Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geldim gene.. scaimdaki balyajlari tazeledim.. onlarin vaktinin dolmasini bekliyorum..

aysegülümm len 62 sin daha ne kuzum beee...
dalcam sana simdi :)

geldim gene.. scaimdaki balyajlari tazeledim.. onlarin vaktinin dolmasini bekliyorum..

aysegülümm len 62 sin daha ne kuzum beee...
dalcam sana simdi :)

:hulya:sırnaşık şey

şekerim sende 65 görünümünde 69 sun opuyorumnanaktan hahahaa doğan görünümlü şahin gibi oldu:roflol:

valla melzeyitin meşhur çeçil peynirini geçen bende aldım merak ettimde. kaydirigubbakcemile3 tuzlu ama güzel çerez gibi gidiyor. az aldım ama azar azar yiyorum daha bitmedi. aslında bir oturuşta tüketirdim ya neysee. :oklava:

Ben de kendimi kontrol etmesem tüm peyniri yiyeceğim valla :)))

en son izlediğim film "prestij"
genelde reailst bi insanım,herşeyde mantık ararım.
en sevdiğim renk turkuaz.
boğa burcuyum.

Ben de prestiji çok severek seyrettim canım. Tabi bu filmi eşimden duydum. Bana kalsa aklıma bile gelmezdi seyretmek :)))

arada oluyor canım işte ne yaparsın olsun afiyet olsun.
dişçiyle 15 günlük işim falan kaldı köprülerim var işte dün diş kesimiydi haftaya ölçü alacak sonraki hafta da takar herhalde. Bunaldım ben de.
menün süpermiş. Hafta sonu da çalışıyorsun ya canım helal.

Canım ya, neyse az kalmış. Geçmiş olsun.
Bu yıl son artık cumartesi çalışmaları. Seneye istemiyorum. Zaten umarım seneye içimde taşıyacağım misafirim olacak. Onu strese sokmak istemem :)))))))))

Bu arada bu hafta için yarın da okuldayım. Veli toplantısı var.

selam kizlar..

68,4 ciktim bu sabah..
bayramdan sonra bi kendime gelemedim..
abartmasamda.. normal yiyiyorum..

ama olmayacak böyle , bende farkindayim.. zaten bir kac gündür hem site sorunluydu,hemde yüzüm olmadi yediklerimi paylasmaya..

yilbasina kadar bir hedef koydum.. 62 dedim..
biliyorum ki zor !

Karamanli canim sen cok iyi gidiosun bu ara.. bana rakip olurmusun?
ikimiz yarisalim mi ne dersin? motivasyona ihtiyacim var noluuuuuuuuur :))

Canım koyduğun hedef biraz iddalı olmuş sanki. Sonra seni strese sokmasın?

kızlar eşimin hocasına gideceğiz demiştim ya hazırlanmalıyım. Adamın müstakil evi varmış 100 kişi çağırmış tüm bölümü başka kimler var bilmiyorum yemek verecekmiş. hacdan dönmüştü. Ne alsak bilmiyorum giderken çok düşündm tatlı falan gitmez çok kalabalık çünkü çikalatamı alsak pelitten falan karar veremedim ilk gidişim boş da gitmek istemiyorum.
Evine birşey alalım dedim ama adam antikacıymış hatta antikacı dükkanı varmış kapatmış evi müze gibiymiş ondan vazgeçtim bir şey beğendiremeyiz herhalde.
baba kız uyudular 3.30gibi çıkacağız ben biraz hazırlık biraz da süs yapayım opuyorumnanaktan

İyi eğlenceler canımcım. Çikolata iyi.

kızlar herkes hediye alacağı kişiyi biliyor değilmi, kalliste dönen olmamış dedi de.
site problemliydi ya emin olamamış.

Biliyorummm. Ama bana kimin alacağını bilmiyorum.

askitom bence de hadi kampa hepimiz cozuttuk.
ayrıca çikolata desteği için de sağol karamanlım sana da teşekküğr onay almak istedim.
melisi götürmek istemedim öyle karar vermiştik annemle eşim götürelim diyor hoca getirin demiş bir de melis kadar bir kaç bıdık daha var oradan çıkıp beraber vakit geçirecekmişiz.

Hehehe, Melis şimdi sizi oradan oraya koşturur. Sağı solu kurcalamak ister. Heryer antikaysa üzerinizdeki stres de yoğun olacak :))))))))))
Ferda: "Aaa, Melis şu vazoyu kırdı, hemen telafi edelim"
Hoca: "Edemezsiniz!!!" :1hug:

melankoli iyiyim canım sen nasılsın
geçmişi okumadım biraz kopukluk oldu
neler yapıyosun

evet braz kopukluk oldu gerçekten bayramda girince haliyle herkez kendi derdine işine gücüne düştü,ben aynıyım eksik yok fazla var kaydirigubbakcemile3yeni kararlarım var kendime dair inş. uygulayabilirim spor salonuna gitmeye karar verdim haftada 5 gün bir saat olmak şartıyla bakalım nasıl olcak ve nasıl farketcek hayatımda bende sabırsızlanıyorum,sen neler yapıosun dosbam?

CAnım spor salonuna ne zaman yazılacaksın?

bu hafta içi inş. başlamayı düşünüyorum,görüşmelerimi geçtiğimiz hafta yaptım şölece bi araştırdım,aslında sana sorum var bu konuyla ilgili bir ay boyunca haftada beş gün bir saat çalışmanın bana nasıl bir dönüşümü olur? sende spor yapan biri olarak merak ediyorum şekerimCADIARZU

bu hafta içi inş. başlamayı düşünüyorum,görüşmelerimi geçtiğimiz hafta yaptım şölece bi araştırdım,aslında sana sorum var bu konuyla ilgili bir ay boyunca haftada beş gün bir saat çalışmanın bana nasıl bir dönüşümü olur? sende spor yapan biri olarak merak ediyorum şekerimCADIARZU

Canım, ilk önce şunu söyleyeyim: 5 gün bana biraz ağır geldi. 3 ya da 4 gün daha yapılabilir geliyor. Ama disiplinli olarak gidersen ve güzel bir diyet programı uygularsan ayda 4-5 kilo verirsin. Vücudun da gözle görülür biçimde şekle girer.
Biliyorsun, ben haftada 3 gün gidiyorum. Pazartesi- çarşamba- cuma. Bayramdan önce yazıldım. Geçtiğimiz hafta ikinci haftam oldu. Cuma ve pazartesiler bayrama denk geldiği için şu ana kadar toplam 4 defa gittim ve vücudumun sıkılaştığını hissedebiliyorum.
Sana program verecekler mi? Başında hoca olacak mı? Hangi aletler var?

Canım, ilk önce şunu söyleyeyim: 5 gün bana biraz ağır geldi. 3 ya da 4 gün daha yapılabilir geliyor. Ama disiplinli olarak gidersen ve güzel bir diyet programı uygularsan ayda 4-5 kilo verirsin. Vücudun da gözle görülür biçimde şekle girer.
Biliyorsun, ben haftada 3 gün gidiyorum. Pazartesi- çarşamba- cuma. Bayramdan önce yazıldım. Geçtiğimiz hafta ikinci haftam oldu. Cuma ve pazartesiler bayrama denk geldiği için şu ana kadar toplam 4 defa gittim ve vücudumun sıkılaştığını hissedebiliyorum.
Sana program verecekler mi? Başında hoca olacak mı? Hangi aletler var?

tabiki başımızda hocamız olacak tek başıma yapmıycam,istediğin şeye göre belirliyorlar spor çeşidini,mesela ben kilo aldım mı her yerimden alıyorum ama klasik türk hatunu tipi var daha çok bacak basen ve popodan alıyorum kiloyu,bunu söyledim spor hocasına ve bana step ve ayrobiği tavsiye etti,eğerki çabuk bir şekilde forma girmek isterseniz haftada 5 günü seçmenizi tavsiye ederim dedi canım fisfisfis

tabiki başımızda hocamız olacak tek başıma yapmıycam,istediğin şeye göre belirliyorlar spor çeşidini,mesela ben kilo aldım mı her yerimden alıyorum ama klasik türk hatunu tipi var daha çok bacak basen ve popodan alıyorum kiloyu,bunu söyledim spor hocasına ve bana step ve ayrobiği tavsiye etti,eğerki çabuk bir şekilde forma girmek isterseniz haftada 5 günü seçmenizi tavsiye ederim dedi canım fisfisfis

Canım, eğer hoca 5 günü önerdiyse başla bence. Hoca daha iyisini bilir.

bu arada spor salonunda herşey mevcut donanım olarakta herşy var

Süper o zaman. Kas da çalışırsın hem, daha güzel toparlanır vücudun.

şu spor olayını bi başaramayan benim ...
utanıyorum valla uzun zaman spor yapan biri olarak... acaba neden kendimde tekrar başlama gücünü bulamıyorum :((

kızlar en son mandalina yemiştim
ondan sonra bi avuç fındık yedim
birazdanda akşam yemeği yiyeceğiz çorba ve barbunya var.

Back