kızlar günüm çok dengesiz ve düzensiz geçti bugün özellikle akşam çok kaçırdım
sabah 1 kase çorba içtim öğlen yemek yemedim ara falan da yapmadım akşam tuttum bir sürü kızarmış hamsi yedim yanında 2 dilim kızarmış ekmekle birlikte aferin di mi banaklava:
biri söylemişti hatırlamıyorum sabah zenginler gibi öğlen memurlar gibi akşam fakirler gibi beslenmelyiz
selam kizlar..
ben listeden ciktim..
en azindan bir süreligine..
cok moralim bozuldu cünkü..
gururlanarak verdigim kilolarin yarisi suymus.
zaten bunu biliordum. cünkü 4 günde 4 kilo nasil veriosun??
ama inanin 2 gün kacirdim.. sonrasinda diyete devam etmeme ragmen 2 kilosunu geri aldim.
cok sinir bir durum.. heel ki o kadar ugras varken isin icinde.
her sabah bugün SIKI bir rejime gircem diye kalkiyorum.. ama sonu hüsranla bitiyor.
Mart ayina kadar vermem gereken 5 kilo var.
bu yüzden kendimi stres altina sokmama karari aldim.
bir süre dikkat ederek mola vericem.
ara ara bakarim size.. beni unutmayin emi
nachtigall o kadar uzatmam arayi gülümmm ..
birlikte mezun olacazz
yok öleeeeeeeee :))
selam kizlar..
ben listeden ciktim..
en azindan bir süreligine..
cok moralim bozuldu cünkü..
gururlanarak verdigim kilolarin yarisi suymus.
zaten bunu biliordum. cünkü 4 günde 4 kilo nasil veriosun??
ama inanin 2 gün kacirdim.. sonrasinda diyete devam etmeme ragmen 2 kilosunu geri aldim.
cok sinir bir durum.. heel ki o kadar ugras varken isin icinde.
her sabah bugün SIKI bir rejime gircem diye kalkiyorum.. ama sonu hüsranla bitiyor.
Mart ayina kadar vermem gereken 5 kilo var.
bu yüzden kendimi stres altina sokmama karari aldim.
bir süre dikkat ederek mola vericem.
ara ara bakarim size.. beni unutmayin emi
Aferim canımcım. Kızartmayı hiç eksik etmemeliyiz diyetimizden :))))))))) Sana bi sürü oklava :))))))))))))))))
Kahvaltım standarttı. 2 dilim ekmek, kahve ve peynir.
Öğleye doğru 1 bardak light süt. Öğlen veliden gelen börek gibi bi şey. Az önce markette çokomel gördüm. Hemen yedim. Canım diyet kola istiyor. İçsem mi bilmem.
selam kızlar ben geldim
sabah hastane işlerim vardı
troidim çok şükür normal değerlere dönmüş ama doktorum 2 ay daha kullan ilacını dedi...
kolestrolüm yüksekti şimdi de yüksek çıktı ama doktor sakın korkma iyi kolestrolünde yüksek olduğu için çok iyi dengeliyorsun dedi... spora devam et dedi :)) tabi haftada 1 veya 2 defa koşu bandına çıktığımı söledim bunu bile bırakma çok faydasını görmüşsün dedi... şimdi daha bi azimle spor yapmak istiyorum
selam kızlar ben geldim
sabah hastane işlerim vardı
troidim çok şükür normal değerlere dönmüş ama doktorum 2 ay daha kullan ilacını dedi...
kolestrolüm yüksekti şimdi de yüksek çıktı ama doktor sakın korkma iyi kolestrolünde yüksek olduğu için çok iyi dengeliyorsun dedi... spora devam et dedi :)) tabi haftada 1 veya 2 defa koşu bandına çıktığımı söledim bunu bile bırakma çok faydasını görmüşsün dedi... şimdi daha bi azimle spor yapmak istiyorum
ben geldim ama aşk-ı memnu zamanı herkesler film izliyor bir türlü türk dizileri sarmadı beni dram aşk vıcık vıcık
neyse sütlü patates tarifi istiyorum
bende fırında çok minnacık yağlı kurumasın diye hamsi yedim 10 tane falan yani
ama öğlenki iskender artıksabaha nasıl yansır bilemiyorum
dosbacığım çok sevindim iyi olduğuna bende kızım gezmeye gitti gelince onu uyutur yaparım diye planlıyorum
kızlar merhaba
herkesten çok özür dilerim birkaç gündür ihmal ettim burayı ama melisin hastalığı ve benim çok yoğun olmam üst üste geldi. Şimdi melis iyi ama ben bugün eve 8de gelebildim çok da yoruldum melis uyur birazdan buralarda olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?