• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın arkadaşlar,evet ben de sizin gibi karşılamıyoruz diye düşünüyordum.Ben çarşamba ve cumartesi günleri daha rahat girebilirim bu 2 gün benim için uygun.
lahvaltıda 1 bardak portakla suyu içtim,şimdi 1 bardak yeşil çay içerim 1 çay kaşık bal da katarım.Daha sonra 1 bardak sütlü kahve içerim,akşam yemeginden sonra 1 elem yerim.Akşam için ısgara balık ve yeşil salatası olacak 1 dilim ekmek de yerim.
Dünkü piza ve gofretten bugün cezalıyım
bencede fikriyecim çok hafif olmuşsun,yani yediklerin :)) umarım çok acıkmazsın hayatım.
çok sabırsızlanıyorum hediyemi çok merak ediyorum aslında hediyemi değilde kime çıktığımı çok merak ediyorum bende utanmasan sana gönderdim alır almaz haber ver demek istiyorum ama artık akşama alırım haberini bugün saat 3 ten sonra nöbete inecem burda olamayacam
aynı duygulardayız ama ben hala alıp göndericem.bu akşam diğer alternatifleride değerlendirip alıcam inşallah,yarında gönderirim cumaya elinde olur sanırım. en azından öyle umuyorum.
kızlar merhaba beni merak etmeyim akşam auğrarım inşallah malis hasta biraz çok ateşi var boğazı kötü doktora gideceğiz yarına kadar biraz toparlaması lazım işe gideceğim. Dün işten döndüm 39 dereceydi ateşi ilaçlarla düşüp bir daha çıkıyor 39-39.3 falan .
canım diştenmi yapıyor ki dicem ama boğazı kötü demişsin.yavrum benim, hayırlısı ile atlatır inşallah. :Saruboceq:

melisciğim çok geçmiş olsun yarına inşallah düşmüş olur çocuklarda ateş 2 gün kesin sürüyor boğaz enfeksiyonu zrdur şimdi yavrucum ya
kızlar ben kötü bişey yaptım un helvası yedim yarım porsiyon
uf uf çok canım istedi zaten benim ne zaman canım bişey istese tadı çok kötü oluyor çöpede gitmesin diye yedim vallahi şimdi kalorisine baktım eyvah dedimm bir çay ffincanı 500 kaloriymiş benimkiyarım porsiyondu inşallah okadar değildir
1 kase çorba ve yeşil salata yedim derdim neydiki yedim helvayıı ah nefs ne hale getirriyor adamı

artık olan olmuş hayatım.ama spor yaparsan aldığın kalorinin yarısını yakarsın en azından. iradeyi kuvvetlendirmemiz lazım başka yolu yok.

öğle yemeği yemedim
canım bişey istemiyor sanırım doktor stresi başladı
saat 4 de doktora gideceğim trioidime baktıracam
bakalım düzelmiş mi ??
akşama misafirim var eşim dışardan hazır bişiler alcak yaş pastaya dayanabilcek miyim bilmiyorum

mrb kızlar 2 gündür dışarı çıkma planları kuruyorum ama hep hayal olup gidiyo alışveriş olayını erteledik arkadaşımla hem zaten dışarı çıkasım bile gelmiyo bazen aynı şeyleri giymekten o kadar sıkıldım ki hiç bir kotum elbisem olmuyo tam bunalım modundayım anlayacağınız :bbo:
bu arada hakikaten sohbet edemez olduk şekerler birbirimizi motive ediyorduk güzel oluyodu hep birlikte sohbet etmek.. haftaiçi çoğu arkadaşımız çalışıyo pazarları da ailecek vakit geçirmeyi tercih ediyorlardır doğal olarak bence en uygun gün cumartesi.. tam gün çalışan arkadaşımız da yoktur sanırım cumartesi günü ben her zaman evdeyim zaten bu aralar soğuklar yüzünden çok sık giremiyorum ama ortak karar alınan günlerde bende muhakkak katılmaya çalışırım opuyorumnanaktan

öğle yemeği yemedim
bakalım düzelmiş mi ??
akşama misafirim var eşim dışardan hazır bişiler alcak yaş pastaya dayanabilcek miyim bilmiyorum

yaşpastaya dayanabilen var mı kızlaaaarrrrrr kaydirigubbakcemile3
canım 1 dilim yersen çok da sorun olmaz sanırım gün içinde yediklerini dengelersen tabi..
benim de kontrol zamanım geldi canım ama hiç hastaneye gidesim de yok kış bitene kadar akannehir

öğle yemeği yemedim
bakalım düzelmiş mi ??
canım inşallah güzel haberler alırsın,sen nelere dayanmış insansın pastayamı dayanamıcaksın. amma illede azcuk yiyeyim dersen, yarım saat koşu isterim ona göre. delikafadulden
mrb kızlar 2 gündür dışarı çıkma planları kuruyorum ama hep hayal olup gidiyo alışveriş olayını erteledik arkadaşımla hem zaten dışarı çıkasım bile gelmiyo bazen aynı şeyleri giymekten o kadar sıkıldım ki hiç bir kotum elbisem olmuyo tam bunalım modundayım anlayacağınız :bbo:
bu arada hakikaten sohbet edemez olduk şekerler birbirimizi motive ediyorduk güzel oluyodu hep birlikte sohbet etmek.. haftaiçi çoğu arkadaşımız çalışıyo pazarları da ailecek vakit geçirmeyi tercih ediyorlardır doğal olarak bence en uygun gün cumartesi.. tam gün çalışan arkadaşımız da yoktur sanırım cumartesi günü ben her zaman evdeyim zaten bu aralar soğuklar yüzünden çok sık giremiyorum ama ortak karar alınan günlerde bende muhakkak katılmaya çalışırım opuyorumnanaktan
her mevsimin ayrı güzelliği var ama kış mevsiminin zorluğuda var. canım evden bi çıkabilsen gerisi gelir de çıkabilsen keşke. üstüne göre birkaç hoş bişeyler bulmakta motive edecektir seni.
hafta içi cuma hariç günler bana uyar,cuma günleri ful temizlik yapıyorum cumartesi pazar geziyorum yada ense yapıyorum.

yaşpastaya dayanabilen var mı kızlaaaarrrrrr kaydirigubbakcemile3
canım 1 dilim yersen çok da sorun olmaz sanırım gün içinde yediklerini dengelersen tabi..
benim de kontrol zamanım geldi canım ama hiç hastaneye gidesim de yok kış bitene kadar akannehir

a a aa bhr ne oldu sana böyle hayatım yaa . onu yapasın yok bunu yapasın yok.toparlan ama,en azından sağlık konusunda taviz verme hayatım. :teselli:

baharcığım çok merak ettim sen kaç beden giyiyorsun
almak istiyorsan bişeyler ben sana nerden ve ucuza nasıl alacağını anlatırım şekerim aynı sorunları yaşamış biri olarak ve ne alman gerektiğinide istersen söylerim sen nerelere takılıyorsun nerden alışveriş yapıyosun önemli olan o çok ucuzada uygun bedendede ankarada okadar çok yer varki sen yeterki kafana takma bende günlerce çarşıdan boş dönüp ağlama krizleri geçiriyordum ama şimdi kilomda var giyinirimde yüzümün ve kalbimin güzelliği yeter diyorum aynısın yapman gerekiyor sen küçüksün benden önünde uzun yılllar var
(bu aralar kendimi pek bencil ve egoları şişmiş göörüyorum yukarıdan daha indiren olmadı )

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, nasılsınız? Hepinizle aynı düşüncedeyim. Keşke daha fazla karşılaşabilsek... Bir günü ortak belirleyip sohbet etmek de güzel bir fikir. Benim annem burada, tabi onunla ilgileniyorum. Tabi sizleri de özlüyorum. Kızlar, bi de yüzüm yok buraya yazmaya. Bu aralar her gün muhakkak bir kaçamak yapıyorum ve yanınıza gelmeye utanıyorum. Bugün 12. sınıflardan bir öğrenci kek yapmış, hepimize ikram etti ve yedim. Sabah hazırladığım kahvaltımı okula giderken yanıma almayı unuttuğum için okulda tost yedim. Bir tek öğle yemeğim planlarım doğrultusunda gerçekleşti. Light sandviç ekmeği arası (içi çıkarılmış) peynir ve ayran. Akşam üstü çikolatalı etiform yedim. Akşam kereviz salatası yemeyi planlıyorum. Off kızlar, biliyorum ki yetmeyecek. Yanında da mecbur ekmek yiyeceğim. Hedefim 1 dilim ekmek yemek. Günün rejim anlamında tek olumlu oluşumu pilates dersimdi. Gitti yağlar, geldi kaslar...

kızlar merhaba beni merak etmeyim akşam auğrarım inşallah malis hasta biraz çok ateşi var boğazı kötü doktora gideceğiz yarına kadar biraz toparlaması lazım işe gideceğim. Dün işten döndüm 39 dereceydi ateşi ilaçlarla düşüp bir daha çıkıyor 39-39.3 falan .

Canım benim, geçmiş olsun Melisime. Kıyamam ben ona. Hemen iyileşsin.

Melzeyitim, ben yogayı kitaplardan öğrenmiştim. Cdlerden hangisi iyidir, bilemiyorum. Ama bence hepsi aşağı yukarı aynıdır ve iyidir. Ben cd alacak olsam herhalde kapağını iyice incelerdim, hareketleri ayrıntılı ve yavaş mı gösteriyorlar. Onu anlamaya çalışırdım. Meditasyon da bazen uyguluyorum. Yıllar önce transandantal öğrenmiştim. Onu uyguluyorum. Meditasyonların da türleri var ama o kadar çok çeşitli ki hangisi nedir bilemiyorum. Benim evdeki yoga kitaplarından birinde bir tür meditasyonun nasıl yapıldığı anlatılıyordu. Ama ben transandantal'ı uyguladığım için okumamıştım. ıstersen o kitabın adını özelden atarım sana :)) Yardımcı olabildim mi canım, bilemiyorum.

Kimsecikler yok...

Son düzenleme:
geldim ama çıkıyorum akşam evde gelmeye çalışacağım.bu arada hediyem gelmiş.henüz görmedim kayınvalideyi aradım kargomun geldiğini söyledi. bende birazdan işten çıkıp hediye alıp yarın göndericem inşallah arkadaşa. öpüyorum hepinizi gelcem tekrar.

iyi aksamlar kizlra ben yeni isten geldim bugün cok kötü kafam agriyor isler iyice yogunlasti ondan galiba bugün benim ögünler birbirine girdi sabah dr kontrole gittim cok iiyim kahvalti yapmadan ciktim ögleden sonra geldim direk ise gittim anca ekmek arasi birsey yedim suyuda az icim ama aksam 1 litr daha icerim bugün pilates var ona gidecem
meliscim kuzuna gecmis olsun insalah cabuk atlatir
ben gündüzleri giremiyorum aksam da her zaman degil cuma kayinvalidem geliyor 4-5 hafta kalacak herhalde daha da az girebilirim bide yilbasi tatili var belki izin isteyebilirim gezmeye gidecez galiba
meliscim ben sana haber veririm izin istedigim zaman

kızlar doktor stresinden öğlen hiç bişey yememiştim iiki de yememişim daha önce aç olmamı istememişlerdi ama bugün aç mısın diye sordular çok işime yaradı :))
baharcım kontrolüm 1.5 ay geçmişti canım doktorum çok anlayışlı karşıladı:)kilomu sordu verdiğime sevindi.
sonuçlar 3 saat sonra çıkacakmış beklemedim yarın sabah tekrar gideceğim
adcım şimdi pasta yemeyeceğim dersem yalan olur kendimi biliyorum söz küçük dilim yiyeceğim koşu için bugün değil ama yarın yapabilirim eminim misafirim 12 den önce gitmez o saatten sonra da bende hal kalmaz

ablamla 2 haftalık diyet için iddiaya girmiştik sanırım ben kazandım kot pantolon isteyeceğim :))

akşam yemeğimi de çok hafif atlattım sanırım
4-5 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı yoğurt
akşam misafirle birlikte minicik pasta yiyeceğim

arkadaşlar ben nöbetteyim akşamda muhtemelen giremeyecem yarın görüşürüz diye umut edirum

iyi nöbetler canım kaydirigubbakcemile5

her mevsimin ayrı güzelliği var ama kış mevsiminin zorluğuda var. canım evden bi çıkabilsen gerisi gelir de çıkabilsen keşke. üstüne göre birkaç hoş bişeyler bulmakta motive edecektir seni.
hafta içi cuma hariç günler bana uyar,cuma günleri ful temizlik yapıyorum cumartesi pazar geziyorum yada ense yapıyorum.

a a aa bhr ne oldu sana böyle hayatım yaa . onu yapasın yok bunu yapasın yok.toparlan ama,en azından sağlık konusunda taviz verme hayatım. :teselli:

canım cidden bu aralar psikolojim bozuldu hesaplarıma göre benim şimdiye çoktan 70 in altında olmam gerekirdi ama nedense bir türlü tam anlamıyla motive olamıyorum taa yazın girdim diyete ama bir ileri bir geri derken 80 in altına bile düşemedim dışarı çıkasım gelmiyo çünkü cidden aynı kıyafetleri giymekten sıkıldım dolabımı açıyorum en arka taraflara sakladığım eski kotlarım kumaş pantolonlarım elbiselerim eteklerim öylece duruyo geçen bi pantolonumu deneyim dedim basenlerimden bile yukarı çıkmadı ki o pantolon bana bol bile geliyodu artık sen düşün hayatım neden hiçbişey yapasım olmadığını mafoldumben

baharcığım çok merak ettim sen kaç beden giyiyorsun
almak istiyorsan bişeyler ben sana nerden ve ucuza nasıl alacağını anlatırım şekerim aynı sorunları yaşamış biri olarak ve ne alman gerektiğinide istersen söylerim sen nerelere takılıyorsun nerden alışveriş yapıyosun önemli olan o çok ucuzada uygun bedendede ankarada okadar çok yer varki sen yeterki kafana takma bende günlerce çarşıdan boş dönüp ağlama krizleri geçiriyordum ama şimdi kilomda var giyinirimde yüzümün ve kalbimin güzelliği yeter diyorum aynısın yapman gerekiyor sen küçüksün benden önünde uzun yılllar var
(bu aralar kendimi pek bencil ve egoları şişmiş göörüyorum yukarıdan daha indiren olmadı )

canım 44 beden üzerime oturuyo nerdeyse 46 giyicem ve bu yaşta gidip bi mağazadan bu bedenlerde kıyafet sormaya utanıyorum zaten kot giymeyi unuttum ama sen yine de bana özelden at canım bildiğin mağazaları ve nerde olduklarını en azından çok lazım olduğunda gidip kendime uygun bişeyler bulabileceğim bir yer olduğunu bileyim yakın çevremizin nikahlarına ya da özel günlerine bile gidemez oldum bu kıyafet sorunu yüzünden ayrıca ilgin için teşekkür ederim canımcım opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar, nasılsınız? Hepinizle aynı düşüncedeyim. Keşke daha fazla karşılaşabilsek... Bir günü ortak belirleyip sohbet etmek de güzel bir fikir. Benim annem burada, tabi onunla ilgileniyorum. Tabi sizleri de özlüyorum. Kızlar, bi de yüzüm yok buraya yazmaya. Bu aralar her gün muhakkak bir kaçamak yapıyorum ve yanınıza gelmeye utanıyorum. Bugün 12. sınıflardan bir öğrenci kek yapmış, hepimize ikram etti ve yedim. Sabah hazırladığım kahvaltımı okula giderken yanıma almayı unuttuğum için okulda tost yedim. Bir tek öğle yemeğim planlarım doğrultusunda gerçekleşti. Light sandviç ekmeği arası (içi çıkarılmış) peynir ve ayran. Akşam üstü çikolatalı etiform yedim. Akşam kereviz salatası yemeyi planlıyorum. Off kızlar, biliyorum ki yetmeyecek. Yanında da mecbur ekmek yiyeceğim. Hedefim 1 dilim ekmek yemek. Günün rejim anlamında tek olumlu oluşumu pilates dersimdi. Gitti yağlar, geldi kaslar...

bende bu aralar biraz tozuttum canım ölçülerini ayarlayamıyorum yediklerimin sanki doymuyorum midem delikmiş gibi sürekli bi doymama ve yeme isteği oluştu umarım geçici bir süreçtir akannehir

kızlar doktor stresinden öğlen hiç bişey yememiştim iiki de yememişim daha önce aç olmamı istememişlerdi ama bugün aç mısın diye sordular çok işime yaradı :))
baharcım kontrolüm 1.5 ay geçmişti canım doktorum çok anlayışlı karşıladı:)kilomu sordu verdiğime sevindi.
sonuçlar 3 saat sonra çıkacakmış beklemedim yarın sabah tekrar gideceğim
adcım şimdi pasta yemeyeceğim dersem yalan olur kendimi biliyorum söz küçük dilim yiyeceğim koşu için bugün değil ama yarın yapabilirim eminim misafirim 12 den önce gitmez o saatten sonra da bende hal kalmaz

ablamla 2 haftalık diyet için iddiaya girmiştik sanırım ben kazandım kot pantolon isteyeceğim :))

inşallah sonuçların da güzel çıkar canım bu arada iddiayı kazanmana da sevindim yerimseniben

akşam yemeğimi de çok hafif atlattım sanırım
4-5 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı yoğurt
akşam misafirle birlikte minicik pasta yiyeceğim

afiyet olsun şimdiden :)

kızlar günüm çok dengesiz ve düzensiz geçti bugün özellikle akşam çok kaçırdım
sabah 1 kase çorba içtim öğlen yemek yemedim ara falan da yapmadım akşam tuttum bir sürü kızarmış hamsi yedim yanında 2 dilim kızarmış ekmekle birlikte aferin di mi bana :oklava:

merhaba kızlar a.s.

bugün yediklerim sabah 2 dilim ekmek,omlet,bal,zeytin
ara iki küçük dilim kabak tatlısı
ara 5 kepekli bisküvi
akşam az balık ve salata
yemekten sonra 2 adet sürpriz (bayram şekeri) çikolata
birazdan sahlep içerim

benimde annemler bizde o yüzden çok giremiyorum ve haliyle normalden daha çok çeşit yemek yapmam gerekiyor o beni zorluyor ve annem sağolsun bi poşet çikolata getirmiş bayramdan kalan.o yüzden bende eski düzenime dönemedim kaçamaklarım oluyor maalesef.

geömiş olsun şeker bebişe,ALLAH acil şifalar versin inş.:ecrin_bebek:

Back