Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi bakalım Melis çok büyümüş mü,bence büyümüştür baya.Canım ya Melisin dili bu kadar iyi nasıl gelişti.Sanberk de çoktan beri bilinçli olark baya kelime söylüyor fakat yavaş ilerliyor.Bizim durumumuz da zor zavalım birde 3 dili çözmeye çalışıyor hangi dilde cevap vereceği şaşırıyor.Keske tek türkçe konuşsaydık onunla en azından şauan kedini daha iyi ifadeederdi.Şimdi bişeyler anlatıyor bana birçok kez anlamıyorum ve çok kızıyor.Ne yapabilirim,nasıl davranmalıyım.Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum.

afiyet olsun fikriyecim.

ben ne yedim yazmadım hiç ama haftanın ilk 2 günü oruçluydum yine diğer günler de çok abartmadım ama yediklerime de dikkat edemedim yoğunluktan.

Canım ben evdeyim ve ilginememiyor sen bu yogunlukla herşeyi nasıl yetiştiriyorsun hep düşünüyorum,Gördüğüm kadırıyle hem işinde başırılı bir kadın hemde çocuğunla çok ilgilenen bir annesin.Sana hayranım.opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

gecmise bakmadan yediklerimi yazayim

sabah yok

öglen
1 bardak süt 118 kcal

ara 2 nar aromali tatlandiricili seker 8 kcal

ara karamelli cikolata 173 kcal

aksam ton baligi salatasi 230 kcal.

toplam 529 kalori ile günü bitirdim:lepi:

canım biz ailecek çok konuşuyorum melisle babası da ben de hele bakıcısı. Anneanne teyze hergün arar yada uğrar tel de konulur. Bilmem ondan oalbilir herhalde. Eşim bir kelimeyi söyletmek için bıkmadan hergün belki 50 kere tekrarlar babayı da böyle söyletti çok dirençliydi söylemiyordu :) Bence 3 dilden kafası karıştığı için sanberkin söyledikleri seçilemiyordur. Melisin de anlamadığım çok sözleri var bence az kaldı 2 yaşında hepsi konuşurlar,i hiç canını sıkma. anlıyormuş gibi cevap ver konuşmaya katıl bence. Bugün isimimi söylemeye başladı önce anlamadım ama aynen annemin ses tonuyla taklit ediyor çok güldük eşimle.

saatlewrimi çok iyi programlamaya çalışıyorum fikriyecim yoksa hiç bir şey yetişmiyor yolum uzun sürüyor sırf verimli geçirmek için arabayla gitmeyi bıraktım vasıtayla gidiyorum çok şeyler okuyorum yolda, en azından o gün dersde ne anlatacığama bakabiliyorum. İşimde iyiyimdir bu benim için çok önemli tersi olsa mutsuz olurdum doğumdan 1 hafta önceye kadar çalıştım iznim başlamasına ve vücudumda acayip ödem olmasına rağmen, akşamları ayaklarımın üzerine bile basamıyordum.
Ama evde sadece melisle ilgileniyorum bir de yemek yapıyorum inan başka iş yapmıyorum bakıcımız sağolsun :)) yetişemiyorum ki canım.
sağol hayatım, ben şöyle düşünüyorum insan evde olunca sürekli (bana yaz tatilinde oluyor da oradan biliyorum) aman dursun yaparım yaparım diyorsun ve erteleniyo işler. Ama çalışınca vakitsizlikten saati çok iyi kullanmak zorundasın sanırım sır burada zamanı verimli kullanabilmekte, başka türlüsü olmuyor.

askito bunu nasıl uygulabiliyorsun anlamış değilim,afferin sana.
:lepi::lepi::lepi:
yarin kilomu duyunca bak nasil uyguluyorsun :)))))

amma heyecan yaptim haaa..
sanki 60 kiloya düstüm :))
biraz realist düsünün kizlar .p.tesi 69 küsürdüm iste.
ne kadar vermis olabilirimki.:1closedeyes:

bunu alinti yapmistim ama ne yazacagimi unuttum iyimikaydirigubbakcemile3

evet yhaa .. ben de bazen etrafimdaki sinsiliklere $ok oluyorum..
insanin icinde olmasi lazim fesatlikk
bende hep dumur oluyorum..
ama cogu zamann herkesi kendim gibi sanmamdan kaybediyorum ben:1no2:

kızladışarda yediyarım kase çorba az yeşil salata ve lahmacun 1 tane yedim birazda yarm galiba yedim yarım bardak ayran içtim kaçırdımmı sizce
laelaelaelaelaebu nasil bir cümledir yarabbimkaydirigubbakcemile3
almanyada dogup büyüdügüm icin türkcem pörfekt deil :) ama yazdigini okudum okudum okudum
ve tam olarak cözemedimlaelaelaelaelae
bence kacirmissin ama yemegi deil hahahahkaydirigubbakcemile5

kizma canim sakinn takiliorum haaopuyorumnanaktan

bencedee mezun olurdumm..
haftasonlari kacamaklarina sonnnkötükedihüso

bideneem olur öyle seylerr...
bir kac gün sonra unutulurr giderrr.
babanin kiymetini bill ..ölümlü dünyada.
onun yerini kimse tutamaz.. o ne derse desin .. hee baba de gecc
hosuna gitmese bile tartisma.

diger sorunlarin icin yorum yapamicam.
ama anlatirsan seve seve dinlerim.

yediklerine bakilirsa ekmegi biraz fazla yiorsun bence. 1 dilim neyine yetmiyo kuu

kaşarlı mantar nasıl yapılıyor peki? ben hiç denemedimCADIARZU

ben domatezsiz yapiorum tatlim..
mantari soyup yikiyorum ,tüm olarak.
üzerine tuz karabiber
rendelenmis kasar peyniri.

mikrodalgada yapabilirsin.. daha cabuk oluyo.
ama dikkat et suyu akiyo. derin bir seyin icine koy.

dosba evet ya mantı var ama ben teryaglı yemem ama yineden fazla gibime geliyor.bakalımazıcık yerim.bolbol yoğurtlu yaparım.PEk güzel olmuyor öyle ama ne yapalım ıdarederiz artık.

ahh garibimmm:gitme:mantimiikaydirigubbakcemile

kizlar bisi daha..
aksam en gec 6 gibi bitiriyorum günü..

ve gece 3-4 de kadar oturuyorum..
bu yüzdende iyi kilo vermis olabilirim..

Kızlar günaydın. Dün sabahtan sonra bi daha giremedim. Annemle birlikteydik. Pazar günü İzmir'e dönüyor. Sayılı günler, birlikteydik:)
Dün yediklerimi yazayım. Öğleye doğru 1 bardak ayran ve 1 pk wtiform.
Öğlen aman aman oklavalar nerede? Wooper.
Öğleden sonra 5 kaşık karnabahar (canım çekti)
Akşam da, dövün beni, makarna. Hem de içi peynirli İtalyan makarnası(
Sabah korkarak tartıya çıktım. Aslında korkarak çıktım, hem dün yediklerim, hem bu haftaki spor eksikliğim. Neyse ki 61,2 çıktımmmmm. Çok mutluuyuuummm.
Meliscim, kilo oranı formülü annemin yattığı odada kaldı canım. Kusuruma bakma. Hesaplayamıoyrum. Sana da iş çıkarıyorum.:kedi:
Kahvaltım aynı. 2 dilim ekmek, peynir, kahve.
Öğleye doğru etiform ve süt içeceğim. Öğlen için ayran ile sandviçimi de yaptım.
Öğleden sonra görüşürüz.
Gününüz güzel geçsin.

aşkitocuğum yazdıklarımı okuyunca bende çok güldüm ne yazdığımı bende anlamadım vallahi yedi yarım tabak çorba :)))))))
benim evdeki laptop Q klavye işyerimdekide f klavye işyerindekini 10 parmak yazıyorum sorun olmuyor acelem yoksa evdekinide farkına varmıyorum sonradanda okumuyorum ne yazdım diye bazen saçma sapan şeylen çıkıyor ortaya fikriye ye dedim ama ben yaptım sabah sabah ne güldüm şu kilonu açıklasaydında bizimde merakımız gitseydi

melisciğim işyerideki sıkıntı herşeyden kötü çünkü ömürünün yarısndan çoğu orda geçiyor ve bizim hayatımızı negatif yönde etkiliyor bizleri mutsuz karamsar kılıyor geceleri uykumuzun kaçmasına günümüzün zehir olmasına ve farkında değiliz ama kendimizi hasta ediyoruzz canım aklımızla düşündüğümüz zaman nekadar kötü şey varsa onu düşünüyoruz kendi adıma sinirleniyorum küfrediyorum bağırıyorum ağlıyorum ama kalbimle düşündüğüm zaman bunların tersi oluyor
canım arkadaşım kalbini dinle aklını sakın dinleme kalbin ne istiyorsa öyle davran ne kadar rahatladığını göreceksin insan aklıyla düşününce mutlu olamıyor eltime göre kilo almamızın veremememizin nedeni asıl nedeni aklımızla düşünmek kalbinle düşününce bütün sıkıntılar geride kalıyor üzme kendini
kilomuda söyleyim 78.4 ödem söktürücünün faydası

aşkitocum seden haber bekliyorum bende pazartesinden cumaya deneyecem bakalım

bu arada kızlar bende doktora gidiyorum listeyi ben hazırlayım herkes kilosunu ordan devam ettirsin çünkü bu hafta listeleri 13.takım hazırlayacak melisede kolaylık olsun birtek kendini yazar ve hazır olur liste hadi takımım size güveniyorum bu hafta birinci biz olacağız

13.TAKIM 134. ETAP

ad1 (54.7 /&#37
dosba (65.8 /%)
melis08 (61.4%)
fikriye_bg (71.0 /%)
güzelimm (63, )
Nachtigall ( 62.0 /61.2/0.8/1.29%)
aSkiTo (68.1 / / %)
genciza (62 /%)
bhr.87 (82.2 /%)
karamanlı (66 / %)
melzeyit (80.2 /78,4 / 1.8 /2.24%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (

günaydin kizlar benim kilom 65.2 belki daha cok gidecekti ama dedigim gibi kabizlik problemi nerdeyse 4-5 gündür var meliscim tavsiyelerini dinleyecegim
canim ben bu yüzde hesaplamasini nasil yapiyorduk unuttum bir hatirlatirsan sana fazla is olamz

arada olur canım hem de annen buradaymış kaçamağı hakketmişsin. Benimki hergün burada be ondan zayıflayamıyorum galiba :)) oran önemli değil tatlım ne olacak melzeyitim hesaplamış zaten :)

offf yaaa ne bileyim canım yine uykum kaçtı kalktım gecenin 5inde. Ne güzel sadece dersimi verip geliyordum bir şeyden haberim olmuyordu bu hafta bir gün fazladan gittim olayların içine çekildim iç huzurum kaçtı. P.tesi ne yapacacağımı planladım ama şimdi huzurluyum çok açık olacağım ben insanları kırmaktan o kadar korkuyorum ki çoğu zaman sessiz kalıyorum ama kalmayacağım. O zaman daha huzurlu yatağa giriyorum. Bu olaylar neden diyeceksiniz çok basit bir sebep bence yeni asistanlık sınavı açılacak da ondan paylaşamıyorlar.Kalbimle hareket edince çok kullanıyorlar şekerim mantığımı kullanmaya çoktan başladım. Bak hala gitmemiş içimdekiler bir söyle bin ahh işit misali :))) neyse 3 gün evdeyim kızım unutturur bana.
canım demekki gerçek kilon bu ödem söktürücü suların ödemin gitmesini sağlamış sadece. Tebrikler opuyorumnanaktan

evet sıra bizde :kedi:

13.TAKIM 134. ETAP

ad1 (54.7 /%)
dosba (65.8 /%)
melis08 (61.4 / 61.2 / 0.2 / 0.33%)
fikriye_bg (71.0 /%)
güzelimm (63, )
aSkiTo (68.1 / / %)
genciza (62 /%)
bhr.87 (82.2 /%)
karamanlı (66 / %)

13. TAKIM TOPLAM KİLO

13.TAKIM 134. ETAP

ad1 (54.7 /&#37
dosba (65.8 /%)
fikriye_bg (71.0 /%)
güzelimm (63, )
aSkiTo (68.1 / / %)
genciza (62 /%)
bhr.87 (82.2 /%)
karamanlı (66.0 / 65.2 / 0.8 / 1.21%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO

karamanlım 800 gr da 800 grdır harika bence hiç duraklama olmuyor kızımı yediriyorum birazdan gelirim yine.
yüzde hesabı şöyle:
[(bu haftanın kilosu-geçen haftanın kilosu)*100]/(geçen haftanın kilosu). Kontrol ederiz yine.

Son düzenleme:
kızlar geçmişe bakamıyorum hemen çıkmam lazım hafta başı 68.3 ü görmüştüm şimdi 67.4
ama listede benim eski halim var 65.8 (
meliscim sanırım bi yanlışlık oldu
öğleden sonra gelmeye çalışacağım görüşürüz

dosbacım kontrol ettim sonuç listelerini de yok hiç 68li kilo kaydetmemişiz acaba geçen hafta sen yazdında gözümüzden mi kaçtı bakarım geçmişe ama geçen hafta sonuç listesinde 65.8 görünüyor bu sebeple bu şekilde ekledik tatlım. öpüyorum gel gel ö.sonra.

13.TAKIM 134. ETAP

ad1 (54.7 /%)
dosba (65.8 / 67.4 / -1.6 / -2.43%)
fikriye_bg (71.0 /%)
güzelimm (63, )
aSkiTo (68.1 / / %)
genciza (62 /%)
bhr.87 (82.2 /%)
karamanlı (66.0 / 65.2 / 0.8 / 1.21%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO

yüzde hesabı şöyle:
[(bu haftanın kilosu-geçen haftanın kilosu)*100]/(geçen haftanın kilosu). Kontrol ederiz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…