bhr ne yemek yedin söyle bakem
ben 1 tane meyveli süt ve 1 dilim kaşar peyniri 1 tane biskrem yedim
bugün 2 k.k peynir,2 dil ekmek.1 bardak çay.
akşam mantı vardı ben de yemedim ve sabah çok acıkmıştım biraz kaçırdım.
bhr cım bende öptüm canım hadi çabuk gel.
melzeyitim öyle diyorum ama bencede götür tabi,çünkü bende oğlum olmadan biryere gitmek istemem gitsemde huzurum olmaz zaten.
fikriyecim ayrı yemek yapamasanda en azından miktarını azaltabilirsin bu yediklerinin hayatım,yani 1 tabak mantı yerine 3 kaşık mantı gibi. bir hafta böyle yap istersen bakalım sonuç ne olacak.
evrencim senin kız şimdiden hayat derslerine başladı büyüdüğünde filozof falan olur sanırım. valla maşallah. yerim ben onun moral veren sözlerini. ay bugün cuma dua edem yavrularımıza.
Rabbim yavrularımıza sağlık,huzur,şans dolu bir ömür nasip eylesin,ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar ve de tonton nineler,dedeler olurlar inşallah.
AMİN.
adcığım duan için gerçekten teşekkür ederim ne oldu hediyene çok merak ettim
ben ne yedim
ara 1 yeşil elma
öğlen 3 çatal pilav ve tavuk
salata yeşilinden(marul)
azcıkta meyvelitavuk göğsü yedim:))
kızlar arkadaşım gelecekti ama ben yanlış anlamışım gelmeyecek yani karışık hikaye
yaptığım sarımsak köfteden yedim küçük bi kase( zaten kilo veremiyorum ( biliyorum ki yarın hiç bişeye dikkat etmeyeceğim
1 tane de değil adcım 6 tane yeni diş köprü yapılıyor arkalara. Ne yesem bilmemki şimdiden düşüneyim.
sıkı yönetimmi ilan ettiniz iyi hadi bakalım bu hafta ikinizin haftası olsun.
geçmiştemi kaldın canım gelememişsin delikafadulden
benmi tersim insanlarmı ters benmi yanlış anlıyorum biri beni durdursun
canım bu akşam yola çıkıyoruz kısmetse...
evet kaçırmak istemiyorum ama yarını hiç bişey düşünmeden yaşamak istiyorum...
belki şu sıralar kaçamaklarım oldu ama yarın için bahane bulmadan zevk alarak gezmek istiyorum :))
:icecream:
hayırlı akşamlar güzel hatunlar,ilk önce gün içerisinde ne yediklerimi yazayım;
sabah: küçük bir dilim börek
ara olarak 4 tane buçak bisküvi şekersiz çay ile
öğle: (sohbetim vardı ve bişeyler hazırlamışlar yemeyincede küsüyolar,küçük porsiyonlarda 3yaprak sarması,bir dilim baklava,bir küçük kare bisküvi tatlısı,küçük dilim börek,ve küçük kurabiye tuzlu):kedi:ayyy ne kadar çok muş :kedi:
akşam: bir kase çorba bir kase kısır salata olarak 6 adet hamsi
birazdan yeşil çayımı içecem,sporumada gittim bu arada adet oldum o yüzden önümüzdeki haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorumyasakkelime
kızlaaaarrrrr yarın benim doğum günümmmm
eşim hediye konusunda kararsız kalmış ama en güzelini düşünmüş bu akşam yola çıkıyoruz yarın istanbuldayımmm
fanatik gs tarftarıyım hihoyyyt yarın beni maça götürecek hihoyyyt
umarım istanbulda hava güzeldir :uhm:
günaydın kızlar kilom 82 geçen haftadan bu yana 200 gram farketmiş neyse en azından onca kaçamağa sadece bu kadar fark etmesine sevindim dün melzeyitcimle de anlaştık bundan sonra sıkı yönetime aldık ikimiz birbirimizi yediklerimizi ve günümüzü değerlendiricez bakalım umarım bi faydası olur geçmişi okuyup dönüyorum
hayırlı akşamlar güzel hatunlar,ilk önce gün içerisinde ne yediklerimi yazayım;
sabah: küçük bir dilim börek
ara olarak 4 tane buçak bisküvi şekersiz çay ile
öğle: (sohbetim vardı ve bişeyler hazırlamışlar yemeyincede küsüyolar,küçük porsiyonlarda 3yaprak sarması,bir dilim baklava,bir küçük kare bisküvi tatlısı,küçük dilim börek,ve küçük kurabiye tuzlu):kedi:ayyy ne kadar çok muş :kedi:
akşam: bir kase çorba bir kase kısır salata olarak 6 adet hamsi
birazdan yeşil çayımı içecem,sporumada gittim bu arada adet oldum o yüzden önümüzdeki haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorumyasakkelime
dosbacım anladım tatlım başka sefere inşallah ama yine de fikir değiştirirseniz aklında olsun.
nachtigall özledim canım seni karşılaşamadık ne zamandır. İyiyim az kaldı inşallah çarşambaya tamamen bitecek melis iyi. Onun hastalıkları max. 2 gün sürüyor zaten dün de bugün de hiç problem olmadı unuttuk bile? sen nasılsın?
Yorgunum birazcık canım. Aslında yorgunluktan ziyade uykum var. Eşimi bekliyoruz. Sonra pastamızı yiyeceğiz. Sanırım ben oradan cup yatağa... Melisciğim tabi minicik ve güçlü. Hemen toparlıyorlar bebişler, maşallah. İyileşmesine sevindim. Senin lisanslar ne zaman bitiyor?
kızlar geçmişe baktımda yanlış anlaşılmalar olmuş aşkitocum "takımca batmışız iyiki çıkmışım" lafı yanlış anlaşılmaya müsait senin kötü niyetle yazmadığını biliyorum samimiyetine güveniyorum ama hepimi kilo aldık alınganız yani "takım batmış iyiki ben çıkmış kurtulmuşum gibi algılanıyor" arkadaşlar da bozulmuşlar haklı olarak. Ama senin bunu kasdetmediğine eminim.
Hiç bir kimsede kötü niyet yok küçük çaplı yanlış anlaşılmalar var nooo problem hadi öpüşelim gülüşelim, konuyu uzatmayalım.
fikriyecim yok geldi çarşambaydı galiba ben de yazdım burayaama görmemişsin dur bulayım senin için.
evet kızlar bugün gerçekten kaçırmışım az az dedim ama azlar birleşince büyüdü( neyseki spor yapıyorum en azından yediklerimi yakmışımdır rahat,öyle tahmin ediyorum:1rolleyes:bu arada 2. haftamı bitirdim sporda,bu sefer çok hırslıyım ALLAH'ın izniyle istediğim gibi olacağım 3 ay içersinde:sm_cool:
Merhaba arkadaşlar iyi geceler,bugün moralim çoook bozuk.Doktora gittik bugün,kolumda iyileşme belirtisi yokmuş.Elimi tam anlamıyla oynatamıyorum hala,doktor bir sürü şey yaptı ama yok yok....:gitme:Çok moralim bozuk,allahın cezası biri yüzünden çektiğim sıkıntıya bakın.Bu arada sizlerdende özür dilerim paylaşımı nerdeyse hiç yapamıyorum,bugün kilo bildiririmide yapamadım.Ben bu üzüntyle tekrar 70 kilo olurum herhalde.Bugün yine 62 kiloda sabitim.
Canım, yerinde saymaktansa 200 gr bence bir kardır. Tebrik ediyorum.
Kızlar, neler yedim ve neler yaptım? Bugün step günümdü. Arkasından da özel ders vardı. SOn derste çok yağmur yağıyordu. Okuldan çık, spora yapmurda git, oradan özel derse... Gözümde çok büyüdü. Okulda da çok işim vardı. Öğrencilerin sınavları, ödevleri vs... Dünya kadar iş... Ben de onları yaptım. Oradan da özel ders.
Şimdi neler yedim? Öğleye doğru yarım çikolata. Öğlen içi çıkarılmış sand ekmeği arası peynir ve ayran. Derste çok küçük bir parça pasta ( çocuğun annesi neredeyse boğazımdan aşağı boşaltacaktı pastayı) ve akşam da annemin yaptığı kadınbudu köfte (kızartmadan, fırında) Biraz karışmış değil mi. Çok tatlı olmuş. Yarın annem İzmire dönüyor diye bu akşam da pasta aldık. Ama kesinlikle çok az yiyeceğim. Söz.
Baharcım çok kötüsün seden birşey kaçmaz aaa.
bugün 2 k.k peynir,2 dil ekmek.1 bardak çay.
öğlende 1 küçük kase krem karamel ama benimki karamelsiz yaptım,biliyorum çok gibi geleblir ama yumurta ve süt yererine bunu yedim cayımı balsız ve şekersiz içtim.
ara 1 elma
daha sonra yine yarım elma yadim oğlumla 1 elma paylaştık da.
akşam dışırdan tavuk aldık bir butu bitirmedim,2 dilm ekmek,yoğurtlu havuç salatası.
Yorgunum birazcık canım. Aslında yorgunluktan ziyade uykum var. Eşimi bekliyoruz. Sonra pastamızı yiyeceğiz. Sanırım ben oradan cup yatağa... Melisciğim tabi minicik ve güçlü. Hemen toparlıyorlar bebişler, maşallah. İyileşmesine sevindim. Senin lisanslar ne zaman bitiyor?
evet kızlar bugün gerçekten kaçırmışım az az dedim ama azlar birleşince büyüdü( neyseki spor yapıyorum en azından yediklerimi yakmışımdır rahat,öyle tahmin ediyorum:1rolleyes:bu arada 2. haftamı bitirdim sporda,bu sefer çok hırslıyım ALLAH'ın izniyle istediğim gibi olacağım 3 ay içersinde:sm_cool:
Merhaba arkadaşlar iyi geceler,bugün moralim çoook bozuk.Doktora gittik bugün,kolumda iyileşme belirtisi yokmuş.Elimi tam anlamıyla oynatamıyorum hala,doktor bir sürü şey yaptı ama yok yok....:gitme:Çok moralim bozuk,allahın cezası biri yüzünden çektiğim sıkıntıya bakın.Bu arada sizlerdende özür dilerim paylaşımı nerdeyse hiç yapamıyorum,bugün kilo bildiririmide yapamadım.Ben bu üzüntyle tekrar 70 kilo olurum herhalde.Bugün yine 62 kiloda sabitim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?