Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkitocuğum sen bu diyetlemi verdin hepsini maşallah vallahi sana bişey olmasında gerisi önemli değil allmadıysanda problem yok demektir güzelmiş bununla verdiysen ama ben okadarla dayanamam ya uf zaten dayanamadığım için bu halde değilmiyim kız kanıma girmeyisin yanımdada çok güzel kek var ölecem ben ya bu haksızlık 1 aydır canım kek istiyodu ve inatla yapmadım yemeyim diye arkadaş yapmış getirmiş şubeye yemesen ayıp olur yesem bana ayıp günah değilmi üfffffffff ağlayacam
kız aşkito negüzelsin maşallah fotoğraflarına daha öncedebakmıştım bende zayıflayacam o elbiseden bende istiyorum kıskandım vallah billah(kestane kebab acele cevap) nerden aldın o ciciyi
evet gerçekten öyle nachtigall cığım malesef kötüydü
aşkitocuğum yapamıyorum tickeri yapmayada utanıyorum zaten kilomu sormuşsun 84le rejime başladım 76 ya kadar düştüm geçen hafta 80.2 ydim o yüzden kötü moralim işte
zeytinyağlı fasülyemi yaptım yanına da azıcık fırında mantar hazırladım light kaşarlı....
tarhana çorbamda var
bakalım kaçamak yapmazsam akşam yemeğim bu
bugün herşey çok daha kolay geçiyo :))
canim moral bozmak yok elbet birgün olacak sakin diyeti bozmak yokkahvaltımı yapmadım ama tartı canımı sıktı bugün
mehteran gibiyim(
canim aman dikkat et kendine bu hafta cok az yedin sonra gücsüz düsüsp saldirisa gecme
günaydin bu arada..
sabah
2 haslanmis yumurta .. 160 kcal
sanirim cumaya kadar diyetimde kacamak yapmazsam 66 yi görebilirim.
p.tesiden cuma ya 3 kilo vermis olabilirim :lepi:
az önce nutella kavanozunu elime aldim..
aslinda protein diyetinde sakincali deil, bir kasik yesem mi dedim.
80 kalori.
sonra vazgectim.
onun yerine daha doyurucu bir besin tüketebilirdim. ve haslanmis yumurta yedim , ayni kaloride.
en azindan karnim doydu.
bisi yerken hep karar verin.. bunu yiyip bosu bosuna kalorimi almaliyim, yoksa karnimi doyuracak bisi mi yemeleyim ?
evet canim ya hep öyle oluyor yedikten sonra ne olurdu yemeseydim diyorsun amakızlar zaten yedikten sonra çok pişman oldum ama yemiş oldum simitte toplamda 4 dilim ekmeğe tekabül ediyor
akşamları ekmek hakkımı simitle gidermiş oluyorm istedeğim dakika herşeyi bulamıyorum öğlen bakalım ne var yemekte pirinç pilavı hasanpaşa köftesi tulumba tatlısı çorba varmış ben neyerim
çorba ve köfte yanınada salata yada zeytinyağlı varsa çorba ve zeytinyağlı salata yerim ama tatlı yermiyim bilmiyorum şuan ruh halim buna karar veremedi
hilmiye bende melzetiye katılıyorum çok çok az yiyorsun.
bugün kanal D'deki doktorum programını izleyeniniz oldumu.
bugünün konusu diyetti çok izleyemedim ama doktor ayda en fazla 2-3 kilo eğer 100 kilo üzerindeyse 4 kilo verilmeli dedi.bunun üzerinde verilen kiloların sağlık açısından çok sakıncalı olduğunu ve kısa sürede tekrar alındığını söyledi.
bunu izledikten sonra bizi düşündüm iki gün az yiyince hemen tartıda görmek istiyoruz göremeyincede moralimiz bozuluyor halbuki adam ayda 2-3 kilodan bahsediyor.
sanırım sürekli hızlı verip hızlı almak yerine yavaş ve kalıcı vermek daha doğru olur.