Nachtigallim iyi yapmışsın bu gece uyanmamışsın ben uyanmıştım ya 5 olmadan sonra 6ya geliyordu yatağa girdim uyuyamadım tam dalsdım 6.30da eşimin teli çaldı uyandım sonra o gidene kadar uyuyamadım 7ye doğru tam daldım 7yi biraz geçiyordu kızım uyandı yani bir daha gece oturmayacağım çok perişan oldum tüm gün.
sucuklar arada sandviç arasına giriveriyorlar ben de anlamıyorum :)
melzeyitim senin şu hissettiklerini ben de çoğu zaman hissediyorum ev hanımı olsam iş stresim olmasa tek derdim ne yemek pişireceğimi düşünmek olsa. Ama şu var 1 hafta evde otursam kafayı yiyorum yani bizimkiler sadece özenti işlerimizi kimsenin elllerimizden almsını istemeyiz emin ol.
adcım kocaman öpücükler opuyorumnanaktanŞeniz
canım kurtaralım istersen ama yarına bir şeyin kalmaz merak etme.
nereusum mesajlarını okudukça seni ne kadar özlediğimi hatırladım. Eskiden de hergün yeni bir fikirle gelirdin ama bunu ben de deneyeceğim. Aklıma lapa diyeti geldi yine :)))
fikriyecim kendini bırakma arada yorgunluklar oluyor diyet uzun süreye yayılınca sıkmaya başlıyor arada kendimizi salmamamız çok normal. Yanındayız senin kaydirigubbakcemile3 mantı yemesen :kedi:
aSkiTocum ne azimlisin bayıltma bizi meraktan, çok iyi gidiyorsun arada kaçırdıkların olmasaydı şimdiye mezundun.
gencizacım durucuğa bayıldım ne tatlı çıkmış şeker kızım benim.
dosbacfım şyş gitmişsin bence de bugün. Ne güzel tvli yürüyüş bandın varmış başka neye ihtiyacın olur ki. kıymetini bil hemen kullanmaya başla şekerim (söyleyene bak
karamanlim uzun sğreli diyetlerde kabızlık olmasınormal, biraz sebze ağırlıklı beslenip sabahları açkarnına su zeytinyağı kuru kayısı falan hüpletsen kızım kabız da bayaaa bilgim var bu konuda :)
melankolim sen de iyi gidiyorsun gibi yarın herkes sürpriz mi yapacak acaba.