dosbaacım :) geçen yıl bu zamanlar çok büyük bir gazla 89 kg ile başlamıştım rejime :) 80 i gördüm. hatta yazın 78 bile gördüm. ama eylül 1 işten çıkarıldım. evde oturunca malum hareketsizlik. boşvermeler. bi baktım 86 kg olmuşuminanılmaz moralim bozuk. bıktım bu kilo alıp vermelerden. alırken ne kadar kolay. oysa vermek için kendimi paralıyorum şu anda inanılmaz mutsuzum kilomdan dolayı. üstelik deliler gibi aşık olduğum adam bana evlenme teklif etti ama ben bu kilolarla hiçbir yere gitmek hiçbirşey yapmak istemiyorum. sadece kilo vermek istiyorum
sagol canım. aynen öyle acilen baslıyorum bugün itibari ile. spor konusunda malesef çok tembelim. ama burada söz veriyorum. haftanın en az 3 günü yapacağım :) bu arada benim 2. evliliğim olacak. bir kızım var 7 yaşında :) zaten ne olduysa ondan sonra oldu
hamilelik falan bahane arkadaşlar biliyorsunuz. ben doğumdan sonra tekrar yaklaşmıştım eski kiloma. son iki yılda abarttım olayı. hepinize çok teşekkür ederim. zayıflamadannn gitmeyeceğim bu kez buradan. hedefim 70 olmak. çok şey istemiyorum. ben doğumdan 1 yıl sonra 65 i görmüştüm. Biliyormusunuz geçenlerde tv de bir doktor konuşuyordu. sık yaptığımız rejimler ve kilomuzu koruyamadan tekrar geri almamız bizim yağ hücrelerimizin artmasına neden oluyormuş. mesela hiç rejiim yapmamış bir insan olsam. belki görecegim en yüksek kilo 70- 75 olacaktı. ama bu tutarsız rejimler dengemizi bozduğundan vücüdumuzun yağ depolamasına neden oluyormuş ! Ne acı yaa offf
merak etme canım bugünlük böyle oldu evde patlıcan oturtma vardı onu da yiyemeyeceğime göre çorbayla idare etmek zorunda kaldım
üzülme canım bu hafta sabret haftaya tamam göreceksin ama sakın kaçırma
benimde acayip karnım ağrıyor eve gidip yatabilsem iyi olacak ama malesef üfff
dün misafirliğe gitmiştim ya 2 tane kurabiye yedim ama gece geç yattım o belki telafi etmiştir
kepekli bisküviler kac kalori canim?bugün yediklerimi toparlayayım
sabah iki dilim ekmek bi parça peynir ve şekersiz çay
öğlen 6 kepekli bisküvi ve nescafe
arada bi elma
akşam eşim yemeğe gelmedi bende yemek yapmadım iki dilim ekmeği bi yumurta ve az kaşarla fırınladım.
sonra acıkır gibi oldum 3 kepekli bisküvi yedim.
biraz öncede bi fincan sahlep içtim
belki çok sağlıklı beslenemedim ama çok kalori almadım diye düşünüyorum.
gayet güzel bir liste canim..günaydın bende kahvaltımı yazayım 1 litre su aradan bir saat geçmesi lazımdı ama yarım saat geçti yarımdan az simit bugün geç kaldım çocuğada konfleks yedirdim vallahi neyse buara kahvaltı yapamamaktaayım ama günü belirleyim öğlene doğru bir bardak süt içerim öğlende salata ve yemek yada birkase çorba içerim ara olarakta 3 bisküvi ve meyve olur akşama balık var kaıllanmayacam galiba sabah gelirken hamsiler gelmiş samsundan taze taze alalımmı dedim taze olur bugün geldi birgün balık derdine ölecem ama az alacam bu sefer
dün fazladan bisimi yedin tatlim?kahvaltımı yapmadım ama tartı canımı sıktı bugün
mehteran gibiyim(
üzülme canım bu hafta sabret haftaya tamam göreceksin ama sakın kaçırma
benimde acayip karnım ağrıyor eve gidip yatabilsem iyi olacak ama malesef üfff
dün misafirliğe gitmiştim ya 2 tane kurabiye yedim ama gece geç yattım o belki telafi etmiştir
sağol canım iyiyim,sende iyisindir inşallah. opuyorumnanaktanad dosba nactigall canim nasilsiniz
spor ve diyet mükemmel ikili,mükenmmel sonuç. ilk zamanlar zorlanırsın canm,kas ağrıları çekersin ama çivi civiyi söker misali spora devam ettikçe düzelir. ama sakın çok zorlama kendini. :1hug:ooooo bütün kızlar toplandık olmuş kaydirigubbakcemile5 nerdeyse bir saat oldu spordan geleli bugün hoca canıma okudu suyum çıktı resmen :bbo: bugün daha çok karın bacak ve yan yağlar ile ilgili hareketler yaptık,hoca üst karını çok iyi çalıştırdığımı söyledim ama alt karını çalıştırmada popomu kaldıramadım:kedi:ama çalışcam evde de başarıcamhihoyyytbugün yediklerime gelince; sabah kahvaltıda dört adet ceviz,yarım dilim ekmeğe sürülmüş acıka ve iki zeytin,öğlen ise bir kase çorba yarım simit ve 2 adet buraçk bisküvi,akşam ise bir kase çorba ve bir tabak sebze yemeği yedim tabi bu arada 1,5lt suyumu içtim yatana kadar da 2lt ye tamamlarım,bir saat sonra yeşil çayımıda içtim mi tamamdırrr:içelim:
canım adapte olmakta zorlanıyorsun ama odaklanmaya çalış hayatım. diyetisyen varken,hesap vereceğin birileri olduğu için zorda olsa yapıyordun,aslında bir konuşsan ideal kilona ulaşasıya kadar devam etsen. dosbacım bir ara sende başlamıştın spora hayatım yanlış hatırlamıyorsam ne oldu niye bırakmıştın. hani iyi gelir belki tekrar başlasan diye soruyorum hayatım. :teselli:adcım kendimi toparlamaya çalışıyorum canım
ama 2 gündür gerçekten zorlanıyorum
yeni yıl için bende bişeyler bakayım ama haftaya. hediyemide o zaman alıp yollıcam inşallah.Dış kapıya astım hemen :)) Yeni yıl, yeni ümitler, yeni hedefler...Bu hafta da ancak cuma spora gidebileceğim. Annem burada olduğu için onu bırakıp eliptiğe de binemiyorum. Artık cumaya...
inşallah canım,bu azimle haftada 2 kiloya kadar çıkarsın diye tahmin ediyorum. salonda daha zevklidir spor yapmak.amiiin inş kızlar çok sıkıldım bu halimden ama spor salonuna gitmekle çok isabetli bir karar verdiğime inanıyorum,bir günde tartıda nerdeyse 1kg farketmişim,tabi beslenmeme de dikkat ediyorum,kendimi biraz daha toparlayayım takıma ve yarışmaya devam diycem ama biraz daha zamnım var,cumaya tartılcam ama çok merakta ediyorum
ayyy kızlar karın kaslarım çok ağrıyo :sm_cool:
seni oyalayacak bişeyler lazım hayatım. :hulya:kızlar resmen kendimle savaş halindeyim
canım neler çekti anlatamam ama kalktım dolaptaki patlıcan yemeğini ısıttım ve 1 cup yedim
ekmek almadım sayılır (1 lokma )yanında da turşu...
biliyorum turşu şişiriyor ama diyetisyenim haftada 2 defa yiyebilirsin demişti
nach... canım sen gidiyor musun hala diyetisyene ??
darısı başıma kaydirigubbakcemile2karamnlıcım bundan sonra böyle eve spor yapıp dönecem valla içim bi raha bi rahat anlatamam bir de bir ay sonrasını merak eidyorum CADIARZU
hoşgeldin nestaicim sen kiloları verdin gittin,biz hala burdayız. melisde burda,nereusta artık takılmaya başladı tekrardan mezun olmuştu.arkadaşlar merhaba. 1 sene önce 13.takımda 7 kilo vermiştim. şimdi neredeyse aynı kilolara geldimtekrar aranıza alırmısınız beni.... eskilerden bi karamanlı yı gördüm. başka tanıdık var mı ???
beğendiğine sevindim hayatım sağol. yalnız okumadığınız diye kızmadım kırılmadım kızlar sadece azcuk gülelim istedim. naz yapıyorum işte.canım bende okumuştum ama arada kaynadı fıkra çok güzel ve gerçekçi bi fıkraydı kaydirigubbakcemile3
[/B][/COLOR]
çok güzel hayatım tebrikler. alkisalkisalkis afiyetolsunbugün neler yediğimiz yazayım:
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
ara 1 mandalina
öğle 1 küçük kase yoğurt ve 1.5 galeta
ara 1 galeta 1 çay bardağı süt
akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık yoğurt
ara 1 küçük sakızlı şeker
2.5 litre suyumu içtim belki yatana kadar bi yarım litre daha içerim birazdan yeşil çayımı da demlerim opuyorumnanaktan
afiyetolsun canım. seninde menün güzele benziyor.akşam mamasınıda yedim bir kase çorba
8 kaşık nohut ve 1 kaşık fasulye yedim
ara olarakta 1kaçtane mandalina ve 3-5 tane badem ve fındık yedim ekmeğinde ucundan çeyrek dilimin çeyreğini yedim arkadaşıma çıkacam birazdan orda ancak bir kahve içerim başka bişey içmem diye planlıyorum gelincede kızımı uyutup spor yapacam bakalım becerebilecekmiyim
canım benim psikoloji ne kadar iyi olursa okadar rahat kilo veriyorsun. o yüzden önce kendini bir toparla istersen.tekrar yapabilirsin. ay ne güzel yaa. hadi zayıfla seni gelin olarak mezun edelim. kaydirigubbakcemile2dosbaacım :) geçen yıl bu zamanlar çok büyük bir gazla 89 kg ile başlamıştım rejime :) 80 i gördüm. hatta yazın 78 bile gördüm. ama eylül 1 işten çıkarıldım. evde oturunca malum hareketsizlik. boşvermeler. bi baktım 86 kg olmuşuminanılmaz moralim bozuk. bıktım bu kilo alıp vermelerden. alırken ne kadar kolay. oysa vermek için kendimi paralıyorum şu anda inanılmaz mutsuzum kilomdan dolayı. üstelik deliler gibi aşık olduğum adam bana evlenme teklif etti ama ben bu kilolarla hiçbir yere gitmek hiçbirşey yapmak istemiyorum. sadece kilo vermek istiyorum
üzülme hayatım düzelir,sıkma kendini çok fazla sende kitaro dinle iyi gelir. (melzeyitten çalıntı :jeyyar: )bi türlü eski düzenimi tam sağlayamadım
(
kızlar zaten yedikten sonra çok pişman oldum ama yemiş oldum simitte toplamda 4 dilim ekmeğe tekabül ediyor
akşamları ekmek hakkımı simitle gidermiş oluyorm istedeğim dakika herşeyi bulamıyorum öğlen bakalım ne var yemekte pirinç pilavı hasanpaşa köftesi tulumba tatlısı çorba varmış ben neyerim
çorba ve köfte yanınada salata yada zeytinyağlı varsa çorba ve zeytinyağlı salata yerim ama tatlı yermiyim bilmiyorum şuan ruh halim buna karar veremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?