• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldimmm ancak girebildim kızlar evin işleri vs falan derken saat 2 olmuş bile kaydirigubbakcemile3 melzeyitcim cevap yazdım hayatım okursun :)
bu sabah yediklerim 2 dilik kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost 1 bardak ayran
arada da 1 elma yedim öğle yemeğini düşünüyorum ne yesem diye ama bişey bulamadım kendime göre :bbo:

merhaba
şuan çok kötü midem
öğlen yemeğinde yumurta ve birkaseden az yoğurt yedim
şuan içim karma karışık yoğurt ve yumurta iyi bir ikili değil kesinlikle denemeyin
iyi akşamlar herkeşe

selam kizlar..
ben listeden ciktim..
en azindan bir süreligine..
cok moralim bozuldu cünkü..

gururlanarak verdigim kilolarin yarisi suymus.
zaten bunu biliordum. cünkü 4 günde 4 kilo nasil veriosun??
ama inanin 2 gün kacirdim.. sonrasinda diyete devam etmeme ragmen 2 kilosunu geri aldim.
cok sinir bir durum.. heel ki o kadar ugras varken isin icinde.

her sabah bugün SIKI bir rejime gircem diye kalkiyorum.. ama sonu hüsranla bitiyor.
Mart ayina kadar vermem gereken 5 kilo var.
bu yüzden kendimi stres altina sokmama karari aldim.

bir süre dikkat ederek mola vericem.

ara ara bakarim size.. beni unutmayin emi :(

kızlar günüm çok dengesiz ve düzensiz geçti bugün özellikle akşam çok kaçırdım
sabah 1 kase çorba içtim öğlen yemek yemedim ara falan da yapmadım akşam tuttum bir sürü kızarmış hamsi yedim yanında 2 dilim kızarmış ekmekle birlikte aferin di mi bana :oklava:

Aferim canımcım. Kızartmayı hiç eksik etmemeliyiz diyetimizden :))))))))) Sana bi sürü oklava :))))))))))))))))

biri söylemişti hatırlamıyorum sabah zenginler gibi öğlen memurlar gibi akşam fakirler gibi beslenmelyiz

Bence her öğün memurlar gibi beslenmeliyiz :))))))))))

selam kizlar..
ben listeden ciktim..

ama inanin 2 gün kacirdim.. sonrasinda diyete devam etmeme ragmen 2 kilosunu geri aldim.

her sabah bugün SIKI bir rejime gircem diye kalkiyorum.. ama sonu hüsranla bitiyor.

Unutmayız aşkitocum, umarım bir dahaki gelişin sadece ziyaret amaçlı olur ve kilolarını vermiş olursun. Tabi umuyorum bir dahaki gelişinde topiğimizden mezun olmuş oluruz biz de :))))))
Arkadaşım, bence sen 100-1300 kalori arası bir diyet yap. Tabi gene sen bilirsin. Biraz daha yavaş verirsin ama emin adımlar olur. Ben Osman Müftüoğlunun diyetlerini çok beğeniyorum opuyorumnanaktan

Kızlar, kızlar,
Ben geldim. Kimsecikler yok. Hediyeni gönderdim arkadaşım. Yarın elinde olacak. Kulağın kapıda olsun, Tık tık... Kim o? Kargo :))))

Kahvaltım standarttı. 2 dilim ekmek, kahve ve peynir.
Öğleye doğru 1 bardak light süt. Öğlen veliden gelen börek gibi bi şey. Az önce markette çokomel gördüm. Hemen yedim. Canım diyet kola istiyor. İçsem mi bilmem.

ayyy melzeyitim ilk benim hediyem ulaştı demek çok heyecanlandım bak :)) mutlu olmana çok sevindim güle güle kullan arkadaşım.

merhaba kizlar ben geldim kimsecikler yok tekrar ise gidecem kilo verdim ama bu sefer cok degil sabaha bakacaz artik kendinize iyi bakain

ah ahhh şeb-i arus törenleri var tvde içim kötü oldu enbüyük hayalim bu töreni izleyip fotoğraflarını çekmek istiyordum yine kısmet olmadı

selam kizlar..
ben listeden ciktim..

katılımlarını ihmal etme canımcım şok diyetler zaten su kaybı oluyo bunu hepimiz biliyoruz ama moral de oluyo işte yine verdiğin 4 kilonun 2 si sende kalmış bu da iyi bişeydir (polyannacılık yapim dedim) kaydirigubbakcemile3

Aferim canımcım. Kızartmayı hiç eksik etmemeliyiz diyetimizden :))))))))) Sana bi sürü oklava :))))))))))))))))

Kahvaltım standarttı. 2 dilim ekmek, kahve ve peynir.
Öğleye doğru 1 bardak light süt. Öğlen veliden gelen börek gibi bi şey. Az önce markette çokomel gördüm. Hemen yedim. Canım diyet kola istiyor. İçsem mi bilmem.

aaaa hiç kızartmayı diyetimden eksik edermiyim canım çok ihtiyacım var ya sanki :oklava: tartılmaya korktum valla yarınki kilomu merak ediyorum mafoldumben

korkumdan tıkladım valla bi an düşündüm bilgisayarım olmadan ne yaparım diye kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben geldim
sabah hastane işlerim vardı
troidim çok şükür normal değerlere dönmüş ama doktorum 2 ay daha kullan ilacını dedi...
kolestrolüm yüksekti şimdi de yüksek çıktı ama doktor sakın korkma iyi kolestrolünde yüksek olduğu için çok iyi dengeliyorsun dedi... spora devam et dedi :)) tabi haftada 1 veya 2 defa koşu bandına çıktığımı söledim bunu bile bırakma çok faydasını görmüşsün dedi... şimdi daha bi azimle spor yapmak istiyorum

bugün yediklerim

sabah tahin-pekmez 3 dilim ekmek peynir,zeytin
öğlen nescafe ve 4 tane bayram çikolatası
az öncede iki kuru kayısı yedim daha bişey yemem sanırım gündüz baya kaçırdım :(

selam kızlar ben geldim
troidim çok şükür normal değerlere dönmüş ama doktorum 2 ay daha kullan ilacını dedi...
kolestrolüm yüksekti şimdi de yüksek çıktı ama doktor sakın korkma iyi kolestrolünde yüksek olduğu için çok iyi dengeliyorsun dedi... spora devam et dedi :)) tabi haftada 1 veya 2 defa koşu bandına çıktığımı söledim bunu bile bırakma çok faydasını görmüşsün dedi... şimdi daha bi azimle spor yapmak istiyorum

Doktordan iyi haberlerle çıkmana sevindim dosbikim. Geçmiş olsun.
Akşam yemeğinde fırında sütlü patates yedim. Annem çok güzel yapar. Yedim valla. 1,5 patates yemişimdir :) Şimdi de su içiyorum.

ben geldim ama aşk-ı memnu zamanı herkesler film izliyor bir türlü türk dizileri sarmadı beni dram aşk vıcık vıcık
neyse sütlü patates tarifi istiyorum
bende fırında çok minnacık yağlı kurumasın diye hamsi yedim 10 tane falan yani
ama öğlenki iskender artıksabaha nasıl yansır bilemiyorum
dosbacığım çok sevindim iyi olduğuna bende kızım gezmeye gitti gelince onu uyutur yaparım diye planlıyorum

kızlar merhaba
herkesten çok özür dilerim birkaç gündür ihmal ettim burayı ama melisin hastalığı ve benim çok yoğun olmam üst üste geldi. Şimdi melis iyi ama ben bugün eve 8de gelebildim çok da yoruldum melis uyur birazdan buralarda olacağım.

selam kızlar ben geldim

neyseki normal çıkmış canım bir de onun için keyfin kaçardı yoksa insanın psikolojisi bozulunca diyeti sporu falan düşünemiyo

ben geldim ama aşk-ı memnu zamanı herkesler film izliyor bir türlü türk dizileri sarmadı beni dram aşk vıcık vıcık
neyse sütlü patates tarifi istiyorum
bende fırında çok minnacık yağlı kurumasın diye hamsi yedim 10 tane falan yani
ama öğlenki iskender artıksabaha nasıl yansır bilemiyorum
dosbacığım çok sevindim iyi olduğuna bende kızım gezmeye gitti gelince onu uyutur yaparım diye planlıyorum

ayyy melzeyitim uzun zamandır o kadar canım istiyoki iskender ama tadını unutucam nerdeyse bi veremedim şu kiloları ama sen de bidaha yeme canım en tehlikeli yiyeceklerden pidesiyle yağıyla birlikte yanlış hatırlamıyosam 700 kaloriydi yani nerdeyse bir insanın günlük kalori ihtiyacını karşılayacak bi yiyecek cokacimcoook

kızlar merhaba
herkesten çok özür dilerim birkaç gündür ihmal ettim burayı ama melisin hastalığı ve benim çok yoğun olmam üst üste geldi. Şimdi melis iyi ama ben bugün eve 8de gelebildim çok da yoruldum melis uyur birazdan buralarda olacağım.

neyseki iyi olmuş canım meliscik de sende koşturuyorsun sürekli yorulman çok normal

uyumaya gidiyoruz bırazdan buradayım hediyemi de aldım harikaaaaa bayıldımmm hem de melise de gelmiş o da bayıldı dünden beri elinden düşürmedi biraz meraklanın gelince anlatırım.
melzeyitim gencizamıymış tahminimiz doğru çıkmış :))) neymiş hediyen merak ettim? başka kimler aldı ben bugün verecektim işten geç çıkınca yetişemedim kargoya yarın veriyorum 1 güne gelir benimki de ist.dan CADIARZU

gencizacığım sağolsun güzel bir ne göndermiş desem genciza sen söyle canım ne gönderdiğini
hediye almak gerçekten güzel birşey bu gelen hediye bana hem yeni yıl hemde doğumgünü hediyesi oldu
bende bugün kendime hediye aldım uzun zamandır vitrinde gördüğüm ve benim olacaksın dediğim şalı naldım akşamda aynısının siyah beyazını eşimin şöforünün eşine aldım bu ara hediye günümdeyim başka isteyen olursa özelden atsın adresini 3 güne kalmaz elinde olur heheheeh

Back