırr diye çalsın ve yarın her çalan kapıda mutlu mutlu dahada mutlu olun
yaşam bize verilmiş en güzel armağan kıymetini bilmek ona bakmak bizim için bir görev serbest bırakın hayatınızı bedeninizi onu sevdikçe ödülünü almak dahada kolay olacaktır bunu farkederken çok acı çektim ama artık ruhum özgür ve ben ödüllerini alıyorum mutluyum mutlusun mutluyuz en azından yalandan gülmek zorunda olmadığımı biliyorum ve kimsenin şeylerin ve maddelerin beni hapsetmesine izin vermiyorum arkadaşlar nacizane bir tavsiye aklınızı kenara bırakın kalbiniz size doğruyu verecektir aslında kalbimizle düşündüğümüzü zannettiğimiz şeyleri genellikle aklımızla düşünürüz

oda zor melisciğim kızlar yatıyorum çok başım döndü yarın hepiniz için güzel şeyler olsun sevdiklerinizin sizler için sevgileri en büyük enerjiniz olsun kapınız zırr diye çalsın ve yarın her çalan kapıda mutlu mutlu dahada mutlu olun
yaşam bize verilmiş en güzel armağan kıymetini bilmek ona bakmak bizim için bir görev serbest bırakın hayatınızı bedeninizi onu sevdikçe ödülünü almak dahada kolay olacaktır bunu farkederken çok acı çektim ama artık ruhum özgür ve ben ödüllerini alıyorum mutluyum mutlusun mutluyuz en azından yalandan gülmek zorunda olmadığımı biliyorum ve kimsenin şeylerin ve maddelerin beni hapsetmesine izin vermiyorum arkadaşlar nacizane bir tavsiye aklınızı kenara bırakın kalbiniz size doğruyu verecektir aslında kalbimizle düşündüğümüzü zannettiğimiz şeyleri genellikle aklımızla düşünürüz

iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

spor topiği var canım oraya bak orda taebo var bir ara ben onu yapıyodum acayip ter atıyosun ve çok zevkli

ben hiç duymadım taebo biraz bilgi verirsin canım yarın.

yıllardır öyle bir söylenti var canım bana da pek mantıklı gelmiyo sonuçta kalori harcanıyor bacakları ve kalçayı aksine sıkılaştırıp inceltmesi gerekmiyo mu kafam karışıyo açıkcası benimde bu konuda

bence de öyle olmalı bilmiyorum ki.

iyi geceler canım arkadaşım yaaa ne düşünüyorum biliyormusun birbirimizi hiç görmemeize rağmen ben seni çok iyi tanıyor ve anlıyorum bir çok arkadaşa da böyle ne güzel. öpüyorum tatlı rüyalar.

selam kızlar,umarım herkesler iyidir.
bhr cım; iş çok vakit kısa hayatım yap yap bitmiyor. gelmişsin ya önemli olan o canım. canım işyerim 5. katta hergün inip çıkıyorum asansör kullanmıyorum, faydası olduğunu düşünüyorum bunu uzmanlardanda duymuştum zaten.
nactigal; canım hem yağmur hem yoğun tempo iyice ezmiştir seni,yediklerin az ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım,akşam pastasından umarım az yemişsindir.bu arada şimdiden Allah kavuştursun.
meliscim eğitimci olmanın zorlukları ama güzel zorluklar sanıım,öğrencilerin seni seviyorlar anladığım kadarıyla. sevilmicek hatunmusun ki. avatar filmine bende gitmek istiyorum ama sanırım olmıcak bakalım nasip. güzel değilse söylede boşuna çırpınmayayım. :1rolleyes:
melnkolim spor sayesinde epey toparladın kendini,inşallah hep böyle devam eder canım.arada malesef kaçırmalar oluyor ama senin artın var en azından. bu cozutma işi kış ayına mahsus hayatım.geceler uzun,insanın canı habire yemek istiyor. nasıl toparlancaz bilmem,bu hafta hepimiz aynı diyetimi uygulasak acaba.
güzelim canım,çok üzüldüm hayatım,ben inanıyorumki düzelecek iyileşeceksin balım,sende inan bırakma kendini o şer...ize inat. biz yanındayız hayatım. düzelecek eminim. (tabirim için üzgünüm çok sinirlendim gerçekten) sanada iyi geceler tatlım,iyi uykular.
melzeyitim afiyet olsun hayatım o bayandan bahsetmiştin canım. oh olmuş ona,dinime küfreden müslüman olsa bari cinsinden oldu tombul köfte.. :roflol: canım yardım konusunda insanları dürtmeden bişey olmuyor. yardım yoplamak için eğlendirmek şart bu milleti.
.
fikriyecim;istemek başarmanın yarısıdır yeterki isteyelim de bizde o güç yok.ama sen bol hamur işi yiyen bir hatun olarak bugün istemiyorum diyebilmişsin tebrikler canım.
meliscim şunu bil öncelikle senin ve arkadaşlarımın hatırınadır suskunluğum,daha sonra gereksiz şeylerle uğraşacak kadar boş olmadığımdandır

hoşbulduk melzeyitim ay oku oku canım çıktı arada kaçırdıklarım oldumu bilmiyorum varsa üzgünüm.bilerek kaçırdıklarımdn değil. kaydirigubbakcemile
eee ne var ne yok kızlar. ben geldim ama sanırım siz çıkacaksınız. bende eve bir geldim yemekle uğraş sonra haftalık temizliğim yaptım. cumartesi pazarım bana kalsın diye artık cumadan yapıyorum işleri. gerçi pek kalmıyor gene rahat durmuyorum kafama takılan yerleri hallediyorum,önemli yerler bitti ya gerisi halolur Allah ın izniyle.

selam kızlar,umarım herkesler iyidir.
meliscim eğitimci olmanın zorlukları ama güzel zorluklar sanıım,öğrencilerin seni seviyorlar anladığım kadarıyla. sevilmicek hatunmusun ki. avatar filmine bende gitmek istiyorum ama sanırım olmıcak bakalım nasip. güzel değilse söylede boşuna çırpınmayayım. :1rolleyes:
meliscim şunu bil öncelikle senin ve arkadaşlarımın hatırınadır suskunluğum,daha sonra gereksiz şeylerle uğraşacak kadar boş olmadığımdandır

iyiyiz canım sen de iyisin inşallah çok çalışıyorsun oğluşun nasıl?

evet adcım işimde mutluyum iyi davranıyorum öğrencilerime ve diğer akademisyen arkadaşlara ve karşılığını çok güzel alıyorum bu da beni mutlu ediyor işime daha da bağlanmamı sağlıyor.
Ben yarın gidebilirsem söylerim sana avatarı
biliyorum hayatım biliyorum daha önce de yaşadık böyle şeyler biliyorsun tecrübeliyiz :) seni de melzeyit gibi iyi tanıyorum telepatiyle suskun kalman için mesaj yollamıştım alınmış mesajım opuyorumnanaktan

Back