• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet benimkii de o macun gibi şeyi sokmuyormu ağzıma ıyyy :1no2:

yaaa karda mı varmış ne kötü. Olsun yağmurda yürürsünüz romantik olur.
canım fırsat bulursanız görüşelim diyeceğim ama gezmeye geliyorsunuz sen yine de bak durumuna göre haber verirsin bana. cebimi özelden atayım sana.

FİKRİİİYEEEE SEN BENİM MESAJLARIMI OKUMUYORMUSUN ŞEKERİM, HEDİYENİ ALDIM NEREDEYSE BİR SAYFA DA YAZI YAZDIM :1no2:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRARDAN.

canım inş. romantik olur bütün planı eşim yapacak ...
canım çok incesin istanbul deyince hemen aklıma sen geliyorsun... kalacak yerimiz var ama eşim otel de kalırız diyo... ama pazar saat 2 de eşimin toplantısı var yetişmesi gerekiyormuş bende bi sabah kahvaltısı için kalmak istemiyorum bu yüzden maçtan sonra ankaraya döneriz sanırım

dile kolay 6 diş.canım çoğu gitti azı kaldı sanırım. biraz daha sabır.
dosbacııım sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor.

canım çok şükür iyiyim...
kaçamak yapmaya hazırlanıyorum yarın için kafamçokkarıştı
sen nasılsın ??

merhaba kızlar a.s.

bugün yediklerim sabah iki dilim ekmek peynir,zeytin,domates
öğlen bi fincan nescafe 5 kepekli bisküvi
arada bi bayram çikolatası
akşama barbunya ve karnıbahar yemeği var.

biraz işim vardı yazamadım kızlar. melzeyitim kusurabakma canım sanada yazamadım..dosbacım bende iyiyim hayatım sağol.yarına arkadaşamı gidiyordun ben balık hafıza canım kusurabakma. çok yememek için kendini şartlandır istersen, sakinleştir. daha sonra yerim deyip kandır kendini.
şaka hayatım a.s. ne kadar kasarsan o kadar gidiyor. başkalarının yanında hayır demenin güzelliğini düşün. çok fazla kaçamak yapma.

gencizacım güzel gitmişsin hayatım.barbunya ve karnıbahardan az yersen sanırım dahada güzel olacak.

biraz işim vardı yazamadım kızlar. melzeyitim kusurabakma canım sanada yazamadım..dosbacım bende iyiyim hayatım sağol.yarına arkadaşamı gidiyordun ben balık hafıza canım kusurabakma. çok yememek için kendini şartlandır istersen, sakinleştir. daha sonra yerim deyip kandır kendini.
şaka hayatım a.s. ne kadar kasarsan o kadar gidiyor. başkalarının yanında hayır demenin güzelliğini düşün. çok fazla kaçamak yapma.
canım bu akşam yola çıkıyoruz kısmetse...
evet kaçırmak istemiyorum ama yarını hiç bişey düşünmeden yaşamak istiyorum...
belki şu sıralar kaçamaklarım oldu ama yarın için bahane bulmadan zevk alarak gezmek istiyorum :))
:icecream:

boşver dosbacığım kafana göre takıl otelin istanbuluntadını çıkar gerçi haberlerde sel mel olmuş diyolar ama takıl kafana göre yarın senin doğum günün mutlu seneler canım bir kaç gün özgür olmakta güzelll
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn özgür ruhhhhhhhh hehehehehe

canım bu akşam yola çıkıyoruz kısmetse...
evet kaçırmak istemiyorum ama yarını hiç bişey düşünmeden yaşamak istiyorum...
belki şu sıralar kaçamaklarım oldu ama yarın için bahane bulmadan zevk alarak gezmek istiyorum :))
:icecream:
canım kusura bakma hayatım ya. yarın doğum günün nasıl unuttum. keyfini çıkar gez toz. inşallah güzel birgün olur sizin için.

gicikmisin bana??

hayırdır aşkito sıkıntımı var ??

hayırlı akşamlar güzel hatunlar,ilk önce gün içerisinde ne yediklerimi yazayım;
sabah: küçük bir dilim börek
ara olarak 4 tane buçak bisküvi şekersiz çay ile
öğle: (sohbetim vardı ve bişeyler hazırlamışlar yemeyincede küsüyolar,küçük porsiyonlarda 3yaprak sarması,bir dilim baklava,bir küçük kare bisküvi tatlısı,küçük dilim börek,ve küçük kurabiye tuzlu):kedi:ayyy ne kadar çok muş :kedi:
akşam: bir kase çorba bir kase kısır salata olarak 6 adet hamsi
birazdan yeşil çayımı içecem,sporumada gittim bu arada adet oldum o yüzden önümüzdeki haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorumyasakkelime

hayırlı akşamlar güzel hatunlar,ilk önce gün içerisinde ne yediklerimi yazayım;
sabah: küçük bir dilim börek
ara olarak 4 tane buçak bisküvi şekersiz çay ile
öğle: (sohbetim vardı ve bişeyler hazırlamışlar yemeyincede küsüyolar,küçük porsiyonlarda 3yaprak sarması,bir dilim baklava,bir küçük kare bisküvi tatlısı,küçük dilim börek,ve küçük kurabiye tuzlu):kedi:ayyy ne kadar çok muş :kedi:
akşam: bir kase çorba bir kase kısır salata olarak 6 adet hamsi
birazdan yeşil çayımı içecem,sporumada gittim bu arada adet oldum o yüzden önümüzdeki haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorumyasakkelime

canım bugüm biraz kaçırmışsın ama yarından yeni bir sayfa aç.Bu hafta sporu başladığın için biraz kilo almış gibi gözükebilir ama haftaya yemeğine dikkat edersen iyi bir sonuç alırsın.

Ferdacım hele şükür hediyeni aldın.Gelmediğini sandım artık.Hatta bugün kargocu geldi geri gwetirdi sandım.Ben salı günü göndermiştim.Belki de eşim yalandırdı beni ona verdim gönderdim dedi.Ama en önemlisi artık elinde,umarım beğnmişsindir.Mesajını almadım onu kopiyaladıysan tekrar göndersene,ne yazdığını çok merak ettim.

dosbacım canım,doğum günü kutlu olsun canım,senin günün tadına çıkart bence.Sonraki günlerde daha sıkı diyet yaparsın.

Back