hayır canım bencede kaçırmamışsın,gayet güzel beslenmişsin.slm kızlar ben geldim
günüm güzel geçti kaçamak yaptım sayılmaz
sabah kalvaltımı çok hafif yapmıştım
öğlen
1 kase çorba 2 yk pilav 4-5yk güveç salata
üzerinede çok minicik sütlaç yedim
yani kaçırmadım olarak görüyorum kendimi
tebrik ederim hayatım spor konusunda istikrarlısın. güzel sonuçlar alacağına eminim.merhaba hanımlar,ilk önce ne yediklerimi yazayım;
sabah: 5 tane buçak bisküvi şekersiz çayla beraber
öğlen: bir kase çorba ve salata bir buçuk dilim ekmekle birlikte
akşam: bir kepçe çorba bir tabak (tepeleme değil) sade makarna ve birkaç kaşık salata niyetine bol limonlu kısır
bir saat sonra yeşil çayımıda içerim,yatana kadar da 1lt su daha içerim ve bu günlük bu kadar :))) spordan geldim ama duşumu alamadım evde sular kesilmişti,çok rahatsız hissediyorum kendimi( şimdi geldi ama tam anlamıyla değil duşta poblem yapmasın diye biraz daha bekleyip kendimi sıcak bir banyoya atıcam :)) anlatırken bile gevşiyorum :))))
selam canlarım nasılsınız..?
ben dünden beri çok gerginim ve huzurlu hissedemiyorum kendimi babamla tartıştık ve birkaç yolunda gitmeyen sorunum daha var hepsi üst üste gelince artık ne yapacağımı şaşırdım mafoldumben
bugün yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
öğle 1 mandalina
akşam 1 kepçe yayla çorbası 2-3 yemek kaşığı taze fasülye 2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık yoğurt
ara yapamadım aklıma bile gelmedi daha doğrusu yarım litre su içtim sadece yatana kadar biraz daha içmeye çalışıcam..
canım inşallah kısa sürede aranız düzelir. vede sorunların halolur.
ne az ne çok orta halli.kızladışarda yediyarım kase çorba az yeşil salata ve lahmacun 1 tane yedim birazda yarm galiba yedim yarım bardak ayran içtim kaçırdımmı sizce
Rabbim iyi niyetli,kendini bilen,vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her zaman,diğerlerinide ıslah etsin dilerim.kızlar benim de bugün işle ilgili bir konuda içim içimi yiyor. Bir konuda tavır göstermiştim rahat etmiştim sonra gaza geldim geri adım attım şimdi çok sinirliyim niye yaptım diye falan işte uyuku tutmadı. İş hayatım çok karışık şu aralar herkese gıcık durumdayım. Herkes birbirinin yüzüne gülüyor ama arkasından neler konuşuyor bunu bilmek beni deli ediyor. Sinsi insanlara sinir oluyorum ve inanım yapılanları aklım almıyor ancak bu saatte anlıyorum işte benim jeton biraz köşelilerden sonra da uyukum kaçıyor işte böyle. 10 yıl oldu işe başlayalı hala alışamadım hala alışamadım işte insanın içinde olmayınca ne kadar tecrübelensen de yine saf kalıyorsun.
bu arada yarın sabah buralardayım 11de melisin doktor randevusu var gider 12 gibi gelirim bir aksilik olmazsa.
herkese iyi geceler.
epeydir yemedim hasretim. gerçi abuk sabuk beslenip kilo almaktansa,haftada bir tabak mantı yiyip dikkatli beslenmek daha iyi emme olmadı. :mymeka:ben 1 tabak bol yogurtlu mantı yedim,tereygı eşimin tabağından kokladım hmmmmmm tereyağlı mantı çok lezzetlidir kesin.....lmaz:cokacimcoook
benim oğluş hala konuşamıyor. belirli kelimeleri söylüyor, ama şuvarki her söylenileni çok iyi anlıyor,ben çok üstüne gitmiyorum. birde birazcık şımarık,saçma seslerinin bizi nasıl güldürdüğünün farkında işine gelmiyor sanki keretanın. bazı arkadaşlarımın kızı var ve erken konuştular. sanırım kızlar biraz erken konuşuyor.Hadi bakalım Melis çok büyümüş mü,bence büyümüştür baya.Canım ya Melisin dili bu kadar iyi nasıl gelişti.Sanberk de çoktan beri bilinçli olark baya kelime söylüyor fakat yavaş ilerliyor.Bizim durumumuz da zor zavalım birde 3 dili çözmeye çalışıyor hangi dilde cevap vereceği şaşırıyor.Keske tek türkçe konuşsaydık onunla en azından şauan kedini daha iyi ifadeederdi.Şimdi bişeyler anlatıyor bana birçok kez anlamıyorum ve çok kızıyor.Ne yapabilirim,nasıl davranmalıyım.Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum.
canım sayılı günler çabuk geçiyor malesef. anneciğin vardı ya onun hatrına bigünlük kaçamak olmuş.olsun keyfini çıkarsaydın hayatım. daha sonra sıkarsın kendini birazcık.Kızlar günaydın. Dün sabahtan sonra bi daha giremedim. Annemle birlikteydik. Pazar günü İzmir'e dönüyor. Sayılı günler, birlikteydik:)
Dün yediklerimi yazayım. Öğleye doğru 1 bardak ayran ve 1 pk wtiform.
Öğlen aman aman oklavalar nerede? Wooper.
Öğleden sonra 5 kaşık karnabahar (canım çekti)
Akşam da, dövün beni, makarna. Hem de içi peynirli İtalyan makarnası(
Sabah korkarak tartıya çıktım. Aslında korkarak çıktım, hem dün yediklerim, hem bu haftaki spor eksikliğim. Neyse ki 61,2 çıktımmmmm. Çok mutluuyuuummm.
Meliscim, kilo oranı formülü annemin yattığı odada kaldı canım. Kusuruma bakma. Hesaplayamıoyrum. Sana da iş çıkarıyorum.:kedi:
Kahvaltım aynı. 2 dilim ekmek, peynir, kahve.
Öğleye doğru etiform ve süt içeceğim. Öğlen için ayran ile sandviçimi de yaptım.
Öğleden sonra görüşürüz.
Gününüz güzel geçsin.
duyda inanma,valla hiç zannetmiyorum meliscim. ay bitecek ben hala yerimde sayıcam. :mymeka:olsun cancağızlaım siz de haftaya verirsiniz.
inşallah hayırlısı ile çıkarır dişlerini.bizim dişler bile bu ay oldu tamamlanmadı.önümüzde yine zor günler bizi bekliyor.bu arada vbiz geldik kontrolümüzü olduk. 12.30 gibi çıkacağız tekrardan anneanneme gideceğiz annemle bayramdada gidememiştim yoktum ya burada. Akşama gelince sıralamayı falan hallederim.
off kızım çk huyusuz sürekli ağlıyor 6. dişimiz patlamak üzere ondan galiba. orada da sürekli ağladı herşeye ama.
geçmişolsun canım. inşaallah diner ağrıların. dikkat et kendine dicem ama olmuyor malesef.:teselli:Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Geçmişi daha sonra okurum çok ağrım var çünkü.Bildirimi yapayım 62 kiloyum.