Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbikim niye moralin bozuk canım.bak bizler burdayız elimizden geldiğince moral vermeye çalışırız.

nachtigall çizi uzun zamandır yemedim kalorisine baksaydın ona göre bi hesap yapardın.ben artık diyetten dolayı aldığım herşeyin önce kalorisine bakıyorum eşimde şaşırıyor napıyo bu kadın diye :)

benimde kahvaltımı biliyosunuz ondan sonra az önce bi fincan kahve ve 6 kepekli bisküvi yedim
arada bi elma yiyip akşama kadar bişey yememeyi planlıyorum.

Diyetisyenimden öğrendiğim kadarıyla yazılan kalori herşeyi ifade etmiyormuş. Yağ oranı çok önemliymiş. Çizi aslında yağlı. Kötü bir şey yaptığımı biliyorum. Merak ettiğim yarım paket çizinin neye bedel olduğu. Kaç çikolataya bedel ya da kaç ekmeğe bedel gibi.

kimsecikler yok topikte benimde canım çok sıkılıyor ( kendime yeşil çay demleyip içecem birazdan eşlik eden ok mu ?:sinifsinif:

Ne oldu dosbacım? Moralini ne bozdu?
bazı hayallerim vardı olmadı (

hayat bazen istediimizi vermiyor...
hala bişey yemedim (
canım bilmiyorum ama öğle yemeği yerine yemedn mi??
bence çok abartılı değil gibi

kimsecikler yok topikte benimde canım çok sıkılıyor ( kendime yeşil çay demleyip içecem birazdan eşlik eden ok mu ?:sinifsinif:

evet pazar günleri sessiz oluyor

selam kızlar,
ne olmuş dosbama? hiç birşey seni bu kadar üzmemeli canım 3 günlük dünya. Allah şükür güzel bir evliliğin var mutlusun daha ne olsun bebiş de gelecek yuvanıza zamanı gelince.

kahvaltımızı geç yaptık birazdan balık yiyeceğiz.

merhabalar sizleri şimdiden çok özledim bayram bana 1 kilo olarak geri döndü ve diyete adepte olamadım daha ne yazıkki
dosbam üzülme nolur..inş her şeyin hayırlısı olur..
bugün burada kimsecik yok yawwww

ay ciddimisin bak bunu bilmiyordum bende herşeyi kalorisine göre tüketiyorum:1shok:

dosbacım ferdaya katılıyorum.hepimizin zaman zaman hayalkırıklıkları oluyor malesef.keşke hep güzel şeyler olabilse.ama bişekilde atlatıp hayatımıza devam etmemiz gerekiyor.umarım sende bi an önce bu kötü psikolojiden kurtulursun.a.s.

bazı hayallerim vardı olmadı (

Canım benim, lütfen 'olmadı' diye düşünme. Hayalini ve koşullarını bilmiyorum ama bazen olayları geldiği gibi almak gerekiyor. Belki olmaması daha hayırlı. Belki de daha zamanı değil. Belki hiç ummadığın zaman gerçekleşecek. Bunları demesi kolay tabi ama eminim, yarın kendini daha iyi ve dayanıklı hissedeceksin. Belki de hayallerini gerçekleştirmek için başka bir yol bulacaksın.
Hayallerinden asla vazgeçme.
opuyorumnanaktan

ay ciddimisin bak bunu bilmiyordum bende herşeyi kalorisine göre tüketiyorum:1shok:

Maalesef ciddiyim şekerim. Diyetisyen, etiform olmasına rağmen çikolata kaplı olanı da yasaklamıştı. Yağ oranı diyeti kötü etkiler diye. Onun yerine haftada 1 çikolatalı gofretler olabilir demişti.
Dosbacım, maalesef öğle yemeği yerine yemedim. Öğlen kıymalı kabak ve yarım dilim ekmek yedim.

kızlar desteğin için saolun
inanın çok moral oldu
sizleri çok seviyorum
şimdi daha iyiyim
ama hala hiç bişey yemedim eşimin gelmesini bekliyorum artık bugün işi vardı dışardaydı (

iyi olmana çok sevindim dosbacım.
eşin gelene kadar bişeyler atıştır sen tüm gün bişey yemedin halsiz düşersin.

iyi olmana çok sevindim dosbacım.
eşin gelene kadar bişeyler atıştır sen tüm gün bişey yemedin halsiz düşersin.

canımm eşim geldi beraber yedik
fazlaca yedim ama sabahtan beri tek lokma bişey yememiştim
şimdi azıcıkta çikolata yiyeceğim yarın tekrar herşeye en baştan başlayacağım inş.

kızlar desteğin için saolun
inanın çok moral oldu
sizleri çok seviyorum
şimdi daha iyiyim
ama hala hiç bişey yemedim eşimin gelmesini bekliyorum artık bugün işi vardı dışardaydı (

Canım, kendini daha iyi hissettiğin için çok sevindim. opuyorumnanaktan

sorma bebeğim ne yaziikki öyle oldu.vermek ne kadar zorsa almak o kadar kolay oluyor.ay yazmadan geçeyeceğim balık ve salata yiyeceğim...

Kilo almak zevkli, vermek eziyetli yaaaa :)))) Çok yiyip incecik olan insanlara bayılıyorum. Ya da yemek yemeyi sevmeyenleri.
Şekerim afiyet olsun. Akşam menün güzelmiş.

canımm eşim geldi beraber yedik
fazlaca yedim ama sabahtan beri tek lokma bişey yememiştim
şimdi azıcıkta çikolata yiyeceğim yarın tekrar herşeye en baştan başlayacağım inş.

YArın yepyeni bir gün canımcım:sm_cool:

Akşam yediklerimi yazayım:
5 kaşık bezelye, 1 ayran ve yarım dilim ekmek.

Son düzenleme:

hadi bakalım canım neler yedin acaba yazınca görürsünüz falan diye merak uyandırmışsın pazar pazar coşmamışsındır inşallah çok fazla kaydirigubbakcemile3

canım çizi çok yağlı eline alınca bile bir sürü yağ bulaşıyo insanın eline maviyeşil light ürünlerinin çizisi var o da aynı tat ve yağlı da değil aklında bulunsun at çantana onlardan dışarı çıkarken çok acıktığında yersin zaten paketi de çizi kadar büyük değil onun yarısı kadar yerimseniben

günaydın çok geç olur sanırım (
kalktım ve hiç bişey yemedim yemekte istemiyorum moralim çok bozuk
kendimi ii hissetmiyorum açıkcası
kimseciklerde yok akşam görüşürüz

canım sebebini bilmeden canını sıkma falan demek ne kadar kifayetsiz kalır çok iyi biliyorum ama senin canını sıkan şey her ne ise zamana bırak hayatta ölümden başka herşeyin bir çaresi vardır takmamaya çalış çok fazla..

merhabalar sizleri şimdiden çok özledim bayram bana 1 kilo olarak geri döndü ve diyete adepte olamadım daha ne yazıkki
dosbam üzülme nolur..inş her şeyin hayırlısı olur..
bugün burada kimsecik yok yawwww

çok fazla almamışsın canım 1 kilo nedir ki verirsin 1 haftada yerimseniben

canımmm inan görmedim
şimdi daha iyiyim
duygusal krizdeyim sanırım uzun zamandır bu kadar kötü hissetmemiştim
ama şükür dah iyiyim
sen nasılsın

daha iyi olmana sevindim canım hepimize ara sıra uğruyo o krizler :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…