bugün neler yediğimiz yazayım:
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
ara 1 mandalina
öğle 1 küçük kase yoğurt ve 1.5 galeta
ara 1 galeta 1 çay bardağı süt
akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık yoğurt
ara 1 küçük sakızlı şeker
2.5 litre suyumu içtim belki yatana kadar bi yarım litre daha içerim birazdan yeşil çayımı da demlerim opuyorumnanaktan
kızlar resmen kendimle savaş halindeyim
canım neler çekti anlatamam ama kalktım dolaptaki patlıcan yemeğini ısıttım ve 1 cup yedim
ekmek almadım sayılır (1 lokma )yanında da turşu...
biliyorum turşu şişiriyor ama diyetisyenim haftada 2 defa yiyebilirsin demişti
nach... canım sen gidiyor musun hala diyetisyene ??
arkadaşlar merhaba. 1 sene önce 13.takımda 7 kilo vermiştim. şimdi neredeyse aynı kilolara geldimtekrar aranıza alırmısınız beni.... eskilerden bi karamanlı yı gördüm. başka tanıdık var mı ???
bugün neler yediğimiz yazayım:
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
ara 1 mandalina
öğle 1 küçük kase yoğurt ve 1.5 galeta
ara 1 galeta 1 çay bardağı süt
akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık yoğurt
ara 1 küçük sakızlı şeker
2.5 litre suyumu içtim belki yatana kadar bi yarım litre daha içerim birazdan yeşil çayımı da demlerim opuyorumnanaktan
akşam mamasınıda yedim bir kase çorba
8 kaşık nohut ve 1 kaşık fasulye yedim
ara olarakta 1kaçtane mandalina ve 3-5 tane badem ve fındık yedim ekmeğinde ucundan çeyrek dilimin çeyreğini yedim arkadaşıma çıkacam birazdan orda ancak bir kahve içerim başka bişey içmem diye planlıyorum gelincede kızımı uyutup spor yapacam bakalım becerebilecekmiyim
dosbaacım :) geçen yıl bu zamanlar çok büyük bir gazla 89 kg ile başlamıştım rejime :) 80 i gördüm. hatta yazın 78 bile gördüm. ama eylül 1 işten çıkarıldım. evde oturunca malum hareketsizlik. boşvermeler. bi baktım 86 kg olmuşuminanılmaz moralim bozuk. bıktım bu kilo alıp vermelerden. alırken ne kadar kolay. oysa vermek için kendimi paralıyorum şu anda inanılmaz mutsuzum kilomdan dolayı. üstelik deliler gibi aşık olduğum adam bana evlenme teklif etti ama ben bu kilolarla hiçbir yere gitmek hiçbirşey yapmak istemiyorum. sadece kilo vermek istiyorum
hoşbuldukk arkadaşlar... umutluyum :) vereceğizzz bu kiloları. yoksa gelinlik yerine paraşüt giymek zorunda kalacağım laelaelaelaelae
dosbaacım :) geçen yıl bu zamanlar çok büyük bir gazla 89 kg ile başlamıştım rejime :) 80 i gördüm. hatta yazın 78 bile gördüm. ama eylül 1 işten çıkarıldım. evde oturunca malum hareketsizlik. boşvermeler. bi baktım 86 kg olmuşuminanılmaz moralim bozuk. bıktım bu kilo alıp vermelerden. alırken ne kadar kolay. oysa vermek için kendimi paralıyorum şu anda inanılmaz mutsuzum kilomdan dolayı. üstelik deliler gibi aşık olduğum adam bana evlenme teklif etti ama ben bu kilolarla hiçbir yere gitmek hiçbirşey yapmak istemiyorum. sadece kilo vermek istiyorum
aşk insanı zayıflatır evlilik şişmanlatır....:))
cilen bi program yap kendine... diyet listelerine bak... spor konusunda başım kel olduğu için bişi diyemiyorum ama burda spor yapan arkadaşlardan eminim destek görürsün
hemen zayıfla gelinlikle görmek isteriz seni
Bu durumda bu akşamdan itibaren rejime girmelisin:))) Hepimiz seni evleneceğin gün çok güzel ve ince görmek isteriz
sagol canım. aynen öyle acilen baslıyorum bugün itibari ile. spor konusunda malesef çok tembelim. ama burada söz veriyorum. haftanın en az 3 günü yapacağım :) bu arada benim 2. evliliğim olacak. bir kızım var 7 yaşında :) zaten ne olduysa ondan sonra oldu
ama sen hamilelikte az almışsın canımicin rahat edecke bende bebek olmadan 85 olmustum dosbikim yanniz deilsin :)))
nestai mutluluklar dilerim..
ama dahada mutlu olabilmen icin zayiflamani diliyorum :)
citir bir gelinn olacaksin ..
burdan seni zayiflamadan yollamios :)) evlenmenede izin vermyioruz :jeyyar:
afiyet olsun canım
gayet güzel bi menü olmuş
bende ii gidiyorum tabii ilerleyen saatlerde kendime hakim olabilirsem
eşimde yok evde( o gelene kadar kaçırmamalıyım
meyve ile idare edeceğim artık
harika kaydirigubbakcemile5
Süpersin Baharcım. Bence diyetine az da olsa sebze ve et de dahil et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?