Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dosbacığım doğumgünün kutlu olsun bende istanbula gitmek istiyorum ama kendime birtürlü fırsat yaratamıyorum çocuğu iki gün anneme bbırakıp kaçasım var ama kızıma kıyamıyorum uuff ama ben istanbulu istiyorum
fikriyecim darılma ama hayatım sen her bir tabak mantı yada küçük boy pizza yedim dediğinde ve benzeri şeyler ben hayret ediyorum. sanırım onları azaltman lazım. opuyorumnanaktangünaydın,hemen kilomu söyleyim 72 üzgünüm ben kilo vermek yerine alıyorum.Benim tartm bozuk dün eczanede tartıldım belki de öğlenden sonra olduğu için fazla kilo gösterdi.Şimdiya kadar hep sabah aç karnında ve wc den sonra tartıp kilomu söylerdim.Netise diyete devam.
balım sabah tartılıyorsan şişlik olduğunu biliyorsun dimi o fazlalığın. kalktıktan birkaç sonra tartılırsan belki farklı çıkar. bide wc ye çıktığından emin ol çünkü bağırsakta birikenlerde ziyadesiyle ağır çıkıyor.meliscim turşu yemedim ama dün benim günüm vardı sadece 1 tane sütlü tatlı yedim
ufacık bişey yiyince hemen kilo olarak dönüyor(
yarında kutlarım ama şimdiden mutlu yıllar hayatım iyiki doğdun iyiki varsın.a.s.kızlaaaarrrrr yarın benim doğum günümmmm
vay cimbomlu vay. maç kimle bacım.eşim hediye konusunda kararsız kalmış ama en güzelini düşünmüş bu akşam yola çıkıyoruz yarın istanbuldayımmm
fanatik gs tarftarıyım hihoyyyt yarın beni maça götürecek hihoyyyt
umarım istanbulda hava güzeldir :uhm:
dosbacığım doğumgünün kutlu olsun bende istanbula gitmek istiyorum ama kendime birtürlü fırsat yaratamıyorum çocuğu iki gün anneme bbırakıp kaçasım var ama kızıma kıyamıyorum uuff ama ben istanbulu istiyorum
adcığım bencede kötü oldu
kızlar çıkıyorum ayyy herkesler burada ama dişçiye gidip geleceğim listeye gelince bakarım.
öpüyorum.