Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

harika kaydirigubbakcemile5

akşam mamasınıda yedim bir kase çorba
8 kaşık nohut ve 1 kaşık fasulye yedim
ara olarakta 1kaçtane mandalina ve 3-5 tane badem ve fındık yedim ekmeğinde ucundan çeyrek dilimin çeyreğini yedim arkadaşıma çıkacam birazdan orda ancak bir kahve içerim başka bişey içmem diye planlıyorum gelincede kızımı uyutup spor yapacam bakalım becerebilecekmiyim

bacaklarim cok yumusak. aslinda onlari SIKILastirmak icin step yapsam fena olmaz.. ama onunda sayaci kirik.. zevk almiyorum..
yoksa ha gayret 1000 e kadar yapiodum yanii

dosbaacım :) geçen yıl bu zamanlar çok büyük bir gazla 89 kg ile başlamıştım rejime :) 80 i gördüm. hatta yazın 78 bile gördüm. ama eylül 1 işten çıkarıldım. evde oturunca malum hareketsizlik. boşvermeler. bi baktım 86 kg olmuşum inanılmaz moralim bozuk. bıktım bu kilo alıp vermelerden. alırken ne kadar kolay. oysa vermek için kendimi paralıyorum şu anda inanılmaz mutsuzum kilomdan dolayı. üstelik deliler gibi aşık olduğum adam bana evlenme teklif etti ama ben bu kilolarla hiçbir yere gitmek hiçbirşey yapmak istemiyorum. sadece kilo vermek istiyorum

Bıraktım dosbacım. Sert çıkışıyordu. Günlük iş saatlerime göre olan düzenime göre değil ideale göre beslenmemi istiyordu. Yavaş yavaş saygımı yitirmeye başladım. Diyetin nasıl yapılması gerektiğini de öğrendim. Benim doktorum artık sizsiniz :))))

Hoşgeldin Nestaicim. Umuyorum, aldığın kilolar kalıcı bir hale gelmemiştir, hemen hızlıca verirsin :)

Süpersin Baharcım. Bence diyetine az da olsa sebze ve et de dahil et.

Afiyet olsun canım. Komşuda sakın kaçırma :)

Canım, umarım herşey istediğin gibi olur.

Akşam neler yedim:
bezelye, 6 tane kuşbaşı 1 dilim ekmek :)

hoşbuldukk arkadaşlar... umutluyum :) vereceğizzz bu kiloları. yoksa gelinlik yerine paraşüt giymek zorunda kalacağım laelaelaelaelae

hoşbuldukk arkadaşlar... umutluyum :) vereceğizzz bu kiloları. yoksa gelinlik yerine paraşüt giymek zorunda kalacağım laelaelaelaelae

aşk insanı zayıflatır evlilik şişmanlatır....:))
cilen bi program yap kendine... diyet listelerine bak... spor konusunda başım kel olduğu için bişi diyemiyorum ama burda spor yapan arkadaşlardan eminim destek görürsün
hemen zayıfla gelinlikle görmek isteriz seni

sagol canım. aynen öyle acilen baslıyorum bugün itibari ile. spor konusunda malesef çok tembelim. ama burada söz veriyorum. haftanın en az 3 günü yapacağım :) bu arada benim 2. evliliğim olacak. bir kızım var 7 yaşında :) zaten ne olduysa ondan sonra oldu

Bu durumda bu akşamdan itibaren rejime girmelisin:))) Hepimiz seni evleneceğin gün çok güzel ve ince görmek isteriz

inşallah nachtigall. zamanım çok az. nisan a kadar vermiş olmam lazım hayırlısı bakalım. start verdim şimdi itibari ile. hepimize bolll şans. sağlıklı kilo vermeler :)

Allah bağışlasın canım...
sen yine doğumda almışsın benim bebişim yok ve kiloluyum (

icin rahat edecke bende bebek olmadan 85 olmustum dosbikim yanniz deilsin :)))

nestai mutluluklar dilerim..
ama dahada mutlu olabilmen icin zayiflamani diliyorum :)
citir bir gelinn olacaksin ..
burdan seni zayiflamadan yollamios :)) evlenmenede izin vermyioruz :jeyyar:

ama sen hamilelikte az almışsın canım
benim iştahım yerinde korkmuyo değilim

hamilelik falan bahane arkadaşlar biliyorsunuz. ben doğumdan sonra tekrar yaklaşmıştım eski kiloma. son iki yılda abarttım olayı. hepinize çok teşekkür ederim. zayıflamadannn gitmeyeceğim bu kez buradan. hedefim 70 olmak. çok şey istemiyorum. ben doğumdan 1 yıl sonra 65 i görmüştüm. Biliyormusunuz geçenlerde tv de bir doktor konuşuyordu. sık yaptığımız rejimler ve kilomuzu koruyamadan tekrar geri almamız bizim yağ hücrelerimizin artmasına neden oluyormuş. mesela hiç rejiim yapmamış bir insan olsam. belki görecegim en yüksek kilo 70- 75 olacaktı. ama bu tutarsız rejimler dengemizi bozduğundan vücüdumuzun yağ depolamasına neden oluyormuş ! Ne acı yaa offf

nestai aramıza hoşgeldin,inş. seni burdan kuğu gibi bir gelin olarak çıkartırız :)) ve mutlaka spor yap gerçi yeni başladım bende ama olsun daha öncelerde sporla vermiştim hep kilolarımı dikkat etmeyip salınca kendimi hop yerleşti tekraradan,destekçiniz başaracaksın inş. ve başaracağız hep beraber :))

afiyet olsun canım
gayet güzel bi menü olmuş
bende ii gidiyorum tabii ilerleyen saatlerde kendime hakim olabilirsem
eşimde yok evde ( o gelene kadar kaçırmamalıyım
meyve ile idare edeceğim artık

harika kaydirigubbakcemile5

saolun şekerlerim opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım şimdiden tebrik ederim vereliniortak insan isteyince gerçekten yapar ama bazen tam gözümüzü karartamıyoruz senin şimdi çok güzel bir sebebin var zayıflamak için bundan ala hırs yapacak şey mi olur yerimseniben

Süpersin Baharcım. Bence diyetine az da olsa sebze ve et de dahil et.

merak etme canım bugünlük böyle oldu evde patlıcan oturtma vardı onu da yiyemeyeceğime göre çorbayla idare etmek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…