nachtigall çizi uzun zamandır yemedim kalorisine baksaydın ona göre bi hesap yapardın.ben artık diyetten dolayı aldığım herşeyin önce kalorisine bakıyorum eşimde şaşırıyor napıyo bu kadın diye :)
bazı hayallerim vardı olmadıNe oldu dosbacım? Moralini ne bozdu?
hayat bazen istediimizi vermiyor...dosbikim niye moralin bozuk canım.bak bizler burdayız elimizden geldiğince moral vermeye çalışırız.
nachtigall çizi uzun zamandır yemedim kalorisine baksaydın ona göre bi hesap yapardın.ben artık diyetten dolayı aldığım herşeyin önce kalorisine bakıyorum eşimde şaşırıyor napıyo bu kadın diye :)
benimde kahvaltımı biliyosunuz ondan sonra az önce bi fincan kahve ve 6 kepekli bisküvi yedim
arada bi elma yiyip akşama kadar bişey yememeyi planlıyorum.
canım bilmiyorum ama öğle yemeği yerine yemedn mi??Diyetisyenimden öğrendiğim kadarıyla yazılan kalori herşeyi ifade etmiyormuş. Yağ oranı çok önemliymiş. Çizi aslında yağlı. Kötü bir şey yaptığımı biliyorum. Merak ettiğim yarım paket çizinin neye bedel olduğu. Kaç çikolataya bedel ya da kaç ekmeğe bedel gibi.
kimsecikler yok topikte benimde canım çok sıkılıyor( kendime yeşil çay demleyip içecem birazdan eşlik eden ok mu ?:sinifsinif:
Diyetisyenimden öğrendiğim kadarıyla yazılan kalori herşeyi ifade etmiyormuş. Yağ oranı çok önemliymiş. Çizi aslında yağlı. Kötü bir şey yaptığımı biliyorum. Merak ettiğim yarım paket çizinin neye bedel olduğu. Kaç çikolataya bedel ya da kaç ekmeğe bedel gibi.
bazı hayallerim vardı olmadı(
ay ciddimisin bak bunu bilmiyordum bende herşeyi kalorisine göre tüketiyorum:1shok:
merhabalar sizleri şimdiden çok özledim bayram bana 1 kilo olarak geri döndü ve diyete adepte olamadım daha ne yazıkki
dosbam üzülme nolur..inş her şeyin hayırlısı olur..
bugün burada kimsecik yok yawwww
Canım, bayram hepimize kilo olarak döndü senağlama
bugün kimse konuşmuyo(( yada konuşmak istemiyo....neyse bende çıkıyorum keyfim kaçtı:sinifsinif:
iyi olmana çok sevindim dosbacım.
eşin gelene kadar bişeyler atıştır sen tüm gün bişey yemedin halsiz düşersin.
kızlar desteğin için saolun
inanın çok moral oldu
sizleri çok seviyorum
şimdi daha iyiyim
ama hala hiç bişey yemedim eşimin gelmesini bekliyorum artık bugün işi vardı dışardaydı(
sorma bebeğim ne yaziikki öyle oldu.vermek ne kadar zorsa almak o kadar kolay oluyor.ay yazmadan geçeyeceğim balık ve salata yiyeceğim...
canımm eşim geldi beraber yedik
fazlaca yedim ama sabahtan beri tek lokma bişey yememiştim
şimdi azıcıkta çikolata yiyeceğim yarın tekrar herşeye en baştan başlayacağım inş.
günaydin kizlar..
kaynanam bizde.. bu yüzden güzel bir pazar kahvaltisi yaptik ailecek..
artik son demlerim..
yarin acayip SIKI bir diyete gircemm..
artik nasil bir diyet uygularim bilmiyorumm..
yediklerimi yazinca görürsünüzz..
hepinize iyi pazarlar diliyorumm.a.s.
Kahvaltımı biliyorsunuz.
Öğleye doğru 1 bardak light süt içtim. Yarım paket çizi yedim. Çok mu kötü yaptım? Çizi çok zarar vermiş midir?
Şimdi de kıymalı kabak, ayran ve yarım dilim ekmek yiyeceğim.
günaydın çok geç olur sanırım(
kalktım ve hiç bişey yemedim yemekte istemiyorum moralim çok bozuk
kendimi ii hissetmiyorum açıkcası
kimseciklerde yok akşam görüşürüz
merhabalar sizleri şimdiden çok özledim bayram bana 1 kilo olarak geri döndü ve diyete adepte olamadım daha ne yazıkki
dosbam üzülme nolur..inş her şeyin hayırlısı olur..
bugün burada kimsecik yok yawwww
canımmm inan görmedim
şimdi daha iyiyim
duygusal krizdeyim sanırım uzun zamandır bu kadar kötü hissetmemiştim
ama şükür dah iyiyim
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?