Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mantı mııııı klava: melzeyitim akşama kadar süper gittin akşam akşam o mantı olmasaydı keşke :1no2: neyse bugün cuma haftaya kadar kaçamak yapmayalım bakalım ne olacak bi de şu spor olayını ne yapacağız

tebrikler tatlım çok motive edici bence herkesin zayıfladığını farketmesi ohhh sen bu motivasyonla haftaya 1 kilo verirsin
Allahın sopası yokki canım dalga geçmiş kendisi de düşmüş bu duruma :))

offf kaçırıyoruz baharım ne yapalım (((

güzelim çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım

baharcığım aman dikkat bu hafta yaptım yaptın yoksa hıım

dosbacığım muhtemelen yoldasın hayırlı yolculuklar

fikriyeceğimn bu haftada böyle az yiyerek giderse süper olur

bende mantının kalorisine baktım şimcik 340 bir porsiyon bugünü iyi kapatmışım kızlar sevindim

1 ay sonra gideceğim bir daha ki kontrole.

aman bende korktum yerken 10 kaşık yedim hehehe
ama 340ı görünce keşke biraz daha yeseydim dedim hımmmm çok lezzetliydi yalan değildi özel yaptırdım kadına 10 tl verdim bide suya girmesiyle erimesi bir oldu ama mantı mantıdır şuan çok açım yaa

canım umarım yaparım.aslında bugun az yediğim için kendimi çok iyi hissediyorum ve daha çok mutive ediyorum.hatta eşim en sevdiği tatlımı almak istiyordu ben hayır istemiyorum dedim,kendime şaşırdım.

aman akşam avatar izlenirmi izlenir vallahi süper akşam çık ama gündüz çıkma çocukla sıkıntılı yorgunsan dinlen akşamda eşinle başbaşa ohh ne güzel

benim yarın günüm var saat 13 de çok sıkıcı muhtemelenn yemekli oyüzden iş yapamayacam yine pazara kaldı benim kisi

iyi geceler güzelim. takım meselesini konuşuruz ama bence çıkma kendini iyice bırakırsın paylaşıma şu an çok takılma mazeretim var zor yazıyorsun biliyoruz.

offf ki ne offf canım melzeyite de söyledim benim şubatın en özel gününe en az bir beden incelmem lazım :kedi:

ben bu hafta çok dikkatli gidicem canım sana da söz verdim zaten mantının da kalorisi bi iskender kadar çok değilmiş allahtan :) ama ne kadar az karbonhidrat ve yağ alırsak o kadar iyi hayatım

canım umarım yaparım.aslında bugun az yediğim için kendimi çok iyi hissediyorum ve daha çok mutive ediyorum.hatta eşim en sevdiği tatlımı almak istiyordu ben hayır istemiyorum dedim,kendime şaşırdım.

tebrik ederim fikriyecim iyi ki hayır demişsin sonuçta önümüzde bir amaç var bunun uğruna sevdiğimiz yiyecekleri bir süre ertelesek kilodan başka bir şey kaybetmeyiz di mi kaydirigubbakcemile3

harika reddetmen ben o iradeyi genelde bulamıyorum canım.

melzeyircim bilmiyorumki sadece akşam 9.30 seansında var film sadece bir yerde saat 6da var 3 boyutlu diyemi neden bilmiyorum. aynı fikirdeyim gündüz evde kalmayı tercih ederim ama akşam kızımı da ben uyutmayı tercih ederim ne olacak bakalım.

her haftamı oluyor günün canım sıkılıyomusun?

melisciğim çok katılamıyorsun o yüzden farkında değilsin ben artık kalori hesabı yapıyorum istersen bi dene bolca süt tüketiyorum karbonhidratı azalttım ve güne birkere yeşil yiyorum biraz daha protein ağırlıklı besleniyorummm dene derim canım birde tabağımın içindekileri azalttım

yaaa evet bir de o var ben de zayıf olayım o güne gerçi bizimkisi de çocukla pek özel olur (
ama sen hedefine ulaş tabi sizinki özel olur :))

tebrik ederim fikriyecim iyi ki hayır demişsin sonuçta önümüzde bir amaç var bunun uğruna sevdiğimiz yiyecekleri bir süre ertelesek kilodan başka bir şey kaybetmeyiz di mi kaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum alkisalkisalkis

yaaa biri bana da yardım etsin ben cozuttum ne yapayım akıl verin bir şey söyleyin bana yeni diyete başlamaya gücüm de yok (

canım benim de gücüm tükendi ama bunca zaman emek verdik yarıda bırakmak olmaz (hele ben daha bir arpa boyu yol katedemedim bile) senin zaten bi 5 kilo vereceğin var azar azar verirsin istersen 1 ya da 2 günlük şok diyet yap ben düşünüyorum bu hafta 1 ya da 2 gün elma diyeti yapmayı

fikriyecim bu senin için yine kaçırma lütfen :)

http://www.kadinlarkulubu.com/10531236-mesaj17465.html

canım benim beni çok duygulandırdın.Hediyemi beğndiğne çok mutlu oldum,özellikle Melisin beğnmesi çok önemliydi benim için.Canım kartta biraz karaşık yazdım düşüncelerimi toparlayamadım,inan çok heycanla yazdım.Evet çerçeveyi iş yerine alırsın ve Melisin fotorafını koyarsın diye aldım.Hediyelerinizi gülegüle kullanın canım.Sizi mutlu edebildiğisem ben de çok mutlu oldum.opuyorumnanaktan

günüm ayda bir kez ama bizim ilçe çaylarımız var onlar bitiyor kendi çaylarımız başlıyor sıkılmak ne kelime immdddddddddddddaaaaaaaaaat yani o noktadayım ama malesef katılmak zorundayım
ilçe çayları iyi oluyor bir amacı var teşkilatımızda maddi durumu kötü olan arkadaşların üniversitede okuyan çocuklarına aylık bir miktar burs veriyoruz ve gelirimiz sadece bu çaylar malesef kimse bağışta bulunmuyor buna kendi teşkilatımızda çalışanlarda dahil

yaaa evet bir de o var ben de zayıf olayım o güne gerçi bizimkisi de çocukla pek özel olur (
ama sen hedefine ulaş tabi sizinki özel olur :))

kafama biraz geç dank etti ama zararın neresinden dönülse kardır o yüzden bu hafta daha bi hırslıyım inşallah dediğin gibi çok güzel ve özel geçer canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…