• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam hanımlar gün içerisinde ne yediklerimi yazayım;
saba: tavuk sote vardı akşamdan kalma bikaç lokma ondan yedim yarım dilim ekmek bile yememişsimdir
bağlı olduğumuz sendika aylık toplantılarımızda birşeyler ikram ediliyor,vaktim kalmadığı için çorba salatamı yiyemedim o yüzden toplantıda dağıtılandan yedim
öğle:bir lahmacun içinde salata sarılı dürüm şeklinde ve bir ayram
akşam:bir buçuk tabak karnabahar ve bir kase yoğurt
sporumuda yaptım tabiki,bugün günümüz vardı ama ben spora gitmeyi tercih ettim ve bu yüzden çok mutluyum,hoca esmen ezdi bugün ama yakınmıyorum kesinlikle çünkü çok severek yapıyorum :)))

canım annen çok haklı
kışın vücut üşümemek için daha yağlı yiyeceklere ihtiyaç duyuyor
su içme isteği olmuyor
meyveler doyurucu olmuyor çünkü en uzun geceleri yaşıyoruz
spor konusunda daha üşengeç oluyoruz dışarı bile çıkmak istemiyoruz
ama inanıyorum ki bahar geldiğinde diyete başlayanlardan çok daha şanslıyız en azından daha önce karar vermiş oluyoruz

doğru canım ama artık gerçekten keyfim kaçmaya başladı hareketsizlik yüzünden veremiyorum dışarı çıkamıyorum bugün çıkacaktım ama iptal oldu yarına kaldı yarın saatlerce yürüycem sositososito

haklisin baharcim havalar soguyunca su konusu biraz zorluyor insani burda da cok soguk havalar -5 derece idi bugün dahada soguyacakmis benim kiloda cok yavas gidiyor artik ama pes etmek yok
bugün yediklerime geline kahvalrida degisiklik yaptim bugün
1 dilim tam tahilli ekmege nutella sürüp yedim
arada 1 mandalina
öglen etli nohurt yemegi ve pilav cok az yedim
tursu
1 elma
aksam sadece meyve
2 litre su

sen mideni çok güzel alıştırdın canım uzun süre istikrarlı şekilde alıştırınca artık acıkmıyosun kolay kolay hefefine de az kaldı zaten yavaş gitse de sorun diil

aman ya akşam biraz kaçırdım 4 kaşık falan makarna 2 dilim ekmek 4-5 kaşar peynir 3 zeytin ce 1 büyük parça et yedim ama halen açım şuan duygusal açlık yaşıyorum zaten beni bitiren bu değilmi

kimsecikler yok topikte :(( kendimi çok yorgun hissediyorum,yarın oruç tutacam ve perşembe günüde,inş. zorlanmam spor yaparken :uhm: neden oruç tutacağımıda yazmak istiyorum yarın zilhicce ayının sonu yani senenin bitimi ve perşembe günü de muharrem ayının 1'i yani geride bırakılan yıl oruçla kapanacak ve yeni yılda oruçla karşılanacak inş. :)))

iyi akşamlar kızlar bende akşam biraz pilavın ölçüsünü kaçırdım yaaa benim tamamen kesmem lazım bu pilavı falan yoksa kilo veremiycem mafoldumben

iyi akşımlar,akşam yemeğinde etli soğan yemeği vardı 1 tabak yedim.2 dilim ekmek yemişim hiç anlamadım açıkçası.kötü tarafı 1 gofret de yedim.

Günaydın kızlar,
Dün giremedim. İşler yoğundu. Yediklerimi yazayım: Kahvaltı aynıydı. Öğleye doğru 1 tane tost. Öğleden sonra 1 tabak taze fasülye, pancar salatası ve 1 kaşık yağsız püre. Akşama doğru 1 mandalina. Akşam 1 yumurta ve 1 dilim ekmek. Ohh, yazınca çok yemediğimi gördüm :)))
Şimdi kahvaltı yapıyorum. Aynı. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi. Okuldan sonra spor var. Akşamüstü görüşürüz. Gitsin yağlar, gelsin kaslar...
Kızlar, sıkılaşmaya başladım. Hemen farkediyorum :))))

günaydın arkadaşlar bu ara takım rek-smen koptu ne gelen var ne giden
saba h1 dilim kaşar peyniri 50 kalori
yarım az yağda yumurda 75 kalori
3 yudum süt 34 kalori
yarım elma yedim??

günaydın kızlar a.s.
ben de artık geç kalkanlar gurubuna katıldım :((
kahvaltımı yapıp birazdan buradayım

günaydın hatunlar. topikte herkes yazıp kaçıyor,biraraya gelinip sohbet olmamış çok yoğunuz anlaşılan.

daha yazımı bitirmeden nereye bastıysam artık gönderdi. neyse devam ediyorum.
dün akşam kayınvalide karnıbahar kızartma yapmış,yemicem dememe rağmen yedim. birazda marul salatası tırrıkladım. su olayını resmen unuttum 1 lt belki içiyorumdur.
şu hediye meselesini hala halledemedim. ama nasip olursa bu akşam almayı istiyorum,sonunda bişeyde karar verdim. caymazsam bu akşam alıcam.
bugün kahvaltıda 4-5 çatal pat.kızartması,ve birazda kaşar peyniri yedim,2 bardak çay içtim.

günaydın hatunlar. topikte herkes yazıp kaçıyor,biraraya gelinip sohbet olmamış çok yoğunuz anlaşılan.

evet canım topic çok sessiz... gündüz kimse uğramıyo sen ben melzeyit ve bahar, akşam çalışan arkadaşlar yorgu veya yoğun oluyo :((
meliscim de bu dönem çok yoğun :((
genciza ve fikriye uğruyo ama çok karşılaşamıyorum
melonkoli ve natch... sabah akşam uğruyor ama saatlerimiz çok tutmuyor
aslında hafta da bir gün kararlaştırsakta en azından toplu akşam sohbet etsek??

aslında güzel olur buluşma saatlerimiz olsa yada randevu ayarlıyalım daha iyi olur sanırım. :))
nasılsın bu arada,tartıldınmı hiç canım.
sen çekilişe katılmışmıydın dosbacım.

bende katılıyorum kesinlikle birgünsohbbet günümüz olsun ve bunu rutinleştirelim ya bir akşam yada gündüz belli bir saat
kızlar dün hediyemi gönderdim bugün öğleden sonra inşallah eline olur arkadaşın umarım beğenir

çok sabırsızlanıyorum hediyemi çok merak ediyorum aslında hediyemi değilde kime çıktığımı çok merak ediyorum bende utanmasan sana gönderdim alır almaz haber ver demek istiyorum ama artık akşama alırım haberini bugün saat 3 ten sonra nöbete inecem burda olamayacam

kızlar merhaba beni merak etmeyim akşam auğrarım inşallah malis hasta biraz çok ateşi var boğazı kötü doktora gideceğiz yarına kadar biraz toparlaması lazım işe gideceğim. Dün işten döndüm 39 dereceydi ateşi ilaçlarla düşüp bir daha çıkıyor 39-39.3 falan .

dosbacım seni,n mesajını gördüm üstte evet çok yoğunum gerçekten bu dönem ama haftaya lisans dersleri bitiyor sadece yllara devam edeceğim 2-3 hafta daha. 2. dönem biraz daha rahatım. Bunlar bana sevinç veriyor :)

günaydın arkadaşlar,evet ben de sizin gibi karşılamıyoruz diye düşünüyordum.Ben çarşamba ve cumartesi günleri daha rahat girebilirim bu 2 gün benim için uygun.

lahvaltıda 1 bardak portakla suyu içtim,şimdi 1 bardak yeşil çay içerim 1 çay kaşık bal da katarım.Daha sonra 1 bardak sütlü kahve içerim,akşam yemeginden sonra 1 elem yerim.Akşam için ısgara balık ve yeşil salatası olacak 1 dilim ekmek de yerim.
Dünkü piza ve gofretten bugün cezalıyım

aslında güzel olur buluşma saatlerimiz olsa yada randevu ayarlıyalım daha iyi olur sanırım. :))
nasılsın bu arada,tartıldınmı hiç canım.
sen çekilişe katılmışmıydın dosbacım.
hayır canım çekilişe katılmadım ama pişman oldum :))
evet bi sohbet günümüz olsun...

bende katılıyorum kesinlikle birgünsohbbet günümüz olsun ve bunu rutinleştirelim ya bir akşam yada gündüz belli bir saat
kızlar dün hediyemi gönderdim bugün öğleden sonra inşallah eline olur arkadaşın umarım beğenir

evet herkes uygun akşamını söylesin... ortak bi gün bulmaya çalışalım

kızlar merhaba beni merak etmeyim akşam auğrarım inşallah malis hasta biraz çok ateşi var boğazı kötü doktora gideceğiz yarına kadar biraz toparlaması lazım işe gideceğim. Dün işten döndüm 39 dereceydi ateşi ilaçlarla düşüp bir daha çıkıyor 39-39.3 falan .

canımmm çok geçmiş olsun... ayy çok fazla ateşi ama Allah tan ailede doktor olduğu için telaşa vermiyorsunuzdur... hadi hemen gidin güzel haberlerle dönün

dosbacım seni,n mesajını gördüm üstte evet çok yoğunum gerçekten bu dönem ama haftaya lisans dersleri bitiyor sadece yllara devam edeceğim 2-3 hafta daha. 2. dönem biraz daha rahatım. Bunlar bana sevinç veriyor :)

sıkma canını hayatım hepimizin yorulduğu dönemler oluyor... ara tatili güzelce geçirir dinelnirsin

günaydın arkadaşlar,evet ben de sizin gibi karşılamıyoruz diye düşünüyordum.Ben çarşamba ve cumartesi günleri daha rahat girebilirim bu 2 gün benim için uygun.

lahvaltıda 1 bardak portakla suyu içtim,şimdi 1 bardak yeşil çay içerim 1 çay kaşık bal da katarım.Daha sonra 1 bardak sütlü kahve içerim,akşam yemeginden sonra 1 elem yerim.Akşam için ısgara balık ve yeşil salatası olacak 1 dilim ekmek de yerim.
Dünkü piza ve gofretten bugün cezalıyım

günaydın canım
afiyet olsun... bugün bayağı hafif başlamışsın çok güzel
bana da cumartesi pazar ve salı akşamları uygun

Back