• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baharcım sen bekar olduğun için senin işin biraz daha zor sanırım.evde senden başka kimse diyet yapmıyosa haliyle senin karşı koymakta zorlanacağın yemekler pişiyodur.ama en azından bir iki ay sana uygun yemekler pişirilebilir tatlı hamurişine ara verilebilir.sende 3-5 kilo verip hem moral olarak düzelirsin hemde motive olmuş olursun diye düşünüyorum.

baharcım sen bekar olduğun için senin işin biraz daha zor sanırım.evde senden başka kimse diyet yapmıyosa haliyle senin karşı koymakta zorlanacağın yemekler pişiyodur.ama en azından bir iki ay sana uygun yemekler pişirilebilir tatlı hamurişine ara verilebilir.sende 3-5 kilo verip hem moral olarak düzelirsin hemde motive olmuş olursun diye düşünüyorum.

evet canım ne yazık ki öyle her haftasonu mutlaka hamurişi tatlı yapıyo annem çoğu zaman dayansamda dayanamadığım zamanlarda oluyo işte bi çare bulmak lazım da bakalım artık mirmirmirmir

melisim de hastaymış annesi yazılanları okudum atlamışım demek ki çok geçmiş olsun inşallah toparlanır en kısa zamanda kuzucuk :teselli:

kızlar bugün çok koşturmalı geçti,oruçluydum birde valla maaş alıyoruz ama birde ödemeler olmasa aahhhh ahhhhh içim gidiyor verirken :(( bugün oruçlu olduğum için sahura kalktım ve kendime roka salatası yaptım az tuz ve zeytinyağı dolandırdım üzerine,bir yumurta haşladım yarım dilim ekmekle bir güzel yedim öncesinde ılık suyumu içtim yarım litre ve 3 tane ceviz yedim sahur yemeğimi yedikten sonra da yarım litre su içtim,iş çıkışı ödemelerimi yaptım çok yoruldum sağa sola uğramaktan,kendime eşofman altı almaya kalktım ama istediğim gibi bulamadım sinir oldum giy çıkar birde hepten yoruldum,bu işlemlerden sonra spor salonuma gittim ve bir saat sporumuda yaptım güzelce,salonda yarım litre su ile orucumu açtım yarım saat sonrada evde 1,5 tabak çorba ve bizim yöreye has yapılan hamsili ekmekten bir dilim börek kadar yedim,yeşil çayımıda içtim,hocamız bize bugün bayan şınavı çektirdi o yüzden omuzlarım biraz ağrıyo:1rolleyes:denemek isteyenler varsa diye yazdım a.s (yere dizlerinin üzerine çöküyorsun ve sağ bacağını veya sol bacağını diğer bacağının üzerine atıyorsun,ellerini omuz hizasında yere koyuyorsun bu arada popo içerde olacak dışarı fırlamayacak eğilip kalkıyorsun)

fikriyeciğim fotoğraflarını yeni farkettim çok güzelsin all nazarlardan korusun hele osanberkin tam ısırmalık bayıldım bayıldım

bu arada ben sadece ince dilim bir kek yedim cumaya kadar ilaç almadan aynı kiloma gelmek istiyorum şuan cuma günkü kiloma 400 gr kaldı eğer ilaç almadan böyle devam edersem gerçekten zayıfladığıma inanacam ama şuan acayip açım açlıktan miğdem bulanıyor kızımın minik myveli yoğurtlarından bitane yesem mi ki yoksauyuyamam bende çıkıyorum iyi geceler ve bunları okuyan arkadaşlar hepinize günaydın
bugün hayatınızdaki o engüzel günmüş gibi geçirmeniz karanlık olan herşeyi geriye ama bilinç altına atmadan yaşamanız ve aynaya bakmadan bile ne kadar güzel ve akıllı olduğunuzu hissederek güne başlamanız dileğiyle

Son düzenleme:
fikriye melankoli kızlar nasılsınız

iyiim canım.bugünkü menümü uygulabildiğim için çok memnunum.tek yeşil çayın ve kahvenin yerlerini değiştirdim.Çünkü kahvaltımtek portakal suy içtim sonra yeşil çay içeyim dedim ikindide sütlükahve ve daha sonra elma ve akşam yemeğim.Ama bu şekilde öğleden sonra daha yoğun besleme olcaktı onun için ara içim yeşil çayı tercih ettim.
Sen nasılsın canım?

iyiyim canım yediklerini pek anlamadım bütün gün yediklerin bunlarmı az değilmi sanki benden tavsiye ben bu hafta böyle yapıyorum haftayada aynısınıdüşünüyorum
sabah mutlaka süt peynir yumurta ara meyve yada süt öğlen tek çeşit ve salata karbohidrat ekmek yani
ara
ve akşam çok az yedim

biri söylemişti hatırlamıyorum sabah zenginler gibi öğlen memurlar gibi akşam fakirler gibi beslenmelyiz

bu arada ben sadece ince dilim bir kek yedim cumaya kadar ilaç almadan aynı kiloma gelmek istiyorum şuan cuma günkü kiloma 400 gr kaldı eğer ilaç almadan böyle devam edersem gerçekten zayıfladığıma inanacam ama şuan acayip açım açlıktan miğdem bulanıyor kızımın minik myveli yoğurtlarından bitane yesem mi ki yoksauyuyamam bende çıkıyorum iyi geceler ve bunları okuyan arkadaşlar hepinize günaydın
bugün hayatınızdaki o engüzel günmüş gibi geçirmeniz karanlık olan herşeyi geriye ama bilinç altına atmadan yaşamanız ve aynaya bakmadan bile ne kadar güzel ve akıllı olduğunuzu hissederek güne başlamanız dileğiyle

canım geçmiş olsun konudan uzak kalmışım sen ne ilaç verceksin.uarım çabuk atlatırsın.

iyiyim canım yediklerini pek anlamadım bütün gün yediklerin bunlarmı az değilmi sanki benden tavsiye ben bu hafta böyle yapıyorum haftayada aynısınıdüşünüyorum
sabah mutlaka süt peynir yumurta ara meyve yada süt öğlen tek çeşit ve salata karbohidrat ekmek yani
ara
ve akşam çok az yedim

biri söylemişti hatırlamıyorum sabah zenginler gibi öğlen memurlar gibi akşam fakirler gibi beslenmelyiz

aslında çok doğru bir söz.ama benim sabah pek vaktim olmuyor daha doğrusu iştahım yok.ve enerji veren bişeyden ihtiuacım var.

Bugun menüm kahvaltı portakalsuyu
öğlen sütlükahve
ara 1 elma
ikindiye doğru 1 bardak ballı yeşil çay
akşam 2 tane çinekop,yeşil salata ve 2 dilim uno ekmek.
suan yeşil çay içiyorum

fikrileceğim ilaç ödem söktürücü kullanıyorum ben özellikle tartı günlerinde normalde menier sendromu yaşayan insanların düzenli kullanması lazım ama ben haftada bir alıyorum gerçek kilomu görüyorum böylece
ama saba hçok mutlu oldum kızlar ilaç almadan 78.5 dim nasıl mutluydum düşünün artık ilaçsız pazartesi sabahı 80.1 idim dün 79.2 bugün 78.5 yani pazartesinden bugüne 1.4 kiloya yakın verdim

niye kimse yok bugün bir sebebimivar

sabah az kaşar peyniri 100 cal veriyorum daha azdır muhtemelen
yarım bardak kakaolusüt 40 cal
ara
1 paket meyveli süt 62 calori
1 mandalina 50 cal
1 adet biskrem ??

Son düzenleme:
öğlen yemeğimide yedim geldim biraz iskender yedim bide ortaya gelen antep ezmesini yedim biliyorum iyi yapmadım ama akşama telafi edeceğim sadece 1 tane balık köftesi yiyecem sösss

bende kendim çalıp kendim oynuyoru mbugün anlamadımgitti

Back