kızlar ben yoktum ne güzel kaynatılmış akşam yarım porsiyon mantıyı götürdüm akşam arkadaşa gittim neler hazırlamış en sevdiğim kek vardı onu bile yemedim bugün aklımdan çin salatası geçiyordu görünce şok şok şok ayyy dedim sadece 2kaşık ondan yedim ağzıma lokma koymadım herkes ne kadar zayıfladın deyip duruyor ama neye sevindim çok kötüyüm biliyorum ama bir bayan var pek sevmem hep zayıfım der hiç kiloalmam 65 ki,loyum der dururdu bugün sıkıntıdan 75 oldum dedi ne güldüm ne güldüm ohhh dedim ooohhhhhhhhhhh çok kötüyüm ama benim şişmanlığımla dalga geçersen böyle olur oh dedim kötümüyüm evet
kızlar ben yoktum ne güzel kaynatılmış akşam yarım porsiyon mantıyı götürdüm akşam arkadaşa gittim neler hazırlamış en sevdiğim kek vardı onu bile yemedim bugün aklımdan çin salatası geçiyordu görünce şok şok şok ayyy dedim sadece 2kaşık ondan yedim ağzıma lokma koymadım herkes ne kadar zayıfladın deyip duruyor ama neye sevindim çok kötüyüm biliyorum ama bir bayan var pek sevmem hep zayıfım der hiç kiloalmam 65 ki,loyum der dururdu bugün sıkıntıdan 75 oldum dedi ne güldüm ne güldüm ohhh dedim ooohhhhhhhhhhh çok kötüyüm ama benim şişmanlığımla dalga geçersen böyle olur oh dedim kötümüyüm evet
canım 200 gram farketti ama ne yazık ki eksi olarak değil artı olarak kaydirigubbakcemile3 ben çarşamba akşam yeme olayını fazla abarttım o yüzden sonuç daha beter olur diye korkuyodum neyseki sadece 200 gram almışım diye sevindim aslında oturup ağlamam lazımdı iradesizliğim yüzünden vermeyip aldığım için :kedi:
seninde son kaçamak günün olur tatlım annenle uzaktasınız anneler insanın yanında olunca kaçamaksız olmuyo eğer ben yalnız yaşıyo olsaydım çoktan bunca zamana iğne ipliğe dönmüştüm kaydirigubbakcemile3
melisciğim yarım evdemisin
canım hiç moralini bozma bence henüz çok erken yavaş yavaş olacaktır bir daha ne zaman gideceksin kontrole o zamana kadar emişnim gelişim olacaktır. Sen iyi ol sağlıklı ol da hayatım kilo da verirsin takım olduğu yerde duruyor. Moralini yüksek tut.
biz her zaman yanındayız.
güzelim çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım
baharcığım aman dikkat bu hafta yaptım yaptın yoksa hıım
dosbacığım muhtemelen yoldasın hayırlı yolculuklar
fikriyeceğimn bu haftada böyle az yiyerek giderse süper olur
bende mantının kalorisine baktım şimcik 340 bir porsiyon bugünü iyi kapatmışım kızlar sevindim
bilmiyorumki canım bana kalırsa evet yorgunum diinlenmek eviimi toplamak istiyorum hava da kötü ama eşim sinemaya gitmek istiyor akşam bakalım 3 boyutlu bir film gelmiş avatar çok güzelmiş.
sen ne yapıyorsun varmı planınız?
tebrikler tatlım çok motive edici bence herkesin zayıfladığını farketmesi ohhh sen bu motivasyonla haftaya 1 kilo verirsin
Allahın sopası yokki canım dalga geçmiş kendisi de düşmüş bu duruma :))
offf kaçırıyoruz baharım ne yapalım(((
güzelim çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım
baharcığım aman dikkat bu hafta yaptım yaptın yoksa hıım
dosbacığım muhtemelen yoldasın hayırlı yolculuklar
fikriyeceğimn bu haftada böyle az yiyerek giderse süper olur
bende mantının kalorisine baktım şimcik 340 bir porsiyon bugünü iyi kapatmışım kızlar sevindim
canım umarım yaparım.aslında bugun az yediğim için kendimi çok iyi hissediyorum ve daha çok mutive ediyorum.hatta eşim en sevdiği tatlımı almak istiyordu ben hayır istemiyorum dedim,kendime şaşırdım.
canım umarım yaparım.aslında bugun az yediğim için kendimi çok iyi hissediyorum ve daha çok mutive ediyorum.hatta eşim en sevdiği tatlımı almak istiyordu ben hayır istemiyorum dedim,kendime şaşırdım.
aman akşam avatar izlenirmi izlenir vallahi süper akşam çık ama gündüz çıkma çocukla sıkıntılı yorgunsan dinlen akşamda eşinle başbaşa ohh ne güzel
benim yarın günüm var saat 13 de çok sıkıcı muhtemelenn yemekli oyüzden iş yapamayacam yine pazara kaldı benim kisi
offf ki ne offf canım melzeyite de söyledim benim şubatın en özel gününe en az bir beden incelmem lazım :kedi:
ben bu hafta çok dikkatli gidicem canım sana da söz verdim zaten mantının da kalorisi bi iskender kadar çok değilmiş allahtan :) ama ne kadar az karbonhidrat ve yağ alırsak o kadar iyi hayatım
tebrik ederim fikriyecim iyi ki hayır demişsin sonuçta önümüzde bir amaç var bunun uğruna sevdiğimiz yiyecekleri bir süre ertelesek kilodan başka bir şey kaybetmeyiz di mi kaydirigubbakcemile3
yaaa biri bana da yardım etsin ben cozuttum ne yapayım akıl verin bir şey söyleyin bana yeni diyete başlamaya gücüm de yok(
fikriyecim bu senin için yine kaçırma lütfen :)
http://www.kadinlarkulubu.com/10531236-mesaj17465.html
harika reddetmen ben o iradeyi genelde bulamıyorum canım.
melzeyircim bilmiyorumki sadece akşam 9.30 seansında var film sadece bir yerde saat 6da var 3 boyutlu diyemi neden bilmiyorum. aynı fikirdeyim gündüz evde kalmayı tercih ederim ama akşam kızımı da ben uyutmayı tercih ederim ne olacak bakalım.
her haftamı oluyor günün canım sıkılıyomusun?
yaaa evet bir de o var ben de zayıf olayım o güne gerçi bizimkisi de çocukla pek özel olur(
ama sen hedefine ulaş tabi sizinki özel olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?