• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bhr ne yemek yedin söyle bakem
ben 1 tane meyveli süt ve 1 dilim kaşar peyniri 1 tane biskrem yedim

sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost ara yapamadım öğle az yağlı patates salatası akşamüzeri 3 ü birarada nescafe(70 kaloriymiş) akşam da bir kase yayla çorbası nasıl olmuş canım?

bugün 2 k.k peynir,2 dil ekmek.1 bardak çay.

akşam mantı vardı ben de yemedim ve sabah çok acıkmıştım biraz kaçırdım.

neler yedin bakalım hımmm :jeyyar:

bhr cım bende öptüm canım hadi çabuk gel.
melzeyitim öyle diyorum ama bencede götür tabi,çünkü bende oğlum olmadan biryere gitmek istemem gitsemde huzurum olmaz zaten.
fikriyecim ayrı yemek yapamasanda en azından miktarını azaltabilirsin bu yediklerinin hayatım,yani 1 tabak mantı yerine 3 kaşık mantı gibi. bir hafta böyle yap istersen bakalım sonuç ne olacak.

canım çabuk gelemedim ne yazıkki eve geldim aldıklarımızı falan yerleştirdim sonra akşam yemeği için mutfağa girdim pişir sofra hazırla kaldır bulaşıkları makinaya diz derken akşam oluverdi ancak uğrayabildim tatlım

evrencim senin kız şimdiden hayat derslerine başladı büyüdüğünde filozof falan olur sanırım. valla maşallah. yerim ben onun moral veren sözlerini. ay bugün cuma dua edem yavrularımıza.
Rabbim yavrularımıza sağlık,huzur,şans dolu bir ömür nasip eylesin,ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar ve de tonton nineler,dedeler olurlar inşallah.
AMİN.

AMİİİİNNNNNNNNN :Saruboceq:

adcığım duan için gerçekten teşekkür ederim ne oldu hediyene çok merak ettim
ben ne yedim
ara 1 yeşil elma
öğlen 3 çatal pilav ve tavuk
salata yeşilinden(marul)
azcıkta meyvelitavuk göğsü yedim:))

tavukgöğsü ne kadardı bakalım diğerleri gayet ölçülü canım tatlı da kararındaysa günü hafif atlatmışsın

kızlar arkadaşım gelecekti ama ben yanlış anlamışım gelmeyecek yani karışık hikaye
yaptığım sarımsak köfteden yedim küçük bi kase :(( zaten kilo veremiyorum :(( biliyorum ki yarın hiç bişeye dikkat etmeyeceğim

karamsarlaşma canım hedefine az var hızlı kilo veremiyorum diye üzülme gram gram da olsa verirsin inşallah verdiklerin kalıcı olur önemli olan o

1 tane de değil adcım 6 tane yeni diş köprü yapılıyor arkalara. Ne yesem bilmemki şimdiden düşüneyim.

sıkı yönetimmi ilan ettiniz iyi hadi bakalım bu hafta ikinizin haftası olsun.
geçmiştemi kaldın canım gelememişsin delikafadulden

canım dişle uğraşmak gerçekten zor bende ön dişlerimi yaptırmak istiyorum 2 tanesini şekil olarak yamuk biraz hoşuma gitmiyo çektirip porselen mi yaptırsam diyorum çünkü bu yaşta tel falan takılmaz
bu arada sıkı yönetim ilan ettik canım kaçamak yok olsa da telafi edilecek mutlaka artık hız vermenin zamanı geldi umarım istikrarlı bir şekilde gideriz de hedefimize ulaşırız

benmi tersim insanlarmı ters benmi yanlış anlıyorum biri beni durdursun

noldu canım bi sorun mu var?

canım bu akşam yola çıkıyoruz kısmetse...
evet kaçırmak istemiyorum ama yarını hiç bişey düşünmeden yaşamak istiyorum...
belki şu sıralar kaçamaklarım oldu ama yarın için bahane bulmadan zevk alarak gezmek istiyorum :))
:icecream:

sen eğlenmene bak canım yılda bir defa olan şeylerde kaçamak yapmak serbest diğer günler kontrol altında olsun yeter yerimseniben

hayırlı akşamlar güzel hatunlar,ilk önce gün içerisinde ne yediklerimi yazayım;
sabah: küçük bir dilim börek
ara olarak 4 tane buçak bisküvi şekersiz çay ile
öğle: (sohbetim vardı ve bişeyler hazırlamışlar yemeyincede küsüyolar,küçük porsiyonlarda 3yaprak sarması,bir dilim baklava,bir küçük kare bisküvi tatlısı,küçük dilim börek,ve küçük kurabiye tuzlu):kedi:ayyy ne kadar çok muş :kedi:
akşam: bir kase çorba bir kase kısır salata olarak 6 adet hamsi
birazdan yeşil çayımı içecem,sporumada gittim bu arada adet oldum o yüzden önümüzdeki haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorumyasakkelime

melankolim sen de bugün abartmışsın baklavalar tatlılar börekler sarmalar ne ararsan var yahu kaydirigubbakcemile3 neyseki spora gidiyosun yoksa yarın hemen tartıya yansırdı ne zaman tartıya yansıma derdi olmadan rahat rahat yemek yiyebileceğiz acaba akannehir

kızlaaaarrrrr yarın benim doğum günümmmm

Mutlu yıllar dosbikimm, iyi ki doğdun dosbikimmm:1hug:

eşim hediye konusunda kararsız kalmış ama en güzelini düşünmüş bu akşam yola çıkıyoruz yarın istanbuldayımmm
fanatik gs tarftarıyım hihoyyyt yarın beni maça götürecek hihoyyyt
umarım istanbulda hava güzeldir :uhm:

Canım burası bir yağmur bir yağmur ki sorma. Ama galatasaraylılara yağmur, çamnur vız gelir. Biz dayanıklıyızdır :)))))))))

günaydın kızlar kilom 82 geçen haftadan bu yana 200 gram farketmiş neyse en azından onca kaçamağa sadece bu kadar fark etmesine sevindim dün melzeyitcimle de anlaştık bundan sonra sıkı yönetime aldık ikimiz birbirimizi yediklerimizi ve günümüzü değerlendiricez bakalım umarım bi faydası olur geçmişi okuyup dönüyorum

Canım, yerinde saymaktansa 200 gr bence bir kardır. Tebrik ediyorum.

hayırlı akşamlar güzel hatunlar,ilk önce gün içerisinde ne yediklerimi yazayım;
sabah: küçük bir dilim börek
ara olarak 4 tane buçak bisküvi şekersiz çay ile
öğle: (sohbetim vardı ve bişeyler hazırlamışlar yemeyincede küsüyolar,küçük porsiyonlarda 3yaprak sarması,bir dilim baklava,bir küçük kare bisküvi tatlısı,küçük dilim börek,ve küçük kurabiye tuzlu):kedi:ayyy ne kadar çok muş :kedi:
akşam: bir kase çorba bir kase kısır salata olarak 6 adet hamsi
birazdan yeşil çayımı içecem,sporumada gittim bu arada adet oldum o yüzden önümüzdeki haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorumyasakkelime

Canım, hafiften kaçırmışsın galiba. Neyse, regl olmuşsun. Yarın dikkat et ama :)

Kızlar, neler yedim ve neler yaptım? Bugün step günümdü. Arkasından da özel ders vardı. SOn derste çok yağmur yağıyordu. Okuldan çık, spora yapmurda git, oradan özel derse... Gözümde çok büyüdü. Okulda da çok işim vardı. Öğrencilerin sınavları, ödevleri vs... Dünya kadar iş... Ben de onları yaptım. Oradan da özel ders.
Şimdi neler yedim? Öğleye doğru yarım çikolata. Öğlen içi çıkarılmış sand ekmeği arası peynir ve ayran. Derste çok küçük bir parça pasta ( çocuğun annesi neredeyse boğazımdan aşağı boşaltacaktı pastayı) ve akşam da annemin yaptığı kadınbudu köfte (kızartmadan, fırında) Biraz karışmış değil mi. Çok tatlı olmuş. Yarın annem İzmire dönüyor diye bu akşam da pasta aldık. Ama kesinlikle çok az yiyeceğim. Söz.

Melzeyitim, şimdi fırında patatesin tarifini vereyim. En son yapılan ölçüye göre anlatayım. Sen sonraki yapışlarında kendi damak zevkine göre ayarlarsın. 22 cm çaplı bir payrekse (bu çap işi tabi çok önemli değil) 3-4 büyük patatesi halka keserek diz. Patateslerin üzerini kaplamayacak şekilde %50 yağlı ya da yağsız sütle süt koy. Aralarına da damak zevkin uyarında beyaz peynir parçaları koy ve az zeytinyağı gezdir. İstersen patateslerin üzerineçörekotu ya da susam da gezdirebilirsin.180 derece fırında ortalama 45 dk pişir. Sonra da afiyetle ye canım. Patates çok kalorili bir şey değil hayatım. Benim gibi abartılmazsa diyetlerde yenebilir bence.

Baharcım çok kötüsün seden birşey kaçmaz aaa.
öğlende 1 küçük kase krem karamel ama benimki karamelsiz yaptım,biliyorum çok gibi geleblir ama yumurta ve süt yererine bunu yedim cayımı balsız ve şekersiz içtim.
ara 1 elma
daha sonra yine yarım elma yadim oğlumla 1 elma paylaştık da.
akşam dışırdan tavuk aldık bir butu bitirmedim,2 dilm ekmek,yoğurtlu havuç salatası.

kızlar geçmişe baktımda yanlış anlaşılmalar olmuş aşkitocum "takımca batmışız iyiki çıkmışım" lafı yanlış anlaşılmaya müsait senin kötü niyetle yazmadığını biliyorum samimiyetine güveniyorum ama hepimi kilo aldık alınganız yani "takım batmış iyiki ben çıkmış kurtulmuşum gibi algılanıyor" arkadaşlar da bozulmuşlar haklı olarak. Ama senin bunu kasdetmediğine eminim.
Hiç bir kimsede kötü niyet yok küçük çaplı yanlış anlaşılmalar var nooo problem hadi öpüşelim gülüşelim, konuyu uzatmayalım.
fikriyecim yok geldi çarşambaydı galiba ben de yazdım buraya :( ama görmemişsin dur bulayım senin için.

dosbacım anladım tatlım başka sefere inşallah ama yine de fikir değiştirirseniz aklında olsun.

nachtigall özledim canım seni karşılaşamadık ne zamandır. ıyiyim az kaldı inşallah çarşambaya tamamen bitecek melis iyi. Onun hastalıkları max. 2 gün sürüyor zaten dün de bugün de hiç problem olmadı unuttuk bile? sen nasılsın?

dosbacım anladım tatlım başka sefere inşallah ama yine de fikir değiştirirseniz aklında olsun.

nachtigall özledim canım seni karşılaşamadık ne zamandır. İyiyim az kaldı inşallah çarşambaya tamamen bitecek melis iyi. Onun hastalıkları max. 2 gün sürüyor zaten dün de bugün de hiç problem olmadı unuttuk bile? sen nasılsın?

Yorgunum birazcık canım. Aslında yorgunluktan ziyade uykum var. Eşimi bekliyoruz. Sonra pastamızı yiyeceğiz. Sanırım ben oradan cup yatağa... Melisciğim tabi minicik ve güçlü. Hemen toparlıyorlar bebişler, maşallah. İyileşmesine sevindim. Senin lisanslar ne zaman bitiyor?

Yorgunum birazcık canım. Aslında yorgunluktan ziyade uykum var. Eşimi bekliyoruz. Sonra pastamızı yiyeceğiz. Sanırım ben oradan cup yatağa... Melisciğim tabi minicik ve güçlü. Hemen toparlıyorlar bebişler, maşallah. İyileşmesine sevindim. Senin lisanslar ne zaman bitiyor?

off hep yorgunluk istanbulda olunca daha da zor oluyor senin okul iş yakınmı? benim bir de yol var o da çok yoruyor. Afiyet olsun annenle allah kavuştursun.
Evet uzun süre anne sütü almasının (hala da alıyor :) çok yararı oldu ona çok güçlü hep öyle olur inşallah.
benim önümğzdeki hafta son lisanslar ama yl.ları birkaç hafta daha yaparım. p.tesi günkü dersimi iptal ettirdiler çocuklar son dersimdi ama çok kişi geldiler, ben bölüm kulübü danışman hocasıyım bir panel düzenlemişlerdi ben katılmam dedim dersim var önce anlaştık yumurta kapıya geldi gelmeseniz olmaz diyorlar konuşmacılara plaket verecekmişim konuşma falan hazırlayacağım iş çıkardılar başıma, ders anlatmak daha iyiydi :)

kızlar geçmişe baktımda yanlış anlaşılmalar olmuş aşkitocum "takımca batmışız iyiki çıkmışım" lafı yanlış anlaşılmaya müsait senin kötü niyetle yazmadığını biliyorum samimiyetine güveniyorum ama hepimi kilo aldık alınganız yani "takım batmış iyiki ben çıkmış kurtulmuşum gibi algılanıyor" arkadaşlar da bozulmuşlar haklı olarak. Ama senin bunu kasdetmediğine eminim.
Hiç bir kimsede kötü niyet yok küçük çaplı yanlış anlaşılmalar var nooo problem hadi öpüşelim gülüşelim, konuyu uzatmayalım.
fikriyecim yok geldi çarşambaydı galiba ben de yazdım buraya :( ama görmemişsin dur bulayım senin için.

hay allahim..

iyiki cikmisim cünkü benimle birlikte daha kötü bir sonuc cikaracaktik. 2 kilo aldim cünkü.
demek istedigim buydu...
neise önemli deil.insan neise karsisindakinide öyle algiliyor..

evet kızlar bugün gerçekten kaçırmışım az az dedim ama azlar birleşince büyüdü :(( neyseki spor yapıyorum en azından yediklerimi yakmışımdır rahat,öyle tahmin ediyorum:1rolleyes:bu arada 2. haftamı bitirdim sporda,bu sefer çok hırslıyım ALLAH'ın izniyle istediğim gibi olacağım 3 ay içersinde:sm_cool:

fikriyecim özeline msj attım :)) bu arada ben çıkıyorum yarına görüşürz :) herkeze güzel haftasonları,haaaa unutmadan dosbam doğum günün kutlu olsun,RABBıM hayırlı sağlık huzur ve mutluuk versin inş. kaydirigubbakcemile5

evet kızlar bugün gerçekten kaçırmışım az az dedim ama azlar birleşince büyüdü :(( neyseki spor yapıyorum en azından yediklerimi yakmışımdır rahat,öyle tahmin ediyorum:1rolleyes:bu arada 2. haftamı bitirdim sporda,bu sefer çok hırslıyım ALLAH'ın izniyle istediğim gibi olacağım 3 ay içersinde:sm_cool:

ne güzel spor yapmak gibisi varmı melankolicim, insanı dinç tutar.
kilo veriyormusun bari canım?

Merhaba arkadaşlar iyi geceler,bugün moralim çoook bozuk.Doktora gittik bugün,kolumda iyileşme belirtisi yokmuş.Elimi tam anlamıyla oynatamıyorum hala,doktor bir sürü şey yaptı ama yok yok....:gitme:Çok moralim bozuk,allahın cezası biri yüzünden çektiğim sıkıntıya bakın.Bu arada sizlerdende özür dilerim paylaşımı nerdeyse hiç yapamıyorum,bugün kilo bildiririmide yapamadım.Ben bu üzüntyle tekrar 70 kilo olurum herhalde.Bugün yine 62 kiloda sabitim.

kızlar ben yoktum ne güzel kaynatılmış akşam yarım porsiyon mantıyı götürdüm akşam arkadaşa gittim neler hazırlamış en sevdiğim kek vardı onu bile yemedim bugün aklımdan çin salatası geçiyordu görünce şok şok şok ayyy dedim sadece 2kaşık ondan yedim ağzıma lokma koymadım herkes ne kadar zayıfladın deyip duruyor ama neye sevindim çok kötüyüm biliyorum ama bir bayan var pek sevmem hep zayıfım der hiç kiloalmam 65 ki,loyum der dururdu bugün sıkıntıdan 75 oldum dedi ne güldüm ne güldüm ohhh dedim ooohhhhhhhhhhh çok kötüyüm ama benim şişmanlığımla dalga geçersen böyle olur oh dedim kötümüyüm evet

Merhaba arkadaşlar iyi geceler,bugün moralim çoook bozuk.Doktora gittik bugün,kolumda iyileşme belirtisi yokmuş.Elimi tam anlamıyla oynatamıyorum hala,doktor bir sürü şey yaptı ama yok yok....:gitme:Çok moralim bozuk,allahın cezası biri yüzünden çektiğim sıkıntıya bakın.Bu arada sizlerdende özür dilerim paylaşımı nerdeyse hiç yapamıyorum,bugün kilo bildiririmide yapamadım.Ben bu üzüntyle tekrar 70 kilo olurum herhalde.Bugün yine 62 kiloda sabitim.

canım hiç moralini bozma bence henüz çok erken yavaş yavaş olacaktır bir daha ne zaman gideceksin kontrole o zamana kadar emişnim gelişim olacaktır. Sen iyi ol sağlıklı ol da hayatım kilo da verirsin takım olduğu yerde duruyor. Moralini yüksek tut.
biz her zaman yanındayız.

Canım, yerinde saymaktansa 200 gr bence bir kardır. Tebrik ediyorum.

Kızlar, neler yedim ve neler yaptım? Bugün step günümdü. Arkasından da özel ders vardı. SOn derste çok yağmur yağıyordu. Okuldan çık, spora yapmurda git, oradan özel derse... Gözümde çok büyüdü. Okulda da çok işim vardı. Öğrencilerin sınavları, ödevleri vs... Dünya kadar iş... Ben de onları yaptım. Oradan da özel ders.
Şimdi neler yedim? Öğleye doğru yarım çikolata. Öğlen içi çıkarılmış sand ekmeği arası peynir ve ayran. Derste çok küçük bir parça pasta ( çocuğun annesi neredeyse boğazımdan aşağı boşaltacaktı pastayı) ve akşam da annemin yaptığı kadınbudu köfte (kızartmadan, fırında) Biraz karışmış değil mi. Çok tatlı olmuş. Yarın annem İzmire dönüyor diye bu akşam da pasta aldık. Ama kesinlikle çok az yiyeceğim. Söz.

canım 200 gram farketti ama ne yazık ki eksi olarak değil artı olarak kaydirigubbakcemile3 ben çarşamba akşam yeme olayını fazla abarttım o yüzden sonuç daha beter olur diye korkuyodum neyseki sadece 200 gram almışım diye sevindim aslında oturup ağlamam lazımdı iradesizliğim yüzünden vermeyip aldığım için :kedi:
seninde son kaçamak günün olur tatlım annenle uzaktasınız anneler insanın yanında olunca kaçamaksız olmuyo eğer ben yalnız yaşıyo olsaydım çoktan bunca zamana iğne ipliğe dönmüştüm kaydirigubbakcemile3

Baharcım çok kötüsün seden birşey kaçmaz aaa.
öğlende 1 küçük kase krem karamel ama benimki karamelsiz yaptım,biliyorum çok gibi geleblir ama yumurta ve süt yererine bunu yedim cayımı balsız ve şekersiz içtim.
ara 1 elma
daha sonra yine yarım elma yadim oğlumla 1 elma paylaştık da.
akşam dışırdan tavuk aldık bir butu bitirmedim,2 dilm ekmek,yoğurtlu havuç salatası.

benden kaçmaaaazzzzz :roflol:
iyiliğimiz için konuşuyorum biliyorsun tatlım sende fazla kaçırdığımda falan hiç çekinme beni uyar eleştir olur mu ben açığım her zaman canım benim

afiyet olsun canım opuyorumnanaktan

inşallah emeklerimiz hiç birimizin boşa çıkmaz canım

canım tüm bu tatsız olayları yaşatanları Allah bildiği gibi yapsın masum insanları hedef aldıkları için umarım kolunda kısa zamanda düzelir :Saruboceq:

Back