Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcım boşu boşuna babanla üzmeyiniz birbirinizi,böyle boş şeyler için zamn yok canım,hayat çok kısa.Birbirine değer verin.Maalesef annele babalar çoçuklarının iyiliğini düşünerek çok hata ederiz.Keşek büyüklerimizle arkadaş gibi anlaşabilsek de hepimiz için daha iyi olurdu ama ne yazıkki bu çok nadiren olur.Mümkün kadar vazla kafana takma.
baharım ne oldu tatlım yine? halan yok dimi burada. Biraz daha sabret tatlım ne yapacaksın baban işte aynı evde yaşıyorsunuz o bu yaştan sonra değişmeyeceğine göre geçinmeye bakacaksınız. Ne olur üzülme. Hepimizin zaman zaman sıkıntılı anları oluyor geçecek tatlım.
baharcım konuyu bimeden canını sıkma demek çok kolay
ama arkadaşların dediği gibi hayat kısa affet ve anlamaya çalış
ben evlenince annemi babamı daha ii anlamaya başladım bi de anne olsam herhalde çoğu düşüncem değişecek
kızlar benim de bugün işle ilgili bir konuda içim içimi yiyor. Bir konuda tavır göstermiştim rahat etmiştim sonra gaza geldim geri adım attım şimdi çok sinirliyim niye yaptım diye falan işte uyuku tutmadı. İş hayatım çok karışık şu aralar herkese gıcık durumdayım. Herkes birbirinin yüzüne gülüyor ama arkasından neler konuşuyor bunu bilmek beni deli ediyor. Sinsi insanlara sinir oluyorum ve inanım yapılanları aklım almıyor ancak bu saatte anlıyorum işte benim jeton biraz köşelilerden sonra da uyukum kaçıyor işte böyle. 10 yıl oldu işe başlayalı hala alışamadım hala alışamadım işte insanın içinde olmayınca ne kadar tecrübelensen de yine saf kalıyorsun.
bu arada yarın sabah buralardayım 11de melisin doktor randevusu var gider 12 gibi gelirim bir aksilik olmazsa.
herkese iyi geceler.
ben 1 tabak bol yogurtlu mantı yedim,tereygı eşimin tabağından kokladım hmmmmmm tereyağlı mantı çok lezzetlidir kesin.....lmaz:cokacimcoook
gecmise bakmadan yediklerimi yazayim
sabah yok
öglen
1 bardak süt 118 kcal
ara 2 nar aromali tatlandiricili seker 8 kcal
ara karamelli cikolata 173 kcal
aksam ton baligi salatasi 230 kcal.
toplam 529 kalori ile günü bitirdim:lepi:
bideneem olur öyle seylerr...
bir kac gün sonra unutulurr giderrr.
babanin kiymetini bill ..ölümlü dünyada.
onun yerini kimse tutamaz.. o ne derse desin .. hee baba de gecc
hosuna gitmese bile tartisma.
yediklerine bakilirsa ekmegi biraz fazla yiorsun bence. 1 dilim neyine yetmiyo kuu
Kızlar günaydın. Dün sabahtan sonra bi daha giremedim. Annemle birlikteydik. Pazar günü İzmir'e dönüyor. Sayılı günler, birlikteydik:)
Dün yediklerimi yazayım. Öğleye doğru 1 bardak ayran ve 1 pk wtiform.
Öğlen aman aman oklavalar nerede? Wooper.
Öğleden sonra 5 kaşık karnabahar (canım çekti)
Akşam da, dövün beni, makarna. Hem de içi peynirli İtalyan makarnası(
Sabah korkarak tartıya çıktım. Aslında korkarak çıktım, hem dün yediklerim, hem bu haftaki spor eksikliğim. Neyse ki 61,2 çıktımmmmm. Çok mutluuyuuummm.
Meliscim, kilo oranı formülü annemin yattığı odada kaldı canım. Kusuruma bakma. Hesaplayamıoyrum. Sana da iş çıkarıyorum.:kedi:
Kahvaltım aynı. 2 dilim ekmek, peynir, kahve.
Öğleye doğru etiform ve süt içeceğim. Öğlen için ayran ile sandviçimi de yaptım.
Öğleden sonra görüşürüz.
Gününüz güzel geçsin.
kızlar geçmişe bakamıyorum hemen çıkmam lazım hafta başı 68.3 ü görmüştüm şimdi 67.4
ama listede benim eski halim var 65.8(
meliscim sanırım bi yanlışlık oldu
öğleden sonra gelmeye çalışacağım görüşürüz
sürpriiiiiz 55 im ne kadar güzel. :1shok: :a015:
çok sıkılıyorum çookk
kızlar ben geldim hastaneye gitmiştim özele gittim biran önce kontrollerimi olur çıkarım diye sabah gittim bekle babam bekle bu nasıl bir mantık devlet hastanesinden beter çıktılar ya sinirlendiim tartıştım çıktım yaptırmadım kontrol birtek kulak kirini temizletebildim bu saat oldu ağzıma lokma sürmedim devlete gitsem 10 kere kontrol etmişlerdi ya lanet olsun diyorum adamları para hırsı bürümüş yazıklar olsun bunlara
sürpriiiiiz 55 im ne kadar güzel. :1shok: :a015:
çok sıkılıyorum çookk
günaydın,kilomu söyleyiö 71.700 gr,bu akşam rengl oldum bu kadar iştahımın sebebi buyumuş.
günaydın fıstıklar kilom 81.8 (yine başladık gram gram vermeye) neyse 400 gram da olsa vermişim buna da şükür diyorum geçmişi okuyup geliyorum..