Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sürekli kullanmıyorum 1 kutu almıştım aklıma estikçe içiyorum genelde yeşilçayı tercih ediyorum o da günde 1 veya 2 fincan doktor bitki çaylarını 2 fincandan fazla tüketme diye uyarmıştı

dünden beri çok yoruldum misafirlere hazırlık için,günler kısa hiç bişey yetişmiyor sanki ama neyseki atlattım,akşam yemeği yemiycem çünkü dengelemem lazım,bol su ve ya yeşil çay yada kabuk tarçın zencefil ve karanfilli çay içerim,hapşırmöaya başladım inş. hasta olmam (( bu sabah da tartıldım ve düne göre 300gr daha eksik çıktım ve çok mutlu oldum gerçi adet şişliklerim başlamasına rağmen böyleyse sonuç çok güzel olcak demektir inş. tabii(aman nazar değmesin)

kızlar hediyeleri bu hafta en geç cumaya kadar postaya verelim, yılbaşında herkesin elinde olsun tamam mı şekerler.

Meliscim, grubumuz ne kadar ağzı sıkı olduğunu söylemeden geçemeceğim. Hediyelerle ilgili o kadar soru sordum, kimse tek kelime etmedi. zemuszemus

Geçmiş olsun canım. Kendine dikkat et.

Valla çok sevindim canım 300 gramın gitmiş diye. Umarım öğrencilerinin yanında fazla kaçırmamışsındır:)))

Kızlar bir kaç gündür gruba çok katılım yapamıyorum. Dün annemlerle çıktık ve Meliscim, senin de dediğin gibi anneler olunca yemekler çok karışıyor. Ve maalesef Çin makarnası yedim balıklı. 1 tane de çin böreği yedim.
Bu sabah klasik kahvaltı ve yumurta. Öğlen 2 kaşık bulgur pilavı ve 1 kaşık püre. Ciğer de vardı ama yemedim. Aralarda 2 erik ve 1 küçük muz yedim. Yeşil çay ve su içtim. Nereden kurtarırım bilmem. Annem börek falan yapmaya kalktı. Zor durdurdum. Aslında bugün gidecekti, kardeşimle göndermedik opuyorumnanaktan

bugün gezmeye gittik va ne yediğimi bilmiyorum bir kendi ağzıma bir oğlanın derken aaa ne yediğimi takip edememişim.bu da ayrı olay oldu yanii benim için.bundan böyle ilk oğlumu doyuracağım sonra ben ne kalırsa onu yiyeceğim...

300 gram iyi bence yavaş yavaş eminb adımlarla ulaşıryor insan sonuca ve uzmanlar daha sağlıklı olduğunu söylüyor.hem tarıta görülen her eksilmiş gramda insan mutlu oluyorr..

Günaydın kızlar,
Klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir ve 2 çok ince dilim salam.
Bu günüm biraz yoğun. Okuldan sonra spoara gideceğim, oradan derse gidiyorum. Akşam 8 gibi gelirim.
Hepinize güzel günler...

günaydın arkadaşlar hafta sonu kaçırmanın bedeli bugün 1 bardaktan biraz fazla süt ve 1 kaşık kuşburnu artık bende aşkito gibi ne yediysem kalorisini yazacam ama peki nerden bulacam
bu arada şu protein diyetini uygulamaya çalışacam

günnaydın kızlar opuyorumnanaktan
2 gündür çok güzel diyetimi yaptım ama bugün regl oldumm mafoldumben
şuan çok üşüyorumm

günaydıııınnn a.s.
ya kızlar noolcak bu durum ben anlamadım (
haftasonu hastayım diye biraz fazla yedim hemen tartıya yansıdı...
hep diyet bi yaşam istemiyorum ben ama (
koruma programına geçtim tamam çok uygulayamıyorum belki ama çookta abartmıyorum sonuçta sizlerin desteği ile diyetteyim

kahvaltım
1dilim ekmek 5 zeytin 20gr kadar peynir 1 tk pekmez
üzerne de 1 bardak greyfurt suyu
şimdi ender saraç var tv de onu seyredeyim buralardayım

ah dosbacığım aynı sorunu bende yaşıyorum 1 ileri 2 geri sugün protein diyetine başladım bakalım ne kadar dayanabilecem bu hafta artık yeter yani cuma pazartesi 1 kilodan fazla farketti sabah sabah canım sıkıldı ya

ah canım bayramda bi bıraktım hala aldıklarımı vermedim (
hayatımın hep böyle kısıtlı olmasını istemiyorum (

canım bizim takımda bi arkadaş denedi bu diyeti ama başarılı olamadı (
dayanması çok zormuş

o arkadaş bbenim canım ve dayanılacak gibi değil
dosbacığım bende bayramda aldım halen verecem ama bu hafta gerekirse sadece yumurta yiycem ama zayıflayacam

aramıda yaptım şimdi 1 tane çilekli süt içtim bugünki toplam kalori 125 oldu şu ana kadar belki yemeğe kadar bir tanede orcik(cevizli üzümlü sucuk) yerim adcığım sen sormuştun galiba orcik nedir diye
onun kaloriside 63 bakalım becerebilecekmiyim yarım litrede suyumu içtim bi güzel

meliscim bir gün oluruz hayatım 52-53. de ne zaman orasını bilemiyorum inan. :1no2:
ne rezilliği hayatım ya. abuk sabuk sesler olacağına onların sesi olsun etrafta yeterki.
o kadar mutlu oluyorum ki çocuk gördüğümde,muhakkak severim gördüklerimi. ailesindende pozitik enerji alırsam tabi. ama sevilmicek gibi değillerki.
günaydın hayatııım. kalori hesaplama siteleri var hayatım bulursun illaki.
günnaydın kızlar opuyorumnanaktan
2 gündür çok güzel diyetimi yaptım ama bugün regl oldumm mafoldumben
şuan çok üşüyorumm
günaydın canım geçmişolsun . ama haftasonu sen kaçırmamışsın ne güzel. tebrik ederim seni. a.s.

sanada günaydın hayatım.canım şöyleki,şimdi kilo verdiğimiz zaman kilonun gittiği yer sıkılaşmadan yani artık yağ bağlamıyacak seviyeye gelmeden tekrar yemeği abartıyoruz ve gevşeyen o yer,hemencicik doluyor. yani 2 ay da kilo verip 2-3 ay o kiloları almamak için çabalayıp sıkılaşmak lazımki almayalım.

o arkadaş bbenim canım ve dayanılacak gibi değil
dosbacığım bende bayramda aldım halen verecem ama bu hafta gerekirse sadece yumurta yiycem ama zayıflayacam

yumurta işini bende düşünüyorum ciddi ciddi. :bbo:

afiet olsun canım
orcik olarak bilmiyordum ama bende çok severim ama bana çok kalorili sanıyordum aslında çok değilmiş
ben de ceviz tercih edeceğim şimdi ara olarak

bu arada herkeslere günaydın.
hafta sonu çok fazla kaçırmadım,ama çok dikkatte etmedim. sabah kahvaltıda krem peynirli,ballı 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği,2-3 çatal patates kızartması 2 bardak çay
öğlen, yarım kase çorba,1 fincan ligt süt.
akşam yarım tabaktan az pilav, 3 ad küçük köfte,bol marul salatası.
yatasıya kadar,2 bardak çay,1 dilim elma,ilerleyen saatlarde 1 fincan şekersiz nescafe,1 paket cips.
işte bu da işin kötü yanı. :mymeka:
bu sabah: krem peynirli ballı bir dilim çavdar ekmeği,1 bardak çay,bir parça fıstıklı çikolata.
şimdi ıhlamur yada yeşil çay içeceğim.

adcım bende düşünmüyor değilim ama sebzesiz olmaz gibi ... belki bende ikisini birden uygulayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…