Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benimkii de o macun gibi şeyi sokmuyormu ağzıma ıyyy :1no2:
yaaa karda mı varmış ne kötü. Olsun yağmurda yürürsünüz romantik olur.
canım fırsat bulursanız görüşelim diyeceğim ama gezmeye geliyorsunuz sen yine de bak durumuna göre haber verirsin bana. cebimi özelden atayım sana.
FİKRİİİYEEEE SEN BENİM MESAJLARIMI OKUMUYORMUSUN ŞEKERİM, HEDİYENİ ALDIM NEREDEYSE BİR SAYFA DA YAZI YAZDIM :1no2:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRARDAN.
dile kolay 6 diş.canım çoğu gitti azı kaldı sanırım. biraz daha sabır.
dosbacııım sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor.
benmi tersim insanlarmı ters benmi yanlış anlıyorum biri beni durdursun
canım bu akşam yola çıkıyoruz kısmetse...biraz işim vardı yazamadım kızlar. melzeyitim kusurabakma canım sanada yazamadım..dosbacım bende iyiyim hayatım sağol.yarına arkadaşamı gidiyordun ben balık hafıza canım kusurabakma. çok yememek için kendini şartlandır istersen, sakinleştir. daha sonra yerim deyip kandır kendini.
şaka hayatım a.s. ne kadar kasarsan o kadar gidiyor. başkalarının yanında hayır demenin güzelliğini düşün. çok fazla kaçamak yapma.
kimsenin battığı falan yok,herkesler yüzeyde.
canım kusura bakma hayatım ya. yarın doğum günün nasıl unuttum. keyfini çıkar gez toz. inşallah güzel birgün olur sizin için.canım bu akşam yola çıkıyoruz kısmetse...
evet kaçırmak istemiyorum ama yarını hiç bişey düşünmeden yaşamak istiyorum...
belki şu sıralar kaçamaklarım oldu ama yarın için bahane bulmadan zevk alarak gezmek istiyorum :))
:icecream:
gicikmisin bana??
hayırlı akşamlar güzel hatunlar,ilk önce gün içerisinde ne yediklerimi yazayım;
sabah: küçük bir dilim börek
ara olarak 4 tane buçak bisküvi şekersiz çay ile
öğle: (sohbetim vardı ve bişeyler hazırlamışlar yemeyincede küsüyolar,küçük porsiyonlarda 3yaprak sarması,bir dilim baklava,bir küçük kare bisküvi tatlısı,küçük dilim börek,ve küçük kurabiye tuzlu):kedi:ayyy ne kadar çok muş :kedi:
akşam: bir kase çorba bir kase kısır salata olarak 6 adet hamsi
birazdan yeşil çayımı içecem,sporumada gittim bu arada adet oldum o yüzden önümüzdeki haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorumyasakkelime
canım kusura bakma hayatım ya. yarın doğum günün nasıl unuttum. keyfini çıkar gez toz. inşallah güzel birgün olur sizin için.
hayırdır aşkito sıkıntımı var ??