bencede fikriyecim çok hafif olmuşsun,yani yediklerin :)) umarım çok acıkmazsın hayatım.günaydın arkadaşlar,evet ben de sizin gibi karşılamıyoruz diye düşünüyordum.Ben çarşamba ve cumartesi günleri daha rahat girebilirim bu 2 gün benim için uygun.
lahvaltıda 1 bardak portakla suyu içtim,şimdi 1 bardak yeşil çay içerim 1 çay kaşık bal da katarım.Daha sonra 1 bardak sütlü kahve içerim,akşam yemeginden sonra 1 elem yerim.Akşam için ısgara balık ve yeşil salatası olacak 1 dilim ekmek de yerim.
Dünkü piza ve gofretten bugün cezalıyım
aynı duygulardayız ama ben hala alıp göndericem.bu akşam diğer alternatifleride değerlendirip alıcam inşallah,yarında gönderirim cumaya elinde olur sanırım. en azından öyle umuyorum.çok sabırsızlanıyorum hediyemi çok merak ediyorum aslında hediyemi değilde kime çıktığımı çok merak ediyorum bende utanmasan sana gönderdim alır almaz haber ver demek istiyorum ama artık akşama alırım haberini bugün saat 3 ten sonra nöbete inecem burda olamayacam
canım diştenmi yapıyor ki dicem ama boğazı kötü demişsin.yavrum benim, hayırlısı ile atlatır inşallah. :Saruboceq:kızlar merhaba beni merak etmeyim akşam auğrarım inşallah malis hasta biraz çok ateşi var boğazı kötü doktora gideceğiz yarına kadar biraz toparlaması lazım işe gideceğim. Dün işten döndüm 39 dereceydi ateşi ilaçlarla düşüp bir daha çıkıyor 39-39.3 falan .
öğle yemeği yemedim
canım bişey istemiyor sanırım doktor stresi başladı
saat 4 de doktora gideceğim trioidime baktıracam
bakalım düzelmiş mi ??
akşama misafirim var eşim dışardan hazır bişiler alcak yaş pastaya dayanabilcek miyim bilmiyorum
canım inşallah güzel haberler alırsın,sen nelere dayanmış insansın pastayamı dayanamıcaksın. amma illede azcuk yiyeyim dersen, yarım saat koşu isterim ona göre. delikafaduldenöğle yemeği yemedim
canım bişey istemiyor sanırım doktor stresi başladı
saat 4 de doktora gideceğim trioidime baktıracam
bakalım düzelmiş mi ??
akşama misafirim var eşim dışardan hazır bişiler alcak yaş pastaya dayanabilcek miyim bilmiyorum
her mevsimin ayrı güzelliği var ama kış mevsiminin zorluğuda var. canım evden bi çıkabilsen gerisi gelir de çıkabilsen keşke. üstüne göre birkaç hoş bişeyler bulmakta motive edecektir seni.mrb kızlar 2 gündür dışarı çıkma planları kuruyorum ama hep hayal olup gidiyo alışveriş olayını erteledik arkadaşımla hem zaten dışarı çıkasım bile gelmiyo bazen aynı şeyleri giymekten o kadar sıkıldım ki hiç bir kotum elbisem olmuyo tam bunalım modundayım anlayacağınız :bbo:
bu arada hakikaten sohbet edemez olduk şekerler birbirimizi motive ediyorduk güzel oluyodu hep birlikte sohbet etmek.. haftaiçi çoğu arkadaşımız çalışıyo pazarları da ailecek vakit geçirmeyi tercih ediyorlardır doğal olarak bence en uygun gün cumartesi.. tam gün çalışan arkadaşımız da yoktur sanırım cumartesi günü ben her zaman evdeyim zaten bu aralar soğuklar yüzünden çok sık giremiyorum ama ortak karar alınan günlerde bende muhakkak katılmaya çalışırım opuyorumnanaktan
yaşpastaya dayanabilen var mı kızlaaaarrrrrr kaydirigubbakcemile3
canım 1 dilim yersen çok da sorun olmaz sanırım gün içinde yediklerini dengelersen tabi..
benim de kontrol zamanım geldi canım ama hiç hastaneye gidesim de yok kış bitene kadar akannehir
kızlar merhaba beni merak etmeyim akşam auğrarım inşallah malis hasta biraz çok ateşi var boğazı kötü doktora gideceğiz yarına kadar biraz toparlaması lazım işe gideceğim. Dün işten döndüm 39 dereceydi ateşi ilaçlarla düşüp bir daha çıkıyor 39-39.3 falan .
arkadaşlar ben nöbetteyim akşamda muhtemelen giremeyecem yarın görüşürüz diye umut edirum
her mevsimin ayrı güzelliği var ama kış mevsiminin zorluğuda var. canım evden bi çıkabilsen gerisi gelir de çıkabilsen keşke. üstüne göre birkaç hoş bişeyler bulmakta motive edecektir seni.
hafta içi cuma hariç günler bana uyar,cuma günleri ful temizlik yapıyorum cumartesi pazar geziyorum yada ense yapıyorum.
a a aa bhr ne oldu sana böyle hayatım yaa . onu yapasın yok bunu yapasın yok.toparlan ama,en azından sağlık konusunda taviz verme hayatım. :teselli:
baharcığım çok merak ettim sen kaç beden giyiyorsun
almak istiyorsan bişeyler ben sana nerden ve ucuza nasıl alacağını anlatırım şekerim aynı sorunları yaşamış biri olarak ve ne alman gerektiğinide istersen söylerim sen nerelere takılıyorsun nerden alışveriş yapıyosun önemli olan o çok ucuzada uygun bedendede ankarada okadar çok yer varki sen yeterki kafana takma bende günlerce çarşıdan boş dönüp ağlama krizleri geçiriyordum ama şimdi kilomda var giyinirimde yüzümün ve kalbimin güzelliği yeter diyorum aynısın yapman gerekiyor sen küçüksün benden önünde uzun yılllar var
(bu aralar kendimi pek bencil ve egoları şişmiş göörüyorum yukarıdan daha indiren olmadı )
Merhaba kızlar, nasılsınız? Hepinizle aynı düşüncedeyim. Keşke daha fazla karşılaşabilsek... Bir günü ortak belirleyip sohbet etmek de güzel bir fikir. Benim annem burada, tabi onunla ilgileniyorum. Tabi sizleri de özlüyorum. Kızlar, bi de yüzüm yok buraya yazmaya. Bu aralar her gün muhakkak bir kaçamak yapıyorum ve yanınıza gelmeye utanıyorum. Bugün 12. sınıflardan bir öğrenci kek yapmış, hepimize ikram etti ve yedim. Sabah hazırladığım kahvaltımı okula giderken yanıma almayı unuttuğum için okulda tost yedim. Bir tek öğle yemeğim planlarım doğrultusunda gerçekleşti. Light sandviç ekmeği arası (içi çıkarılmış) peynir ve ayran. Akşam üstü çikolatalı etiform yedim. Akşam kereviz salatası yemeyi planlıyorum. Off kızlar, biliyorum ki yetmeyecek. Yanında da mecbur ekmek yiyeceğim. Hedefim 1 dilim ekmek yemek. Günün rejim anlamında tek olumlu oluşumu pilates dersimdi. Gitti yağlar, geldi kaslar...
kızlar doktor stresinden öğlen hiç bişey yememiştim iiki de yememişim daha önce aç olmamı istememişlerdi ama bugün aç mısın diye sordular çok işime yaradı :))
baharcım kontrolüm 1.5 ay geçmişti canım doktorum çok anlayışlı karşıladı:)kilomu sordu verdiğime sevindi.
sonuçlar 3 saat sonra çıkacakmış beklemedim yarın sabah tekrar gideceğim
adcım şimdi pasta yemeyeceğim dersem yalan olur kendimi biliyorum söz küçük dilim yiyeceğim koşu için bugün değil ama yarın yapabilirim eminim misafirim 12 den önce gitmez o saatten sonra da bende hal kalmaz
ablamla 2 haftalık diyet için iddiaya girmiştik sanırım ben kazandım kot pantolon isteyeceğim :))
akşam yemeğimi de çok hafif atlattım sanırım
4-5 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı yoğurt
akşam misafirle birlikte minicik pasta yiyeceğim
kızlar merhaba beni merak etmeyim akşam auğrarım inşallah malis hasta biraz çok ateşi var boğazı kötü doktora gideceğiz yarına kadar biraz toparlaması lazım işe gideceğim. Dün işten döndüm 39 dereceydi ateşi ilaçlarla düşüp bir daha çıkıyor 39-39.3 falan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?