Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar ben geldim
günüm güzel geçti kaçamak yaptım sayılmaz
sabah kalvaltımı çok hafif yapmıştım
öğlen
1 kase çorba 2 yk pilav 4-5yk güveç salata
üzerinede çok minicik sütlaç yedim
yani kaçırmadım olarak görüyorum kendimi
hayır canım bencede kaçırmamışsın,gayet güzel beslenmişsin.

merhaba hanımlar,ilk önce ne yediklerimi yazayım;
sabah: 5 tane buçak bisküvi şekersiz çayla beraber
öğlen: bir kase çorba ve salata bir buçuk dilim ekmekle birlikte
akşam: bir kepçe çorba bir tabak (tepeleme değil) sade makarna ve birkaç kaşık salata niyetine bol limonlu kısır
bir saat sonra yeşil çayımıda içerim,yatana kadar da 1lt su daha içerim ve bu günlük bu kadar :))) spordan geldim ama duşumu alamadım evde sular kesilmişti,çok rahatsız hissediyorum kendimi :(( şimdi geldi ama tam anlamıyla değil duşta poblem yapmasın diye biraz daha bekleyip kendimi sıcak bir banyoya atıcam :)) anlatırken bile gevşiyorum :))))
tebrik ederim hayatım spor konusunda istikrarlısın. güzel sonuçlar alacağına eminim.
selam canlarım nasılsınız..?
ben dünden beri çok gerginim ve huzurlu hissedemiyorum kendimi babamla tartıştık ve birkaç yolunda gitmeyen sorunum daha var hepsi üst üste gelince artık ne yapacağımı şaşırdım mafoldumben
bugün yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
öğle 1 mandalina
akşam 1 kepçe yayla çorbası 2-3 yemek kaşığı taze fasülye 2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık yoğurt

ara yapamadım aklıma bile gelmedi daha doğrusu yarım litre su içtim sadece yatana kadar biraz daha içmeye çalışıcam..

canım inşallah kısa sürede aranız düzelir. vede sorunların halolur.
kızladışarda yediyarım kase çorba az yeşil salata ve lahmacun 1 tane yedim birazda yarm galiba yedim yarım bardak ayran içtim kaçırdımmı sizce
ne az ne çok orta halli.
kızlar benim de bugün işle ilgili bir konuda içim içimi yiyor. Bir konuda tavır göstermiştim rahat etmiştim sonra gaza geldim geri adım attım şimdi çok sinirliyim niye yaptım diye falan işte uyuku tutmadı. İş hayatım çok karışık şu aralar herkese gıcık durumdayım. Herkes birbirinin yüzüne gülüyor ama arkasından neler konuşuyor bunu bilmek beni deli ediyor. Sinsi insanlara sinir oluyorum ve inanım yapılanları aklım almıyor ancak bu saatte anlıyorum işte benim jeton biraz köşelilerden sonra da uyukum kaçıyor işte böyle. 10 yıl oldu işe başlayalı hala alışamadım hala alışamadım işte insanın içinde olmayınca ne kadar tecrübelensen de yine saf kalıyorsun.
bu arada yarın sabah buralardayım 11de melisin doktor randevusu var gider 12 gibi gelirim bir aksilik olmazsa.
herkese iyi geceler.
Rabbim iyi niyetli,kendini bilen,vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her zaman,diğerlerinide ıslah etsin dilerim.
ben 1 tabak bol yogurtlu mantı yedim,tereygı eşimin tabağından kokladım hmmmmmm tereyağlı mantı çok lezzetlidir kesin.....:olmaz:cokacimcoook
epeydir yemedim hasretim. gerçi abuk sabuk beslenip kilo almaktansa,haftada bir tabak mantı yiyip dikkatli beslenmek daha iyi emme olmadı. :mymeka:

Hadi bakalım Melis çok büyümüş mü,bence büyümüştür baya.Canım ya Melisin dili bu kadar iyi nasıl gelişti.Sanberk de çoktan beri bilinçli olark baya kelime söylüyor fakat yavaş ilerliyor.Bizim durumumuz da zor zavalım birde 3 dili çözmeye çalışıyor hangi dilde cevap vereceği şaşırıyor.Keske tek türkçe konuşsaydık onunla en azından şauan kedini daha iyi ifadeederdi.Şimdi bişeyler anlatıyor bana birçok kez anlamıyorum ve çok kızıyor.Ne yapabilirim,nasıl davranmalıyım.Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum.
benim oğluş hala konuşamıyor. belirli kelimeleri söylüyor, ama şuvarki her söylenileni çok iyi anlıyor,ben çok üstüne gitmiyorum. birde birazcık şımarık,saçma seslerinin bizi nasıl güldürdüğünün farkında işine gelmiyor sanki keretanın. bazı arkadaşlarımın kızı var ve erken konuştular. sanırım kızlar biraz erken konuşuyor.

Kızlar günaydın. Dün sabahtan sonra bi daha giremedim. Annemle birlikteydik. Pazar günü İzmir'e dönüyor. Sayılı günler, birlikteydik:)
Dün yediklerimi yazayım. Öğleye doğru 1 bardak ayran ve 1 pk wtiform.
Öğlen aman aman oklavalar nerede? Wooper.
Öğleden sonra 5 kaşık karnabahar (canım çekti)
Akşam da, dövün beni, makarna. Hem de içi peynirli İtalyan makarnası:((
Sabah korkarak tartıya çıktım. Aslında korkarak çıktım, hem dün yediklerim, hem bu haftaki spor eksikliğim. Neyse ki 61,2 çıktımmmmm. Çok mutluuyuuummm.
Meliscim, kilo oranı formülü annemin yattığı odada kaldı canım. Kusuruma bakma. Hesaplayamıoyrum. Sana da iş çıkarıyorum.:kedi:
Kahvaltım aynı. 2 dilim ekmek, peynir, kahve.
Öğleye doğru etiform ve süt içeceğim. Öğlen için ayran ile sandviçimi de yaptım.
Öğleden sonra görüşürüz.
Gününüz güzel geçsin.
canım sayılı günler çabuk geçiyor malesef. anneciğin vardı ya onun hatrına bigünlük kaçamak olmuş.olsun keyfini çıkarsaydın hayatım. daha sonra sıkarsın kendini birazcık.

olsun cancağızlaım siz de haftaya verirsiniz.
duyda inanma,valla hiç zannetmiyorum meliscim. ay bitecek ben hala yerimde sayıcam. :mymeka:

bu arada vbiz geldik kontrolümüzü olduk. 12.30 gibi çıkacağız tekrardan anneanneme gideceğiz annemle bayramdada gidememiştim yoktum ya burada. Akşama gelince sıralamayı falan hallederim.

off kızım çk huyusuz sürekli ağlıyor 6. dişimiz patlamak üzere ondan galiba. orada da sürekli ağladı herşeye ama.
inşallah hayırlısı ile çıkarır dişlerini.bizim dişler bile bu ay oldu tamamlanmadı.önümüzde yine zor günler bizi bekliyor.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Geçmişi daha sonra okurum çok ağrım var çünkü.Bildirimi yapayım 62 kiloyum.
geçmişolsun canım. inşaallah diner ağrıların. dikkat et kendine dicem ama olmuyor malesef.:teselli:

Arkadaşlar sizin desteğinizden çok ihtiyacım var.İki gündür baya sıkıntılıyım ama nedeni yoktu belki rengl olcam diye düşünüyordum.Hele bugun daha sabah uyandıgımdan beri inanılmaz moralim bozuktu.Bütün öyle sıkıntılıydımkı daha 15 bucuk oğlumu bile anladı ve bugun beni hiç yormadı h.ç inaçılık ve şımarıklık yapmadı bana.aksama doğuru Sanberk durmada DAYI DAYI DİYORDU,bizimkileri arayım dedim ve çok kötü bir haber aldım.
İki ay önce babannemin kardeşi vefat etmişti,şimdi ise eşi yengem kadın hastalıklarda ameliyat geçirdi.Bugun onu hastaneden almaya gitmişler yolda bir tırla çarpıp kaza yapmışlar.Yengem orda vefat etmiş.Dİyerler ıkı oglu gelini onların durumu kritik hala yasacagı daha belli degilmiş.Torunu da varmış arabada 18 yasında komada.
Arkadaşlar lütfen dua edin.
Ne kadar kötü olduğumu anlatamıyorum,acım çok büyük.
Canım başın sağolsun.Umarım hastanedekiler iyileşmiştir.Allah yardımcıları olsun.Çoook üzüldüm anlatamam sana.Kelimeler az kalıyor...Neyin ne zaman gelceği hiç belli olmuyor.
güzelimm senin olayinida simdi okudum canim.. cokk gecmis olsun..
iste neyin nerede ne zaman gelecegi belli olmuyor :((
allah beterinden saklasin.. iyisin ya sükür.
allah korusun bogazinada isabet edebilirdi.. of walla.. canim.. acil sifalar.
Evet canım küçük cam kırıkları boğazıma falan geldi ama sadece sıyrık var.Kolum çok kötü oldu.AAA geliyor dememe kalmadan cam patladı zaten.Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
ooooo bütün kızlar toplandık olmuş kaydirigubbakcemile5 nerdeyse bir saat oldu spordan geleli bugün hoca canıma okudu suyum çıktı resmen :bbo: bugün daha çok karın bacak ve yan yağlar ile ilgili hareketler yaptık,hoca üst karını çok iyi çalıştırdığımı söyledim ama alt karını çalıştırmada popomu kaldıramadım:kedi:ama çalışcam evde de başarıcamhihoyyytbugün yediklerime gelince; sabah kahvaltıda dört adet ceviz,yarım dilim ekmeğe sürülmüş acıka ve iki zeytin,öğlen ise bir kase çorba yarım simit ve 2 adet buraçk bisküvi,akşam ise bir kase çorba ve bir tabak sebze yemeği yedim tabi bu arada 1,5lt suyumu içtim yatana kadar da 2lt ye tamamlarım,bir saat sonra yeşil çayımıda içtim mi tamamdırrr:içelim:
OOO canım iyi yapmışsın spora başlamakla.Şu hocanın gösterdiği karın ve basen hareketlerini bizlerle paylaşır mısın?Bende üst karın tamam ama alt karın çalıştırmak için daha çok çaba göstermem lazım.
arkadaşlar merhaba. 1 sene önce 13.takımda 7 kilo vermiştim. şimdi neredeyse aynı kilolara geldim :( tekrar aranıza alırmısınız beni.... eskilerden bi karamanlı yı gördüm. başka tanıdık var mı ???
Hoşgeldin canım.Umarım dilediğin kiloya kadar inersin.vERİrken binbir zahmet çekiyoruz ama alırken hoop diye geliyor hemen kilolar.
canım ben gündüz hiç tv seyretmem ta ki akşam haberleine kadar sonrasında da dizilerim var ama bugün bu programı özellikle seyrettim
çok güzel bilgiler vardı
evet kas kaybına çok dikkat çekti ve kalbimizinde kaslardan oluştuğunu anlattı valla şok diyetlerden korktum
özellikle protein alınması gerektiğini anlattı ama sadece protein diyeti yapılırsa vücut alınan besinlerde yağ olmadığı için yakacak bişey bulamaz bunun soncunda yakmaması gereken yerlerden yağ yakar dedi...
kızlar günde 1 saat yürüyen kişi ayda sadece 2 kilo verir dedi ama spor yapmazsanız sağlıklı olarak sadece 1 kilo verebilirsiniz dedi... spor konusunda beni çok düşündürdü
aslında program çok güzeldi...
Hangi doktora inanacağımızı şaşırdık zaten.Tmam pozitif bir bilim ama sürekli birbirlerinin söylediklerini çürütüyorlar hangisi doğru şaşırıyoruz.
bakin bakalimm son halimee:lepi:

Süpersinnnnn sen yaaaaaaaaaaaa.Şuraya bak kim derki bu kadın doğum yapmış çoçuğu var.Barbi bebek gibisin.Biraz esmer olanı tabi.
miraba çikolatalaarr epeydir yoğdum özlediniz beni eminimm sengözlerimebaksanab

şindik size çok güzel bir çay tarifi vericeemmm
etkisini gününde görceksiniizz

bir tutam karanfil
bir çubuk tarçın
bir adet zencefil
bunları 2 bardak suda kaynatın sabahve akşam sıcak olarak için yanlız zencefilleri biraz parçalayın
sabahki hazırladığınız karışımı akşam ısıtp tekrar içebilirsiniz
hergün taze olarak içilcek güzelleer
ben günnde 400 gr verdim yarın tartılır haber vericem sizee
ama göbeğim indi baya etkilidr

şiddeetle tavsiye edilir !!!
Aslında ne işe yaradaığını söylemişsin,sen faydasını gördün mü?
selam canlarım nasılsınız..?
ben dünden beri çok gerginim ve huzurlu hissedemiyorum kendimi babamla tartıştık ve birkaç yolunda gitmeyen sorunum daha var hepsi üst üste gelince artık ne yapacağımı şaşırdım mafoldumben
bugün yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
öğle 1 mandalina
akşam 1 kepçe yayla çorbası 2-3 yemek kaşığı taze fasülye 2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık yoğurt

ara yapamadım aklıma bile gelmedi daha doğrusu yarım litre su içtim sadece yatana kadar biraz daha içmeye çalışıcam..
Canım bazen bende babamla tartışırım haklıysam hiç susmam.Ama bazen haklıyken haksız konuma düşmek vardır ya bu yüzden susmak gerekiyor.Bizlar iş bulamadığımızdan şikayetçiyiz onlar dışarda uğraştıkları binbir türlü insanlardan şikayetçi.Bu yüzden biraz anlayış göstermek lazım.Ailemiz bizim en kıymetli varlıklarımız.Babam benim için çok kıymetli.Eminim senin içinde öyle ama herkesin görüşü farklı olunca ve biz küçük olunca susmak zorunda kalıyoruz.Sıkma canım canını zamanla anlaşırsınız.Sen zıt davranırsan babana daha çok uzayıp gider.
askitom güzelim tewbrikler gencizam kilonu aynen geçtim hemen çıkmam lazım gelince konuşuruz.

Teşekkür canım.

günaydin kizlar benim kilom 65.2 belki daha cok gidecekti ama dedigim gibi kabizlik problemi nerdeyse 4-5 gündür var meliscim tavsiyelerini dinleyecegim
canim ben bu yüzde hesaplamasini nasil yapiyorduk unuttum bir hatirlatirsan sana fazla is olamz
canım harikasın bak bana yetişmekten bahsediyordun beni çoktaaaan geçtin tebrik ederim harikasın :nazar:

dosbacım kontrol ettim sonuç listelerini de yok hiç 68li kilo kaydetmemişiz acaba geçen hafta sen yazdında gözümüzden mi kaçtı bakarım geçmişe ama geçen hafta sonuç listesinde 65.8 görünüyor bu sebeple bu şekilde ekledik tatlım. öpüyorum gel gel ö.sonra.
?? görüşürüz canım
dosbacım buldum mesajını sitedeki problemden dolayı kilonu bildirememişsin yani saat 22.56da yazabilmişsin. O sebeple listede görünmüyor. 67.2 oldum demişsin o gün için.
evet ben geçen hafta siteye girememiştim bu hafta geçen haftanın telafisi olmuş :))

kızlar biz çıkıyoruz birazdan. Melzeyitim ben gelince veririrm listeyi sen yemeğe çık stres olma. Hemen döneriz diyorum ama bağdat caddesine inmişken takılırmıyız bilmem azıcık :kedi: gerçi hava müsait değil soğuk ama bakalım. öpüyorum görüşürüz.
ii gezmelr canım

sürpriiiiiz 55 im ne kadar güzel. :1shok: :a015:
çok sıkılıyorum çookk
55 ve ben :))
sana hayranım güzel anne ...
bence dert etme boyum kısa diyorsun ama ne kadar çok durabilir ki 55 kilo

günaydın,kilomu söyleyiö 71.700 gr,bu akşam rengl oldum bu kadar iştahımın sebebi buyumuş.

hadi haftaya güzel sonuçlar ...

günaydın fıstıklar kilom 81.8 (yine başladık gram gram vermeye) neyse 400 gram da olsa vermişim buna da şükür diyorum geçmişi okuyup geliyorum..
bende o gramları tekrar kiloya dönüştürmek istiyorm

kızlar ben geldim hastaneye gitmiştim özele gittim biran önce kontrollerimi olur çıkarım diye sabah gittim bekle babam bekle bu nasıl bir mantık devlet hastanesinden beter çıktılar ya sinirlendiim tartıştım çıktım yaptırmadım kontrol birtek kulak kirini temizletebildim bu saat oldu ağzıma lokma sürmedim devlete gitsem 10 kere kontrol etmişlerdi ya lanet olsun diyorum adamları para hırsı bürümüş yazıklar olsun bunlara
ocak ayından sonra o özel hastanelerde sıra falan olmayacak canım
eskisi gibi %70 alacaklar
bu yüzden bende çarşambaya randevu aldım triodimi baktıracağım

selamm
kusura bakmayin bir kac dakika geciktimm..
malum burda daha saat 11...

oglum kahvaltisini hazirlatmadan actirmadii :))
uyanir uyanmaz mutfaga kosup mam mam diyo :))

gelelim kilomaaaaaaaaaaa

65,7 kg:dance::dance:

yha aslinda tarti biraz sapitti.
bir 66,0 bir 63,4 birde 65,7 tarttii
ama yatmadan önce tartilmistimm
66,1 di. yani 65,7 büyük ihtimal dogruu:)))))
aman 300 gramin lafimi olur yahuuu 65 yazalim havamiz olsun dimii.. morall olsun :roflol:

oh yhaaaaaaaaaa cook mutluyummmmm

p.tesidenn bu yana 4 kilo verdimmmmm :teytey:
süüüpeeeerrrr
ben vazgeçtim seni tebrik ediyorum
:nazar:

aşktocum şu diyetini bizimle tam paylaşırmısın yada özeldende atabilirsin arkadaşımla iddiaya girdik yılbaşına kadar 3-4 kilo vermem gerekiyor yani 74.4 olmam gerekiyor
peki sen bu haftada devam edecekmisin paylaşırsan bizimle sevinirim

bu arada ben bir kase domates çorba bir dilim iskilip ekmeği
yarım mandalina saat 11 gibi bir tane başparmak büyüklüğündeiki parmak kalınlığında börek yedim

buyrun size bu hafta yediklerimi topladimm

p.tesi (69kg)

sabah bir bardak light süt (118 kcal)

ögle tavuklu salata. ( 288kcal)

aksam 1 cappucino (54kcal)

yanlis hesaplamadiysam 460 kalori ile bitirdim günü.

sali

sabah
1 bardak süt (100 kcal)
1 parca kasar peyniri (70 kcal)

öglen
2 parca balik köftesi 200 kcal
tavada soslu karnibahar 175 kcal.

aksam
bir fincan cappucino icerim. 54 kcal

Toplam 599 kcal.

carsamba

sabah
2 haslanmis yumurta 160 kcal

ara 1 cikolata 99 kcal

ara 1 parca kasar peyniri 70 kcal

ara 1 tane vanilyali activia yogurt 120 kcal

aksam
6-7 light kasarli firinda pismis mantar ortalama 260 kcal
2 izgara tavuk gögüsü 200 kcal

toplam 909 kcal

persembe

sabah yok

öglen
1 bardak süt 118 kcal

ara 2 nar aromali tatlandiricili seker 8 kcal

ara karamelli cikolata 173 kcal

aksam ton baligi salatasi 230 kcal.

toplam 529 kalori ile günü bitirdim

cuma 65,7 kg.

bu hafta devam etmicem melzeyitcim..
yani sürdürebilirsem pazara kadar sürdürürüm..
haftayada vermeye deil almamaya calisacagim.
cünkü birden gitti kilolar.

güzeliimmmmmmm Şeniz
kız zayıflatıyor bebikiiimmm

aşkito ben sana hayyranım kıızz :kedi: :kedi:
daha önce bilmiyorum belirttimmi
makkeşinn :kedi:
bugün ne giydin topikinde sürekli tapikdeyim :kedi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
süper ötesisinn Şeniz
ilan-ı aşk gibi oldu ama :kedi:

bhrcığım yok rutin değil daha önceki bahsettiğim bi sıkıntım vardı yüz felci muhabbetti ona gittim yani beni zorla öldürecek bunlar gitmeyecem kendime gitsem yine kendime yapıyorum çıldırdım ya

hastaneler öyle canım ama sakın ihmal etme yine git ne kadar erken teşhis o kadar iyi biliyosun..

400 gr da 400 grdır. Neler yapıyoruz onun için. Canım bence 7 dilim çok fazla bir gün için ondan az veriyor olabilirsin.

bundan sonra öğle ve akşam yemeklerime eklemeyim bari ekmeği canım doktor tavsiyesine de güven olmuyo :bbo:

selamm
kusura bakmayin bir kac dakika geciktimm..
malum burda daha saat 11...

oglum kahvaltisini hazirlatmadan actirmadii :))
uyanir uyanmaz mutfaga kosup mam mam diyo :))

gelelim kilomaaaaaaaaaaa

65,7 kg:dance::dance:

yha aslinda tarti biraz sapitti.
bir 66,0 bir 63,4 birde 65,7 tarttii
ama yatmadan önce tartilmistimm
66,1 di. yani 65,7 büyük ihtimal dogruu:)))))
aman 300 gramin lafimi olur yahuuu 65 yazalim havamiz olsun dimii.. morall olsun :roflol:

oh yhaaaaaaaaaa cook mutluyummmmm

p.tesidenn bu yana 4 kilo verdimmmmm :teytey:

maşallah bacım 4 kilo ne demek tebrikler valla darısı başımaaa alkisalkisalkis

canım inşallah kısa sürede aranız düzelir. vede sorunların halolur.

saol canım inşallah

Evet canım küçük cam kırıkları boğazıma falan geldi ama sadece sıyrık var.Kolum çok kötü oldu.AAA geliyor dememe kalmadan cam patladı zaten.Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Canım bazen bende babamla tartışırım haklıysam hiç susmam.Ama bazen haklıyken haksız konuma düşmek vardır ya bu yüzden susmak gerekiyor.Bizlar iş bulamadığımızdan şikayetçiyiz onlar dışarda uğraştıkları binbir türlü insanlardan şikayetçi.Bu yüzden biraz anlayış göstermek lazım.Ailemiz bizim en kıymetli varlıklarımız.Babam benim için çok kıymetli.Eminim senin içinde öyle ama herkesin görüşü farklı olunca ve biz küçük olunca susmak zorunda kalıyoruz.Sıkma canım canını zamanla anlaşırsınız.Sen zıt davranırsan babana daha çok uzayıp gider.

canım tekrardan çok çok geçmiş olsun diyorum ucuz atlatmışsın inşallah olay yerinde olup da durumu daha kötü olanlar yoktur
babamla soruna gelince tabi ki babam benim de en kıymetlim allah başımızdan eksik etmesin hiç bir zaman ah bir de beni anlasaaa

anacuğum ben bunları yediğim an hastanelik olurum kesinlikle ölürüm ölürüm galiba işin sırrı burda akşam yememek akşam yemiyorsun kilo almıyorsun hatta veriyorsun ama maşallah akşam eve gittiğimde elim ayağım titriyor ne bulsam yiyecekmişim gibi geliyor
birazdan süt içecem

güzeliimmmmmmm Şeniz
kız zayıflatıyor bebikiiimmm

aşkito ben sana hayyranım kıızz :kedi: :kedi:
daha önce bilmiyorum belirttimmi
makkeşinn :kedi:
bugün ne giydin topikinde sürekli tapikdeyim :kedi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
süper ötesisinn Şeniz
ilan-ı aşk gibi oldu ama :kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tesekkür ederim canimmm..
yakinda fan club acacagim zatii :)))hayranlarima biri daha eklendidelikafaduldennaniknanik

süper motive ettin cnm saol.. bugün esimle yemege cikacaktik . vazgectim :))))

kızlar sabah bir omlet yarım simit yedim
ara 1 bardak greyfurt suyu
öğlene yemek yapıyorum kocacığım hasta ve güzel yemekler yaptım
nefsime hakim olmak istiyoruuuuuummmmm

öğle yemeğimi yedim ama akşam yememeyi düşünüyorum
1 kase çorba
4 yk pilav 4 yk kuru fasülye 2 yk yoğurt
ekmek yemedim
şimdi de ıhlamur içiyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tesekkür ederim canimmm..
yakinda fan club acacagim zatii :)))hayranlarima biri daha eklendidelikafaduldennaniknanik

süper motive ettin cnm saol.. bugün esimle yemege cikacaktik . vazgectim :))))

hadi aç tatlışımmmm delikafadulden
niye vazgeçtin ne güzel temiz hava eşin böyle bişeyi istemişken kırmsaydın

ben uygulamayı düşünüyorum ölüm orucunu
ama keten tohumu yiyince açlık hissetmiyor insan

sürpriiiiiz 55 im ne kadar güzel. :1shok: :a015:
çok sıkılıyorum çookk

Tebrik ediyorum adcımmm. Darısı hepimizin başına. Mezun olman için daha kaç kilo vermen lazım canım?

günaydın fıstıklar kilom 81.8 (yine başladık gram gram vermeye) neyse 400 gram da olsa vermişim buna da şükür diyorum geçmişi okuyup geliyorum..

Olsun Baharım. YAvaş verilen kilolar daha kalıcı olur. Önemli olan hedefe ulaşmak... Tebrik ediyorum canım

kızlar ben geldim hastaneye gitmiştim özele gittim biran önce kontrollerimi olur çıkarım diye sabah gittim bekle babam bekle bu nasıl bir mantık devlet hastanesinden beter çıktılar ya sinirlendiim tartıştım çıktım yaptırmadım kontrol birtek kulak kirini temizletebildim bu saat oldu ağzıma lokma sürmedim devlete gitsem 10 kere kontrol etmişlerdi ya lanet olsun diyorum adamları para hırsı bürümüş yazıklar olsun bunlara

Melzyitcim, geçmişi okuyamadığım için belki atladım. Neden gittin hastaneye? Şimdiden geçmiş olsun. Hastanelerden nefret ediyroum. Sağlam giren hasta çıkıyor.

olan oldu canım ama inan hiç bir suçum yokken bana sardı neye sinirlendiyse artık benden çıkarmaya çalıştı bende çok kırılgan bi yapıya sahibim hiç öyle gamsız olamıyorum aynı şeyleri kız kardeşime de söylüyo zaman zaman ama o hiç takmıyo bile bişey söylememiş gibi davranıyo yeniden ben yapamıyorum bir türlü mafoldumben

Baharcım, sanırım alienle atışmışsın. Buna çok üzüldüm. Muhakkak bununla başetmenin bir yolunu bulmalısın. Yoksa çok hırpalanırsın. Onlar değişmeyecekler. Yaşlandıklarında biraz daha yumuşuyorlar. Ama sen daha genceciksin. Lütfen bir hatta iki kulağını kapatmayı dene. Günlük yazabilirsin. Belki yazmak seni rahatlatır.

kıymetini biliyorum da keşke o da üzüleceğimi bildiği laflar söylemese sonra tartışınca ben ondan çok üzülüyorum mirmirmirmir
ekmeği çok mu yiyorum gerçekten canım doktor günlük 7 dilim vermişti bende rahat rahat yiyodum valla belki de o yüzden gram gram gidiyo kilolarrrrr :oklava:

Canım, ekmeği önce 6 ya, sonra 5 e indir. Sonra da 4 olsun. Bence tabi. Bi de ekmek dilimleri 25 gr olsun. Uno ekmeklerin arkasında yazıyor.

tebrikler canım tartı gününden bir gün önce kaçamak yapmana rağmen tartıda yüzün gülmüş peki bi önceki gün tartılmış mıydın şunun için soruyorum yediklerin ne kadar yansımış tartıya?

Maalesef tartılmadım canım. Hergün tartılınca daha çabuk sinirleniyorum ve "zaten kilo veremiyorum, bari yiyeyim" diyorum :)

fbenim oğluş hala konuşamıyor. belirli kelimeleri söylüyor, ama şuvarki her söylenileni çok iyi anlıyor,ben çok üstüne gitmiyorum. birde birazcık şımarık,saçma seslerinin bizi nasıl güldürdüğünün farkında işine gelmiyor sanki keretanın. bazı arkadaşlarımın kızı var ve erken konuştular. sanırım kızlar biraz erken konuşuyor.

canım sayılı günler çabuk geçiyor malesef. anneciğin vardı ya onun hatrına bigünlük kaçamak olmuş.olsun keyfini çıkarsaydın hayatım. daha sonra sıkarsın kendini birazcık.

duyda inanma,valla hiç zannetmiyorum meliscim. ay bitecek ben hala yerimde sayıcam. :mymeka:

inşallah hayırlısı ile çıkarır dişlerini.bizim dişler bile bu ay oldu tamamlanmadı.önümüzde yine zor günler bizi bekliyor.

geçmişolsun canım. inşaallah diner ağrıların. dikkat et kendine dicem ama olmuyor malesef.:teselli:
Canım, yeni profil resmin çok güzelmiş:))))))

Kızlar, bugün öğleye doğru bir kaşarlı tost yedim. Sonra stepe gittim. Ohhh, zıpladım, hopladım. Gitsin yağlar, gelsin kaslar....
Spordan sonra 1 ayran içtim. Eve gelince de 2 kaşık makarna ve 6 tane tavuk kuşbaşı yedim. Şimdilik bu kadar ve hedefim de akşam yemeğinde sebze yiyip günü kapatmak...
Akşam tiyatroya gideceğiz. Ufak ufak hazırlanayım. Eşimin şirketinde buluşacağız. Hava da nasıl yağmurlu! Nasıl evden çıkacağım, bilmem...

öğle yemeğimi yedim ama akşam yememeyi düşünüyorum
1 kase çorba
4 yk pilav 4 yk kuru fasülye 2 yk yoğurt
ekmek yemedim
şimdi de ıhlamur içiyorum

canım kocişine geçmişolsun. Allah şifa versin tatlım. sabah ve öğle yemeğin bana göre gayet kararında görünüyor hayatım.afiyet olsun. a.s.

Adcım, sanırım ben yanlış anladım. Sen 55 den memnun değilsin galiba. Boyun kaç? Kaç kilo olmak istiyorsun? Ben senin hedefini 55 sanıyordum. Benim hedefim o ya, herkesi öyle sanıyorum herhalde

Back