Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kızını özlemen,onunla vakit geçirmek istemen çok normal.Hafta sonraları bol bol vakit geçirmeye çalış belki hasretin azılır.Ben çalışmıyorum hep evdeyim inana bu oğlumla daha iyi ilgilendimi anlama gelmiyor.Belki insan çocuğnla 24 saatte beraberdir ama geçirdiği kaliteli vakit 1 saat toplamıştır.Çalışan bir anne cocuğunu belki 1 saat beraber akir çeçiriyordu ama bu 1 saat 100 saat yerine geçer.Onemli olan çok vakit geçirmek değil kalitali vakir geçirmektir.
ad1 ne güzel bir söz daha öneceden duymamıştım,hemen kaydedecem.
evet canım ben de öyle düşünüyorum,kilo vermesem de en azından kilo almamayi dikkat edersem yineden iyi.
selam kizlar..
allahtan fazla yazmamissiniz..
sabah 5 bucuga kadar uyuyamadim kafayi yicektim..
yazik yavrum 10 da uyandi bir türlü kendimi acamadimm...
neise bu aksam uyusamda uyumasamda erkenden yatcam !
fikriyecim neden saldin canim sen kendini yapma böyle bakk..
biliosun bi ara bende öyle oldumm.. 70 i gördüm geri tartidaa..
hemen bir diyet belirle kendine.
bu hafta su diyeti yapcam de.. bak nasil gülecek yüzün tartida.
kilo vermenin mutlulugu gibisi yokk..
bunu bilir bunu söylerim..
hic bir yemek bana tartida eksilen kilolari görmek gibi zevk vermiyor !
yarin kilomu duyunca düsüp bayilabilirsiniz :)) p.tesi 69 ciktim..
p.tesi basladim diyete ve inanilmaz kilo verdimm..
demekki bayram sefasinin kilolari tam oturmamiss:dance:
neise yarin süpriz olsun bakalimmmm:)))
dün yediklerim
sabah
2 haslanmis yumurta 160 kcal
ara 1 cikolata 99 kcal
ara 1 parca kasar peyniri 70 kcal
ara 1 tane vanilyali activia yogurt 120 kcal
aksam
6-7 light kasarli firinda pismis mantar ortalama 260 kcal
2 izgara tavuk gögüsü 200 kcal
toplam 909 kcal
bugün
sabah yok
ara bir bardak light süt 118 kcal.
/B]
askito.teşekkürler canım.Su iyeti ne acaba?Ben hamile kalmadan once haftada 1 gün su diyeti yapardım ama onu zayıflamak için değil vucudumu temizlemek için yapıyordum.
Benim su diyet su:
sahab uyandığında 1 bardak ılık su inde 1 çorba kasığı elma sirkesi 1 saat sonra 1 bardak saf su,öğlen için 1 ıhlamur veya kuşburnu çayı 1 kaşık bal
ikindiya kadar hep saf su,ikindi öğlenki çay balsız
akşama kadar saf su aksam yine aynı çay ama balsız ve yatana kadar yine saf su.
2 günde aynı şekide tek caylar aralara kayıyor ve ana öğünler elme ile değişiyor.
3 günde öğlende meyve değil süt içilir.
Dİyet bu kadar.
merhab kizlar nasilsiniz ben isten yeni geldim bugün ne yedim
sabah evde kahvalti yapmadim isyerinde arkadas simit getirdi yarim simit yedim nasil özlemisim
1 fincan kahve 1 litre su
öglen dün dosbadan canim cekmisti mantar yaptim peynirli
corba
1 elma
yarim litre su
aksam 1 kase corba
yatasiya kadar 1 litre su daha icerim bakalim yarin kac kilo cikacagim
ama benim bir sorunum var kizlar kabizlik basladi
dosba ve melankoli nasilsiniz kizlar
merhab kizlar nasilsiniz ben isten yeni geldim bugün ne yedim
sabah evde kahvalti yapmadim isyerinde arkadas simit getirdi yarim simit yedim nasil özlemisim
1 fincan kahve 1 litre su
öglen dün dosbadan canim cekmisti mantar yaptim peynirli
corba
1 elma
yarim litre su
aksam 1 kase corba
yatasiya kadar 1 litre su daha icerim bakalim yarin kac kilo cikacagim
ama benim bir sorunum var kizlar kabizlik basladi
dosba ve melankoli nasilsiniz kizlar
merhaba hanımlar,ilk önce ne yediklerimi yazayım;
sabah: 5 tane buçak bisküvi şekersiz çayla beraber
öğlen: bir kase çorba ve salata bir buçuk dilim ekmekle birlikte
akşam: bir kepçe çorba bir tabak (tepeleme değil) sade makarna ve birkaç kaşık salata niyetine bol limonlu kısır
bir saat sonra yeşil çayımıda içerim,yatana kadar da 1lt su daha içerim ve bu günlük bu kadar :))) spordan geldim ama duşumu alamadım evde sular kesilmişti,çok rahatsız hissediyorum kendimi( şimdi geldi ama tam anlamıyla değil duşta poblem yapmasın diye biraz daha bekleyip kendimi sıcak bir banyoya atıcam :)) anlatırken bile gevşiyorum :))))
ne güzel spor olayını aştın sen canım...
bende istiyorum ama bi türlü bu konuda kendimi değiştiremiyorum(
haha melzeyitcim türkce karakteler olmadigi icin su diye algilamis yha yerim onu ben :))
dosbikim karamanlim süper gidiyorsunuz..
insallah yarin mutlu uyanirsinizz ve gününüz mutlu gecerrr
merhaba kızlar a.s.
nereuscum bitki çayını bende denicem canım çok teşekkürler a.s.
fikriyecim yanındayız şekerim bırakma kendini sakın:1hug:
hilmiyecim senin sürprizlere alışığız zaten canım hiç şaşırmadım vede kıskanmadım:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
gerçekten alıştım bugün 4. günümdü ve iki gün önceki ağrılarımın yarısı bile kalmadı,dosbacım önce karar ver ve kendine bir spor salonu araştırması yap ve şartlarını öğren,uygun gördüğün yerede kendini yazdır,bir mecburiyet hissedecksin ama tabi önce spor yapmayı sevmek lazım,ben çok seviyorum ve beni mutlu ediyo,u şekilde bir dene arkadaşım bence işe yarıycak ve kendini daha zinde ve mutlu hissedeceksin,en azından kaçamağın olsa bile o kaçamağı eritecek bir yerin olduğunu bilmek bile güzel :))))
teşekkurler hayatım,brakmam.Onun için burdan ayrılmayacaım.Yoksa kesin çok kilo alırım.
butugun toplam yediklerimi yazayım.
Sabah peynir,zetin,ekmek,balı çay
ara yarım armut daha önce yazmayı unutmuşum
öglen domates,peynir,2 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
şimdi 1 salatalık yedim,
akşam mantı var ama ne yapsam ne yesem acaba mantı baya besleyeci....
dinlen canim dus gercekten rahatlatiyor insanibiraz yorgunum hayatım bende yaklaşık 1 saat 20dk dır evdeyim dinlendim ve geç olmadan akşam yemeğimi yedim,birazdan ise duşa gircemgamyoncuiremsu
sagol canim evet haydi kizlar kasarli mantar yemeyeafiyet olsun canım... iyiyim bugün çok şükür.... yakında bütün topic kaşarlı mantar yiyecek kaydirigubbakcemile3
canım ben geçen sene çok araştırdım sen ozaman var mıydın bilmiyorum ama spora başlamıştım
ankarada benim bulunduğum semtte kapalılara yönelik faliyetler çok fazla yok
başladığım salon bayan erkek karışık ve birde sadece bayan kısmı vardı
ilk başta gayet iiydi ama daha sonra erkekler durumun farkında olmadığı için hocaıza bişeyler sormak için girmeye falan kalkıştılar ve tabii ben bu durum üzerine bıraktım
aslında havuza gitmeyi çok istiyorum ama yine burda bay-bayan karışık havuzlar var
bayan havuzları bana çok uzak ve arabam yok(
bu durumdan sonra yürüyüş bandı aldım hatta abarttım biraz pahalı bişey aldım ve tv'si bile var ama maymun iştahlılık yaptım hakkını veremedim
başıyorum ama en fazla 15 gün( sürüyo hala kendime bi çzöüm bulamadım